نویسنده MW2 :Crysis 2 یک ناامیدی بزرگ بود!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
نویسنده ی عنوان Crysis 2، آقای Richard Morgan، گفت که Modern Warfare 2 برای او یک ناامیدی بزرگ بود و داستانی غیر قابل قبول داشت!

richadkmorgan.jpg

در جریان همایش Crysis 2 در نیویورک، Morgan به CVG گفت این بازی در مقایسه با Uncharted 2 روایتگر داستان خوبی نبود.

او گفت: " من فکر میکنم MW2 یک ناامیدی بزرگ بود و بسیار پایینتر از COD4 قرار میگرفت. من هنگام بازی کردن همش با خودم میگفتم: ' خدای من، شما چه کار می کردید؟! هیچ چیزی پیشرفت نکرده! داستان بد است و عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد و در بازی فقط یه سری ماموریت بیخودی قرار گرفته! ' من فکر میکنم آنها بیش از حد به خودشان مطمئن بودند و این موضوع همیشه یک خطر است. فقط جای تاسف است! "

" اما در مقابل، Uncharted 2 است، آنها به عقب نگاه کردند، و هر چیزی را که خوب نبود، درست کردند یا ارتقا دادند. آنها واقعا این بازی را به سطح جدیدی بردند. اگر شماره اول را بازی کرده باشید میگویید که U2 همان بود ولی بسیار بهتر، MW2 هم همان بود اما... خیلی بدتر و البته پول سازتر! "

دقیقا ولی هر کارشناسی هم بر پایه ی دید فنی ای که داره نظر نمیده! کاری با نظر کیج ندارم چون قبولش دارم ولی حرف این اقا اصلا تو کتم نمیره...

من هم نگفتم قبول کنی. من برای این توضیح دادم که بعدا اگه گفتم نظر فلان سایت رو در مورد چیزی قبول ندارم نگی : کاش همشه نظراتمون این طوری باشه نه گزینشی...
پس یعنی حرفشون در مورد halo با اون عظمت و گستردگیه داستانیش درسته دیگه ؟
فقط انتقاد از بازیهای حریف چرا؟ خیلی دوست دارم یکم در مورد داستان crysis 1 بگه ؟!

من حتی در مورد کیج هم نگفتم حرفش درست یا غلطه. فقط سعی میکنم به عزیزان بفهمونم که :
1 اون چیزی رو که طرف گفته بخونید نه چیزی رو که تصور میکنید گفته یا دوست دارید گفته باشه تا اعدامش کنید.
2 نظر ادمها همیشه از روی تعصب نیست و همه تازه بدوران رسیده نیستند و ممکنه کسی وقتی در موردی که تخصص داره نظر میده نظرش فنی باشه نه جانبدارانه.
فقط انتقاد از بازیهای حریف چرا؟ خیلی دوست دارم یکم در مورد داستان crysis 1 بگه ؟!

چند بار تو این تاپیک گفته شد طرف تو کرایسس 1 کاره ای نبوده و دخالت نداشته و در مورد این بازی خبرنگار نظرش رو پرسیده. الان ببینیم نفر بعدی کیه میاد دقیقا همین سوال رو میپرسه.

الان یه چیزی هم یادم افتاد با گیر دادن به halo یه چیزی روشن شد . بعد از شوتر اول شخص mw2 که پر فروشترین بازی اول شخصه , halo هم بعد از mw2 پر فروش ترین اول شخص حساب میشه و اقا دستشون را گذاشتند روش یعنی دوتا از fps های پر فروش و شاید پر فشار ! یادتون بندازید ببینید که کدوم بازی بعد از halo پر فشار ترین بازی حساب میشه که ممکنه بعدا به اون گیر بده ؟ واقعا سوژه خوبی شده .

:lol::lol:
همانطور که بیشتر دوستان میدونند منم از HALO حالم بد میشه از این بازی خوشم نمیاد ولی فکر کنم این آقا یچیزیش شده میاد میگه این بازی خوب نیست :laughing:
نگفت بده بازیش فقط گفته داستانش در سطح خیلی بالایی نیست :smile:

این آقا یک بیمار روانی هست.اصلا حرفش در مورد mw2 قبول.میومد میگفت گرز داستان نداشت قبول.ولی این حرف مزخرفی که در مورد هیلو زده نشون میده که یا از کمبود محبت به شدت رنج میبره.یا دچار روان پریشی نوع حاد:biggrin1:
من وقتی داستان هیلو رو در همین سایت خوندم(که فکر میکنم بابک هم گذاشته بود)واقعا لذت بردم.با اینکه از گیم پلیش اصلا خوشم نمیاد اما خدائی داستان عظیمی داره.حالا این آقا چرا همچین چیزی گفته باید از مامانش پرسید:biggrin1:

صدرا جان .من نمیدونم شما از هیلو خوشت میاد یا نه.به من هم ربطی نداره.
ولی یه سوال؟اگر یکی بیاد بگه gow داستان نداره شما نمیگی این طرف دیوونست؟

داستانی که همش در مورد مناطق اشغال شده توسط آمریکاست و عراقی های بدبخت رو آدمکش جلوه میده داستان رو خراب نمیکنه ؟ دروغ ! اصلا من موندم سیاست کجا و بازی کجا ! همونطور که گفتم مخلوط شدن سیاست با یک بازی مساویست با یک داستان سرهمی و بدون اصالت و خودت هم میتونی از آواتر و امضام بفهمی فن این بازی هستم و خیلی هم براش احترام قائلم ولی داستان بازی در اکثر نسخه هاش سیاسی و مزخرف بوده ! همین:biggrin1:
ببخشید اما همینجوریش ملت دارن این همه انتقاد از داستان میکنن . بعدش هم اینکه آمریکا اشغال کرده و عراقی های بدبخت و این حرفا هم همش اعتقاد و دیدگاهه ! یه استدیو نمیتونه که بر اساس نظر یه گیمر بازیش رو بسازه . بیشتر باید به واقعیت تکیه کنه . اگر داستان سیاسی نداشت میخواست چه مدلی تمی رو داشته باشه مثلا ؟ MGS هم یکم بازی سیاسی بود و موفق شد ! حالا IW توی این 2 یکم کم لطفی کرد به داستان وگرنه دلیل نمیشه که هر بازی سیاسی بد باشه ! مثلا من خودم شدیدا منتظر عرضه Vanquishـم ! چون عاشق بازی هایی هستم که توش سیاست و این حرفا باشه !

این آقا یک بیمار روانی هست
من کاری به حرف ایشون (نویسنده Crysis 2) ندارم ، به هر حال طرف نظرش رو گفته و بنا هم نیست حرف همه درست باشه.
ولی خیلی زشته ، به کسی که اینجا حظور نداره توهین بکنید ، شخصیت خودتون رو اینطوری نشون ندید.

من کاری به حرف ایشون (نویسنده Crysis 2) ندارم ، به هر حال طرف نظرش رو گفته و بنا هم نیست حرف همه درست باشه.
ولی خیلی زشته ، به کسی که اینجا حظور نداره توهین بکنید ، شخصیت خودتون رو اینطوری نشون ندید.

ببخشید اگر به بازی ایی مثل gow - heavy rain-killzone2- این حرفو زده بود بازم کلاس ادب بازی میکردی؟
کسی که حرف مفت میزنه باید توهینش رو هم به جون بخره.حضرت علی میگه قبل از حرف زدن حرف رو نوشخار کن.
-------------
اتفاقا اونائی که فروش افسانه ایی هیلو و mw2 بهشون فشار قوی وارد کرده بود خودشون رو نشون دادن.بازم میگم.راه حل=کوه یخ:biggrin1:

هر کسی داره نظرشو میده ، اون آقا هم ازش سوال کرده نظرشو داده ـعصبانی شدن شما برام جالبه بازی میسازن که ما پولشو بدیم و لذت ببریم؛نه اینکه ما حرس بخوریم اونا پولشو ببرن

هیچ آدم عاقلی نمیتونه به داستان کامل این بازی ایرادی وارد کنه, هرچند تو نسخه سوم منتقد های خوشحالی بودن که از اندینگ حماسی بازی ایراد گرفتن!
که اونم فکر کنم بخاطر علاقه شدید به کرکتر کراتوس بوده!
- مقایسه داستان اساطیری GOW با یک بازی FPS علمی تخیلی اشتباهه.

هر کسی داره نظرشو میده ، اون آقا هم ازش سوال کرده نظرشو داده ـعصبانی شدن شما برام جالبه بازی میسازن که ما پولشو بدیم و لذت ببریم؛نه اینکه ما حرس بخوریم اونا پولشو ببرن

بابا تو رو خدا انقدر نگید نظر خودش هست.منم نظر این هست که زمین مثلث شکل هست.نظرم اینه که آب سیاه هست.نظرم اینه که آسمون نارنجی هست.ماست صورتی هست.اینا رو بهش میگی نظر؟
خوب طرف مزخرف گفته دیگه.هرکی هم میخواد باشه باشه.الان گاس هیدینگ بگه لیونل مسی یه بازیکن آشغال هست-شماها نمیگید این مرتیکه روانیه؟حالا هرچقدر هم که مربی بزرگی باشه.
اینم اگر یه نویسنده بزرگ هست نباید همچین مزخرفی رو بگه که ملت به عقلش شک کنن.
هیچ آدم عاقلی نمیتونه به داستان کامل این بازی ایرادی وارد کنه, هرچند تو نسخه سوم منتقد های خوشحالی بودن که از اندینگ حماسی بازی ایراد گرفتن!
آفرین.چون اگر همچین مزخرفی رو بگه میگن دیوونس.این آقا هم همینه.حالا اگر فنهای سونی از این حرف خوشحال شدن اون یه بحث دیگس.ولی همه میدونن هیلو یکی از بهترین داستانها رو داره.
--------------------------

فرخ کجاست که بیاد خودش خفش کنه:biggrin1::biggrin1:

اونایی که دارن کورکورانه و از روی فن بازی از ایشون دفاع میکنن، اصلا چیزی درباره ی داستان و Universe هیلو میدونن؟! هی من میخوام هیچی نگم نمیزارید!!

کافیه یه نگاه به این صفحه بندازید! (فقط تو قسمت کاراکترهاش برید! بقیش رو نمیخواد!)
http://halo.wikia.com/wiki/Main_Page
حداقل یک ماه، به صورت مداوم، طول میکشه بتونید کامل بخونیدش، و تازه فقط یه معرفی کلی کرده (یعنی داستان کتاب ها رو توضیح نداده)!! Universeـی که ازش چندین رمان طویل نوشته شده، چندین کامیک بوک نوشته شده، چند سری قرار بود فیلمش ساخته بشه (اونم توسط کارگردانانی مثل پیتر جکسون)، انیمه ای 7 قسمته ازش ساخته شده و حالا همه ی اینها غیر از 6 بازیش بود! این Universe سال 2000-2001 خلق شده و روز به روز داره بزرگتر میشه. علی اللهی اسم Star wars دنیای بازی رو بهش ندادن. Universe هیلو در بدبینانه ترین حالت ممکن، جزو 3 تای اول صنعت بازی است.

حالا ایشون نظرش رو گفته و ما هم به عنوان نظر شخصی حساب کردیم، ولی دیگه یه سری دارن کاسه داغتر از آش میشن و حرف ایشون رو حقیقت جلوه میکنن، دقیقا همون افرادی که به نشریاتی از قبیل Edge فحش میدادند!

حضرت علی میگه قبل از حرف زدن حرف رو نوشخار کن.
حالا این اقا حرفش یونجه و علفه یا خودش گوسفنده؟!

حالا جدای از شوخی این آقا فرضا این حرف رو زده چیزی از ارزش mw2 کم شده یا اگه برعکسش رو میگفت چیزی اضافه میشد؟!
مهم اینه که این یه برداشت شخصیه حتی اگر هم دروغ باشه و جنبه تبلیغاتی داشته باشه و حالا این رو که گفته به صاحت مقدس کی برخورده که اینطوری حرفهای قشنگ حوالش میکنید؟!

ببخشید اگر به بازی ایی مثل gow - heavy rain-killzone2- این حرفو زده بود بازم کلاس ادب بازی میکردی؟
ببین فرق نداره ، بیاد اشکال از gow بگیره ، بازم میگم نظرشه ولی "بنا نیست نظر همه درست باشه".
من میگم در شعن شمایی که میدونی نیست این حرف ، قضیه "کلاس ادب" هم دست من نیستش ، بر میگرده به ارزشی که هر شخص برای خودش قائله.

اقا این نویسنده هه حالیش نمی شه که اگه این بازی از لحاظ شخصیت پردازی هم افتضاح باشه بازم با بخش مولتی پلیرش جبران میشه اما بازی خود این یارو که واقعا چیز بوده :biggrin1:
کال اف اصا بازی مولتی پلیر هست :-" چرا وقتی یه بخش توپ مثه مولتی پلیر که انقد همه براش سر و دس میشکونه رو ول کنه بره رو داستانش کار کنه :eek:
انصافا داستانشم بد نبود :-"

خدایا کمکم کن، این انتظار خیلی سخته...

بعضیا جوری صحبت میکنن انگار خودشون از هیچ بازی ای طرفداری نمیکنن و نظراتشون خیلی درست و بی نقص هست!
دوستان يکم دقت کنيد چی ميگيد و در مورد کی میگید! اين آقا از نویسنده های زبر دسته و بدون شک از يه مشت بچه 18 ساله توی فروم بيشتر ميفهمه!
عاجزانه خواهش میکنم، تقاضا میکنم، تمنا میکنم، استدعا میکنم که شما یکی دیگه این جور حرفا رو نزن چون با توجه به سابقه ای که ازت دارم اگه همین نویسنده در مورد یکی از بازی های مورد علاقه ی خودت اینطوری صحبت کرده بود الان کالبد شکافیش برای مشخص شدن علت قتلش به پایان رسیده بود و فردا باید از ساعت 3-5 عصر میرفتیم مجلس ختمش.:)
در ضمن فهم و درک به سن نیست. اینم با توجه به سابقت گفتم...

من تا الان n بار این حرفمو تکرار کردم، الانم میگم: کجای دنیا گفته شده که هر کی چون خیلی حالیشه و میفهمه بیاد هر نظری(اعم از شکمی و غیر شکمی) خواست پراکنده کنه و چون خیلی میفهمه و متخصصه بقیه در برابرش سکوت کنن و بگن هر چی این گفته درسته و وحی ِ مُـــنــــز ِل ـه؟
کی چنین منطقی رو توجیه میکنه که هی میاید میگید:
دوستان يکم دقت کنيد چی ميگيد و در مورد کی میگید! اين آقا از نویسنده های زبر دسته و بدون شک از يه مشت بچه 18 ساله توی فروم بيشتر ميفهمه!
هر کی که از بابا ننش قهر میکنه که نویسنده نمیشه...:smile:
و نظراتی از این قبیل...
خواهشا بیاید جواب سوال منو بدید تا من دیگه انقدر تکرارش نکنم!

پ.ن: من همچنان منتظرم تا بهترین داستان تاریخ بازی های رایانه ای رو در ابر شاهکاری به نام Crysis 2 ببینم، این انتظار واقعا داره ذره ذره ی وجودمو نابود میکنه و مثل شمع دارم آب میشم! lol :(

اگر مستند باشه نه ... من از لحظه پیدایش هالو تا حالا گفتم این بازی داستان خاصی نداره، در مورد GeOW هم بارها گفته شده در مورد MW2 هم گفتم... حالا چون اورال بازی ها از نظر منتقدین خوب بوده 9-10 جارو کردن دلیل نمیشه از همه ابعاد فوق العاده و عالی بوده باشن. بخصوص اینکه نقل قول هم کردم همونایی که امتیازاشون همه بالای 9 بوده تو همون نقدشون از داستان بازی ایرادات زیادی گرفتن... برو خودت بخون... توی داستان خیلی چیزی مطرحه من جمله لحظات سرنوشت ساز مثل رقم خوردن یک حادثه تراژیک، خیلی چیزا مطرحه مثل دیالوگ هایی که رد و بدل میشه. این دیالوگ ها حتما نباید عمق فلسفی داشته باشن، اما باید بجا مناسب و در مقیاس مناسب با کاراکترهای طراحی شده باشن، خیلی چیزا مهمه مثل شخصیت پردازی کاراکترها، قهرمان داستان حتما لازم نیست یک آدم صادق و درستکار و خیلی روحانی باشه، کما اینکه تو بیشتر داستانها این اشتباهات و انتخابات نادرست اون قهرمان بوده که اون رو به یک مسیر جدید وارد میکنه.

بله کسی که میگه GoW داستان نداره دیوانست چون مثل کلنگی میمونه که میخواد خلاف جریان آب شنا کنه. یعنی از روی هوا و نادانی حرف زده، اما نکته ای مثل mw2 و halo نکته مستند و اثبات شدس این آقا اولین کسی نبوده که این ادعا رو کرده، آخریش هم نیست.

داستان خوب خصوصیات منحصر به فردی داره، کاراکتریستیک های منحصربه فردی داره. همه چیز در جای خودشه و به موقع مطرح میشه. کاراکترهای کم عمق نداره، حتی اگر تو بیشتر از اسمش چیزی ندونی. عمق لزوما داشتن تاریخچه محسوب نمیشه، خصوصیات اخلاقی، خصوصیات فیزیکی، خط مشی، منطق و احساسات و خیلی گزینه های دیگه...

عموما اون شخص که یک ناولیسته، یعنی رمان مینویسه و حرفه اش نویسندگیه این چیزارو بهتر میفهمه و درک میکنه چون 4 تا کتاب نوشته که از نظر استقبال و فروش عملکرد موفقی داشتن. شما رمان رو برای گرافیک بالا نمی خری و نمی خونی، برای موسیقی منحصر به فردش نمی خری، برای گیم پلیش نمیخری، برای کاور و جلد قشنگش نمیخری، برای جنس کاغذش نمیری، برای نوع خط نوشته شده درونش نمیخری، فقط و فقط بخاطر داستان و نوع بیان داستانش میخری.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or