نویسنده MW2 :Crysis 2 یک ناامیدی بزرگ بود!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
نویسنده ی عنوان Crysis 2، آقای Richard Morgan، گفت که Modern Warfare 2 برای او یک ناامیدی بزرگ بود و داستانی غیر قابل قبول داشت!

richadkmorgan.jpg

در جریان همایش Crysis 2 در نیویورک، Morgan به CVG گفت این بازی در مقایسه با Uncharted 2 روایتگر داستان خوبی نبود.

او گفت: " من فکر میکنم MW2 یک ناامیدی بزرگ بود و بسیار پایینتر از COD4 قرار میگرفت. من هنگام بازی کردن همش با خودم میگفتم: ' خدای من، شما چه کار می کردید؟! هیچ چیزی پیشرفت نکرده! داستان بد است و عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد و در بازی فقط یه سری ماموریت بیخودی قرار گرفته! ' من فکر میکنم آنها بیش از حد به خودشان مطمئن بودند و این موضوع همیشه یک خطر است. فقط جای تاسف است! "

" اما در مقابل، Uncharted 2 است، آنها به عقب نگاه کردند، و هر چیزی را که خوب نبود، درست کردند یا ارتقا دادند. آنها واقعا این بازی را به سطح جدیدی بردند. اگر شماره اول را بازی کرده باشید میگویید که U2 همان بود ولی بسیار بهتر، MW2 هم همان بود اما... خیلی بدتر و البته پول سازتر! "

قضیه اصلا مچ گیری نیست ، قضیه اینه که جناب X شاید 5 تا دیالوگ در بازی رو هم نفهمه ولی با عطش فراوان حاضره برای چیزی که حتی نمیدونه چی هست یقه جر بده ! واقعا برای خودم که 11 صفحه وقت حروم کردم متاسفم !

دیگه کپی بودن این همه مطلب که در تصاویر پایین میبینید در 10 دقیقه ( به زمان پست شدن کامنت بنده که داستان رو خواسته بودم و زمان PM ایشون توجه کنید ) رو حتی گاو مشت حسن هم میفهمه ! حتی نوع ادبیات نوشتار و فاصله هایی که تابلو هست جای تصویر بوده و خالی مونده ! تازه از نصف دیگه ی مطلب عکس نذاشتم .

شما اگه جایی که من مدیر بودم این کامنت ها رو تو یازده صفحه میدادی برای همیشه میرفتی مرخصی !

شرمنده که سرعت اینترنت داغونه و اپلود عکس هم از شق القمر سخت تر شده !!

به به .....به...به
واقعا راز این چیه که همه جا تو همه نظرها با اینکه ربطی نداره بازم اسم kz اورده میشه
=

Thats It

خوب حالا شدم فن 360 :laughing: وضع من رو مشخص کنید یک سری میگن فن سونی یک دسته 360 حالا ببیاین پیدا کنید پرتغال فروش را .:-"

من در جواب اون دوستمون که گفتن که اگه بیاد در مورد داستان KZ 2 صحبت کنه بازم همین رو میگین من گفتم نظر من اینه که بازم میگفتم اگه اون این حرف رو میزد چون واقعا داستان پردازی خوبی هیچ کدوم نداشتن داستان خوبی برای شروع داشتن روایت داستان اشتباه بوده .;)

Half-Life یک استثنا است. مشت نمونه خروار نیست. بعدشم اینجا بیشتر نحوه بیان داستان (تو mw2) و کم عمقی اکثر کاراکترها (Halo) مطرحه. توی HL داستان بازی چیزیه که شما دنبال میکنید و سعی شده گیمر جای گوردون قرار بگیره. حالا تو اون همه کاراکتر یه فریمن هست که دیده نمیشه و صداش در نمیاد نشان از ضعف نیست، نشان از کم عمق بودن کاراکتر نیست. کسی که داستان رو پردازش کرده از این کار هدفی رو دنبال میکرده.

نه همیشه که بازی میکنی نباید 50 دقیقه کات سین وجود داشته باشه تا بگیم داستان خوبی داشته. Braid مگه چقدره؟ مگه اصلا دیالوگی داره؟ اما کسی نیست که از خط داستانی بازی خوب نگفته باشه. خود MW (اولی) مگه خط داستانی بدی داشت؟ بازی کاملا ایده آل بود و حتی با اینکه کوتاه بود داستان بازی کشش داشت، جذاب بود و انتهای خیلی خوبی داشت. در عوض تو mw2 یه اوردوز کامل اتفاق افتاد. همه چیز با سرعت بیشتر و در تعداد بالاتر اتفاق افتاد.

من با هیلو کاری ندارم چون فقط 1 و 3 رو بازی کردم و هرچی گشتم نکته گیرایی تو خط داستانی، شخصیت پردازی، گیم پلی و ... پیدا کنم چیز خاصی نبود. اعتراف میکنم از موسیقی بازی خوشم میاد و هر از گاهی گوش میدم.

As far as everything else, forgettable...
سیاوش من نگفتم عالیه اما گفتم داستانش خوبه. Halo شخصیت پردازی عالی نداره این چیزی که حتی خود فرانک اوکانر ( داستان نویس اصلی سری ) هم تایید می کنه اما صرفا حداقل توی بازی شخصیت پردازی تنها جنبه داستان نیست. اگه قبول داشته باشی دنیا و جو خیلی خیلی به گیرایی داستان کمک می کنه. بعد ریچارد مورگان گیر مسخره ای داده. به ماسک گیر داده !! مستر چیف ماسک نداشت رسما کاراکتر مزخرفی در می اومد چون یکی از نکات جالب بازی که خیلی ها دوست داشتند متوجه اون بشند صورت مستر چیف بود. باز هم میگم Halo داستانش عالی نیست اما روون و خیلی قابل فهم هست و چون Universe بزرگی هم داره جا را برای کمیک و داستان و کارتون و فیلم باز گذاشته. مثال HL نشانه ضعفش نگفتم منظورم این بود که توی بازی نمی تونی خیلی کارها انجام بدی که توی کتاب یا فیلم میشه انجام داد برای همین سازنده ها از شیوه های مختلفی استفاده می کنند.
در مورد MW 2 پایانش بد بود اما در کل داستانش بد نبود. تو خودت شوتر نظامی زیاد بازی می کنی جدا داستان خیلی جالبی تونستی توی طول دوران بازیت از یک شوتر نظامی بینی ؟
مگه شک داشتی که داره تبلیغ میکنه؟ کی هست که کوچکترین حرفی که میزنه تبلیغ و ایجاد هایپ نباشه؟ اگر دستت تو کار نبود میگفتم خب درجریان نیستی، ولی آخه هستی و این رو اصلا میگی. :|
از نویسنده ای مثل این بعیده. خودت مثال زدی Undying . بازی که توسط روانی ترین نویسنده ترسناک جهان ساخته شده ( کلایو بارکر ) منتها فکر نکنم بیاد جار بزنه که من از فلانی بهترم.
اتفاقا نگفته که ماسک مسخره است. گفته بخاطر این مساله نیست که مستر چیف ماسک داره بخاطر دیالوگای ضعیفی مثل همون مثالی که خودش آوردست. و گرنه من خودمم قبول دارم که جذابیت مستر چیف بخاطر اسگارتان آرمورشه و اینکه نمیدونیم زیر اون ماسک چه خبره.
راست میگی اصلا تیکه has nothing to do with the fact نخوندم.

آخرین ویرایش:
از خودتم دارم تو تاپیک بازی سال پارسال که GTA IV رو با MGS4 مقایسه میکردی از همه ابعاد:)
احترام خودتم نگه دار چون نه هم سن منی و نه هم قد من بهت هیچی نمیگم!

در کل اینکه: چاپ شو! (اونی که بخواد میفهمه معنیشو)
میدونستم نمیتونی جواب درستی برای حرفام داشته باشی و آخرشم مجبور میشی راه و بیراه بیاری و خودتو به در و دیوار بزنی. اول اینکه اینی که داری میگی که من مقایسه کردم، چه ربطی به بحث ما دو تا داشت؟! من دارم میگم همین اگه به بازی مورد علاقه ی خودت توهین کرده بود تا الان کلش رو کنده بودی! میای میگی از خودمم داری؟! مگه میخوای مدرک جرم نشونم بدی؟!
در ضمن من اگه هم نظری دادم، هیچگاه نگفتم و نخواهم گفت که نظرم درسته و عین حقیقته و خیلی حالیمه و میفهمم و همه باید قبولش کنن.
الان مگه من به شما توهینی کردم؟! کجا توهین کردم؟! بگو تا خودمم بفهمم چون واقعا نمیدونم کجا بهت توهین کردم! منتظرم، بگو کجا؟...
در ضمن نمیگی این حرفی که الان زدی منو دچار اضطراب و نگرانی کرد و دیگه شب خوابم نمیبره؟:) اولا اینکه من توهینی به شما نکردم که در جوابم بخوای چیزی بگی، ثانیا اگه هم میخواستی بگی چی میگفتی مثلا؟!
اگه همینطور لحنت به سمت بی ادبانه پیش بره منم مجبور میشم یه نکته ای رو بگم که شاید خوشایندت نباشه...
از دوستانی که از خط داستانی و روایت اسکریپت MW2 طرفداری میکنن عاجزانه درخواست میکنم داستان MW2 رو از اول تا اخر مو به مو با تمام جزئیات برامون تعریف کنند تا بدونیم واقعا دارن از چی طرفداری میکنن .
اگه این کار رو نکردن حرفهایی که در این 11 صفحه وقت گرانبهام رو براش گذاشتم و مرور کردم از این دوستان به اندازه ی فضله ی گاو هم برام ارزش نخواهد داشت .
و در اون صورت برای اون دوستانی تاسف خواهم خورد که وقت با ارزش تر از طلاشون رو صرف بحث با دوستان مذکور کردن .
نیما جان من میگم که سبک بازی MW جوری نیست که داستان خارق العاده ای رو بطلبه چون FPS هست. من میگم چرا ایشون اومده به سان Dog پایین شلوار Halo و MW 2 رو به دهان مبارک گرفته و اینطوری گفته؟ توقع داشته داستانی مثل MGS یا Diablo یا مثلا Oblivion رو بهش تحویل بدن؟!
چیزی که مشخصه و اصلا نیازی به توضیح نداره این هست که ریچارد مورگان فقط داره تبلیغ می کنه.
1- به دو تا بازی گیر داده که پر فروش ترین FPS های چند سال اخیر هستند
2 - چون تجربه ای در بازیسازی نداره نمی تونه به این شکل نظر بده
3 - در اخرین سخنانش گفته گرافیک Crysis 2 روی کنسول خیلی بهتر از KZ 2 هست.

خودتون قضاوت کنید Halo بازی هست که از لحاظ داستانی همه قبول دارند اگه عالی نباشه خیلی خوب هست و توی بازی های FPS که 90 درصدشون داستان ندارند شاهکاری برای خودش.
کاملا موافقم کسری جان. اومده دست روی دو تا بازی پرفروش FPS گذاشته. قطعا هدفی از این کار داشته.
====
پ.ن: من هنوزم جواب اون سوال معروفمو نگرفتم، اگه کسی از دوستان، منطقی تونستن جوابی به سوالم بدن استقبال میکنم.:smile:

من که از این یارو خوشم میاد هر روز یه جمله میگه کلی ادم رو میندازه به جون هم

سیاوش من نگفتم عالیه اما گفتم داستانش خوبه. Halo شخصیت پردازی عالی نداره این چیزی که حتی خود فرانک اوکانر ( داستان نویس اصلی سری ) هم تایید می کنه اما صرفا حداقل توی بازی شخصیت پردازی تنها جنبه داستان نیست. اگه قبول داشته باشی دنیا و جو خیلی خیلی به گیرایی داستان کمک می کنه. بعد ریچارد مورگان گیر مسخره ای داده. به ماسک گیر داده !! مستر چیف ماسک نداشت رسما کاراکتر مزخرفی در می اومد چون یکی از نکات جالب بازی که خیلی ها دوست داشتند متوجه اون بشند صورت مستر چیف بود.

اتفاقا نگفته که ماسک مسخره است. گفته بخاطر این مساله نیست که مستر چیف ماسک داره بخاطر دیالوگای ضعیفی مثل همون مثالی که خودش آوردست. و گرنه من خودمم قبول دارم که جذابیت مستر چیف بخاطر اسگارتان آرمورشه و اینکه نمیدونیم زیر اون ماسک چه خبره.

به هر حال هیچ کس انتظار نداره یه بازی FPS داستانی در حد MGS یا Mass Effect داشته باشه.
Halo هم داستانش همون سال 2001 نوشته شده و اون موقع بازی FPSـی نبوده که در این سطح داستان داشته باشه.
در حال حاضر هم تعداد بازیهای تو این سبک که داستان بهتر از Halo دارند، به تعداد انگشتان یک دست هم نمیرسند. مثل Hal-Life 2 و Bioshock.

هر کس بگه داستان Halo برای یه بازی FPS بده، مشکل از خودشه! یا معنی کلمه Genre براش تعریف نشده، یا چشم دیدنش رو نداره...
=====

اینم اظهار نظر جدیدش که گفته Crysis 2 گرافیک Killzone 2 رو تو کنسول ها له میکنه (اونم نسخه Pre-alpha)!
منتظر وکیل مدافعان ایشون هستم تا از این حرف هم دفاع کنند! در غیر اینصورت بد رسوا میشن...

ممنون بابک.

خب خیلی جالب شد، اتفاقی که میخواستم افتاد. منتظرم ببینم بعضی چهره ها چطوری چرخش میکنن.:)

لینک خبر رو که بابک گذاشته، ایشون فرمودن که:
[FONT=Verdana, Verdana]What I have seen of Crysis 2 in Alpha Stages, Surpasses Killzone 2 [/FONT]
پ.ن: منتظر نارنجک بستن بعضی ها هستم...

آخرین ویرایش:
قضیه اصلا مچ گیری نیست ، قضیه اینه که جناب X شاید 5 تا دیالوگ در بازی رو هم نفهمه ولی با عطش فراوان حاضره برای چیزی که حتی نمیدونه چی هست یقه جر بده ! واقعا برای خودم که 11 صفحه وقت حروم کردم متاسفم !

دیگه کپی بودن این همه مطلب که در تصاویر پایین میبینید در 10 دقیقه ( به زمان پست شدن کامنت بنده که داستان رو خواسته بودم و زمان PM ایشون توجه کنید ) رو حتی گاو مشت حسن هم میفهمه ! حتی نوع ادبیات نوشتار و فاصله هایی که تابلو هست جای تصویر بوده و خالی مونده ! تازه از نصف دیگه ی مطلب عکس نذاشتم .

شما اگه جایی که من مدیر بودم این کامنت ها رو تو یازده صفحه میدادی برای همیشه میرفتی مرخصی !

شرمنده که سرعت اینترنت داغونه و اپلود عکس هم از شق القمر سخت تر شده !!

من تو پیام خصوصی هم بهت گفتم.اولا که مطمئن باش هیچ وفت نمیام برای حنابعالی بخوام کلی وقت بزارم که داستان برات بنویسم.مگه شما کی هستی؟حالا میخوای قبول کن یا نکن.
قبلا هم تو این تاپیک گفتم که کاری نداره کسی بخواد از داستان یه بازی بفهمه.با وجود این همه فروم فارسی و مجله که بنده اکثرشون رو میخونم به نظرت خیلی مشکله که داستان رو آدم بفهمه.من بار اول که بازی رو تموم کردم چند تا موضوع رو نفهمیدم و اومدم تو تاپیکش سوالاتم رو پرسیدم و جوابم رو هم گرفتم و بعدش هم رفتم از طریق مجلات و سایتها داستانش رو خوندم و کامل متوجه قضیه شدم.(بنده خواستم شما اینو بفهمی-که ظاهرا بی فایده بود)خوب حالا به نظرت اشکالی داره کسی از داستان بازی از طریق این مجلات سر در بیاره.
در اخر هم عرض کنم بنده نزدیک 15-16بار این بازیو تموم کردم و قطعا داستان و روایت بازیو خیلی بهتر و کاملتر از شما میدونم هیچوقت نمیام وقت با ارزشمو برای امثال شما تلف کنم و ریز به ریز شروع به نوشتن داستان بازی کنم شمایی که تمام هدفتون و وققتون رو برای مچ گیری تلف میکنید و اخرش هم به هیچ جا نمیرسید.

آخرین ویرایش:
بله حرف شما درست هست.فکر میکنم اکثرا هم حرف شما رو تائید میکنن.هرچیزی هر چقدر هم که خوب باشه بازهم ایراداتی داره.داستان هیلو هم با تمام زیبائیش قطعا نکات منفی هم داره.اینو اگر کسی رد کنه خودشو مسخره کرده.اما این جناب قاطی-برگشته میگه bullshit

بازم میگم، حرف من چیز دیگه ای هست. من بهتون لینک دادم تا ببینید که خود Bungie هم اعتراف کرده که آقا یه جای بازی رو ما خراب کردیم، اما اگه من همین حرف رو بزنم بعدش باید 100 تا کامنت در این رابطه که من اصلا هیچ چیزی حالیم نیست و فن هستم و ... بخونم!

من واقعا داستان هیلو رو دوست دارم، اما کل صحبتم توی این تاپیک این هست که اینقدر متعصبانه از چیزی طرفداری نکنیم.هیچ بازی خوب مطلق نیست که اشتباه نداشته باشه. اگر یک نویسنده معروف و مشهور میاد از شخصیت پردازی و روایت Halo ایراد میگیره نگیم ان طرف اندازه گاو هم نمیفهمه!

متاسفانه این تعصب بیجا باعث شده تا شرکت ها هرچی میزارن جلوی گیمرها، میگن به به، چه چه! بابا منم فن خراب FF هستم اما هرجا صحبت از FFXII بشه خیلی راحت میگم گند زد و آشغالی بیش نبود! اینکه من عاشق FF هستم اصلا دلیل نمیشه که بهش بگم تحول، کمال مطلق که دیگه هیچ جای پیشرفتی نداره و یا اینکه هر کی ازش انتقاد کرد بگم اسکلی بیش نیست! این بود حرف من!

اینم اظهار نظر جدیدش که گفته Crysis 2 گرافیک Killzone 2 رو تو کنسول ها له میکنه (اونم نسخه Pre-alpha)!

بابک یعنی انتظار داشتی غیر از این حرف بزنه؟ خوب Crytech خودش رو بهترین در گرافیک میدونه و میخواد هر طور که شده با CE3 بازی بسازه که از نظر گرافیکی بهترین FPS کنسولی یعنی KZ2 رو رد کنه تا بقیه شرکت هارو برای لایسنس کردن موتورش مجاب کنه. باید همه زورش رو بزنه، هر تبلیغی هم که بلد هست بکنه!

اما عاقلانه ترین کار این هست که به جای فحش دادن و گفتن اینکه این بابا اصلا شعور نداره و ... خیلی راحت تا انتشار بازی صبر کرد! (چیزی که از اول من میگم) اگه داستان و روایتش خوب بود و گرافیکش از KZ2 بالاتر بود که خوب هیچی، حرفی نزدی که ضایع بشی و اما اگه هیچ کدوم اینها نبود خیلی راحت میای میگی طرف هیچی حالیش نیست و فقط ور زده که اگه بود گند نمیزد...

پ.ن: منتظر نارنجک بستن بعیضا هستم...

خوب احتیاجی به اینکار نیست، بهترین کار ممکن این هست که تا زمان انتشار بازی صبر کنیم. حالا نه فقط برای این مورد. با ایراداتی که ایشون گرفته من شخصا خیلی مشتاق هستم Crysis2 رو از نظر داستان و شخصیت پردازی ببینم چطوری هست!

بابک یعنی انتظار داشتی غیر از این حرف بزنه؟ خوب Crytech خودش رو بهترین در گرافیک میدونه و میخواد هر طور که شده با CE3 بازی بسازه که از نظر گرافیکی بهترین FPS کنسولی یعنی KZ2 رو رد کنه تا بقیه شرکت هارو برای لایسنس کردن موتورش مجاب کنه. باید همه زورش رو بزنه، هر تبلیغی هم که بلد هست بکنه!
نه دیگه دقت نکردی!
من کاری ندارم آخرش بهتر میشه یا نه، ولی این گفته:
What I have seen of Crysis 2 in Alpha Stages, Surpasses Killzone 2
" چیزی که من از نسخه Pre alpha بازی دیدم، KZ2 رو رد میکنه! "
یعنی همون عکس هایی که ازش منتشر شد.

کاملا مشخصه ایشون داره به شاخ های هر زمینه ای گیر میده. داستان هیلو، گرافیک کیلزون و....

پ.ن: هنوزم منتظر وکیل مدافعان هستم...

لازم میدونم یه حقیقتی رو بگم.من به شخصه ماکان رو خیلی دوست دارم.چون واقعا قشنگ حرف میزنه.بهترین جواب رو هم ایشون دادن.بنده هم البته گفتم تا زمان انتشار کرایسس 2 صبر میکنم.و اونوقت اگر گرافیکش با پای کیلزون 2 نرسه و داستانش هم مثل شماره یک مزخرف باشه-اونوفت میفهمیم این آقا واقعا دیوانست.بهترین کار صبر هست.

خوب احتیاجی به اینکار نیست، بهترین کار ممکن این هست که تا زمان انتشار بازی صبر کنیم. حالا نه فقط برای این مورد. با ایراداتی که ایشون گرفته من شخصا خیلی مشتاق هستم Crysis2 رو از نظر داستان و شخصیت پردازی ببینم چطوری هست!
ماکان جان من اون حرفو برای بعضی ها زدم که مطمئنم اگه همین آقا بیاد به یه بازی مورد علاقشون توهین کنه سریع واکنش نشون میدن و بدترین توهین ها رو بهش میکنن.
واقعا از منطقت لذت میبرم، روی صحبتم با اون نوع افراد بود...:smile:

من میگم چرا ایشون هنوز نه کرایسیس 2 اومده بیرون و نه به داره نه به بار، شروع کرده گیر دادن به این بازی و اون بازی... این کارها از نظر من بی معنیه. تا وقتی بازی ای که نویسندش هست هنوز بیرون نیومده حق نداره به داستان بازی دیگه ایراد بگیره...

اونوقت کی این حق رو به شما داده که بتونی تعین تکلیف کنی که کی اجازه اظهار نظر و حق بیان عقیده داشته باشه و چه کسی این اجازه رو نداشته باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or