نویسنده Uncharted استودیو Naughty Dog ترک کرد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Amy Hennig، مدیر خلاق و نویسنده سری Uncharted استودیو Naughty Dog ترک کرد.
منابع قابل اعتماد و نزدیک به Naughty Dog تایید کردن خانم Amy Hennig استودیو Naughty Dog را ترک کرده است. او وظیفه نویسندگی و توسعه Uncharted نسخه PS4 بر عهده داشته است. آخرین روز کاری او در Naughty Dog دوشنبه، 3 مارچ اعلام شده است.
همچنین این منبع قابل اعتماد ادعا کرد، Amy Hennig توسط سازندگان The Last Of Us یعنی Neil Druckmann و Bruce Straley "مجبور" به ترک استودیو شده است و ممکن است Uncharted توسط این دو نفر ساخته شود.
Amy Hennig به تازگی 10 سال فعالیت در Naughty Dog جشن گرفته بود. او به عنوان نویسنده و کارگردان Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves و Uncharted 3: Drake’s Deception در استودیو Naughty Dog فعالیت کرده است.
خبر توسط سونی تایید شد:
ما تایید میکنیم Amy Hennig استودیو Naughty Dog ترک کرده است، Amy سهم قابل توجهی در صنعت بازی سازی داشته است و ما برای تمام فعالیت هایی که در استودیو Naughty Dog انجام داده است، از او قدردانی میکنیم. همچنین توسعه زمانی Uncharted بعد از ترک Amy Hennig تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت.

98975030582893440423.png

منبع

آخرین ویرایش:
خلاف شرع (کدوم شرع؟!) نیست. ولی خوبه یه شرکت اونهم مثل مایکروسافت خودش را حقیر نکنه ...;;)

مساله اینجاست که شما فکر میکنی روابط بین شرکتا مثل روابط تو این سایته، بارها از این دست اتفاقات افتاده و اسمش هرچی که باشه "حقیر شدن" نیست ...

یه دونه تازه نفس و ترو تمیز اومد این بنده خدا رفت!!:-/

57490734968427416307.png

اینا از هیچ لحاظی به هم شباهتی ندارن :d یکیشون برنامه نویسی و کارای گرافیکی PS4 رو انجام میده , اون یکی یه پروژه بزرگ رو کارگردانی میکنه و کارش 100 برابر سخت تر از Corrine Yu ــه

خداکنه این 1 سال باقی مونده Bruce پروژه رو پیش ببره :(

گور بابای این تازه نفس
اعصابمون خراب شد
گور بابای همشون این صنعت واسه لذت بردن اعصاب خوردی نداره که کی رفت کی اومد , بشین غصه بخور نخور , حوصله داریدا بازی که اومد بشینید بازی کنید حالشو ببرید هرکی خواس بره هرکی خواس بیاد :)

ناتی داگم شرکتی نیست که به یک نفر وابسته باشه , زیاد غصه نخورید :دی

گور بابای همشون این صنعت واسه لذت بردن اعصاب خوردی نداره که کی رفت کی اومد , بشین غصه بخور نخور , حوصله داریدا بازی که اومد بشینید بازی کنید حالشو ببرید هرکی خواس بره هرکی خواس بیاد :)

ناتی داگم شرکتی نیست که به یک نفر وابسته باشه , زیاد غصه نخورید :دی

حرف شما مثل این میمونه که جی کی رولینگ کتاب هری پاترو تا قسمت 6 بنویسه یه مشکلی پیش بیاد بگن خیله خب برای قسمت 7 یادگاران مرگ با یک نویسنده دیگه ادامه میدیم .. شوخیشم خنده دار نیست .

یا شما ایشونو خوب نمیشناسید یا بنظرتون ایشون دخلو تصرفی توی بزرگ شدن UC نداشتن که حالا بودو نبودنش فرقی نکنه !! .

هر اتفاقی که افتاده باشه نباید با ایشون بدرفتاری میشده که یدفعه بزارن برن . خیلی خبر بدی بود . صد تا خبر بد میدادن ولی این اتفاق کاشکی نمیفتاد .

عجیبه هنیگ از خیلی وقت پیش تو ناتی داگ بوده.حالا چه مشکلی پیش اومده که رفته خدا میدونه ولی خوب موضوع اینه که uncharted4 احتمالا داستانش تا الان تکمیل شده

خُب الان فقط سوال اینجاست که برای چه بعضی از دوستان هنوز انقدر بی خیال هستن ؟! :)
من تو همچین اتفاق هایی که قبلا افتاده بود یه حرفی رو زدم، بعضی دوستان به بنده گفتن که : الکی شلوغ ـش نکن ! :| حالا هی دونه دونه مُهره های اصلی جدا میشن، بعد بعضیا هنوز بی خیالن و میگن : ول کن بابا چیزی که زیاده Talent ـه ! بله شما درست می گین ! :)
ولی ببینید کی گفتم، آثار اینجور اخراج ها و این قبیل اتفاق ها در آینده ای نه چندان دور به صورت بسیار بسیار تابلوئی دیده خواهد شد ! ;)

روی بازی تاثیری نداشته این چیزا مهم نیست
بسیار از ایشون متشکریم حتما دلایل خودشونو داشتن

به اختلاف خوردن بخاطر داستان !! فکر کردید بخاطر گرافیک ول کرده رفته :|

عجیبه هنیگ از خیلی وقت پیش تو ناتی داگ بوده.حالا چه مشکلی پیش اومده که رفته خدا میدونه ولی خوب موضوع اینه که uncharted4 احتمالا داستانش تا الان تکمیل شده

بعد U4 چی ؟؟؟ دیگه براتون مهم نیست ایشون باشن یا نباشن یا روی چه ایده ی دیگه ای کار کنن ؟؟ جلوی پاتونو نگاه نکنید یکم چشم انداز به آینده هم داشته باشید .. بعد U4 مطمئنا شروع به نوشتن داستان جذاب دیگه ای میکرد .
اثلا برای من UC در حال حاضر مهم نیست . ایشون بودنشون در استودیو خیلی مهمو حیاتیه .

من معتقدم از زن جماعت نه نویسنده در میاد نه بازیگر و نه کارگردان.
ولی همیشه استثناهایی هستن.
این خانوم هم شدیدا جزو اون استثنا ها بودن.
با اینکه خبر خیلی بدی بود ولی من مدتها پیش انتظارشو داشتم. چون 2 پادشاه در یک اقلیم نگنجند.

یه چیزی فقط من بگم دوستان توجه داشته باشن
ببینید دوستان من داستان سرایی u3 رو با tlou مقایسه کنید می فهمید چرا نیل بزرگوار گفته اینو بندازن بیرون.
ایشون تمام ایده هاش برای داستان داشت ته میکشید با اینکه داستان u3 خوب بود و خود بازی هم متا عالیه 92 رو کسب کرد اما کار گردانی و داستانش در سطح عالی نبود و در سطح کلاس کاری nd که فقط ازش توقع بهترین داستان سال و goty رو باید داشت نبود
ادم وقتی داستان و کارگردانی tlou می بینه یا وقتی داستان و کارگردانی u2 میبینه واقعا به این نتیجه میرسه که u3 در مقابلشون اگر نگیم ضعیف ولی هم رده اون ها هم نیست و با یه چیز شاهکار طرف نیستیم .
اتفاقا من از این خبر بسیار خو شحال شد م مخصوصا بخش دومش که میگه به دستور نیل و بروس بوده که نشون میده نیل و بروس دورادور هواسشون به انچارتد هست این کیفیت u4 رو تضمین می کنه .
این خانوم هم قطعا فردی توانمند هست اما دیگه برای nd مناسب نیست و یه مقدار نسبت به بقیه ضعیف تر و الان اندازش و تو انمندیش برای nd کم و کوچک و به درد بخور نیست اما برای دیگر استدیو های بازی سازی بسیار عالی هست و حتی ظرفیتش برای استدیو های دیگه بازی سازی زیاد تر از حد نیاز هم هست و به شدت برای استدیو های بازی سازی دیگه دنیا مهره با ارزشی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or