نویسنده ی عنوان Dead Space به Gears Of War حمله کرد !

MαMαSαN

کاربر سایت
20120313gow.jpg

جناب آقای Chuck Beaver، نویسنده ی عنوان بزرگ Dead Space امروز در طی صحبت هایی اعلام کرد که داستان Gears Of War از بدترین سبک نگارشی در بین بازی ها برخوردار است. در پی همین موضوع کمپانی EA از این شخص پرسید که آیا یک داستان بد می تواند یک عنوان خوب را زیر سوال ببرد ؟! که در ادامه Chuck Beaver پاسخ داد: " اگر مردم به داستان بازی اهمیت دهند، می تواند مهم باشد اما اگر مردم برای داستان ارزشی قائل نباشند، مهم نیست "

او در ادامه ی صحبتهای خود در مورد عنوان Gears Of War گفت: " محور اصلی داستان این بازی دارای موارد توهین آمیز است که متاسفانه مردم قادر به درک این نکته نیستند. داستان این بازی در بدترین حالت نگارشی به سر می برد اما به هیچ عنوان بر روی بازی تاثیر نگذاشته است "

این صحبت ها در حالی از سوی Chuck Beaver مطرح شده است که نویسنده ی عنوان Gears Of War کسی نیست جز Karen Traviss ! کسی که رمان های بزرگ و جذاب Halo و همچنین Star Wars را خلق کرده است.

البته Chuck Beave در صحبتهای خود به Portal نیز اشاره کرد و گفت: " داستان این بازی بسیار خوب است و همانند طراحی پلتفرمینگ آن، در وضعیت خوبی به سر می برد. همچنین گفت که گیمرهای دنیا سلیقه های مختلفی دارند و نظرشان راجع به اشخاص متفاوت است. به طور مثال تعدادی از مردم Michael Bay را دوست دارند و تعدادی از او متنفرند "

عنوان Dead Space 3 هنوز به طور رسمی از طرف شرکت سازنده ی آن معرفی نشده است اما با صحبت های موجود می توان نتیجه گرفت که این عنوان در حال ساخت است.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه این کارمندای EA عادت دارن به این و اون بپرن...!!!اون از DICE که به ACTI گیر داد و دعواهای قبل از و بعد رئیس روئساء سر بازیهای BF , COD اینم از این..!! والا من همه ی قسمتهای Gears رو بازی کردم از بهترین داستان و نویسندگی برخوردار بود من که خیلی حال کردم...!!!اگر 4 رو هم بسازن من می خرم بازی میکنم...!!!چیزی که خوبه آدم مریضه بگه بده..؟؟؟خوب شما هم یه نوآوری و ایده ی جدید بیار که همه تشویقت کنن دقیقا هیمن کاری که Clif برای بازی uncharted کرد و بعد کارگردان Uncharted هم از این بازی Gears تعریف و تمجید کرد...!!والا کارمندای EA یکم از اینا یاد بگیرن بد نیست..!!!!

گربه دستش به گوشت نمی رسه می گه بو می ده.

Gamespot به gow3 مدال Great Story رو داده.

بگو موندم DeadSpace3 رو چه جوری داستانش رو ماست مالی کنم بره دارم شعر می گم.

نه که حالا داستان Dead Space رو دسته Metal Gear در اومده :)). اون یارو نویسنده Crysis 2 هم پیله کرده بود به داستان Halo !!.
کلا هرکی با EA سروکار داره یکم شیرین میزنه :دی.

فری باور کن بدترین داستان بین بازی هارو همین Crysis داره!:دی
الان باز فحش دادنا شروع میشه!

کلا هرچی که EA بگه و بسازه خوبه :dبقیه برن زیر گل:dاینا دیگه عادت کردن به این کارها چون میگن از بقیه وضعشون بهتره پس 100%بازیهاشون هم بهتره...!!!!این پیشرفت رو دقیقا میشه تو سری NFS حس کرد lol (دیگه نخواستم بقیه شو بگم دعوا نشه)

اوه اوه پس از الان فاتحه DS3 باید خوند هروقت یکی میاد از طرف EA یگ بازی ترول میکنه و حمله یک گندی زدن تو بازی که دارند میسازند مدرکش را هم فری داد :d
محور اصلی داستان این بازی دارای موارد توهین آمیز است که متاسفانه مردم قادر به درک این نکته نیستند. داستان این بازی در بدترین حالت نگارشی به سر می برد اما به هیچ عنوان بر روی بازی تاثیر نگذاشته است
موارد توهین آمیز بگو ما هم روشن بشیم خو تو که میدونی و میفهمی :|:d
پ.ن:PLZ شفاف سازی کن

به شخصه هیچ نکته مثبتی تو داستان سری DS ندیدم. یک داستان آبکی که به بهانه‌ی این داستان چهارتا جک و جونور بریزن سر کرکتر بازی! این سری رو فقط به خاطر اتمسفر و المان‌های ترسش بازی کردم و به قول خود نویسندش به داستان مقواش اهمیت ندادم. ایشون هم می‌خواسته اسمش بیاد تو تیتر خبرها، بالاخره نویسنده‌ها هم ترول می‌کنند، البته ارزش مادیش برای اونها بیشتر از ارزش معنویشه.

عجب یعنی داستان سری dead space خیلی شاخه و ما خبر نداشیم :|!!به شخصه هیچ علاقه ای به داستان dead space نداشتم و نکته ی مثبتی هم ندیدم شخصیت پردازی هم که دیگه نگو......................

پس:
steal-51-emma-watson-bitch-please.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or