نویسنده MW2 :Crysis 2 یک ناامیدی بزرگ بود!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
نویسنده ی عنوان Crysis 2، آقای Richard Morgan، گفت که Modern Warfare 2 برای او یک ناامیدی بزرگ بود و داستانی غیر قابل قبول داشت!

richadkmorgan.jpg

در جریان همایش Crysis 2 در نیویورک، Morgan به CVG گفت این بازی در مقایسه با Uncharted 2 روایتگر داستان خوبی نبود.

او گفت: " من فکر میکنم MW2 یک ناامیدی بزرگ بود و بسیار پایینتر از COD4 قرار میگرفت. من هنگام بازی کردن همش با خودم میگفتم: ' خدای من، شما چه کار می کردید؟! هیچ چیزی پیشرفت نکرده! داستان بد است و عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد و در بازی فقط یه سری ماموریت بیخودی قرار گرفته! ' من فکر میکنم آنها بیش از حد به خودشان مطمئن بودند و این موضوع همیشه یک خطر است. فقط جای تاسف است! "

" اما در مقابل، Uncharted 2 است، آنها به عقب نگاه کردند، و هر چیزی را که خوب نبود، درست کردند یا ارتقا دادند. آنها واقعا این بازی را به سطح جدیدی بردند. اگر شماره اول را بازی کرده باشید میگویید که U2 همان بود ولی بسیار بهتر، MW2 هم همان بود اما... خیلی بدتر و البته پول سازتر! "

من تا الان n بار این حرفمو تکرار کردم، الانم میگم: کجای دنیا گفته شده که هر کی چون خیلی حالیشه و میفهمه بیاد هر نظری(اعم از شکمی و غیر شکمی) خواست پراکنده کنه و چون خیلی میفهمه و متخصصه بقیه در برابرش سکوت کنن و بگن هر چی این گفته درسته و وحی ِ مُـــنــــز ِل ـه؟
آخه حرفاشم درسته بدبختانه :دی

اگر مستند باشه نه ... من از لحظه پیدایش هالو تا حالا گفتم این بازی داستان خاصی نداره، در مورد GeOW هم بارها گفته شده در مورد MW2 هم گفتم... حالا چون اورال بازی ها از نظر منتقدین خوب بوده 9-10 جارو کردن دلیل نمیشه از همه ابعاد فوق العاده و عالی بوده باشن. بخصوص اینکه نقل قول هم کردم همونایی که امتیازاشون همه بالای 9 بوده تو همون نقدشون از داستان بازی ایرادات زیادی گرفتن... برو خودت بخون... توی داستان خیلی چیزی مطرحه من جمله لحظات سرنوشت ساز مثل رقم خوردن یک حادثه تراژیک، خیلی چیزا مطرحه مثل دیالوگ هایی که رد و بدل میشه. این دیالوگ ها حتما نباید عمق فلسفی داشته باشن، اما باید بجا مناسب و در مقیاس مناسب با کاراکترهای طراحی شده باشن، خیلی چیزا مهمه مثل شخصیت پردازی کاراکترها، قهرمان داستان حتما لازم نیست یک آدم صادق و درستکار و خیلی روحانی باشه، کما اینکه تو بیشتر داستانها این اشتباهات و انتخابات نادرست اون قهرمان بوده که اون رو به یک مسیر جدید وارد میکنه.

بله کسی که میگه GoW داستان نداره دیوانست چون مثل کلنگی میمونه که میخواد خلاف جریان آب شنا کنه. یعنی از روی هوا و نادانی حرف زده، اما نکته ای مثل mw2 و halo نکته مستند و اثبات شدس این آقا اولین کسی نبوده که این ادعا رو کرده، آخریش هم نیست.

داستان خوب خصوصیات منحصر به فردی داره، کاراکتریستیک های منحصربه فردی داره. همه چیز در جای خودشه و به موقع مطرح میشه. کاراکترهای کم عمق نداره، حتی اگر تو بیشتر از اسمش چیزی ندونی. عمق لزوما داشتن تاریخچه محسوب نمیشه، خصوصیات اخلاقی، خصوصیات فیزیکی، خط مشی، منطق و احساسات و خیلی گزینه های دیگه...

عموما اون شخص که یک ناولیسته، یعنی رمان مینویسه و حرفه اش نویسندگیه این چیزارو بهتر میفهمه و درک میکنه چون 4 تا کتاب نوشته که از نظر استقبال و فروش عملکرد موفقی داشتن. شما رمان رو برای گرافیک بالا نمی خری و نمی خونی، برای موسیقی منحصر به فردش نمی خری، برای گیم پلیش نمیخری، برای کاور و جلد قشنگش نمیخری، برای جنس کاغذش نمیری، برای نوع خط نوشته شده درونش نمیخری، فقط و فقط بخاطر داستان و نوع بیان داستانش میخری.
حرفای شما کاملا درست فرض بر این که HALO از ضعف داستانی دچاره ولی به نظر شما استفاده از کلمه ی BULLSHIT برای داستان این بازی به این عظمت درسته؟ به نظر خود شما این اقا زیادی اغراق نکرده؟
چون به نظر من BULLSHIT فراتر از چرته!!!!

حرفای شما کاملا درست فرض بر این که HALO از ضعف داستانی دچاره ولی به نظر شما استفاده از کلمه ی BULLSHIT برای داستان این بازی به این عظمت درسته؟ به نظر خود شما این اقا زیادی اغراق نکرده؟
چون به نظر من BULLSHIT فراتر از چرته!!!!

“Halo is full of these bullshit archetypal characters.
“The reason that its fiction doesn’t work has nothing to do with the fact that you don’t get to see Master Chief’s face, it’s because of lines like ‘Okay … I’m gonna get up there and kill those guys.”​

حالا بول شت چه فرقی با مزخرف داره؟ اونا مزخرفشون میشه بول شت و لزوما معنای لغویش فضولات گاو نیست.

اینکه کاربرای این سایت اینچنین در مقابل این آقا جبهه گرفتن بر میگرده به اینکه کلا نسل جدید نسل Shallow ـی هست و از جلوی دماغش جلوتر رو نمیبینه. منطق و تفکر رو لازم نداره و به حرفایی که گفته میشه کوچکترین اهمیتی نمیده و چیزی رو قبول میکنه که با سلایقش تطبیق داره نه چیزی رو که عقل، سند، تجربه و ... بهش ارایه میده.

اگر باباش میگه با فلانی نگرد آدم درستی نیست فوری میپره به بابا و جبهه میگیره. در صورتی که میتونه بپرسه پدر دلیلتون برای چنین درخواستی چیه؟ آیا چیز بدی ازش دیدید؟ یا صرفا از قیافش خوشتون نمیاد؟ حالا نمیخوام اینجا آسیب شناسی کنم ولی کلا منشی تمام اشکالات همینه، عقل جای خودش رو به چیزای دیگه داده، حتی احساس هم نه، چیزای دیگه...

من تا الان n بار این حرفمو تکرار کردم، الانم میگم: کجای دنیا گفته شده که هر کی چون خیلی حالیشه و میفهمه بیاد هر نظری(اعم از شکمی و غیر شکمی) خواست پراکنده کنه و چون خیلی میفهمه و متخصصه بقیه در برابرش سکوت کنن و بگن هر چی این گفته درسته و وحی ِ مُـــنــــز ِل ـه؟
lol :(
در همه جای دنیا هر کسی آزاده که هر نظری اعم از شکمی و غیر شکمی بده،اگر جایی باشه که این طور نیست اشکال از اونجاست نه طرف.
طرف نویسنده اس.گفته خط داستانی MW2 رو قبول ندارم.خیلی ها هم که این کاره نبودن و فقط منتقد سایت بودن از قبل از این بابا اینو گفته بودن.حالا چرا یه عده دارن یقه پاره میکنن خدا داند...
اونی هم که میگه ما ایراد میگیرم چون بقیه هم اگه به Gow یا MGS ایرادی گرفته میشد کار ما رو انجام میدادن یا اینکه ما هم الان داریم کار اونا رو انجام میدیم فدر اشتباه کامل به سر میبرند.اگه آرزو و آمال خوتون رو نسبت به بازی مورد علاقه تون بزارید کنار متوجه میشید که این آقا با این تخصص کاملا این حق رو داره که از داستان MGS و امثال اون هم ایراد بگیره.
حداقل این حق داره که نظرش رو بده،چه درست چه غلط
ما هم حق داریم نظر خودمون رو بدیم،چه درست و چه غلط. ولی نباید جوری رفتار کنیم که اینطور به نظر میرسه که داریم بقیه رو وادار به پذیرش نظر خوردمون میکنیم و طرفمون رو به لجن میکشیم.(متاسفانه این قضیه رو میشه یه خصلت ایرونی دونست که گاهی دچارش میشیم و اصلا متوجه نمیشیم)

بله کسی که میگه Halo داستان نداره دیوانست چون مثل کلنگی میمونه که میخواد خلاف جریان آب شنا کنه.
Fixed.....

اما در مورد صحبت های ایشون من فقط یک نکته رو بگم! خود Bungie بعد از Halo 2 رسما گفت پایان بازی رو گنمد زدیم اما اگه به طرفداران بازی بگی داستان هیلو توی بازی هاش خوب نبود یا عالی نبود ترورت میکنن!

دوستان قبل از اینکه این بابا رو اعدام کنید و بیایید اینجا پست بدید بدونید که خود سازندگان هم توی یک مقطع از داستان خودشون راضی نبودن و پذیرفتن که گند زدن اما شما...

داستان هیلو خیلی زیباست و فوق العاده هست اما به شرطی که همه رمان، کامیک و انیمه هاش رو خونده و دیده باشی! واقعیت امر (که این بابا هم بهش اشاره کرده) این هست که شخصیت ها توی بازی اصلا پرداخت ندارن! توی Halo 3 شما بگرد ببین مستر چیف سر هم چند خط دیالگ داره؟!

دوستانی که رمان های هیلو رو خوندن قشنگ متوجه میشن تفاوت داستان و پرداخت توی بازی و کتاب هاش چقدر هست!

یه بازی میخوان رو کنسول بدن بیرون همه بازیهای کنسول رو زیر سوال میبره
1-گرافیک این بازی از همه بازی هایی که دیدین بالاتره
2-mw2نا امید کننده بود
3-haloداستان خوبی نداره
فردا
4-killzone2باید جلوی این بازی لنگ بندازه
5-half lifeتقلیدی از این بازی است
داستان اینها هرچی که هست از crysisبهتر نباشه:confused:بدتر که نیست؟

اما در مورد صحبت های ایشون من فقط یک نکته رو بگم! خود Bungie بعد از Halo 2 رسما گفت پایان بازی رو گنمد زدیم اما اگه به طرفداران بازی بگی داستان هیلو توی بازی هاش خوب نبود یا عالی نبود ترورت میکنن!
میشه دقیقا این نقل قولی که از بانجی ساختید رو لینکش رو بدین؟!گند زدن؟!پایان Halo 2 مبهم بود!طرفدارا هم به این موضوع اعتراض داشتند!درست مثل خودم!پایان هیلو 1 خوب بود!پایاین هیلو مبهم بود و پایان هیلو 3 استثنایی!این حقیقته نه گند زدن و اینا!
دوستان قبل از اینکه این بابا رو اعدام کنید و بیایید اینجا پست بدید بدونید که خود سازندگان هم توی یک مقطع از داستان خودشون راضی نبودن و پذیرفتن که گند زدن اما شما...
نه انگار شما خیلی به واژه ی گند علاقه دارین!!میشه لینک این اعترافات بانجی رو به من بدین؟!

دوستانی که رمان های هیلو رو خوندن قشنگ متوجه میشن تفاوت داستان و پرداخت توی بازی و کتاب هاش چقدر هست!
خب این حرف رو زدین چون فکر می کردید کسی اینجا رمان رو نخونده!به عنوان کسی که تمام رمان های هیلو رو خوندم میگم اصلا رمان ربطی به بازی نداره!شاید بد نباشه بدونید رمان های بازی همه قبل از 3 گانه روایت میشن!
! واقعیت امر (که این بابا هم بهش اشاره کرده) این هست که شخصیت ها توی بازی اصلا پرداخت ندارن! توی Halo 3 شما بگرد ببین مستر چیف سر هم چند خط دیالگ داره؟!
خب ملاک خوب بودن داستان هم مشخص شد!!تعداد خط دیالوگ های شخصیت اصلی!پس الان فریمن ای ماریو هم سطحی تره...lolz
من از لحظه پیدایش هالو تا حالا گفتم این بازی داستان خاصی نداره
:دی
اصلا داستان خاصی نداره...!
6 هزار و 61 مقاله ای که تو Halopedia هستش هم خاطرات شیخ حسن علی اصفهانی هستن لابد!!

این حرفها ممکنه یه سری بازیهای تبلیغاتی باشه

اما باز تقریبا با فکر این آقا همسو هستم، می دونید خارج تخصصش که حرف نزده! پس حرفش قابل احترام و تامل هست ...

داستان های هیلو یک سری داستان های عامه پسند هستند و هیچ لزومی نداره دارای عمق و مفهوم باشند اما همین عامه پسند بودن هم یه سری قواعد داره که باید رعایت بشه ( به عنوان مثل دو فیلم مزخرف ترانسفورمرز رو به یاد بیارید، اما آواتار در عین عامه پسند بودن یک روایت مناسب و موفق داشت )

در کل بنده ( اگر قابلم بدونید! ) معتقدم اگر سازنده ها "گیم" رو به عنوان "هنر هشتم" پذیرفتند باید روی داستان بیشتر سرمایه گزاری ( مادی و معنوی ) انجام بدهند. همین :biggrin1:

ولی یه سوال؟اگر یکی بیاد بگه gow داستان نداره شما نمیگی این طرف دیوونست؟

اوّل اينکه در تکمیل حرف سیاوش GOW داستانش ترکيب افسانه های يونانيه پس ايراد زيادی نداره از ديد من ولی اگه يکی تو کار داستان نويسی باشه شايد يه ضعف هايی توش پيدا بشه.
اين آقام گفته داستانش در سطح خيلی بالايی نيست نگفته داستان نداره يا بد بوده داستانش.

در ضمن اين آقا تازه اومده تو کار گيم پس ممکنه از اشکالات داستان نويسای اين صنعت کپ کرده باشه!
عاجزانه خواهش میکنم، تقاضا میکنم، تمنا میکنم، استدعا میکنم که شما یکی دیگه این جور حرفا رو نزن چون با توجه به سابقه ای که ازت دارم اگه همین نویسنده در مورد یکی از بازی های مورد علاقه ی خودت اینطوری صحبت کرده بود الان کالبد شکافیش برای مشخص شدن علت قتلش به پایان رسیده بود و فردا باید از ساعت 3-5 عصر میرفتیم مجلس ختمش.:)
در ضمن فهم و درک به سن نیست. اینم با توجه به سابقت گفتم...

کی چنین منطقی رو توجیه میکنه که هی میاید میگید:

از خودتم دارم تو تاپیک بازی سال پارسال که GTA IV رو با MGS4 مقایسه میکردی از همه ابعاد:)
احترام خودتم نگه دار چون نه هم سن منی و نه هم قد من بهت هیچی نمیگم!

در کل اینکه: چاپ شو! (اونی که بخواد میفهمه معنیشو)

داستان هیلو خیلی زیباست و فوق العاده هست اما به شرطی که همه رمان، کامیک و انیمه هاش رو خونده و دیده باشی! واقعیت امر (که این بابا هم بهش اشاره کرده) این هست که شخصیت ها توی بازی اصلا پرداخت ندارن! توی Halo 3 شما بگرد ببین مستر چیف سر هم چند خط دیالگ داره؟!

دوست عزیز با تمام احترامی که به شما قائلم باید بگم حرفات رو بدون منبع میزنی از رو هوا حرف میزنی(ادعا های گنده) لطفا برای ادعایی که میکنی منبع بیار تا ما هم ببینیم همچین چیزی بوده
گند زدن lol

توی Halo 3 شما بگرد ببین مستر چیف سر هم چند خط دیالگ داره؟!
حضرت دکتر Gordon Freeman یک کلمه دیالوگ نداره ولی .... .
طرف نیازمند داستان عمق گیرا با شخصیت پردازی خارق العاده باشه میره طرفه کتاب فروشی نه گیم!.

پ.ن. تا الان نشنیدم کسی بگه: رفتم یه کنسول گرفتم 300$ یه HD TV خریدم 900$ فلان بازی رو خریدم 60$ یه کابل HDMI درجه یک گرفتم XX$ فقط به عشق داستان فلان بازی!.

چی باحاله این :cheesygri تا چند وقت دیگه همه بازی های بزرگو به خاک و خون میکشه :laughing:

بنده گفتم بازم میگم.آقایون چون با gow حال کردن.میگن بله اگر کسی بگه داستان نداشت دیوانست.ولی چون با هیلو حال نکردن-میگن آره بابا راست گفته.
هرکی هم که میگه هیلو داستان نداشته دیوانست.حالا این آقا هرکی هست برای خودش هست.گفتم بازم میگم.اگر هیدینگ که مربی بسیار بزرگی هست بگه مسی بازیکن درپیتی هست فقط خودش رو مضحکه کرده.و حرف مزخرفی زده.
حالا از این به بعد شاهد در افشانی های بیشتر از این آقا و امثال اون هستیم.از فردا میشنویم.
heavy rain داستان نداشت.گاو داستان نداشت.mgs داستان نداشت.
به نظر من بهتره یه دونه از این لباس سفیدای قشنگ تنش کنن ببرن خونه اصلیش:biggrin1:
کلا نه اینجور حرفها رو جدی میگیرم نه اینجور افراد که در بازی سنتر هم فراوان هستن.من بازی رو میکنم و حالش رو میبرم.برای این افراد همه پشیزی ارزش قائل نیستم.
این آقا خودش به دنیا اومدنش داستان نداشته:biggrin1:برای همین عقده ایی شده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or