نویسنده MW2 :Crysis 2 یک ناامیدی بزرگ بود!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
نویسنده ی عنوان Crysis 2، آقای Richard Morgan، گفت که Modern Warfare 2 برای او یک ناامیدی بزرگ بود و داستانی غیر قابل قبول داشت!

richadkmorgan.jpg

در جریان همایش Crysis 2 در نیویورک، Morgan به CVG گفت این بازی در مقایسه با Uncharted 2 روایتگر داستان خوبی نبود.

او گفت: " من فکر میکنم MW2 یک ناامیدی بزرگ بود و بسیار پایینتر از COD4 قرار میگرفت. من هنگام بازی کردن همش با خودم میگفتم: ' خدای من، شما چه کار می کردید؟! هیچ چیزی پیشرفت نکرده! داستان بد است و عناصر بازی خوب به هم نمی چسبد و در بازی فقط یه سری ماموریت بیخودی قرار گرفته! ' من فکر میکنم آنها بیش از حد به خودشان مطمئن بودند و این موضوع همیشه یک خطر است. فقط جای تاسف است! "

" اما در مقابل، Uncharted 2 است، آنها به عقب نگاه کردند، و هر چیزی را که خوب نبود، درست کردند یا ارتقا دادند. آنها واقعا این بازی را به سطح جدیدی بردند. اگر شماره اول را بازی کرده باشید میگویید که U2 همان بود ولی بسیار بهتر، MW2 هم همان بود اما... خیلی بدتر و البته پول سازتر! "

کاملآ باهاش موافقم اصلآ داستانش در حد COD4نبود خیلی مشکل فنی داشت من که اصلآ باهاش مشکل داشتم با خودم کلنجار میرفتم چجوری این اتفاقات ممکنه تو واقعیت با هم رخ بده ! مخصوصآ مرحله آخر که دیگه ....دیگه...

کاش یکی از کتابهای ایشون رو خونده بودین تا میدونستین تا به چه نویسنده ای دارین به این راحتی توهین میکنین.
ما به کتاب ها و سوابق ایشون کار نداریم، اصل نظریه که داده، دلیل نمیشه چون معروفه بیاد هر چی میخواد بگه و چون معروفه حرفاش رو عین یه بُـت کنیم و بپرستیم!

البته فروش MW2 هیچ فشاری بر کسی وارد نکرد . اون انتخاب GotY بود که باعث شد فن های کنسول مایکروسافت Uncharted 2 رو مقابل این بازی قرار بدند. که خواه یا ناخواه باعث شد این نویسنده هم این کار رو انجام بده.
چرا اتفاقا خیلی هم فشار وارد کرد! این حرفو که بیخودی نزده:
نوشته شده توسط Dreadlord:
و البته پول سازتر!

اتفاقا بی ربط ترین دلیل ممکن رو آوردی! من خودم U2 رو بازی نکردم، ولی امتیازات سایت ها و نظر یوزرها کاملا GOTY بودن این بازی رو تایید میکرد. چند تا از این فن ها مثال میزنید؟ کجا دقیقا این اتفاق افتاده؟
چیزی که تجربه نشون داده این بوده که هر سال بازی ای که حقش بوده GOTY شده و تقریبا همه هم قبول کردن. اگه نمیخواستن قبول کنن خوب بود به خاطر اینکه فلان بازی GOTY شده و فلانی نشده جنگ ها و تظاهرات خیابانی برپا بشه و طرفدارای بازی ها سر همو به نیزه کنن...

فروش MW2 فقط و فقط به خاطر شماره يك بازي بود !! شماره سه رو ببين چقدر ميفروشه.
متاسفانه ماها یاد گرفتیم که چیزی که نمیتونیم دلیل عمدش رو توجیه کنیم سریع بزنیم جاده خاکی! البته اشتباه نشه، منم معتقدم که بخش زیادی از فروش MW 2 به خاطر موفقیت شماره ی اولش بوده ولی اینو دلیل عمده ی فروشش نمیدونم.

آخرین ویرایش:
اصلا چرا ميون اين همه بازي چرا بازي مورد علاقه ما؟هان؟
از همين حا به همه اساتيد دنيا هشدار ميدم.دفعه بعد براي گير دادن به يه بازي،از اساتيد حاضر در بازي سنتر اجازه بگيرن.نخصص مخصص هم بخوره تو سرشون
البته گیر دادن به بازی های نينتندو هيچ ايرادي نداره.

هیچ نویسنده‌ مطرحی حق ندارد به بازی مورد علاقه من ایراد بگیرد... حتی ریچارد مورگان،‌ حتی داستایوفسکی

بخاطر هایپش،‌ هرچیزی که اورهایپ بشه برخوردی که باهاش میشه هم معمولا اورریکتینگه

چرا همه به MW2 گیر دادند؟ این مهمه .
ببین آقا وقتی میای پست میدی,حداقل بقیه ی پست ها رو هم بخون!
تو صفحه ی قبل هم گفتم.ازش درباره ی MW2 پرسیدن که اونم جواب داد.
حالا باز صفحه ی دیگه یکی دیگه میاد میگه:چرا به MW2 گیر داد!!؟چرا به X گیر نداد!؟
یه نکته ی دیگه هم که لازم میدونم بگم اینه که ایشون MW2 رو با U2 مقایسه نکرده بلکه هر کدوم رو با قسمت قبلیش مقایسه کرده و پیشرفت های این دو رو کنار هم گذاشته و...

بخاطر هایپش،‌ هرچیزی که اورهایپ بشه برخوردی که باهاش میشه هم معمولا اورریکتینگه
آره کاملا قبول دارم. این بازی هیچی نداشت. یه بازی درپیت بود که فقط اسم نسخه ی اول رو یدک میکشید. واقعا هیچی نداشت، هیچی...:(

من فقط بگم.شناختی از ایشون ندارم.ایشون اگه دیوید فینچر هم باشه حرفهاشو قبول ندارم.کلا تعجبم از اینه که اون شخصی که این سوالو پرسیده چرا در مورده اینهمه بازیهایی که میتونن در موردش بحث کنن سوال نپرسیده و یه راست دست گذاشته رو mw2.
mw2 روایت داستانیه فوق العاده با کارگردانیه بینظیری داشت ولی یه مقدار میتونست داستانو بهتر بهش عمق بده.

آره کاملا قبول دارم. این بازی هیچی نداشت. یه بازی درپیت بود که فقط اسم نسخه ی اول رو یدک میکشید. واقعا هیچی نداشت، هیچی...:(
وقتی معنی اورهایپ رو نمیدونی مجبور نیستی بیای اینجا رکورد Epic Fail بندازی... دو یو آندراستـــــــــــــاند ؟! :)

آقای u.s.a؛ شما چی از کارگردانی و نویسندگی میفهمی؟ :دی سوال!

عادت دارید همیشه در همه باب اظهار فضل کنید...

وقتی معنی اورهایپ رو نمیدونی مجبور نیستی بیای اینجا رکورد Epic Fail بندازی... دو یو آندراستـــــــــــــاند ؟! :)

عادت دارید همیشه در همه باب اظهار فضل کنید...
خب دلیلش این بود که به صورت فارسی کلمه رو ادا کرده بودی، اگه نوشته بودی Overhype قطعا منظورتو متوجه میشدم. lol :)
من اون حرفو به حالت مسخره زدم، بعضی ها یاد گرفتن تا یه چیزی میشه میان میگن این بازی فقط و فقط هایپ داشت و هیچی دیگه نداشت. (آرش جان منظورم شما نیستی، بعضی دیگه رو میگم.:smile:) منم به مسخره گفتم که بازی هیچی نداشت، فقط هایپ داشت و بس. همین هایپ هم موفقیتش، هم فروشش و همه چیزش رو تضمین کرد...:)

من وکیل مدافع کاربر u.s.a نیستم، ولی فکر کنم منظور ایشون کارگردانی صحنه های بازی بود. دیگه در اینکه بازی یکی از سینمایی ترین بازی های این نسل بوده که شک نداری؟ داری؟!

این که یکی میخواد اظهار فضل کنه یا نه کاملا به خودش مربوط میشه، هر کسی حق داره نظرش رو بگه. (کلا عادت داری به این جور حرف زدن ها)

پ.ن: یه بار دیگه هم بگم، دلیل نمیشه چون ایشون نویسنده ی بزرگی هست هر نظری که دلش خواست متصاعد کنه و چون بزرگه بقیه هیچ اعتراضی نسبت بهش نکنن. مثل این میمونه که مثلا یه سرمربی بزرگ مثل الکس فرگوسن بیاد بگه بارسلونا باشگاه بسیار درپیت و تیم ضعیفی هست (از طرفدارای این تیم عذر خواهی میکنم، فقط قصد باز کردن مسئله رو داشتم)، بقیه مطمئنا نمیشینن براش کف بزنن و بگن هر چی الکس گفته همونه... که اگه اینکارو بکنن مطمئنا به یه روانپزشک احتیاج دارن...

فکر کنم تا اینجا توضیحات مکفی بوده باشه، جاییش رو متوجه نشدی بگو، در صورت داشتن تمایل توضیح میدم...

آخرین ویرایش:
یه بار دیگه هم بگم، دلیل نمیشه چون ایشون نویسنده ی بزرگی هست هر نظری که دلش خواست متصاعد کنه و چون بزرگه بقیه هیچ اعتراضی نسبت بهش نکنن. مثل این میمونه که مثلا یه سرمربی بزرگ مثل الکس فرگوسن بیاد بگه بارسلونا باشگاه بسیار درپیت و تیم ضعیفی هست (از طرفدارای این تیم عذر خواهی میکنم، فقط قصد باز کردن مسئله رو داشتم)، بقیه مطمئنا نمیشینن براش کف بزنن و بگن هر چی الکس گفته همونه... که اگه اینکارو بکنن مطمئنا به یه روانپزشک احتیاج دارن...

کاری به بحث پربار این تاپیک ندارم و دیگه برام مهم نیست کی چی فکر میکنه چون اینجا هیچ سهامداری رو نمیشه قانع کرد. خوشبختانه اکثرا سهامدار سونی یا مایکرو یا اپیک و اکتیویژن و... هستند ولی چیزی که برام جالبه عزیزان حتی نمیتونید یه مثال ساده بزنید. اینجا فرگوسن نگفته بارسا درپیته. اینجا از مربیگری بارسا انتقاد کرده که در تخصصشه و میگه مربی بارسا در سطح باشگاه به این بزرگی نیست. تازه وقتی نظرش رو در این مورد میگه که خبرنگار ازش میپرسه. دیگه از این واضح تر؟؟؟

پ.ن: اون دسته از طرفداران بارسایی که الان بهشون برمیخوره توجه داشته باشند میدونم این تیم وضعش خوبه و گواردیولا عالی کار کرده. دلیل اوردن اسم بارسا مشابه سازی مثال ها بود و فرگوسن الان از هرچیزی که انتقاد کنه از گواردیولا انتقاد نمیکنه.

دوست عزیز من هر چقدرم فیلم ببینیم و تحقیق کنم شاید در جایگاهی نباشم که بخوام در مورد سینما بحث کنم ولی اونقدر بازی کردم و تجربه دارم که بخوام از نظر شخصیم استفاده کنم.در مورد دیوید فینچر هم فقط مثال زدم و گفتم من این نظرو قبول ندارم همونطور که خیلیها نظر این اقارو قبول دارن.
خواهشا دوستان هم هرچقدر دوس دارن از این بازی بد بگن ولی این حرف تکراری هایپ رو خواهشا دیگه نگن چون خود دوستان هم میدونن این بازی فقط به علت هایپ نترکونده.
من یه نگاهی به میانگین امتیازات این بازی میندازم میبینم فرق خاصی بین mw1,2 نیست و اگر انقدر این بازی نسبت به شماره پیش ضعیفتر باشه حداقل نظر منفیه خیلی از سایتهارو شامل میشه.
من نمیگم داستانی در حد heavy rain یا halo داره ولی برای یه بازی fps بسیار هم خوبه.شما اگه به داستان و شخصیت پردازیه kz2 نگاه کنی متوجه میشی که ضعیفترین بخش این بازی همین بخشه و اینکه اصلا نمیشه با کاراکترهای بازی ارتباط برقرار کرد ولی این مسئله به هبچ عنوان در mw2 صادق نیست و بعضی اوقات خودتو جای سربازهای امریکایی یا روسی میزاری مخصوصا کاپیتان پرایس که عشقه:biggrin1:
من فکر میکنم یه بازی هرچقدر بزرگتر باشه به همون میزان نقل محافل مختلف گیم هست و این بازی انقدر بزرگ بوده که کوچکترین ضعفش هم دیده میشه چون کاملا در دید هست و حساسیت روش زیاده.

به هر حال همونطور که گفتم نظر ایشون قابل احترامه ولی برای من قابل قبول نیست.:biggrin1:

کاری به بحث پربار این تاپیک ندارم و دیگه برام مهم نیست کی چی فکر میکنه چون اینجا هیچ سهامداری رو نمیشه قانع کرد. خوشبختانه اکثرا سهامدار سونی یا مایکرو یا اپیک و اکتیویژن و... هستند ولی چیزی که برام جالبه عزیزان حتی نمیتونید یه مثال ساده بزنید. اینجا فرگوسن نگفته بارسا درپیته. اینجا از مربیگری بارسا انتقاد کرده که در تخصصشه و میگه مربی بارسا در سطح باشگاه به این بزرگی نیست. تازه وقتی نظرش رو در این مورد میگه که خبرنگار ازش میپرسه. دیگه از این واضح تر؟؟؟

پ.ن: اون دسته از طرفداران بارسایی که الان بهشون برمیخوره توجه داشته باشند میدونم این تیم وضعش خوبه و گواردیولا عالی کار کرده. دلیل اوردن اسم بارسا مشابه سازی مثال ها بود و فرگوسن الان از هرچیزی که انتقاد کنه از گواردیولا انتقاد نمیکنه.
سلام.
من سهامدار نیستم آقا کوروش، من از این بازی واقعا خوشم اومد و فکر کنم حق دارم طرفداریش رو بکنم.
در ضمن من فقط مثال زدم، خواستم توی حرفام بهترین مربی و بهترین تیم دنیا در حال حاضر رو گفته باشم. کاملا اتفاقی اون مثال رو زدم...
مثل این میمونه که مثلا یه سرمربی بزرگ مثل الکس فرگوسن بیاد بگه بارسلونا باشگاه بسیار درپیت و تیم ضعیفی هست.
...

راستی من یه سوال از آقایون کارشناس دارم.اگر فروش و امتیازات این بازی بخاطر هایپ بوده-خوب چرا بازیهای دیگه هم نمیرن هایپ کنن:biggrin1:مثلا افتضاحی بنام rouge warior هم که امتیازاتش 3-4 شده میرفت هایپ میکرد تا هم فروش میکرد هم امتیاز خوب میگرفت.یا مثلا vampaier rain که امتیازش 2 شد اونم میرفت هایپ میکرد.واقعا اگر هایپ انقدر مهم هست خوب پس همه بازیها باید مثل mw2 بترکونن.ممنون میشم پاسخ روشنی بهم بدید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or