نویسنده ی عنوان Dead Space به Gears Of War حمله کرد !

MαMαSαN

کاربر سایت
20120313gow.jpg

جناب آقای Chuck Beaver، نویسنده ی عنوان بزرگ Dead Space امروز در طی صحبت هایی اعلام کرد که داستان Gears Of War از بدترین سبک نگارشی در بین بازی ها برخوردار است. در پی همین موضوع کمپانی EA از این شخص پرسید که آیا یک داستان بد می تواند یک عنوان خوب را زیر سوال ببرد ؟! که در ادامه Chuck Beaver پاسخ داد: " اگر مردم به داستان بازی اهمیت دهند، می تواند مهم باشد اما اگر مردم برای داستان ارزشی قائل نباشند، مهم نیست "

او در ادامه ی صحبتهای خود در مورد عنوان Gears Of War گفت: " محور اصلی داستان این بازی دارای موارد توهین آمیز است که متاسفانه مردم قادر به درک این نکته نیستند. داستان این بازی در بدترین حالت نگارشی به سر می برد اما به هیچ عنوان بر روی بازی تاثیر نگذاشته است "

این صحبت ها در حالی از سوی Chuck Beaver مطرح شده است که نویسنده ی عنوان Gears Of War کسی نیست جز Karen Traviss ! کسی که رمان های بزرگ و جذاب Halo و همچنین Star Wars را خلق کرده است.

البته Chuck Beave در صحبتهای خود به Portal نیز اشاره کرد و گفت: " داستان این بازی بسیار خوب است و همانند طراحی پلتفرمینگ آن، در وضعیت خوبی به سر می برد. همچنین گفت که گیمرهای دنیا سلیقه های مختلفی دارند و نظرشان راجع به اشخاص متفاوت است. به طور مثال تعدادی از مردم Michael Bay را دوست دارند و تعدادی از او متنفرند "

عنوان Dead Space 3 هنوز به طور رسمی از طرف شرکت سازنده ی آن معرفی نشده است اما با صحبت های موجود می توان نتیجه گرفت که این عنوان در حال ساخت است.

آخرین ویرایش:
بالایی اگه Dead space رو میگی که میشه یه دلیل قانع کننده براش پیدا کرد :
موجودات فضایی :|
اگه گیرز رو میگی فک کنم اونم یه دلیلی داشت بازم:|!!
نمیدونم این تیکه هایی که بهم میندازن چه سودی براشون داره؟مثلا ریس شرکتشون میاد بهشون پول میده میگه :
آفرین تو با اینکار باعث شدی طرفداری بازی X همه از بازی متنفر بشن :| نمیفهمم دیگه نمیفهمم:دی

من فضای مرده رو میگم . آخه من یادمه همه جیز به یه شی مرموز پیچ خورده ختم شد.

Dead Space پیچ خورده ُ مرموز بود ؟! :d والا تا جایی که ما یادمون میاد هیچ چیز پیچیده ای تو بازی نبود ! :d داستانش خوب پیش میرفت و همون چیزی میشد که خیلیا فکرشو میکردن. فقط آخر نسخه ی اولش یکم ابهام داشت که با معرفی نسخه ی دومش همه فهمیدن جریان چی بوده !

داستان بازی خودش که تعریفی نداره . معلوم نیست جونورا چه طور درست شدن!
چرا اتفاقا کاملا معلوم شد نکرومورف ها از کجا اومدن. از تاثیرات The Marker (همون شیء قرمز رنگ که یه شیء باستانی بود) بوجود اومدن.
ولی تا جایی که میدونم تو سری گیرز آو وار جواب داده نشد که لوکاست ها دقیقا چی هستن و از کجا اومدن.

خوب 7 صفحه هست خودم رو گیر دادم گفتم تا نترکیدم یک چیزی هر چند ملایم بگم..

داستان گرز خیلی بزرگه فقط چون کلیشه ای هست بعضی های اون رو سطح بالا نمیدونن این افراد از داستانهای خاص و گنگ هر چند بی محتوا لذت میبرن..
نکات جالب کسی اومده از داستان بازی ایراد گرفته که داستان بازی خودش هیچ چجیزی نداره و در مقابل گرز خیلی بی خود به حساب میاد..

در کل داستان بازی نسبت به هم سبکهای خودش (شوتر) خیلی سر تر هست..

ولی تا جایی که میدونم تو سری گیرز آو وار جواب داده نشد که لوکاست ها دقیقا چی هستن و از کجا اومدن.

لوکاستها ساکنین اصلی سرزمین سرا بودن که وقتی انسانس کره زمین رو با این مقصد ترک کردن مجبور به مقابله با آنها شدن البته گویا نمیخواستن از زیر زمین بیرون بیان اما چون ماده امولیسن بهشون فشار میورده مجبور به فرار از اعماق زمین شدن..

انصافا فكرش رو هم نميكردم Dead Space اينطوري زير سوال بره تو اين تاپيك! باور كنيد براي اينكه از Geow دفاع كنيد لازم نيست حتما Dead Space رو خورد كنيد

عزيز سيكل داري؟

دوست عزیز هرکسی ممکنه موقع تایپ غلط املایی براش پیش بیاد. پس این ربطی به داشتن سیکل یا نداشتن نداره. بهتره به جای این صحبتها، به بحث اصلی تاپیک بپردازیم ;)

Arachi @

عزیزم شما اصن اول مشخص کن زبان فارسیت در چه حدّی هست بعد با هم بحث میکنیم !

عزیزم ، تو هر دو ترجمه دوستان منظور این هست که اصول داستانی بازی به طرز مسخره و توهین آمیزی نقض شده . میفهمی این یعنی چی ؟ یعنی نویسنده بلد نبوده حتی اصول اولیه داستان نویسی رو رعایت کنه و به طرز مسخره و توهین آمیزی ناشیانه عمل کرده . منظور این نیست که دیالوگ ها توهین آمیزن ، منظور اینه که اصول داستان نویسی توهین آمیزه .

پ.ن : حالا هرکی 4 تا خبر ترجمه کرد و یه تگ فعال هم گرفت فک کرده هسته ی اتم رو شکافته ، ماشالا ادعاشون هم ما تحت آسمون رو میشکافه : بقیه چیزی از داستان نمیفهمن چون مثل من زبان بلد نیستن !! Meh !!

مرسی از شما دوست عزیز خودم دیگه نمیخواستم جواب بدم چون آدمی که زبان مادریش یعنی فارسی رو بعد از این همه سال درست یاد نگرفته دیگه جای بحث درباره ی یه زبان دیگه نمیزاره.
بازم ممنون

اول از همه بگم که دیگه بحثی ندارم ، چون مخاطب من حرفش رو خورده و بر عکس طلب کار هم شده ! البته اینجا خیلی عادیه ... lol

I just wanted to jump in and clarify some of my comments that were taken out of context about Gears of War. First, let me say that I’m a huge fan,”

“It is an epic franchise that has trail-blazed more than a few industry-leading player experiences and mechanics. It is deservedly recognized as a top-tier title. Its success as a property is evidenced by its giant sales and rabid fan base. The industry is far better for Epic’s contributions, and we all owe a great deal of inspiration to their work.”

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من یکی که دیگه حال ترجمه کردنشو ندارم ! :d جالب اینجاست که این خبر هم مثل خبر قبلی میشه هزارتا منظور از حرفاشون در آورد ! :)) در نتیجه بیخیال ! :d
تنبل :d
اگر دوستان زحمتش رو نکشیدن شاید من گذاشتمش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or