نویسنده ی عنوان Dead Space به Gears Of War حمله کرد !

MαMαSαN

کاربر سایت
20120313gow.jpg

جناب آقای Chuck Beaver، نویسنده ی عنوان بزرگ Dead Space امروز در طی صحبت هایی اعلام کرد که داستان Gears Of War از بدترین سبک نگارشی در بین بازی ها برخوردار است. در پی همین موضوع کمپانی EA از این شخص پرسید که آیا یک داستان بد می تواند یک عنوان خوب را زیر سوال ببرد ؟! که در ادامه Chuck Beaver پاسخ داد: " اگر مردم به داستان بازی اهمیت دهند، می تواند مهم باشد اما اگر مردم برای داستان ارزشی قائل نباشند، مهم نیست "

او در ادامه ی صحبتهای خود در مورد عنوان Gears Of War گفت: " محور اصلی داستان این بازی دارای موارد توهین آمیز است که متاسفانه مردم قادر به درک این نکته نیستند. داستان این بازی در بدترین حالت نگارشی به سر می برد اما به هیچ عنوان بر روی بازی تاثیر نگذاشته است "

این صحبت ها در حالی از سوی Chuck Beaver مطرح شده است که نویسنده ی عنوان Gears Of War کسی نیست جز Karen Traviss ! کسی که رمان های بزرگ و جذاب Halo و همچنین Star Wars را خلق کرده است.

البته Chuck Beave در صحبتهای خود به Portal نیز اشاره کرد و گفت: " داستان این بازی بسیار خوب است و همانند طراحی پلتفرمینگ آن، در وضعیت خوبی به سر می برد. همچنین گفت که گیمرهای دنیا سلیقه های مختلفی دارند و نظرشان راجع به اشخاص متفاوت است. به طور مثال تعدادی از مردم Michael Bay را دوست دارند و تعدادی از او متنفرند "

عنوان Dead Space 3 هنوز به طور رسمی از طرف شرکت سازنده ی آن معرفی نشده است اما با صحبت های موجود می توان نتیجه گرفت که این عنوان در حال ساخت است.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه همشون کلا اینجورین
نمیتونن قبل از عرضه یه بازی خفه شن و قبلش به کسی توهین نکنن!
به جایه اینکه الگو بگیرن همیشه دنبال ایرادات بازیهای دیگه ان
خاک تو سرشون

فری باور کن بدترین داستان بین بازی هارو همین Crysis داره!:biggrin1:
لولووت .
===
الآن نویسنده Dead Space مگه نکرومورفـه که به گیرز حمله کنه ؟!
===
دوستان مترجم یه کلاس انتخاب تیتر مناسب پیش کاربر Dark Girl برن .
===
داستان DS فوق العاده پیچیده ، پرکشش ، جذاب و تا حدودی هم فلسفیه ... خیلی هم حرفه ای نگارش شده ، درسته حرف این بابا بیش تر جنبه تبلیغاتی داره (توپیدن به داستان گیرز!) ، اما پر بی راه هم نگفته . گیرز هم سه شمارش یه داستان آبکی و معمولی داشته .
پ.ن : گیرز (ع)

ایشون دقیقا مشخص نکرده که موارد توهین آمیز چیا بوده. ممکنه اگه شفاف سازی کنه حرفش درست باشه.

به نظر من داستان گیرز 1 خوب و قابل قبول بود اما عالی نبود. ولی داستان نسخه ی دوم فقط یه ماست مالی بود و عملا داستان موش و گربه بود. نسخه ی 3 رو هم بازی نکردم.

شخصا داستان DS رو خیلی بهتر و بالاتر از سری گیرز میدونم.

دوستان مترجم یه کلاس انتخاب تیتر مناسب پیش کاربر Dark Girl برن .

دوست داشتم این تیتر رو انتخاب کنم. شما مشکلی داری با این موضوع ؟!

انتخاب تیتر کاملآ سلیقه ای و در اختیار خودم هست. شما اگه با تیتر تاپیک حال نمیکنی، میتونی بری از منبع انگلیسی تاپیک رو دنبال کنی.

الان هدفش چی بوده ! که چی؟! یعنی ما بهتریم؟!
Dead space 3 بهتر از این میشه؟!
داستان های ما بهترینه؟!
هدفش خیلی واضحه یه بازی بچه گانه که جماعت Dead Space 3 داره ساخته میشه!
وگرنه ملت خودشون خیلی راحت میدونن که داستان GeoW چجوریه

همین دُرّ و گوهر هایی که از دهن مارکوس و بروبچ در میاد دیگه باو :دی ! بزن مادر اون لمبنت رو فلان کن ، فلان فلان شده .
یا وقتی فَشار دشمنا زیاد میشه ، وسط تیر اندازی ، تو اوج شلوغی و هیجان ، این صدا از مارکوس شنیده می شه :
MOTHERFU*KEEEEEEEEEEEEER ...
یا اسنایپ دستت میگیری ، داری لوکاست هدشات میکنی، اولی رو میزنی : That's one ، دومی رو میزنی : That's two ، سومی، چهارمی ، به پنجمی که میرسی : UUUUUUUUUUURGH ! That's FIVE MOTHERFU*KER !!!!!!!!!!!!
===
بخش اصلی یک سناریو رو دیالوگ تشکیل می ده ، همین دیالوگ هاست که یه جورایی "می تونه" توهین محسوب بشه .

آخه توی BF3 همه دارن می گن بکشید اون عزیز دل رو یا توی Witcher 2 همه با چادر هستن و اصلا مورد منفی رخ نمی ده GTA هم شما در نقش یک شخص ارشاد کننده هستی می ری ملت رو ارشاد کنی و فساد رو از جامعه دور کنی.

من گیرز 3 رو بازی نکردم 1 و 2 رو تموم کردم. اما واقعا هیییچ نکته خاصی توی داستان نبود. البته داستان شماره یک جدای از اینکه کلیشه ای بود اما باز خوب بود اما شماره ی دو فقط یه سرهم بندی بود.
من کاری ندارم که این آقا خوب حرفی زده یا نه اما داستان DS هم به اون سادگی که دوستان فکر میکنن نیست.

کاری که داری میکنی ، یه کار اشتباه و غلطه ، میخوای ادامه بده و در جهل باقی بمون ، میخوای اصلاح شو . مختاری :)

خواهشآ این فضائل ــت رو واسه خودت نگه دار و نمیخواد منو نصیحت کنی! شما کلآ هیتر بازی تو خون ــت هست و دست خودتم نیست! من خودم میدونم دارم چیکار میکنم و احتیاجی به این ندارم که کسی بخواد در مورد کارهام اظهار نظر کنه. در ضمن نظر دادن در مورد اسم تاپیک به هیچ عنوان جزو اختیارات شما نیست و به شما مربوط نمیشه. بخش خبرنگاری مسئول داره و اگر مشکلی باشه ایشون به من گوشزد میکنه.

پس خواهشآ رفتارهای بچه گانه ــت رو تموم کن.

شما مثکه متوجه نیستی اینجا فرومه ، ها ؟
شما تیتری که انتخاب کردی از نظر من پرت و پلا و اشتباهه ، از نظر خودت نیست ، خیله خب ، فهمیدیم . دیگه خود زنی نداره که .

نه مثل اینکه این شمایی که شما متوجه نیستی! عزیزم بازم میگم... انتخاب تیتر کاملآ سلیقه ای و در اختیار خودم هست. حالا از این به بعد خواستم تاپیک بزنم اولش یه نظر سنجی میزاریم صفحه ی اصلی سایت تا شما بیای نظرتو بدی. اما در حال حاظر تیتر تاپیک من اینه و نه تنها با نظر شما، بلکه با نظر هیچکس دیگه ای اسم تاپیک رو تغییر نمیدم (مگه مدیران و مسئول مربوطه) ! پس خواهشآ بحث رو ادامه نده چون حوصله ی بحث ندارم. در ضمن بازم میگم ... اگر از اسم تاپیک خوشت نمیاد، برو از منبع انگلیسی متن رو دنبال کن.

اتفاقا قشنگ در "اختیارات" من و هر کاربر دیگه ای هست که نظرش رو بگه .چیزی که به تو مربوط نیست نوشتن اینجور جملات قصاره :

وقتی شما برمیگردی به من میگی برو کلاس تیتر زدن، باید منتظر باشی تا یه جمله قصار تر از جمله ی خودت بهت بگم ! هر عملی یک عکس العمل داره. شاید اگر با زبون خوش میگفتی اسم تاپیک مشکل داره خیلی راحت تر بحث حل میشد ولی وقتی با تیکه و متلک میای حرفتو میزنی، طبیعتآ تیکه و متلک تحویل میگیری.

کلا دارم می گم ، وقتی یکی یه اشتباهی می کنه ، سعی می کنه اون رو تصحیح کنه ، نه که خودشو بکوبه به در و دیوار واسه این که بگه نه من کارم درسته !

بازم این حرف شما برمیگرده به اون علاقه ای که من برای انتخاب اسم تاپیک داشتم. پس خواهشآ ادامه نده.

========================

ممنون ار آریای عزیز. امیدوارم دیگه چنین مشکلاتی پیش نیاد. به هر حا هر تاپیکی ممکنه یه مخالف داشته باشه که اینم طبیعیه.

آخرین ویرایش:
خواب هدف هر بازی فرق میکنه یکی actionاون یکی تکیه رو داستان دار mass effect ته داستان بود اما action حال نمیداد geow بر پایه بزن بکش بود کی با داستانش کار داره اما طراحی محیط , و در کل art work خدا بود خییلیم جسبید اما قبول دارم داستان چرت بود کسیم به داستانش 9 نداد همه با اکشنش حال کردن

همین دُرّ و گوهر هایی که از دهن مارکوس و بروبچ در میاد دیگه باو :دی ! بزن مادر اون لمبنت رو فلان کن ، فلان فلان شده .
یا وقتی فَشار دشمنا زیاد میشه ، وسط تیر اندازی ، تو اوج شلوغی و هیجان ، این صدا از مارکوس شنیده می شه :
یا اسنایپ دستت میگیری ، داری لوکاست هدشات میکنی، اولی رو میزنی : That's one ، دومی رو میزنی : That's two ، سومی، چهارمی ، به پنجمی که میرسی : UUUUUUUUUUURGH ! That's FIVE MOTHERFU*KER !!!!!!!!!!!!
===
بخش اصلی یک سناریو رو دیالوگ تشکیل می ده ، همین دیالوگ هاست که یه جورایی "می تونه" توهین محسوب بشه .
===

کاری که داری میکنی ، یه کار اشتباه و غلطه ، میخوای ادامه بده و در جهل باقی بمون ، میخوای اصلاح شو . مختاری :).

شما مثکه متوجه نیستی اینجا فرومه ، ها ؟
شما تیتری که انتخاب کردی از نظر من پرت و پلا و اشتباهه ، از نظر خودت نیست ، خیله خب ، فهمیدیم . دیگه خود زنی نداره که .

اتفاقا قشنگ در "اختیارات" من و هر کاربر دیگه ای هست که نظرش رو بگه .چیزی که به تو مربوط نیست نوشتن اینجور جملات قصاره :

===
کلا دارم می گم ، وقتی یکی یه اشتباهی می کنه ، سعی می کنه اون رو تصحیح کنه ، نه که خودشو بکوبه به در و دیوار واسه این که بگه نه من کارم درسته !

توهین آمیز بودن یچ ربطی به دیالوگ های اونجوری نداره. بازی و فیلمهای بزرگ زیادی هستند که پر از فحش هستند این توهین به مخاطب حساب نمیشه. فکر کنم منظورش از توهین به مخاطف سادگیه داستان بوده.

تیتر تاپیک کوچیکترین مشکلی نداره و این عبارت یه چیز کاملآ متداول هست. چون میدونستم مورینیو خیلی درگیری ایجاد میکنه ، در مورد اون سرچ کردم و همین اول دو تا خبر اومد با تیتر مشابه :

مربی پیشین رئال مادرید به مورینیو حمله کرد : منظور این نیست که رفت خرخره ـش رو جوید ! یعنی ازش انتقاد کرد.
خبرنگار ال موندو به مورینیو حمله کرد : اینم باز مثل بالایی. منظورش انتقاد هست نه حمله با شمشیر.
کلآ این اصطلاح خیلی زیاد به کار میره و مشکلی نداره. پس لطفآ این بحث رو ادامه ندین. پست های بعدی در این زمینه پاک میشه چون فقط تاپیک رو منحرف میکنه.

کیوان من میگم بیام از اقسا نقاط ایران و جهان طی بیانه ایی رسمی اعتراض خودمونو اعلام کنیم و بگیم انشاالله شاهد این باشیم که تو GEOW 4 ، بعد کشتن هر لوکاست ، مارکوس و برو بکس به جای MOTHERFU*KER ، صلوات ختم کنن . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or