نویسنده Uncharted استودیو Naughty Dog ترک کرد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Amy Hennig، مدیر خلاق و نویسنده سری Uncharted استودیو Naughty Dog ترک کرد.
منابع قابل اعتماد و نزدیک به Naughty Dog تایید کردن خانم Amy Hennig استودیو Naughty Dog را ترک کرده است. او وظیفه نویسندگی و توسعه Uncharted نسخه PS4 بر عهده داشته است. آخرین روز کاری او در Naughty Dog دوشنبه، 3 مارچ اعلام شده است.
همچنین این منبع قابل اعتماد ادعا کرد، Amy Hennig توسط سازندگان The Last Of Us یعنی Neil Druckmann و Bruce Straley "مجبور" به ترک استودیو شده است و ممکن است Uncharted توسط این دو نفر ساخته شود.
Amy Hennig به تازگی 10 سال فعالیت در Naughty Dog جشن گرفته بود. او به عنوان نویسنده و کارگردان Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves و Uncharted 3: Drake’s Deception در استودیو Naughty Dog فعالیت کرده است.
خبر توسط سونی تایید شد:
ما تایید میکنیم Amy Hennig استودیو Naughty Dog ترک کرده است، Amy سهم قابل توجهی در صنعت بازی سازی داشته است و ما برای تمام فعالیت هایی که در استودیو Naughty Dog انجام داده است، از او قدردانی میکنیم. همچنین توسعه زمانی Uncharted بعد از ترک Amy Hennig تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت.

98975030582893440423.png

منبع

آخرین ویرایش:
عکس العمل دو گروه مختلف نسبت به این اتفاق:
فنهای سونی: وااای ! این وحشتناکه و باعث تاسفه که از ND خارج شدند ..=((
فنهای ماکروسافت ( +سونی هیترها): واای ! امروز بهترین روز زندگی منه ! اینم از NDـیشون! حالا ماکروسافت استخدامش میکنه باسه Halo 5 ! هورااا !>:):>
بعید میدونم کسی باشه از این نویسنده و از این بازی بدش بیاد :) این بازی و این خانم اینقدر محبوب هست چه پیشه ماکرو فن ها و چه سونی فن ها ، از بهم خوردن این بازی یا این کمپانی خوشحال نمیشه خود کارگردان و خالق بازی Gears Of War بارها از این خانم از این شرکت و کارهاشون تعریف و تمجید کرده..!!فقط ایرانی ها هستن که از این اتفاقات نهایت سوء استفاده میکنن و خواهند کرد..!!اونور دنیا خیلی چیزها نسبت به این ور متفاوته..!!

از همون زمان معرفی ps4 تا انتشار بازیها و قضیه رزولوشن اینا که همه چی شدیدا به نفع سونی بود به دلم افتاده بود که این بعد این خوشی ها باید یه ناراحتی هم باشه... خیلی ضد حال خوردم...فقط امیدوارم ناتی داگ بعد موفقیت های اخیرش مغرور نشده باشه... نمیدونم والا شایدم freak زدم:d

به نظر من اگر Neil Druckmann و Bruce Straley داستان بازی u4 رو در دست بگیرن قطعا داستانی به مراتب بهتر از نسخه های قبلی Uncharted خواهیم دید..این دو کاری با tlou کردند که تا زمان مرگمون این بازی و داستانش رو در خاطرمون خواهیم داشت...اگر بعضی هاتون میگید اتفاقی بود و دیگه چنین داستان زیبایی از این ها نخواهیم دید..پس چرا DLC بازی هم از لحاظ داستانی خوش درخشید ؟ چطور بعضی ها دوست ندارن این 2 نفر رو داستان U4 کار کنن ؟ چرا نمی خواهید قبول کنید Neil Druckmann و Bruce Straley خیلی خیلی بهتر از این خانم میتونند داستان سرایی کنند ؟

اگر جوابی میخواهید بدید خواهش فقط منطقی بحث کنید که چرا نباید Neil Druckmann و Bruce Straley جای این خانم رو در U4 بگیرن؟..احساساتتون رو برای خودتون نگه دارید و فقط بگید چرا نباید 2 نفری که از لحاظ داستان سرایی در تاریخ بازی ها بی نظیر ظاهر شدن نباید رو داستان U4 کار کنن؟ والا به خدا قسم بنده هم جای سونی بودم داستان این بازی رو کامل میسپردم به این 2 نفر.
این رو هم باید در نظر گرقت 2 نفری که عقاید کاملا متفاوت با هم دارن نمی تونن رو یک پروژه کار کنن و باید فرد ضعیف تر صحنرو ترک کنه.
ولی سونی باید این شخص رو در پروژهای دیگه به کار می گرفت چون تجربه خوبی داره.

من کلا مقایسه U3 و TLoU رو درست نمی دونم :دی ولی در بخش داستان U3 نسبت به U2 پیشرفت داشت، یعنی هر جای بازی نسبت به U2 ضعیف تر بود، داستان و روایتش بهتر از U2 بود :دی البته نظرات تو این جور موارد متفاوته. من خودم عمده دلیلی که موجب میشه در آینده PS4 بخرم همین سری Uncharted (و البته سایر بازی های ND) هست، امیدوارم رفتن Amy Hennig لطمه ای به U4 وارد نکنه.

بیخیال !!! :-o U3 در دوچیز نسبت به U2 ضعیفتر بود ، یکی مالتی پلیرش یکی هم داستان ، روایت داستان و کارگردانیش ...

نظرات شاید متفاوت باشه ، ولی من کمتر کسی رو دیدم همچین نظری داشته باشه !

------------------------------------------------------------------------------------------

بیشتر از اینکه از رفتنش ناراحت بشم از این ناراحت میشم که شایعه مجبور به جدا شدنش درست باشه !! چون اینجور تنش ها و اختلافها اگه بخواد داخل استودیویی باشه بشدت آسیب میزنه و اون همدلی رو از بین میبره !

اینقدر تو این نسل فوق العاده کار کردن که یه سری حسود و تنگ نظر چشمشون زدن :d

آخرین ویرایش:
3 نکته :

1. رفت که رفت. به سلامت. :d
2. تا بوده همین بوده.همونطور که میکامی و کامیا رفتن. کارمک رفت و کن لوین هم در استودیوش رو تخته کرد. قرار نیست اینا تا ابد تو یه استودیو بمونن. یه روزی هم نوبت نیل و بروس میشه که برن. خودتون رو برا اون روز اماده کنید. :d
3. شاید (بازم میگم شاید) داره میره Eidos برای زنده کردن Legacy of Kain. شاید تو این نسل خبری از این سری بشنویم و Eidos و Squar تصمیم گرفتن این IP رو زنده کنن.:|

یه نکته انحرافی هم اینکه از قدیم گفتن به شایعات توجه نکنید مگر اینکه خلافش ثابت بشه. :d اینکه میگن نیل و بروس این خانم رو بیرون کردن هیچ رقمه با عقل جور در نمیاد.مگه ایشون جای اون دوتا رو تنگ کرده بوده ؟
شاید منبع خبر خواسته یه شیطنتی کرده باشه :d
خواهشا هم سریع نچسبونید به قضیه سانتا مونیکا و سریع برداشت کنید که به خاطر ضعف مدیریتی سونی بوده.

اون از سانتا مونیکا .
ادیتوره IGN هم که چند وقت پیش گفته بود The Order غیر از گرافیک بازیه معولیه .
امروزم ترک کردن AMY
یه مقدار نگران بازیهای 1ST Party شدم .

به نظر من اگر Neil Druckmann و Bruce Straley داستان بازی u4 رو در دست بگیرن قطعا داستانی به مراتب بهتر از نسخه های قبلی Uncharted خواهیم دید.
از قرار معلوم U4 رو چهار ساله دارن میسازن. این دوتا دقیقاً کجای داستان رو میتونن دست بگیرن؟!

U3 در دوچیز نسبت به U2 ضعیفتر بود ، یکی مالتی پلیرش یکی هم داستان ، روایت داستان و کارگردانیش ...
من این جا تنها کسی هستم که به نظرم مولتی پلیر 3 خیلی بهتر از 2 بود؟! :دی
کلا تیر اندازی ها، امکانات، سایز مپ ها، تقریبا هر چیزی که به ذهنم می رسه توی مولتی پلیر 3 از 2 بهتر بود. اگر منظورت طراحی و زیبایی هنری خود مپهاست که باز تمام مپهای شماره ی دوم، توی شماره سوم هم هستن!:دی
ولی توی سینگل، خیلی نزدیک هم هستن! من نمیتونم انتخاب کنم کدوم بهتره! اگر آنچارتد 2 مرحله تبت و هلی کوپتر داره، شماره 3 هم کشتی در حال غرق شدن و نیتن دریک کوچولو (:دی) و پاریس و ... رو داشت.
در کل 2 = 3 به نظر!

از قرار معلوم U4 رو چهار ساله دارن میسازن. این دوتا دقیقاً کجای داستان رو میتونن دست بگیرن؟!

خوب اگه بقول خودت چهار ساله دارن ميسازن داستانش از خيلي وقت پيش آماده بوده. اگر رفتن ايشون تاثير منفي بخواد بزاره رو پروژه هاي بعدي ميزاره به U4 كاري نداره

- - -ویرایش - - -

من این جا تنها کسی هستم که به نظرم مولتی پلیر 3 خیلی بهتر از 2 بود؟! :دی
کلا تیر اندازی ها، امکانات، سایز مپ ها، تقریبا هر چیزی که به ذهنم می رسه توی مولتی پلیر 3 از 2 بهتر بود. اگر منظورت طراحی و زیبایی هنری خود مپهاست که باز تمام مپهای شماره ی دوم، توی شماره سوم هم هستن!:دی
ولی توی سینگل، خیلی نزدیک هم هستن! من نمیتونم انتخاب کنم کدوم بهتره! اگر آنچارتد 2 مرحله تبت و هلی کوپتر داره، شماره 3 هم کشتی در حال غرق شدن و نیتن دریک کوچولو () و پاریس و ... رو داشت.
در کل 2 = 3 به نظر!

مهم اينه كه كدوم مرحله هاي بيابون داره:دی

از حراجی کردن ساختمان ها!!
از اخراج کارکنان وکنسل کردن ip جدید سانتا مونیکا!
از اخراج این بانوی دوست داشتنی!!!
2104 شروع مزخرفی در صنعت گیم داشته یکی بره این سونی رو بگيره!! همه رو اخراج نکنه.

بیخیال !!! :-o U3 در دوچیز نسبت به U2 ضعیفتر بود ، یکی مالتی پلیرش یکی هم داستان ، روایت داستان و کارگردانیش ...
بیخیال ! مالتی پلیر U3 دیگه واقعا یه سروگردن بهتر از U2 بود ! اکثره سایت ها هم اشاره کرده بودند به پیشرفت در این بخش ! خیلی واضحه به نظرم هر طوری نگاه کنیم در این بخش U3 بهتر بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or