نویسنده MW2 :Crysis 2 یک ناامیدی بزرگ بود!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
نویسنده ی عنوان Crysis 2، آقای Richard Morgan، گفت که Modern Warfare 2 برای او یک ناامیدی بزرگ بود و داستانی غیر قابل قبول داشت!

richadkmorgan.jpg

در جریان همایش Crysis 2 در نیویورک، Morgan به CVG گفت این بازی در مقایسه با Uncharted 2 روایتگر داستان خوبی نبود.

او گفت: " من فکر میکنم MW2 یک ناامیدی بزرگ بود و بسیار پایینتر از COD4 قرار میگرفت. من هنگام بازی کردن همش با خودم میگفتم: ' خدای من، شما چه کار می کردید؟! هیچ چیزی پیشرفت نکرده! داستان بد است و عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد و در بازی فقط یه سری ماموریت بیخودی قرار گرفته! ' من فکر میکنم آنها بیش از حد به خودشان مطمئن بودند و این موضوع همیشه یک خطر است. فقط جای تاسف است! "

" اما در مقابل، Uncharted 2 است، آنها به عقب نگاه کردند، و هر چیزی را که خوب نبود، درست کردند یا ارتقا دادند. آنها واقعا این بازی را به سطح جدیدی بردند. اگر شماره اول را بازی کرده باشید میگویید که U2 همان بود ولی بسیار بهتر، MW2 هم همان بود اما... خیلی بدتر و البته پول سازتر! "

Richard Morgan ... كرده كه اينو گفته اينا چش ندارن ببينن بازي اينقدر فروش كرده ميان يه مشت چرت و پرت تحويل مردم ميدن بعضيا هم ساده حرفاشون را قبول ميكنند اگه اين بازي ناميدكننده بود بيشترين فروش تاريخ بازي ها را نداشت!!!
فروش MW2 فقط و فقط به خاطر شماره يك بازي بود !! شماره سه رو ببين چقدر ميفروشه.

من فکر میکنم آنها بیش از حد به خودشان مطمئن بودند و این موضوع همیشه یک خطر است

پس خودش هم باید توجه کنه!!!:-"

اتفاقا به نظرم داستان یه سری فراز نشیب های عجیبی داشت که خیلی داستان خوبی درست شده بود.از جمله اینکه
شپرد با اون صحبت هاش که به نوعی به آدم در نقش یک آمریکایی امید می داد,و با اون تنفری که در مورد زاکایف و این که یک تروریست پس از مرگش به یک قهرمان تبدیل شده حرف می زد,در دل آدم جاش را باز می کرد و ناگهان اون حرکت می کنه!رچ و به خصوص گست که یکی از محبوبترین های بازی بودند را می کشه.و اون صحبت های به نظرم فوق العاده ی پرایس در تریلر this is for record که یه جورایی اتمام حجت می کنه و مرحله ی بعدش به همراه مک تاویش به دل خطر می زنن,
به نظرم داستانش با اون موزیکش خوب بود!و برای یک شوتر اول شخص که معمولا خیلی جای کر نداره عالی بود.

Last edited by a moderator:
حالا دوستان خیلی هم دیگه جوش نیارن :دی . داستان MW2 برای شوتر نظامی خوب بودش . ولی خب اگر یکم کارگردانی بهتری داشت دیگه این حرفا نبودش . ولی دیگه بهترین داستان و این حرفا هم نیستش :دی . ولی درکل من خودم از بازی هایی که چاشنی سیاسی دارن خیلی خوشم میاد برای همینه که شدیدا منتظر Vanquishـم ! باوجود اینکه داستان ضعیفی داره .

آقا این چه بساطی هست راه انداختین هرکی ضد شما حرف میزنه میگید فن فن، فن مال کولر هست >طرفدار درستش هست (فارسی را پاس بدارید )
اما اینکه مثلا حالا فرض بگیریم داستان Mw2 ضعیف مثلا چه چیزی باید میگفتن
مثلا به جای جنگ در افغانستان جنگ را درLiberty city نشون میدادن خوب پایگاهای امریکا در افغانستان همین وضع را داره دیگه همش تحت حمله قرار میگیرن
یا مثلا باید عملیات شهادت طلبانه نشون میدادن توی بازی
یا برای سوپرایز کردن شما دیگه چه چیزی بهتر از
ورود کاپیتان پرایز بود
یا ساخت یک گروه خیالی Task force 141 که کاملا محرمانه بود و در نقاط مختلف دنیا عملیات انجام میدادن که این خودش به گوناگونی محیط کمک کرده بود
و در آخر اگر هر داستان دیگری داشت همه می گفتید ضعف پایه ای داره و بازیکن احساس نزدیکی نمیکنه پس در نتیجه ادامه بازی قبلی را انجام دادن البته با یک ادامه منطقی نه اینکه مثلا دختر کراکف شده رییس و از این داستان ها آبکی البته اینجا بنده حرفی از این نمیزنم که عالی بود داستان ولی ناامید کننده هم نبود در کل الان یک سری افراد که همیشه همه جا ساز مخالف میزنن موقعیت پیدا کردن و بدون ذکر دلیل فقط یک چیزی را زیر سوال میبرن و در آخر بنده هیچ پافشاری روی این قضیه ندارم که این حرف را بقبولانم که این داستانش خوب بوده چون تاثیر خاصی نداره من 1 بار این بازی راتموم کردم دیگر هم بازی نکردم به غیر از spec ops لذت هم بردم فقط بحث اینه که اگر بخواهید از بازی های با کیفیت هم مثل بازی های بی کیفیت عیب بگیرید هیچی دیگه همه ی بازی ها بی کیفیت میشن چون انتقاد الکی مخرب هست

آخرین ویرایش:
تعجب من از این جناب پروفسور این هست که چرا گیر داده به mw2 :biggrin1:.
خوب این همه بازی با داستان در پیت.به اونا گیر میدادی.چرا بعد از عرضه mw2 همه هی میان خودشون رو میچسبونن بهش.یکی میاد میگه بازی ما مثل mw2 خواهند ترکوند.یکی میگه ما تصمیم داریم mw2 رو شکست بدیم.یکی میگه این داستان نداشت.یکی میگه این داستانش آبکی بود.یکی میگه داستانش دوغی بود.یکی میگه نه ماستش زیاد بود آبش کم بود.:biggrin1:
یعنی واقعا هیچ بازی دیگه ایی نبود که بگه از داستانش نا امید شدم:confused:ولی وقتی میاد این حرف از پایه و اساس چرت رو میزنه یعنی یه منظور و هدفی داره.شایدم درجه حرارت به نقطه جوش رسیده:biggrin1:که گفتم تنها راه چاره کوه یخی هست.:biggrin1:

کارمون به جایی رسیده که به صحبتهای یک متخصص (نویسنده) داریم اعتراض میکنیم...بابا هر کسی فنی بلده..ما فروم بازیمون خوبه :دی

سلام
خسته نشدین اینقدر زدین تو سر و کول هم ؟!
حتماً باید یکی بیاد اخطاری چیزی بده تا دست از دعوا بکشین ؟

تعجب من از این جناب پروفسور این هست که چرا گیر داده به mw2 :biggrin1:.
خوب این همه بازی با داستان در پیت.به اونا گیر میدادی.چرا بعد از عرضه mw2 همه هی میان خودشون رو میچسبونن بهش.یکی میاد میگه بازی ما مثل mw2 خواهند ترکوند.یکی میگه ما تصمیم داریم mw2 رو شکست بدیم.یکی میگه این داستان نداشت.یکی میگه این داستانش آبکی بود.یکی میگه داستانش دوغی بود.یکی میگه نه ماستش زیاد بود آبش کم بود.:biggrin1:
یعنی واقعا هیچ بازی دیگه ایی نبود که بگه از داستانش نا امید شدم:confused:ولی وقتی میاد این حرف از پایه و اساس چرت رو میزنه یعنی یه منظور و هدفی داره.شایدم درجه حرارت به نقطه جوش رسیده:biggrin1:که گفتم تنها راه چاره کوه یخی هست.:biggrin1:
اول از همه بگم با حرفاش موافقم و دلایل خودمو دارم ولی چون حال و حوصله ی بحث کردن ندارم بیخیال.
ولی در مورد این قسمت که قرمز کردم,ایشون همینطوری رو هوا که یکدفعه به MW2(ع) گیر نداده!!!! اگه متن اصلی خبر رو بخونی(البته انتظار هم نمیره که کسی همچین کاری بکنه)در حین مصاحبه با CVG طرف ازش میپرسه نظرتون در باره ی Market leaderـه FPS (یعنی همون MW2)چیه که اون این حرفا رو میزنه.نه به عنوان یه منتقد که بخواد بازی رو بکوبه!! بلکه نظر شخصیش رو گفته! و فکر میکنم کسی که همچین کارنامه ای در زمینه ی داستان نویسی علمی-تخیلی داره(برای فهمیدن کارنامش فقط کافیه اسم ایشون رو گوگل بفرمائید یا حد اقل صفحات قبلی همین تاپیک رو بخونید!) در کمترین حالت ممکن نظرش قابل احترامه و حداقل میشه روش کمی فکر کرد.

اصلاً همون پيدا کردن پرايس که ميگين آخر سورپرايز بود نهايت سوتی بود آخه چجوری اون بابا از جنگ جهانی تا الان زنده مونده؟:)

اول از همه بگم با حرفاش موافقم و دلایل خودمو دارم ولی چون حال و حوصله ی بحث کردن ندارم بیخیال.
ولی در مورد این قسمت که قرمز کردم,ایشون همینطوری رو هوا که یکدفعه به MW2(ع) گیر نداده!!!! اگه متن اصلی خبر رو بخونی(البته انتظار هم نمیره که کسی همچین کاری بکنه)در حین مصاحبه با CVG طرف ازش میپرسه نظرتون در باره ی Market leaderـه FPS (یعنی همون MW2)چیه که اون این حرفا رو میزنه.نه به عنوان یه منتقد که بخواد بازی رو بکوبه!! بلکه نظر شخصیش رو گفته! و فکر میکنم کسی که همچین کارنامه ای در زمینه ی داستان نویسی علمی-تخیلی داره(برای فهمیدن کارنامش فقط کافیه اسم ایشون رو گوگل بفرمائید یا حد اقل صفحات قبلی همین تاپیک رو بخونید!) در کمترین حالت ممکن نظرش قابل احترامه و حداقل میشه روش کمی فکر کرد.
100 درصد حرفاتون تائید میشه.اگر به ایشون توهینی کردم عذر میخوام.:blushing::biggrin1:

اصلاً همون پيدا کردن پرايس که ميگين آخر سورپرايز بود نهايت سوتی بود آخه چجوری اون بابا از جنگ جهانی تا الان زنده مونده؟:)

سوتی تویی:دی کاپیتان پرایس تو mw1 بود! اخرش مگه یادت نی؟!

سوتی تویی:دی کاپیتان پرایس تو mw1 بود! اخرش مگه یادت نی؟!
بازم با عقل جور در نمیاد امین...

بازم با عقل جور در نمیاد امین...

چرا آخه:biggrin1:خوب حوادث mw2 پنج سال بعد از شماره یک هست.یعنی اگر اونجا 50 سال داشت الان 55 سالشه:biggrin1:ریش هاشم اگر میدیدی یکم سفید شده بود.ولی سیاه هم داشت.:biggrin1:ولی خدائی وقتی من دیدمش فکم باز شد.یعنی خیلی جا خوردم.

باید دید خوده ایشون چکار می کنن ! من که چشمم آب نمی خوره Crysis 2 داستان بهتری داشته باشه :cool:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or