نویسنده MW2 :Crysis 2 یک ناامیدی بزرگ بود!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
نویسنده ی عنوان Crysis 2، آقای Richard Morgan، گفت که Modern Warfare 2 برای او یک ناامیدی بزرگ بود و داستانی غیر قابل قبول داشت!

richadkmorgan.jpg

در جریان همایش Crysis 2 در نیویورک، Morgan به CVG گفت این بازی در مقایسه با Uncharted 2 روایتگر داستان خوبی نبود.

او گفت: " من فکر میکنم MW2 یک ناامیدی بزرگ بود و بسیار پایینتر از COD4 قرار میگرفت. من هنگام بازی کردن همش با خودم میگفتم: ' خدای من، شما چه کار می کردید؟! هیچ چیزی پیشرفت نکرده! داستان بد است و عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد و در بازی فقط یه سری ماموریت بیخودی قرار گرفته! ' من فکر میکنم آنها بیش از حد به خودشان مطمئن بودند و این موضوع همیشه یک خطر است. فقط جای تاسف است! "

" اما در مقابل، Uncharted 2 است، آنها به عقب نگاه کردند، و هر چیزی را که خوب نبود، درست کردند یا ارتقا دادند. آنها واقعا این بازی را به سطح جدیدی بردند. اگر شماره اول را بازی کرده باشید میگویید که U2 همان بود ولی بسیار بهتر، MW2 هم همان بود اما... خیلی بدتر و البته پول سازتر! "

سلام.
من سهامدار نیستم آقا کوروش، من از این بازی واقعا خوشم اومد و فکر کنم حق دارم طرفداریش رو بکنم.
سلام
من نگفتم شما سهامدار هستید. گفتم هیچ سهامداری رو نمیشه قانع کرد.

در ضمن من فقط مثال زدم، خواستم توی حرفام بهترین مربی و بهترین تیم دنیا در حال حاضر رو گفته باشم. کاملا اتفاقی اون مثال رو زدم...

یعنی بعد از اون همه توضیح واقعا متوجه مشکل مثال تون نشدید؟؟؟ نه واقعا متوجه نشدید؟؟؟

MW1 که اصلا موضوع درست حسابی نداشت. من به زور تمومش کردم. ولی MW2 رو یه سره رفتم.
دوستان MW1 چیش باحال بود؟

چرا در مورد داستان بازی دارین بحث میکنید که توی نسخه ی اولش نوشته خلیج عربی ؟ :sick: (من داستان این بازی رو به هیچ وجه قبول ندارم ) یک داستان کاملا سیاسی که پاشو از حد یک بازی بیرون گذاشته ! هیچ وقت داستان یک فیلم و یا بازی و هر چیز دیگه ای با سیاست و دین مخلوط بشه اصالتش رو حفظ نمیکنه ! به هیچ وجه ! یک بازی داستانش هیچ ربطی نباید به سیاست و از این حرفا داشته باشه !

خداییش باید بگم که ایشون فقط به داستان بازی نگاه کرده که جزو حیطه ی کاری ایشون هم هست و تا حدودی هم راست گفته ولی اگر به گرافیک ، انیمیشن ها ، گیمپلی و صحنه های سینمایی بازی نگاه کنیم میبینم که با یک پیشرف محسوس مواجه هستیم !
گیمپلی بازی ، حالت مولتیپلیر بازی ، صحنه های سینمایی ، تنوع گیمپلی ، شخصیت پردازی عالی و خیلی چیز های دیگه از نظر من این بازی رو به بهترین FPS این نسل تبدیل میکنه .

شخصیت پردازی عالی
سلام . اگر پست های قبلیم رو ببینید گفتم که از یه fps نباید انتظار داستان خاصی داشت ! ولی آخه کجای این بازی شخصیت پردازی داره ؟ درسته بازی کرکتر های بسیار دوست داشتنی مثل پرایس و مک تویش و Ghost داره ! ولی اصلا اسم این شخصیت پردازی نیستش . ولی خب نبایدم از یه بازی fps انتظار شخصیت پردازی و داستان خوبی داشته باشیم .

WTF !

جناب آقای مورگان، در یک مصاحبه جدید با Nowgamer فرمودند: " داستان Halo مزخرف است! "

پ.ن: همینجور ادامه پیدا کنه، به Bioshock و MGS هم میرسه:دی دیگه الان خیلی واسم جالب شد، داستان Crysis 2 چجوری میشه!

ایشون که اینجوری به هر بازیی گیر میده حتما کرایسیس2 میخواد بترکونه دیگه.......:confused:

WTF !

جناب آقای مورگان، در یک مصاحبه جدید با Nowgamer فرمودند: " داستان Halo مزخرف است! "

پ.ن: همینجور ادامه پیدا کنه، به Bioshock و MGS هم میرسه:دی دیگه الان خیلی واسم جالب شد، داستان Crysis 2 چجوری میشه!

نگران نباش بابک! در تاریخ 24 سپتامبر بازی ای به نام Crysis 2 عرضه میشه که بهترین داستان تاریخ بازی های رایانه ای رو خواهد داشت. جوری که Halo و همه چیز یادت بره. lol :)
دوست عزیز از این حرفی که زدی مطمئنی ؟‌ آیا سندی (اسکیرین شاتی یا لینک معتبری) داری ؟

عجیبه ! مگه یکی از دست اندرکاران ارشد این بازی ایرانی نبود ؟

بله دوست عزیز، اتفاقا در همون مرحله ی Prologue (اونجا که با کاپیتان پرایس میرن تو اون کشتیه که داره بارون میاد) چنین چیزی روی یه جایی نوشته شده بود.
اون مرحله ای هم که توی عربستان بود روی یکی از تابلوهاش نوشته شده بود:
"شارع الخیج العربی"!

آخرین ویرایش:
چرا در مورد داستان بازی دارین بحث میکنید که توی نسخه ی اولش نوشته خلیج عربی ؟

دوست عزیز از این حرفی که زدی مطمئنی ؟‌ آیا سندی (اسکیرین شاتی یا لینک معتبری) داری ؟

عجیبه ! مگه یکی از دست اندرکاران ارشد این بازی ایرانی نبود ؟

البته اینم بگم که اون جایی که نوشته بود خلیج عربی فکر کنم توی کشتی بود (اولین مرحله بازی) که ماله دشمن بود ! خب اونا هم زدن خلیج عربی ! بعدشم نکته به این کوچیکی داستان بازی رو که به همین راحتی خراب نمیکنه ...

البته اینم بگم که اون جایی که نوشته بود خلیج عربی فکر کنم توی کشتی بود (اولین مرحله بازی) که ماله دشمن بود ! خب اونا هم زدن خلیج عربی ! بعدشم نکته به این کوچیکی داستان بازی رو که به همین راحتی خراب نمیکنه ...

یعنی چی داستان بازی رو خراب نمیکنه ؟!؟!؟! اصلا کی با داستان بازی کار داره !
گور پدر داستان بازی !
اگه این خبر درست باشه واقعا جای تاسف داره !
باز هم میگم اگه کسی از دوستان اسکیرین شاتی یا هر سنده دیگه ای داره خواهشا بذاره !

پ.ن: همینجور ادامه پیدا کنه، به Bioshock و MGS هم میرسه دیگه الان خیلی واسم جالب شد، داستان Crysis 2 چجوری میشه!

نگران نباش بابک! در تاریخ 24 سپتامبر بازی ای به نام Crysis 2 عرضه میشه که بهترین داستان تاریخ بازی های رایانه ای رو خواهد داشت. جوری که Halo و همه چیز یادت بره. lol

بابک، آرش و دوستانی که مخالف صحبت ایشون هستید و از داستان MW2 حمایت میکنید، یکبار دیگه متن اصلی خبر رو بخونید متوجه میشید که صحبت ایشون در مورد روند روایت داستان و چینش اتفاق های توی بازی هست نه خود داستان.

مثلا ممکنه یک بازی بهترین داستان ممکن رو داشته باشه اما انقدر روایتش ضعیف باشه و اتفاقات داستی لوس باشه که به ک مجموعه ضربه بزنه. مثلا KZ2. داستان و مخصوصا پیش زمینش فوق العاده هست اما روایت داستان توی بازی بد بود و باعث شد داستان ان ارزش و اهمیت خودش رو از دست بده.

اصلا بحث این نیست که داستان MW2 بد هست، بحث ایشون این هست که روایت داستان بد بود و طبق صحبت خودش: "عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد". منظور از داستان بد هم کلاژ و روایت بد ان هست. مثلا ایشون میگن که بازی رو میری جلو اما: "هیچ چیزی پیشرفت نکرده!". این ایرادی هست که از بازی گرفته و با توجه به اینکه خودشون نویسنده مجربی هستن و من کتاب هاش رو هم خوندم صحبتش رو میپذیرم چون کارش این هست!

حالا شما منتظر Crysis 2 باشید و ببینید خود ایشون توی روند روایت داستان و ... چیکار میکنن! ما که بازی نمیکنیم، شما بزنید بیایید برای من هم تعریف کنید!:دی

ولی برای یه بازی fps بسیار هم خوبه.شما اگه به داستان و شخصیت پردازیه kz2 نگاه کنی متوجه میشی که ضعیفترین بخش این بازی همین بخشه و اینکه اصلا نمیشه با کاراکترهای بازی ارتباط برقرار کرد
میشه داستان Killzone رو برای ما توضیح بدی ؟ داستان کیلزون 2 بسیار غنی تر از بازی مورد علاقه شماست. شخصیت پردازیشون هم دقیقا در یه سطح هستند.
در ضمن بازم ازت خواهش میکنم داستان Killzone رو برای من شرح بده.
سلام . اگر پست های قبلیم رو ببینید گفتم که از یه fps نباید انتظار داستان خاصی داشت ! ولی آخه کجای این بازی شخصیت پردازی داره ؟ درسته بازی کرکتر های بسیار دوست داشتنی مثل پرایس و مک تویش و Ghost داره ! ولی اصلا اسم این شخصیت پردازی نیستش . ولی خب نبایدم از یه بازی fps انتظار شخصیت پردازی و داستان خوبی داشته باشیم .
البته انتظاری نباید داشت که وقتی کسی Killzone رو بازی میکنه و هیچی از گذشته شخصیت هاش نمیدونه بیاد بگه شخصیت پردازی داشت. دقیقا به همون تعدا شخصیت شناخته شده و دوست داشتنی که تو بازی MW2 هست تو کیلزون هم هست حتی بیشر. از Radec که فرمانده ارتش هلگان هست گرفته تا Templar و Sev و Evelyn و ...
البته بگذریم که تو نسخه ی MW1 در بعضی مراحل بازیکن احساس حقارت بهش دست میداد که داره جای نقش اصلی رو بازی میکنه. دو مرحله هم که نمیگذشت میمرد! حالا تو 2 بهتر شده !

آخرین ویرایش:
بابک، آرش و دوستانی که مخالف صحبت ایشون هستید و از داستان MW2 حمایت میکنید، یکبار دیگه متن اصلی خبر رو بخونید متوجه میشید که صحبت ایشون در مورد روند روایت داستان و چینش اتفاق های توی بازی هست نه خود داستان.

مثلا ممکنه یک بازی بهترین داستان ممکن رو داشته باشه اما انقدر روایتش ضعیف باشه و اتفاقات داستی لوس باشه که به ک مجموعه ضربه بزنه. مثلا KZ2. داستان و مخصوصا پیش زمینش فوق العاده هست اما روایت داستان توی بازی بد بود و باعث شد داستان ان ارزش و اهمیت خودش رو از دست بده.

اصلا بحث این نیست که داستان MW2 بد هست، بحث ایشون این هست که روایت داستان بد بود و طبق صحبت خودش: "عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد". منظور از داستان بد هم کلاژ و روایت بد ان هست. مثلا ایشون میگن که بازی رو میری جلو اما: "هیچ چیزی پیشرفت نکرده!". این ایرادی هست که از بازی گرفته و با توجه به اینکه خودشون نویسنده مجربی هستن و من کتاب هاش رو هم خوندم صحبتش رو میپذیرم چون کارش این هست!

حالا شما منتظر Crysis 2 باشید و ببینید خود ایشون توی روند روایت داستان و ... چیکار میکنن! ما که بازی نمیکنیم، شما بزنید بیایید برای من هم تعریف کنید!:دی
خب ببین ماکان :
میتونی یه بازی شوتر نظامی بگی که کلا داستان داشته باشه ؟ شوتر ها بیشتر بخاطر گیم پلی شون محبوب بودند تا داستان ! هیچ کس بخاطر داستان این بازی هارو بازی نمیکنه ! مثل JRPG ها که اکثرا اونا رو بخاطر داستان های فوق العادشون میخوان نه بخاطر گیم پلی ! Mw2 هم اوج نکتش گیم پلی و setpiece هاش بود ! از نظر داستانی هم خیلی بد نبود و اگر کارگردانی خوبی داشت این حرفا نبودش ! ولی نمیدونم چطور میشه میان این حرفا رو در مورد اثری میزنند که هیچ کس توقع داستانی ازش نداره ! مثل این میمونه یکی بیاد از داستان یه بازی racing انتقاد کنه !
بعدشم با این مصاحبه جدیدش در مورد Halo تقریبا" هدفش رو مشخص کرد ! ایشون هر چقدرم نویسنده خوب و عالی باشه دلیلی نمیشه چون هر حرفی میزنه راجب هر چیزی درست باشه ! ولی خب من شدیدا منتظر عرضه Crysis 2 هستم ! چون میخوام ببینم اثر خود ایشون ( توی دنیای گیم ) چی از آب درمیاد که دارن از اکثر بازی های تقریبا رقیب انتقاد میکنند !

شهاب اصلا خوندی پست من رو؟:دی

من مفتخرم که اصلا MW2 رو بازی نکردم (:دی) و اصلا هم با داستانش کار ندارم! من تو ان پست گفتم که شما دارید میزنید تو سر و کله هم که چرا این بابا گفته داستان MW2 بده، در حالی که خیلی خوبه و اصلا داستان یه شوتر نظامی باید در این سطح باشه و ... منم گفتم حرف ایشون این هست که روند داستانی MW2 بده و داستان در خدمت گیم پلی نیست و... . بین این که داستان یه بازی بده تا ینکه روایتش بده کلی اختلاف هست!

حرف تو هم قبول، یک شوتر نظامی اصلا نیازی به یک داستان در حد MGS نداره اما روایت داستان چیزی هست که حتی "قارچ خور" هم بهش احتیاج داره!. ایشون میگن مثلا بازی رو میری جلو اما از نظر داستانی هیچ اتفاقی نیفتاده! این ایراد به یک بخش دیگه بازی هست نه مستقیم داستانش!

روند روایتی یک داستان باید در خدمت گیم پلی باشه، یعنی شما از نقطه A به نقطه B میری باید به این دلیل باشه که داستان ازت اینوطور میخواد. مثلا یک اتفاقی توی نقطه A میفته و مجبور میشی به نقطه B بری و ببینی نتیجه چی شد. ایشون میگن توی MW2 اینطور نبود و وقتی بازی رو میبردی جلو چیزی خاصی اتفاق نمی افتاد. این ایراد دقیقا توی NG1&2 هم هست. مخصوصا یکش که اواسط بازی اصلا نمیدونی داری واسه چی ملت رو جر میدی!:دی

حالا بازم شما بحث کنید که داستان برای MW2 و یک شوتر نظامی خوب بود اما بحث خوبی داستان نیست بحث این هست که: ""عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد"....

پ.ن: البته من درست یا غلط بودن همین حرف ایشون رو هم نمیدونم چون اصلا MW2 رو بازی نکردم!:دی

ماکان از کجا به این نتیجه رسیدی که من از داستان MW2 حمایت کردم؟:دی اتفاقا من زیاد از بازی خوشم نیومد!
ولی ایشون هم دیگه داره شورش رو درمیاره:دی برای تبلیغ بازی خودش، از کوبیدن دیگر بازی ها استفاده میکنه! خُب مثل بقیه بیاد بگه من میترکونم! مثلا بانجی چندین بار گفته که Reach یه داستان و روایت خیلی خفن داره و خیلی کاراکتر محور شده! حالا همین رو میتونست بیاد بگه: " داستان و شصخیت پردازی MW2 یا هر بازی دیگه ای افتضاح بود." کدومش بهتره؟:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or