نویسنده Uncharted استودیو Naughty Dog ترک کرد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Amy Hennig، مدیر خلاق و نویسنده سری Uncharted استودیو Naughty Dog ترک کرد.
منابع قابل اعتماد و نزدیک به Naughty Dog تایید کردن خانم Amy Hennig استودیو Naughty Dog را ترک کرده است. او وظیفه نویسندگی و توسعه Uncharted نسخه PS4 بر عهده داشته است. آخرین روز کاری او در Naughty Dog دوشنبه، 3 مارچ اعلام شده است.
همچنین این منبع قابل اعتماد ادعا کرد، Amy Hennig توسط سازندگان The Last Of Us یعنی Neil Druckmann و Bruce Straley "مجبور" به ترک استودیو شده است و ممکن است Uncharted توسط این دو نفر ساخته شود.
Amy Hennig به تازگی 10 سال فعالیت در Naughty Dog جشن گرفته بود. او به عنوان نویسنده و کارگردان Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves و Uncharted 3: Drake’s Deception در استودیو Naughty Dog فعالیت کرده است.
خبر توسط سونی تایید شد:
ما تایید میکنیم Amy Hennig استودیو Naughty Dog ترک کرده است، Amy سهم قابل توجهی در صنعت بازی سازی داشته است و ما برای تمام فعالیت هایی که در استودیو Naughty Dog انجام داده است، از او قدردانی میکنیم. همچنین توسعه زمانی Uncharted بعد از ترک Amy Hennig تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت.

98975030582893440423.png

منبع

آخرین ویرایش:
کسی میدونه کارگردان انچارتد بعدی کیه ؟
Neil Druckmann توش نقشی داره ؟
تا الان که خوده AMY بوده و
Neil Druckmann نقشی نداشته
شاید حالا از این به بعد
Neil Druckmann نقش داشته باشه !​
خیلی خبره بدی بود ! باید ببرنش یکی دیگه از استدیوهای سونی​

کلاً من جای مسئولین سونی بودم راحت از دستش نمیدادم و توی یه استودیوی دیگه مشغول به کارش میکردم. استودیوهایی مثل Guerrilla که از خیلی جهات خوب هستن ولی از نظر داستان و این جور چیزا زیر خط فقر هستن.

این اتفاق نمیوفته ! "احتمالا البته" ، چون این استدیو هم یه چیزی مثل کرایتکه، گرافیک هدف اصلیشون توی بازیایی که دارن هست و بعد از اون فاکتور های دیگه که متاسفانه داستان اون آخری هست

الان مایکروسافت طبق عادت ((با ریتم:یزن بریم، بزن بریم به سرعت برق و باد ...)) میره سراغ این ها :d

اگه این کار رو بکنه خلاف شرع! که نکرده، همونطور که سونی Corrinne Yu رو جذب کرد مایکرو هم افراد موفق سونی رو جذب میکنه ...

بعید میدونم بره طرف مایکروسافت خودش توی مصاحبه خیلی وقت پیش به IGN گفته بود از EA اومد بیرون بخاطر اینکه خیلی بزرگ شده بود، کار توی کمپانی های بزرگ رو دوست نداره و توی ND مونده بود واسه اینکه با وجود اینکه Subsidiary سونی بودش ولی آزادی کامل داشتن و مثل یه استدیو خودمختار و کوچیک گردونده میشدن.

چه خبره استادیو های سونی؟ آخه به فرض کارمندی بخواد شرکت رو ترک کنه شما نباید سعی کنی نگهش داری؟ خو حقوق بیشتر بهش بدین که نره

چه خبره استادیو های سونی؟ آخه به فرض کارمندی بخواد شرکت رو ترک کنه شما نباید سعی کنی نگهش داری؟ خو حقوق بیشتر بهش بدین که نره
با حرفت در مورد تلاش برا نگه داشتنشون موافقم و قطعا افرادی اقدام به این کار کردن ولی نشده اما اگه بخوان با حالت باج حقوقش رو بیشتر کنن که بمونه خیلی زود اکثر استودیو ها بزرگ ترین افرادشون این درخواست رو انجام میدن که نتیجه هم برا کاربرها هم شرکت فاجعه بار میشه. من نمیگم سونی بهترین کار رو کرده اما خوب از این داده گاه که ثبات رو درون شرکتش میخواد کارش درست بوده.

ولی نشده اما اگه بخوان با حالت باج حقوقش رو بیشتر کنن که بمونه خیلی زود اکثر استودیو ها بزرگ ترین افرادشون این درخواست رو انجام میدن که نتیجه هم برا کاربرها هم شرکت فاجعه بار میشه. من نمیگم سونی بهترین کار رو کرده اما خوب از این داده گاه که ثبات رو درون شرکتش میخواد کارش درست بوده.
شما از کجا میدونی بهش پیشنهاد دادن؟ :دی
اونم اسمش باج نیست نیرو رو نگه داشتنه! تو همین شرکتای ایرانی هم من شخصا دیدم که نیروی مهم که بخواد بره شرکت دیگه مدیر عامل اولین چیزی که ازش میپرسه میگه شرکتی که میری اونجا چقدر بهت میدن من حقوقت رو بیشتر میکنم که بمونی!
بلاخره نیرو هایی هستن که برای آینده شرکت مهمن! الان این خانم هم دقیقا خیلی مهمه و رفتنش مسلما برای سونی خوب نبود

یا خدا :((:| اون از سانتا مونیکا که مارو قهوه ای کرد, این از amy که پروژه رو تنها گذاشت و رفت :| اگه پروژه رو Richmond تنهایی ادامه بده کارمون تمومه

غیرممکنه Bruce و Neil توی کار اون یکی تیم دخالت کنن :( که آقا چرا بازی رو اینجوری میسازی , یعنی با توجه به شخصیتی که ازشون توی مصاحبه ها (مخصوصاً مراسم DICE ) دیدم غیرممکنه کار اون 2 تا باشه

یه درصد فکر کن سونی مهم ترین ip ر سره این چیزا نابود کنه !!!!
خود سونی میدونه u4 ابروی ps4 هست پی غیر ممکن هست خرابش کنه شک نکنید یه بازی خارق العاده در پیش داریم که با رفتن یه نفر خراب نمیشه

خبرهای افتضاح پشت سر هم برای استودیوهای بزرگ داخلی سونی، اون از استودیو سانتا مونیکا این هم این.
به عنوان کسی که بیشتر از 6 سال ـه تمامی اخبار مربوط به این استودیوها رو به صورت حرفه ای دنبال می کنم ، دارم به طور کامل علاقه م رو به این مجموعه از دست میدم.

یا خدا :((:| اون از سانتا مونیکا که مارو قهوه ای کرد, این از amy که پروژه رو تنها گذاشت و رفت :| اگه پروژه رو Richmond تنهایی ادامه بده کارمون تمومه

غیرممکنه Bruce و Neil توی کار اون یکی تیم دخالت کنن :( که آقا چرا بازی رو اینجوری میسازی , یعنی با توجه به شخصیتی که ازشون توی مصاحبه ها (مخصوصاً مراسم DICE ) دیدم غیرممکنه کار اون 2 تا باشه
به نظر میرسه Neil و AMY کلا یکم اختلافاتی داشتند ! مثلا در آنچارتد 2 که Neil نقش co-writer و co-Designer رو داشته خودش چند وقت پیش فاش کرد که در آخره آنچارتد2 میخواسته النا رو بکشه که AMY نویسنده ی اصلی نذاشته بوده ولی بازم بعیده که یهو تو کاره تیمه اونا دخالت کنه ! امیدوارم Amy بره سانتامونیکا :(

شما از کجا میدونی بهش پیشنهاد دادن؟ :دی
اونم اسمش باج نیست نیرو رو نگه داشتنه! تو همین شرکتای ایرانی هم من شخصا دیدم که نیروی مهم که بخواد بره شرکت دیگه مدیر عامل اولین چیزی که ازش میپرسه میگه شرکتی که میری اونجا چقدر بهت میدن من حقوقت رو بیشتر میکنم که بمونی!
بلاخره نیرو هایی هستن که برای آینده شرکت مهمن! الان این خانم هم دقیقا خیلی مهمه و رفتنش مسلما برای سونی خوب نبود

منم اگر ابدارچی بودم اونجا میگفتم میخوام برم بعده 10 سال یکی میومد بگه آقا نرو و ... :d
اما خب فکر کن ایشون میموند با حقوق بالاتر بعد 2 ماه این موضوع علنی می شد به نظرت چند نفر دیگه این درخواست رو می کردن. اینم بدون که افراد این استودیو اونقدر کارنامه خوبی دارن که جاهای دیگه با حقوق بالاتر التماس مکنن بیان خب حالا سونی قبول نمیکنه شرایط رو چی پیش میاد؟

ادم شاد و شنقول میاد بشینه پشت سیستم یهو همچین خبری به شکل بدی ادمو خراب میکنه :|
به نظرم سونی داره در مدیریت استدیوهای داخلی خودش سستی میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or