نویسنده MW2 :Crysis 2 یک ناامیدی بزرگ بود!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
نویسنده ی عنوان Crysis 2، آقای Richard Morgan، گفت که Modern Warfare 2 برای او یک ناامیدی بزرگ بود و داستانی غیر قابل قبول داشت!

richadkmorgan.jpg

در جریان همایش Crysis 2 در نیویورک، Morgan به CVG گفت این بازی در مقایسه با Uncharted 2 روایتگر داستان خوبی نبود.

او گفت: " من فکر میکنم MW2 یک ناامیدی بزرگ بود و بسیار پایینتر از COD4 قرار میگرفت. من هنگام بازی کردن همش با خودم میگفتم: ' خدای من، شما چه کار می کردید؟! هیچ چیزی پیشرفت نکرده! داستان بد است و عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد و در بازی فقط یه سری ماموریت بیخودی قرار گرفته! ' من فکر میکنم آنها بیش از حد به خودشان مطمئن بودند و این موضوع همیشه یک خطر است. فقط جای تاسف است! "

" اما در مقابل، Uncharted 2 است، آنها به عقب نگاه کردند، و هر چیزی را که خوب نبود، درست کردند یا ارتقا دادند. آنها واقعا این بازی را به سطح جدیدی بردند. اگر شماره اول را بازی کرده باشید میگویید که U2 همان بود ولی بسیار بهتر، MW2 هم همان بود اما... خیلی بدتر و البته پول سازتر! "

اين آقا كلا بايد جمش كنه بره!

بازي كه بيش از 90 درصد سايت ها بهش نمره كمتر از 9 ندادن بازيه ناميد كننده ايه؟!!! با اين همه فروش ؟!!!

حالا ایشون نظرش رو گفته، من هم گفتم نظرشه و قابل احترام! هیچ وقت تا حالا به کسی توهین نکردم، و نخواهم کرد!
ولی یه سری بهتره زیاد شورش نکنن چون ممکنه نتیجه ی خوبی نداشته باشه...

اين آقا كلا بايد جمش كنه بره!

بازي كه بيش از 90 درصد سايت ها بهش نمره كمتر از 9 ندادن بازيه ناميد كننده ايه؟!!! با اين همه فروش ؟!!!
Oh , Come on !
GT هم که کلی فروش میکنه ملت برای داستانش میرن میخرن( نگید چه ربطی داره؛ جواب حرف بی ربط رو با مثال بی ربط زدم ) ! چه ربطی داره آخه؟ بازی زیاد فروش میکنه پس داستانش هم عالیه ؟!!! بالاخره اون امتیاز های غیر از 10 که گرفته از یه جای بازی ایراد گرفتن دیگه!
به خدا بعضی ها به عزیزاشون توهین کنی کمتر عصبی میشن تا یکی بیاد از بازی مورد علاقشون انتقاد کنه ! به خدا اون مغزتون آکبند بمونه هنر نیست .

یه نکته ی جالب اینجاست وقتی یه سایت به بازیه مورد علاقه دوستان امتیاز پایین میده اون سایت خیلی بیجا کرده و هیچی حالیش نیست و اینا !! (کسی نمیاد بگه این سایت کارشه شاید از ما بچه های 18 ساله بیشتر بدونه!! ) ولی الان این اقا حتما یه چیزی میدونسته که این طوری گفته دیگه!! کاش همشه نظراتمون این طوری باشه نه گزینشی...

این حرفت شدیداً تایید میشه صدرا جون...
وقتی آدم یک مشت بچه رو میبینه که از فرط فشار میخوان داستان یکی از عظیم ترین بازی ها (GOW III) رو زیر سوال ببرن نمیدونه به حالشون بخنده یا گریه کنه! lol

کسانی هم که با این نسل یهو همه کارشناس داستان و بازیها به خصوص تحولات گرماسافت شدن قبل از پست دادن فکر کنن!

Quite right you are ;)

خب البته GOW يه داستان اسطوره اي يوناني هست كه اصلا در بزرگ بودنش شكي نيست ولي عظمت داستان هيلو هم دست كمي از GOW نداره و مطمئنن داستاني به عظمت چند رمان نميتونه داستان سطحي اي باشه (البته در اساس مقايسه ي 2 داستان با اين 2 سبك غلطه ولي فقط از لحاظ عظمت مقايسه شد).

اين آقا به داستان هيچ بازي اي گير نداده و الكي اين سايت ها و انجمن ها هستن كه دارن جو سازي ميكنن در مورد MW2 كه بكس گفتن چي گفته و كليت داستان مد نظرش نبوده و در مورد هيلو هم داستان مد نظرش نبوده ولي يه كم ايراداش از داستان بيربط نيست؟!!؟ :

The reason that its fiction doesn’t work has nothing to do with the fact that you don’t get to see Master Chief’s face, it’s because of lines like ‘Okay … I’m gonna get up there and kill those guys
Halo is full of these bullshit archetypal characters

Oh , Come on !
GT هم که کلی فروش میکنه ملت برای داستانش میرن میخرن( نگید چه ربطی داره؛ جواب حرف بی ربط رو با مثال بی ربط زدم ) ! چه ربطی داره آخه؟ بازی زیاد فروش میکنه پس داستانش هم عالیه ؟!!! بالاخره اون امتیاز های غیر از 10 که گرفته از یه جای بازی ایراد گرفتن دیگه!
به خدا بعضی ها به عزیزاشون توهین کنی کمتر عصبی میشن تا یکی بیاد از بازی مورد علاقشون انتقاد کنه ! به خدا اون مغزتون آکبند بمونه هنر نیست .
شما مثل اينكه متن كامل خبر را نخوندين!:
هیچ چیزی پیشرفت نکرده! داستان بد است و عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد و در بازی فقط یه سری ماموریت بیخودی قرار گرفته!
يعني واقعا اينجوري بوده؟ من با گنگ بودن داستان بازي موافقم ولي با بقيش نه ايشون برن براي بازي خودشون نظر بدن كاري به كار بازي هاي ديگه نداشته باشن جديدا هم كه به Halo ايراد گرفته! در صورتي كه Crysis خودشون مشكلات فراواني داشت! حالا بزارين Crysis 2 عرضه بشه ببينيم اين آقا كه اينقدر ايراد گيره چيكار كرده !

نویسنده MW2 :Crysis 2 یک ناامیدی بزرگ بود!
واقعا متاسفم براي ايشون!

آخرین ویرایش:
ایشون نویسنده Crysis 2 هستند نه شماره یک

ولی به هر حال حرفش درسته
1.اصلا درحدی نیست بخواد اظهار نظر کنه کی گفته حرفش درسته؟
2.حالا بذارین HALO:REACH پوزشو بزنه اونوقت بیاد بیانیه صادر کنه !:laughing:

واقعا متاسفم براي ايشون!
بنده هم ایضا !

Last edited by a moderator:
البته اینم بگم که اون جایی که نوشته بود خلیج عربی فکر کنم توی کشتی بود (اولین مرحله بازی) که ماله دشمن بود ! خب اونا هم زدن خلیج عربی ! بعدشم نکته به این کوچیکی داستان بازی رو که به همین راحتی خراب نمیکنه ...
داستانی که همش در مورد مناطق اشغال شده توسط آمریکاست و عراقی های بدبخت رو آدمکش جلوه میده داستان رو خراب نمیکنه ؟ دروغ ! اصلا من موندم سیاست کجا و بازی کجا ! همونطور که گفتم مخلوط شدن سیاست با یک بازی مساویست با یک داستان سرهمی و بدون اصالت و خودت هم میتونی از آواتر و امضام بفهمی فن این بازی هستم و خیلی هم براش احترام قائلم ولی داستان بازی در اکثر نسخه هاش سیاسی و مزخرف بوده ! همین:biggrin1:

شما مثل اينكه متن كامل خبر را نخوندين!:
يعني واقعا اينجوري بوده؟ من با گنگ بودن داستان بازي موافقم ولي با بقيش نه ايشون برن براي بازي خودشون نظر بدن كاري به كار بازي هاي ديگه نداشته باشن جديدا هم كه به Halo ايراد گرفته! در صورتي كه Crysis خودشون مشكلات فراواني داشت! حالا بزارين Crysis 2 عرضه بشه ببينيم اين آقا كه اينقدر ايراد گيره چيكار كرده !

واقعا متاسفم براي ايشون!
شما تاپیک رو از اول خوندید؟
کرایسیس 1 چه ربطی به این آقا داره؟

یه نکته ی جالب اینجاست وقتی یه سایت به بازیه مورد علاقه دوستان امتیاز پایین میده اون سایت خیلی بیجا کرده و هیچی حالیش نیست و اینا !! (کسی نمیاد بگه این سایت کارشه شاید از ما بچه های 18 ساله بیشتر بدونه!! ) ولی الان این اقا حتما یه چیزی میدونسته که این طوری گفته دیگه!! کاش همشه نظراتمون این طوری باشه نه گزینشی...

دقیقا تو تاپیک "نظر کیج نسبت به natal" توضیح دادم که کارشناس با منتقد تفاوت داره. سایتها نویسنده هاشون کسانی مثل ما هستند ولی کارشناس کسی ـه که در فلان زمینه تخصص داره و نظرش ریشه در دیدگاه فنی اش داره. برای من هیچ وقت حرف فلان منتقد مشهور حجت نبوده نه در مورد گیم نه سینما نه موسیقی ولی کسی که خودش تو کاره بیاد و چیزی رو بگه قابل قبولتره.

دقیقا تو تاپیک "نظر کیج نسبت به natal" توضیح دادم که کارشناس با منتقد تفاوت داره. سایتها نویسنده هاشون کسانی مثل ما هستند ولی کارشناس کسی ـه که در فلان زمینه تخصص داره و نظرش ریشه در دیدگاه فنی اش داره. برای من هیچ وقت حرف فلان منتقد مشهور حجت نبوده نه در مورد گیم نه سینما نه موسیقی ولی کسی که خودش تو کاره بیاد و چیزی رو بگه قابل قبولتره.

دقیقا ولی هر کارشناسی هم بر پایه ی دید فنی ای که داره نظر نمیده! کاری با نظر کیج ندارم چون قبولش دارم ولی حرف این اقا اصلا تو کتم نمیره...

ولی کسی که خودش تو کاره بیاد و چیزی رو بگه قابل قبولتره.
پس یعنی حرفشون در مورد halo با اون عظمت و گستردگیه داستانیش درسته دیگه ؟
فقط انتقاد از بازیهای حریف چرا؟ خیلی دوست دارم یکم در مورد داستان crysis 1 بگه ؟!

خودم ميدونم!

منظورم اين بود كه چرا به كرايسيس ايراد نگرفته چرا اومده سراغ MW2 و Halo?

خیلی سادس، چون داستان Crysis هم بیخود بود و اصلا برای همین این بابا رو آوردن. نظرش در مورد این دو تا بازی به این خاطر که اینا رو عناوین رقیب میدونه.

این آقا یک بیمار روانی هست.اصلا حرفش در مورد mw2 قبول.میومد میگفت گرز داستان نداشت قبول.ولی این حرف مزخرفی که در مورد هیلو زده نشون میده که یا از کمبود محبت به شدت رنج میبره.یا دچار روان پریشی نوع حاد:biggrin1:
من وقتی داستان هیلو رو در همین سایت خوندم(که فکر میکنم بابک هم گذاشته بود)واقعا لذت بردم.با اینکه از گیم پلیش اصلا خوشم نمیاد اما خدائی داستان عظیمی داره.حالا این آقا چرا همچین چیزی گفته باید از مامانش پرسید:biggrin1:

--------------------------
بهترین جواب رو هم امین داد.دیگه نیازی به بحث نیست.خیلیها خودشون رو خوب نشون دادن.
یه عده هم که کلا آرزو داشتن گند بزنن به هیکل هیلو ولی خوب جراتش رو نداشتن.حالا که این آقا اینو گفته یه فرصتی براشون پیدا شد که عرض اندام کنن.بهتره بیخیال بشن.چون همه میدونن حالشون بده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or