نویسنده MW2 :Crysis 2 یک ناامیدی بزرگ بود!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
نویسنده ی عنوان Crysis 2، آقای Richard Morgan، گفت که Modern Warfare 2 برای او یک ناامیدی بزرگ بود و داستانی غیر قابل قبول داشت!

richadkmorgan.jpg

در جریان همایش Crysis 2 در نیویورک، Morgan به CVG گفت این بازی در مقایسه با Uncharted 2 روایتگر داستان خوبی نبود.

او گفت: " من فکر میکنم MW2 یک ناامیدی بزرگ بود و بسیار پایینتر از COD4 قرار میگرفت. من هنگام بازی کردن همش با خودم میگفتم: ' خدای من، شما چه کار می کردید؟! هیچ چیزی پیشرفت نکرده! داستان بد است و عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد و در بازی فقط یه سری ماموریت بیخودی قرار گرفته! ' من فکر میکنم آنها بیش از حد به خودشان مطمئن بودند و این موضوع همیشه یک خطر است. فقط جای تاسف است! "

" اما در مقابل، Uncharted 2 است، آنها به عقب نگاه کردند، و هر چیزی را که خوب نبود، درست کردند یا ارتقا دادند. آنها واقعا این بازی را به سطح جدیدی بردند. اگر شماره اول را بازی کرده باشید میگویید که U2 همان بود ولی بسیار بهتر، MW2 هم همان بود اما... خیلی بدتر و البته پول سازتر! "

یکی به این دوستمون ایمیل بزنه بگه بعد از ورود به بازی باید منوی وسطی رو بزنه نه قسمت pecial ops*.
داستان به این باحالی فقط یه جاهاییش ناقص بود. این بازیو حداقل 18 بار نمومش کردم. این بازی محشره از همه نظر. حالا این یاروسوخته نباید چرت و پرت بگه که.
شما خودتون چند بار این بازیو تموم کردین؟

کاملا حرف این نویسنده درسته
MW2 زیبا بود ولی به هیچ عنوان به نسخه ی چهارم نرسید
اتمسفر نسخه 4 واقعا گیراتر بود
یکی از مشکلات MW2 داستان عجیب و غریبش بود

کاش یکی از کتابهای ایشون رو خونده بودین تا میدونستین تا به چه نویسنده ای دارین به این راحتی توهین میکنین.

البته این تریلر آخری رو که ازّ بازی دیدم خیلی بم چسبید معلوم بود یه چیزی ازش در میاد تاثیر گذار بود.درسته ۱ زیاد خوب نبود اما دلیل نمی‌شه که ۲ بد باشه .

قبل از اینکه این بابا رو بجرم گفتن حقیقت اعدامش کنید یه نگاهی به اینجا بندازید بعد سابقه خودتون رو در نگارش زیر حکم اعدام بنویسید بعد یه نگاهی به قوانین ازادی بیان بیاندازید( که خدای نکرده تناقضی با حکم صادره نداشته باشه ) بعد نظر کسانی که چند تا بازی بیشتر از شما بازی کردن و MW2 اولین بازی عمرشون نبود بپرسید بعد یخورده در مورد روانشناسی تبلیغات و تو پاچه کردن مطالعه کنید بعد در نظر بگیرید که این پست هم نظر شخصی بود بعد اعدامش کنید.

آخرین ویرایش:
mw2 بازی قشنگی بود ولی چرا موقعی که از یه چیز خوشمون میاد چشممون رو همه ایراداش میبندیم و کور کورانه ازش طرفداری می کنیم ؟ واقعا و بدون غرض به نظرتون داستان mw2 قشنگ بود ؟ اصلا داستان آنچنانی داشت که بخواد قشنگ باشه ؟ اوج داستان این بازی
پیدا کردن پرایس بود، یعنی تنها جایی از بازی که ممکن بود یکم غیر منتظره باشه.

واقعا اگه داستان بازی mw2 به نظرتون فوق العاده بوده، یا دارین کورکورانه ازش دفاع می کنین یا بازی که واقعا داستان قشنگ داشته تا حالا انجام ندادین ...

دفاعی از داستان MW2 نمیکنیم ! ولی میگیم اگر این بازی رو با هم سبک ( شوتر های نظامی ) مقایسه کنید میبینید که داستان بازی برای یک همچین سبکی ارضا کننده بود ! نکنه توقع یه داستان فلسفی و پیچیده واسه یه بازی شوتر دارید ؟ اوج نقطه Cod ها توی گیم پلی ـشون هست نه داستان و کسی این بازی هارو بخاطر داستانشون نمیخواد . ولی خب بازم میگم در مقابل سبک های خودش MW2 ، از همه لحاظ بالاتره .

من که این حرف ها رو روز بعد از عرضه بازی و بازی کردن گفتم یک عده حمله کرده بودن خدا به داد این بابا برسه الان فن و ... از 3 طرفش میزن بیرون دوستان .

در هر صورت داستان در mw2 یک بهانه بود ونه بیشتر
تا هم بتونن تبلیغاتشونو بکنن همم اینکه گیمپلی فوقالعاده بازی رو به تصویر بکشن و فکر نمیکنم هنوز هم کسی گیمپلی این بازی رو فراموش کرده باشه

Richard Morgan ... كرده كه اينو گفته اينا چش ندارن ببينن بازي اينقدر فروش كرده ميان يه مشت چرت و پرت تحويل مردم ميدن بعضيا هم ساده حرفاشون را قبول ميكنند اگه اين بازي ناميدكننده بود بيشترين فروش تاريخ بازي ها را نداشت!!!

دفاعی از داستان MW2 نمیکنیم ! ولی میگیم اگر این بازی رو با هم سبک ( شوتر های نظامی ) مقایسه کنید میبینید که داستان بازی برای یک همچین سبکی ارضا کننده بود ! نکنه توقع یه داستان فلسفی و پیچیده واسه یه بازی شوتر دارید ؟ اوج نقطه Cod ها توی گیم پلی ـشون هست نه داستان و کسی این بازی هارو بخاطر داستانشون نمیخواد . ولی خب بازم میگم در مقابل سبک های خودش MW2 ، از همه لحاظ بالاتره .
دقیقا به نظر من درسته.
اگر mw2 داستان خوبی نداره پس در مقابل bc2 داستنش خوبه.
ولی خب بازم میگم در مقابل سبک های خودش MW2 ، از همه لحاظ بالاتره .
به غیر از مولتی پلیر عقب افتادش!:biggrin1:

به غیر از مولتی پلیر عقب افتادش!:biggrin1:
بیشتر منظورم از نظر داستانی بود رامین :دی . ولی خب توی مولتی هم یکی از بهترین هاست .

این حرف ها را به مرغ پخته بزنی خندش میگیره یکی نیست به ایشون بگه همین کرایسیس اگر درجه گرافیک بازی را ازHigh بیاری روی Medium ببینم خودت میشینی نصبش کنی چه برسه بخوای بازیش کنی Cod MW2 به حدی پیشرفت کرده بود که بتونه بزرگترین عنوان تاریخ از نظر فروش بشه این حرف ها همیشه پشت بازی های موفق هست من نمیدونم ایشون اضافه شدن قابلیت Co Op افزایش گرافیک بهبود کیفیت صدا و صد البته ایجاد صحنه هایی که هیچ وقت توی هیچ بازی ندیده بودیم صحنه هایی که انگار شما دقیقا توی اون موقعیت هستید یک جنگ مجازی و مولتی پلیری که هرکس اهل لایو باشه میدونه چطور همه را به خودش جذب کرده و اما داستانی پر از سورپرایز.
به نظرتون توی دنیا چند نفر بودن که با دیدن صحنه یافتن کاپیتان پرایس هیچ حسی بهشون دست نداده باشه ؟
یا مثلا
اون مرحله ی تروریست ها
توی چندتا بازی این صحنه ها را دیدید حتی من نمیخواستم این ها را مخفی بزارم چون فکر نکنم کسی توی دنیا باشه که گیم بازی کنه ولی این بازی را نکرده باشه
کلا همین طور که گفتم همیشه پشت بازی ها موفق مشتی آدم که خودشون سابقشون خرابه میان اظهار نظر می کنن شده مثل قضیه Gta Iv که بعد یک مدت یک سری افراد شدیدا قشنگ < اومدن از بازی عیب گرفتن بازی که اکثرا باهاش حال کنن خوب هست حالا اینکه یک نفر بخواد تبلیغ داستانی که خودش نوشته را بکنه و بگه این داستان خوبه
ناامید کننده هست پس شما که خواننده هستی باید از این چرت ایشون نتیجه بگیری که داستان این حاج آقا امیدوار کننده است

آخرین ویرایش:
اصلا چه ربطی به کرایسیس داره هی شماها میایید میپرید به کرایسیس؟؟!! همونطور که بقیه اشاره کردن ایشون یه نویسنده هست و از این دیدگاه نظر شخصی خودش رو بیان کرده که از نظر خیلی ها از جمله خود من درسته! دلیل نمیشه که چون شما از بازی خوشت اومده تا یه نفر میاد یه چیزی میگه فورا سابقه طرف رو بکشید بیرون! حالا خدا رحم کرده یارو نویسنده شماره اول کرایسیس نبوده..
حرفای قشنگ پشت سر حرفای قشنگ.......:lol:

واقعا شاد شدیم.:)

داستان MW 2 با توجه به سبکش خیلی هم خوب بود، توقع داشته داستانی مثل MGS 4 یا مثلا GTA IV بهش تحویل بدن؟! بازی در ژانر FPS هست، داستان خارق العاده ای رو نمیطلبه.

در ضمن چرا الان ایشون اومدن Uncharted 2 رو انداختن وسط؟! چه ربطی این 2 بازی به هم دارن؟!:confused:

چیزی که قطعی هست اینه که واقعا فروش بالای این بازی باعث ایجاد و افزایش فشار بر بعضی ها شده، کاریش هم نمیشه کرد...

شاد شدیم.:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or