نویسنده Uncharted استودیو Naughty Dog ترک کرد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Amy Hennig، مدیر خلاق و نویسنده سری Uncharted استودیو Naughty Dog ترک کرد.
منابع قابل اعتماد و نزدیک به Naughty Dog تایید کردن خانم Amy Hennig استودیو Naughty Dog را ترک کرده است. او وظیفه نویسندگی و توسعه Uncharted نسخه PS4 بر عهده داشته است. آخرین روز کاری او در Naughty Dog دوشنبه، 3 مارچ اعلام شده است.
همچنین این منبع قابل اعتماد ادعا کرد، Amy Hennig توسط سازندگان The Last Of Us یعنی Neil Druckmann و Bruce Straley "مجبور" به ترک استودیو شده است و ممکن است Uncharted توسط این دو نفر ساخته شود.
Amy Hennig به تازگی 10 سال فعالیت در Naughty Dog جشن گرفته بود. او به عنوان نویسنده و کارگردان Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves و Uncharted 3: Drake’s Deception در استودیو Naughty Dog فعالیت کرده است.
خبر توسط سونی تایید شد:
ما تایید میکنیم Amy Hennig استودیو Naughty Dog ترک کرده است، Amy سهم قابل توجهی در صنعت بازی سازی داشته است و ما برای تمام فعالیت هایی که در استودیو Naughty Dog انجام داده است، از او قدردانی میکنیم. همچنین توسعه زمانی Uncharted بعد از ترک Amy Hennig تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت.

98975030582893440423.png

منبع

آخرین ویرایش:
من معتقدم از زن جماعت نه نویسنده در میاد نه بازیگر و نه کارگردان.
ولی همیشه استثناهایی هستن.
این خانوم هم شدیدا جزو اون استثنا ها بودن.
با اینکه خبر خیلی بدی بود ولی من مدتها پیش انتظارشو داشتم. چون 2 پادشاه در یک اقلیم نگنجند.

شما اعتقاداتت رو بذار در کوزه.

یه چیزی فقط من بگم دوستان توجه داشته باشن
ببینید دوستان من داستان سرایی u3 رو با tlou مقایسه کنید می فهمید چرا نیل بزرگوار گفته اینو بندازن بیرون.
ایشون تمام ایده هاش برای داستان داشت به ته میکشید با اینکه داستان u3 خوب بود و خود بازی هم متا عالیه 92 رو کسب کرد اما کار گردانی و داستانش در سطح عالی نبود و در سطح کلاس کاری nd که فقط ازش توقع بهترین داستان سال و goty رو باید داشت نبود
ادم وقتی داستان و کارگردانی tlou می بینه یا وقتی داستان و کارگردانی u2 میبینه واقعا u3 در مقابلشون اگر نگیم ضعیف ولی عالی نیست .
اتفاقا من از این خبر بسیار خو شحال شد م مخصوصا بخش دومش که میگه به دستور نیل و بروس بوده که نشون میده نیل و بروس دورادور هواسشون به انچارتد هست این کیفیت u4 رو تضمین می کنه .
این خانوم هم قطعا فردی توانمند هست اما دیگه برای nd مناسب نیست و یه مقدار نسبت به بقیه ضعیف تر و الان اندازش و تو انمندیش برای nd کم و کوچک و به درد بخور نیست اما برای دیگر استدیو های بازی سازی بسیار عالی هست و حتی ظرفیتش برای استدیو های دیگه بازی سازی زیاد تر از حد نیاز هم هست و به شدت برای استدیو های بازی سازی دیگه دنیا مهره با ارزشی هست

چرا حالا یه چیزی میشه سریع این زن بدبختو میزنید تو سرش؟؟؟؟:| اگه مونده بود ، بازم می گفتید Uncharted ها ضعف کارگردانی و داستان دارند؟:| واقعا که به خاطر تعصب به دونفر آدم ببین چیکار می کنید که حال آدم بهم میخوره:-&

ببینید دوستان من داستان سرایی u3 رو با tlou مقایسه کنید می فهمید چرا نیل بزرگوار گفته اینو بندازن بیرون.
ایشون تمام ایده هاش برای داستان داشت ته میکشید با اینکه داستان u3 خوب بود و خود بازی هم متا عالیه 92 رو کسب کرد اما کار گردانی و داستانش در سطح عالی نبود و در سطح کلاس کاری nd که فقط ازش توقع بهترین داستان سال و goty رو باید داشت نبود
ادم وقتی داستان و کارگردانی tlou می بینه یا وقتی داستان و کارگردانی u2 میبینه واقعا به این نتیجه میرسه که u3 در مقابلشون اگر نگیم ضعیف ولی هم رده اون ها هم نیست و با یه چیز شاهکار طرف نیستیم .
اتفاقا من از این خبر بسیار خو شحال شد م مخصوصا بخش دومش که میگه به دستور نیل و بروس بوده که نشون میده نیل و بروس دورادور هواسشون به انچارتد هست این کیفیت u4 رو تضمین می کنه .
این خانوم هم قطعا فردی توانمند هست اما دیگه برای nd مناسب نیست و یه مقدار نسبت به بقیه ضعیف تر و الان اندازش و تو انمندیش برای nd کم و کوچک و به درد بخور نیست اما برای دیگر استدیو های بازی سازی بسیار عالی هست و حتی ظرفیتش برای استدیو های دیگه بازی سازی زیاد تر از حد نیاز هم هست و به شدت برای استدیو های بازی سازی دیگه دنیا مهره با ارزشی هست

بابا کم واسه خودتون قصه ببافین، یارو رفت، دیگه این همه قصه درست کردن که نداره واسش!

ایشون تمام ایده هاش برای داستان داشت ته میکشید با اینکه داستان u3 خوب بود و خود بازی هم متا عالیه 92 رو کسب کرد اما کار گردانی و داستانش در سطح عالی نبود و در سطح کلاس کاری nd که فقط ازش توقع بهترین داستان سال و goty رو باید داشت نبود
ادم وقتی داستان و کارگردانی tlou می بینه یا وقتی داستان و کارگردانی u2 میبینه واقعا به این نتیجه میرسه که u3 در مقابلشون اگر نگیم ضعیف ولی هم رده اون ها هم نیست و با یه چیز شاهکار طرف نیستیم .

کارگردانی ضعیفتر U3 نسبت U2 رو به هیچ وجه نمیشه amy انداخت , 1- اضافه شدن دوست بزرگوارمون Justin Richmond به تیم کارگردانی , 2- عدم حضور Bruce روی پروژه

معلومه بازی که کارگردانی ــش رو Bruce و Neil انجام بدن بهتر از Amy و Richmond در میاد, Bruce بهترین کارگردان ND و TOP 5 این نسل حساب میشه
میترسم سر همین قضیه توی استدیو اختلاف پیش بیاد Bruce و Neil هم بزارن برن :-s

بابا کم واسه خودتون قصه ببافین، یارو رفت، دیگه این همه قصه درست کردن که نداره واسش!
قصه؟؟!!!!!متن خبر خوندی؟؟
کارگردانی ضعیفتر U3 نسبت U2 رو به هیچ وجه نمیشه amy انداخت , 1- اضافه شدن دوست بزرگوارمون Justin Richmond به تیم کارگردانی , 2- عدم حضور Bruce روی پروژه

معلومه بازی که کارگردانی ــش رو Bruce و Neil انجام بدن بهتر از Amy و Richmond در میاد, Bruce بهترین کارگردان ND و TOP 5 این نسل حساب میشه
میترسم سر همین قضیه توی استدیو اختلاف پیش بیاد Bruce و Neil هم بزارن برن
yahoo_17.gif
به هرصورت ضعف u3 اگر نگیم همش ولی قطعا بخش اصلی و مهمش به گردن این خانوم هست .
به هیچ وجه نگران نباش نیل و بروس دو دوست صمیمی هستن و خیلی بعید با هم به اختلاف بخورن و ناتی داگ روترک کنن سونی هم مهره کلیدی رو هم واره حفظ کرده :)

آخرین ویرایش:
داستان و نحوه روایتش توی U3 واقعا عالی بود، نمی دونم به چه دلیل دارید از داستانش ایراد می گیرید.
Uncharted 3 Runs Away With Writing Award
Last night's award for Outstanding Achievement in Videogame Writing was presented to writer Amy Hennig, for Uncharted 3: Drake's Deception

داستان و نحوه روایتش توی U3 واقعا عالی بود، نمی دونم به چه دلیل دارید از داستانش ایراد می گیرید.
Uncharted 3 Runs Away With Writing Award
من هم نگفتم بد بوده نوشته من موجود هست بنده فقط در مقام مقایسه با u2 و tlou گفتم و اشاره کردم در سطح کلاس ناتی داگ نبود به عنوان مثال tlou بیشترین جوایز داستان رو در سال 2013 درو کرد اونم در حضور عنوانی مثل بایو شاک اما u3 در سال خودش نتونست.
و حالا فارق از جوایز هم وقتی به عنوان یه گیمر نگاه می کنید واقعا u3 با اینکه بازیه خوبی بود اما نسبت u2 و tlou ضعف داشت مخصوصا در داستان و کارگردانی .

من هم نگفتم بد بوده بنده فقط در مقام مقایسه با u2 و tlou گفتم و اشاره کردم در سطح کلاس ناتی داگ نبود به عنوان مثال tlou بیشترین جوایز داستان رو در سال 2013 درو کرد اونم در حضور عنوانی مثل بایو شاک اما u3 در سال خودش نتونست.
و حالا فارق از جوایز هم وقتی به عنوان یه گیمر نگاه می کنید واقعا u3 با اینکه بازیه خوبی بود اما نسبت u2 و tlou ضعف داشت مخصوصا در داستان و کارگردانی .
من کلا مقایسه U3 و TLoU رو درست نمی دونم :دی ولی در بخش داستان U3 نسبت به U2 پیشرفت داشت، یعنی هر جای بازی نسبت به U2 ضعیف تر بود، داستان و روایتش بهتر از U2 بود :دی البته نظرات تو این جور موارد متفاوته. من خودم عمده دلیلی که موجب میشه در آینده PS4 بخرم همین سری Uncharted (و البته سایر بازی های ND) هست، امیدوارم رفتن Amy Hennig لطمه ای به U4 وارد نکنه.

آخرین ویرایش:
خیلی ناراحت شدم:(

من آدمی خرافاتی نیستم ولی انگار سال 2014 سالی نحس برای استودیوهای سونی خواهد بود...:|

ابتدا سانتا مونیکا و حال ناتی داگ،احتمالن استودیوی بعدی مدیا مولکول خواهد بود:|

ماکرو خوب داره خوش خوشانش می شه

امیدوارم اولین و آخرین شخص بزرگ و تاثیر گذاری باشه که از ناتی داگ می ره!
خدا اون روز رو نیاره که که مشابه این خبر رو در مورد نیل و بروس بشنویم:-s
البته اگه مشخص بشه که رفته جایی مثل گوریلا شدیدا استقبال میشه!

به نظر من ایرادات U3 به خاطر اشتباهات ولز، کریستف بلسترا و البته سونی بود که برای بازی از همون اول Dead line تعریف کردن. بازی که با توجه به جدا شدن یک سری افراد و تقسیم شدن تیم ND باید 6ماه بیشتر روش کار میشد رو حول حولکی دادن بیرون. خیلی از جاهای بازی این قضیه کاملا قابل رویت هستش. داستان و نحوه روایت داستان هم در U3 ایراد داره و نسبت به قسمت های قبلی ضعیف تر هستش چون طبق گفته خود Amy ابتدا ست پیس ها و لول ها طراحی شدن بعد برای اونها داستان نوشته بود که این تقصیرAmy خانم هستش که به عنوان سرپرست یک همچین ایده ای رو قبول کرده. در کل باید اتفاق خیلی جدی افتاد باشه که استودیوی که از لحاظ ساختاری جزو بهترین هاست نتونسته داخلی حلش کنه و کار به اینجا رسیده.

عکس العمل دو گروه مختلف نسبت به این اتفاق:
فنهای سونی: وااای ! این وحشتناکه و باعث تاسفه که از ND خارج شدند ..=((
فنهای ماکروسافت ( +سونی هیترها): واای ! امروز بهترین روز زندگی منه ! اینم از NDـیشون! حالا ماکروسافت استخدامش میکنه باسه Halo 5 ! هورااا !>:):>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or