نویسنده MW2 :Crysis 2 یک ناامیدی بزرگ بود!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
نویسنده ی عنوان Crysis 2، آقای Richard Morgan، گفت که Modern Warfare 2 برای او یک ناامیدی بزرگ بود و داستانی غیر قابل قبول داشت!

richadkmorgan.jpg

در جریان همایش Crysis 2 در نیویورک، Morgan به CVG گفت این بازی در مقایسه با Uncharted 2 روایتگر داستان خوبی نبود.

او گفت: " من فکر میکنم MW2 یک ناامیدی بزرگ بود و بسیار پایینتر از COD4 قرار میگرفت. من هنگام بازی کردن همش با خودم میگفتم: ' خدای من، شما چه کار می کردید؟! هیچ چیزی پیشرفت نکرده! داستان بد است و عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد و در بازی فقط یه سری ماموریت بیخودی قرار گرفته! ' من فکر میکنم آنها بیش از حد به خودشان مطمئن بودند و این موضوع همیشه یک خطر است. فقط جای تاسف است! "

" اما در مقابل، Uncharted 2 است، آنها به عقب نگاه کردند، و هر چیزی را که خوب نبود، درست کردند یا ارتقا دادند. آنها واقعا این بازی را به سطح جدیدی بردند. اگر شماره اول را بازی کرده باشید میگویید که U2 همان بود ولی بسیار بهتر، MW2 هم همان بود اما... خیلی بدتر و البته پول سازتر! "

- در اخرین سخنانش گفته گرافیک Crysis 2 روی کنسول خیلی بهتر از KZ 2 هست.
مشکلی نیست!
ایشون زبر دسته و از یه مشت بچه 18 ساله بیشتر میفهمه!
:lol:

خب معلوم بودش که مقصودش چیز دیگه ای هست . مطمئن باشید 3 4 روز دیگه میاد میگه Bad Company گنده ، Half Life شر و ور ه و Bioshock هم آشغاله ! و بعدش هم عده ای به دلیل اینکه ایشون نویسنده ای خوبی هستند حرفش رو تایید میکنند ! آخه آدم عاقل جز جوسازی چیو میخواد ثابت کنه با این حرفاش ؟!

اگر مستند باشه نه ... من از لحظه پیدایش هالو تا حالا گفتم این بازی داستان خاصی نداره، در مورد GeOW هم بارها گفته شده در مورد MW2 هم گفتم... حالا چون اورال بازی ها از نظر منتقدین خوب بوده 9-10 جارو کردن دلیل نمیشه از همه ابعاد فوق العاده و عالی بوده باشن. بخصوص اینکه نقل قول هم کردم همونایی که امتیازاشون همه بالای 9 بوده تو همون نقدشون از داستان بازی ایرادات زیادی گرفتن... برو خودت بخون... توی داستان خیلی چیزی مطرحه من جمله لحظات سرنوشت ساز مثل رقم خوردن یک حادثه تراژیک، خیلی چیزا مطرحه مثل دیالوگ هایی که رد و بدل میشه. این دیالوگ ها حتما نباید عمق فلسفی داشته باشن، اما باید بجا مناسب و در مقیاس مناسب با کاراکترهای طراحی شده باشن، خیلی چیزا مهمه مثل شخصیت پردازی کاراکترها، قهرمان داستان حتما لازم نیست یک آدم صادق و درستکار و خیلی روحانی باشه، کما اینکه تو بیشتر داستانها این اشتباهات و انتخابات نادرست اون قهرمان بوده که اون رو به یک مسیر جدید وارد میکنه.
سیاوش شرمندتم اما حرفی که میزنی غیر منطقی هست. حرفی که ریچارد مورگان زده چرند محضه. به یک دلیل مشخص : داستان پردازی توی بازی خیلی خیلی با کتاب داستان و فیلم فرق داره. درجه بعدی یک بازی FPS نیاز به داستان قوی نداره و همچنین همین Half-Life شما اصلا توش فریمن نمی بینی چه برسه به صورت. شما کمیک و داستان های Halo رو هم نخونی کاملا متوجه می شی داستان چی هست و اتفاقا سبک روایتش هم عالیه. از شکنجه اربیتر تا پیوستنش به جناح مختلف , از اشاره های مانیتور 343 تا خیانتش.
اما در مورد صحبت های ایشون من فقط یک نکته رو بگم! خود Bungie بعد از Halo 2 رسما گفت پایان بازی رو گنمد زدیم اما اگه به طرفداران بازی بگی داستان هیلو توی بازی هاش خوب نبود یا عالی نبود ترورت میکنن!

دوستان قبل از اینکه این بابا رو اعدام کنید و بیایید اینجا پست بدید بدونید که خود سازندگان هم توی یک مقطع از داستان خودشون راضی نبودن و پذیرفتن که گند زدن اما شما...

داستان هیلو خیلی زیباست و فوق العاده هست اما به شرطی که همه رمان، کامیک و انیمه هاش رو خونده و دیده باشی! واقعیت امر (که این بابا هم بهش اشاره کرده) این هست که شخصیت ها توی بازی اصلا پرداخت ندارن! توی Halo 3 شما بگرد ببین مستر چیف سر هم چند خط دیالگ داره؟!
ماکان ببخشید اما حرف ات هیچ ربطی به هم نداره. مشکل پایان Halo 2 چه ربطی به داستان داره اخه ؟ مشکل اینه که بازیکن توی کلیف هنگر بی خود می ذاره وگرنه این چه ربطی به داستان داره میشه توضیح بدی ؟
بالاتر هم گفتم نیازی به خوندن داستان و کمیک نیست و همچین شما بازی می کنی نباید حتما طرف بیاد توی cut-scene برات 50 دقیقه سخن رانی کنه که ؟

...............
چیزی که مشخصه و اصلا نیازی به توضیح نداره این هست که ریچارد مورگان فقط داره تبلیغ می کنه.
1- به دو تا بازی گیر داده که پر فروش ترین FPS های چند سال اخیر هستند
2 - چون تجربه ای در بازیسازی نداره نمی تونه به این شکل نظر بده
3 - در اخرین سخنانش گفته گرافیک Crysis 2 روی کنسول خیلی بهتر از KZ 2 هست.

خودتون قضاوت کنید Halo بازی هست که از لحاظ داستانی همه قبول دارند اگه عالی نباشه خیلی خوب هست و توی بازی های FPS که 90 درصدشون داستان ندارند شاهکاری برای خودش.

میشه دقیقا این نقل قولی که از بانجی ساختید رو لینکش رو بدین؟!گند زدن؟!پایان Halo 2 مبهم بود!طرفدارا هم به این موضوع اعتراض داشتند!درست مثل خودم!پایان هیلو 1 خوب بود!پایاین هیلو مبهم بود و پایان هیلو 3 استثنایی!این حقیقته نه گند زدن و اینا!

نه انگار شما خیلی به واژه ی گند علاقه دارین!!میشه لینک این اعترافات بانجی رو به من بدین؟!

دوست عزیز با تمام احترامی که به شما قائلم باید بگم حرفات رو بدون منبع میزنی از رو هوا حرف میزنی(ادعا های گنده) لطفا برای ادعایی که میکنی منبع بیار تا ما هم ببینیم همچین چیزی بوده
گند زدن lol

جناب آقای سامی البته از اظهار نظر جالبت توی ترد قبلی (میدونی چیو میگم) و صحب هات از تکنولوژی که اسم نداشت قشنگ واضح هست که جزو ان دسته از طرفداران متعصب کم سواد 360 هستی که فقط میخواد از یک چیز دفاع کنن اما برای اینکه بیشتر از این توی توهم بهسر نبری و در ضمن بار آخرت باشه که من میگی از خودت خبر ساختی اینم لینک رو بهت میدم تا بری بخونی:

We Screwed up on Halo 2!

البته معنیش گند زدن نمیشه و من یه اصطلاح بسیار مودبانه تر بکار بردم!

شما و ان یکی دوست عزیز بجای اینکه به بقیه بگید رو هوا حرف میزنی محض رضای خدا هم که شده چهارتا سایت خبری روب خونید تا مثل الان سرخ نشید. از این به بعد هم لطفا SU!

خدمت تمامی دوستانی که حاظر نیستن هیچ انتقادی رو از Halo بپذیرن و هر کسی هم بگه فلان جاش مثلا خیلی عالی نبود و خوب بود میگن فن هستی و ... بدونید که تو بعضی از جاهای بازی هم خود بانجی میپذیره که خراب کرده اما شما ها نه!

خب این حرف رو زدین چون فکر می کردید کسی اینجا رمان رو نخونده!به عنوان کسی که تمام رمان های هیلو رو خوندم میگم اصلا رمان ربطی به بازی نداره!شاید بد نباشه بدونید رمان های بازی همه قبل از 3 گانه روایت میشن!

چه ربطی داره؟ من حاظرم شرط ببندم تو اصلارمان های هیلو رو نخوندی پس الکی اینجا صحبت نکن و تریپ کارشناس برندار! بعد من مگه گفتم رمان ها ماله بعد از زمان بازی هست؟ لطفا ان تیکه رو که من همچین حرفی رو زدم رو به همه نشون بده در غیر این صورت بازم SU!

من گفتم رمان های هیلو خیلی خوبن و هنوزم میگم!

خب ملاک خوب بودن داستان هم مشخص شد!!تعداد خط دیالوگ های شخصیت اصلی!پس الان فریمن ای ماریو هم سطحی تره...lolz

مثل اینکهش ما به یک سیستمی محهز هستی که توی یک بازی FPS بدون صحبت های شخصیت اصلی (که با یک ربات و ماشین آدم کشی هیچ فرقی نداره) پی به روحیات ان میبری و ازش برداشت فلسفی میکنی! متاسفانه ما به این سیستم ها مجهز نیستیم...

من موندم چرا هیلو با وجود این همه طرفدارانی که داره همیشه توی همه نظر سنجی ها (حتی نظرسنجی خودمون!) مسترچیف همون مرحله اول ات میشه!

ماکان ببخشید اما حرف ات هیچ ربطی به هم نداره. مشکل پایان Halo 2 چه ربطی به داستان داره اخه ؟ مشکل اینه که بازیکن توی کلیف هنگر بی خود می ذاره وگرنه این چه ربطی به داستان داره میشه توضیح بدی ؟
بالاتر هم گفتم نیازی به خوندن داستان و کمیک نیست و همچین شما بازی می کنی نباید حتما طرف بیاد توی cut-scene برات 50 دقیقه سخن رانی کنه که ؟

کسری جان بحث من اصلا چیز دیگه هست،میتونی از بابک بپرسی که نظر من در مورد Halo و داستانش چی هست! کلا داستان این بازی جزو Top 3 من هست!:دی بحث من این بود که توی بعضی مواقع خود سازندگان هم اعتراف میکنن یه جایی کم کاری کردن یا خراب کرد اما دوستان نه! غیر از اینه؟

کسری جان بحث من اصلا چیز دیگه هست،میتونی از بابک بپرسی که نظر من در مورد Halo و داستانش چی هست! کلا داستان این بازی جزو Top 3 من هست!:دی بحث من این بود که توی بعضی مواقع خود سازندگان هم اعتراف میکنن یه جایی کم کاری کردن یا خراب کرد اما دوستان نه! غیر از اینه؟
اونکه بله منتها من میگم نه مثل یک سری ادم باشه که قبل خوندن خبر اظهار فضل کنه و نه اینکه از کسی الکی طرفداری کنه.

من موندم چرا هیلو با وجود این همه طرفدارانی که داره همیشه توی همه نظر سنجی ها (حتی نظرسنجی خودمون!) مسترچیف همون مرحله اول ات میشه!
ببخشید ماکان خان این الان چه ربطی به داستان بازی داره.خوب بچه ها شخصیت های دیگه رو بیشتر دوست دارن.شما الان نظرسنجی بزن مارکوس فینیکس یا مسترچیف.قطعا مارکوس اول میشه.اما شما بیا یه نظر سنجی بزار بگو هیلو داستان داشت یا نداشت.اونوقت میبینی اونائی که واقعا داستانش رو میدونن(نه اونائی که فقط برای لج و لجبازی میان نظر میدن) بهش رای مثبت میدن.
بله حرف شما درست هست.فکر میکنم اکثرا هم حرف شما رو تائید میکنن.هرچیزی هر چقدر هم که خوب باشه بازهم ایراداتی داره.داستان هیلو هم با تمام زیبائیش قطعا نکات منفی هم داره.اینو اگر کسی رد کنه خودشو مسخره کرده.اما این جناب قاطی-برگشته میگه bullshit.یعنی کلا داستانش چرت و مزخرفه.که مطمئنم خودت هم این حرفش رو قبول نداری.
حالا هم که برگشته گفته گرافیک کرایسس در کنسول از کیلزون 2 بهتره.پس صبر میکنیم اگر اینجور نشد همه دیگه میفهمن دیوونه هست.

دوستان خیلی فکر نکنن که KZ هم خیلی بهتر از HALO داستان پردازی کرده به نظر من جفتشون تو روایت داستان بازی و تعرف کردنش برای بازی کن مشکل داشتن و مییتونستن بهتر باشن . اما MW2 رو من هیچ وقت به عنوان یک داستان در حد HALO یا KZ یا ... اصلا حسابش هم نمیکنم حتی به نظر من MW1 خیلی بهتر بود .

از دوستانی که از خط داستانی و روایت اسکریپت MW2 طرفداری میکنن عاجزانه درخواست میکنم داستان MW2 رو از اول تا اخر مو به مو با تمام جزئیات برامون تعریف کنند تا بدونیم واقعا دارن از چی طرفداری میکنن .
اگه این کار رو نکردن حرفهایی که در این 11 صفحه وقت گرانبهام رو براش گذاشتم و مرور کردم از این دوستان به اندازه ی فضله ی گاو هم برام ارزش نخواهد داشت .
و در اون صورت برای اون دوستانی تاسف خواهم خورد که وقت با ارزش تر از طلاشون رو صرف بحث با دوستان مذکور کردن .

خدمت تمامی دوستانی که حاظر نیستن هیچ انتقادی رو از Halo بپذیرن و هر کسی هم بگه فلان جاش مثلا خیلی عالی نبود و خوب بود میگن فن هستی
انتقاد ؟! ای کاش انتقاد بود کاش میگفت مثلا داستان انچنان خوبی نداشت . این مرده گفته مذخرف .به این میگی انتقاد؟ یا چرندگویی ؟
بازی که حداقل بین بازهای fps یکی از بهترین داستان ها را برای خودش داره بازی که داستانش فوق العاده گسترده داره این همه کتاب و فلان ....... و الان کلمه مذخرف میشه انتقاد یا نظر ؟

آخرین ویرایش:
جناب آقای سامی البته از اظهار نظر جالبت توی ترد قبلی (میدونی چیو میگم) و صحب هات از تکنولوژی که اسم نداشت قشنگ واضح هست که جزو ان دسته از طرفداران متعصب کم سواد 360 هستی که فقط میخواد از یک چیز دفاع کنن اما برای اینکه بیشتر از این توی توهم بهسر نبری و در ضمن بار آخرت باشه که من میگی از خودت خبر ساختی اینم لینک رو بهت میدم تا بری بخونی:

We Screwed up on Halo 2!

البته معنیش گند زدن نمیشه و من یه اصطلاح بسیار مودبانه تر بکار بردم!

شما و ان یکی دوست عزیز بجای اینکه به بقیه بگید رو هوا حرف میزنی محض رضای خدا هم که شده چهارتا سایت خبری روب خونید تا مثل الان سرخ نشید. از این به بعد هم لطفا SU!

خدمت تمامی دوستانی که حاظر نیستن هیچ انتقادی رو از Halo بپذیرن و هر کسی هم بگه فلان جاش مثلا خیلی عالی نبود و خوب بود میگن فن هستی و ... بدونید که تو بعضی از جاهای بازی هم خود بانجی میپذیره که خراب کرده اما شما ها نه!
ماکان خُب سامان هم گفت که پایانش خوب نبود دیگه! مشکل Halo 2 فقط پایانش بود که اونم دلیل داره!
اتفاقا همین امروز داشتم به آریا میگفتم. بانجی گفته Campaign هیلو 2 و هیلو 3 قرار بود یکی باشه! اما به دلیل یه سری مشکلاتی که طی ساخت هیلو 2 به وجود اومد، بانجی وقت کم آورد و مجبور شد هیلو 2 رو اینجوری تموم کنه. اون لینکی هم که دادی همینو میگه! وگرنه داستان هیلو 2 اتفاقا خیلی قشنگ بود، فقط مشکل آخرش بود که اونم توضیح دادم دلیلش چیه!
ویرایش:
اینم لینکش.
http://www.gamerzines.com/xbox-360/news/halo-2-3-originally-one-game.html
اتفاقا مال همین امروز هم هست.
Halo 2's story was criticised by both the press and consumers for its sudden and anticlimactic ending
اتفاقا فقط تو اینجا همون مرحله اول به قول تو "شوت شد بیرون". مسابقه آخری GS رو یادت نیست چند مرحله اومد بالا؟
ببین ماکان، هیلو یه بازی داستان محور نیست که بخواد شخصیت پردازی عمیق داشته باشه. ولی با این حال و در حد یک FPS کاملا اکشن، شخصیت مستر چیف خیلی خوب کار شده.
=====

به نظرم بهتره این بحث ها رو تموم کنیم. من خیلی مشتاق شدم ببینم تو رقابت Halo: Reach و Crysis 2 کدوم برنده میشن. چون خیلی چیزها مشخص میشه.

بحث از کجا به کجا کشیده شد ! :biggrin1: بابا این یارو اصلا نفهم ! ولی کنین :biggrin1:

پ.ن : کلا مد شده شرکت ها بصورت رایگان و بدون پول محصول خودشون رو مورد توجه قرار بدن ، کافیه یک چرتی بگن بعد هم همه ی سایت ها پر میشه ! :biggrin1:
اون از David Cage و نظرش در مورد Natal و این هم از این !

از دوستانی که از خط داستانی و روایت اسکریپت MW2 طرفداری میکنن عاجزانه درخواست میکنم داستان MW2 رو از اول تا اخر مو به مو با تمام جزئیات برامون تعریف کنند تا بدونیم واقعا دارن از چی طرفداری میکنن .
اگه این کار رو نکردن حرفهایی که در این 11 صفحه وقت گرانبهام رو براش گذاشتم و مرور کردم از این دوستان به اندازه ی فضله ی گاو هم برام ارزش نخواهد داشت .
و در اون صورت برای اون دوستانی تاسف خواهم خورد که وقت با ارزش تر از طلاشون رو صرف بحث با دوستان مذکور کردن .

بنده داستانش رو براتون پیام خصوصی کردم.

من فقط جواب کسری رو میدم، باقی کامنت ها در حدی صرف وقت و انرژی گران بها نیستن. با نظرشم در مورد کل ژانر FPS و داستانهای نه چندان خوب به صورت کلی موافقم. ولی این رو خصیصه این سبک نمیدونم چون بازی هایی مثل HL، Undying، Cryostasis، و ... نشون دادن که میشه داستان خوب هم داشت، حتی خود MW اصلی.

سیاوش شرمندتم اما حرفی که میزنی غیر منطقی هست. حرفی که ریچارد مورگان زده چرند محضه. به یک دلیل مشخص : داستان پردازی توی بازی خیلی خیلی با کتاب داستان و فیلم فرق داره. درجه بعدی یک بازی FPS نیاز به داستان قوی نداره و همچنین همین Half-Life شما اصلا توش فریمن نمی بینی چه برسه به صورت. شما کمیک و داستان های Halo رو هم نخونی کاملا متوجه می شی داستان چی هست و اتفاقا سبک روایتش هم عالیه. از شکنجه اربیتر تا پیوستنش به جناح مختلف , از اشاره های مانیتور 343 تا خیانتش.

Half-Life یک استثنا است. مشت نمونه خروار نیست. بعدشم اینجا بیشتر نحوه بیان داستان (تو mw2) و کم عمقی اکثر کاراکترها (Halo) مطرحه. توی HL داستان بازی چیزیه که شما دنبال میکنید و سعی شده گیمر جای گوردون قرار بگیره. حالا تو اون همه کاراکتر یه فریمن هست که دیده نمیشه و صداش در نمیاد نشان از ضعف نیست، نشان از کم عمق بودن کاراکتر نیست. کسی که داستان رو پردازش کرده از این کار هدفی رو دنبال میکرده.

نه همیشه که بازی میکنی نباید 50 دقیقه کات سین وجود داشته باشه تا بگیم داستان خوبی داشته. Braid مگه چقدره؟ مگه اصلا دیالوگی داره؟ اما کسی نیست که از خط داستانی بازی خوب نگفته باشه. خود MW (اولی) مگه خط داستانی بدی داشت؟ بازی کاملا ایده آل بود و حتی با اینکه کوتاه بود داستان بازی کشش داشت، جذاب بود و انتهای خیلی خوبی داشت. در عوض تو mw2 یه اوردوز کامل اتفاق افتاد. همه چیز با سرعت بیشتر و در تعداد بالاتر اتفاق افتاد.

من با هیلو کاری ندارم چون فقط 1 و 3 رو بازی کردم و هرچی گشتم نکته گیرایی تو خط داستانی، شخصیت پردازی، گیم پلی و ... پیدا کنم چیز خاصی نبود. اعتراف میکنم از موسیقی بازی خوشم میاد و هر از گاهی گوش میدم.

As far as everything else, forgettable...
...............
چیزی که مشخصه و اصلا نیازی به توضیح نداره این هست که ریچارد مورگان فقط داره تبلیغ می کنه.
1- به دو تا بازی گیر داده که پر فروش ترین FPS های چند سال اخیر هستند
2 - چون تجربه ای در بازیسازی نداره نمی تونه به این شکل نظر بده
3 - در اخرین سخنانش گفته گرافیک Crysis 2 روی کنسول خیلی بهتر از KZ 2 هست.

خودتون قضاوت کنید Halo بازی هست که از لحاظ داستانی همه قبول دارند اگه عالی نباشه خیلی خوب هست و توی بازی های FPS که 90 درصدشون داستان ندارند شاهکاری برای خودش.

مگه شک داشتی که داره تبلیغ میکنه؟ کی هست که کوچکترین حرفی که میزنه تبلیغ و ایجاد هایپ نباشه؟ اگر دستت تو کار نبود میگفتم خب درجریان نیستی، ولی آخه هستی و این رو اصلا میگی. :|

هدف از مصاحبه تبلیغ و ایجاد هایپه هیچ هدف دیگه ای نیست. هدف اینه که طرف خودش، ایده اش، کارش، شرکتش و ... رو تبلیغ کنه. کسی از نیست که حرفی بزنه بدون اینکه براش مطرح شدن یکی از این مسایل مهم نباشه، هر چقدرهم دلسوزانه باشه.

دوستان خیلی فکر نکنن که KZ هم خیلی بهتر از HALO داستان پردازی کرده به نظر من جفتشون تو روایت داستان بازی و تعرف کردنش برای بازی کن مشکل داشتن و مییتونستن بهتر باشن . اما MW2 رو من هیچ وقت به عنوان یک داستان در حد HALO یا KZ یا ... اصلا حسابش هم نمیکنم حتی به نظر من MW1 خیلی بهتر بود .
به به .....به...به
واقعا راز این چیه که همه جا تو همه نظرها با اینکه ربطی نداره بازم اسم kz اورده میشه
=
باقی کامنت ها در حدی صرف وقت و انرژی گران بها نیستن
Thats It

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or