آخرین ویرایش:
فکر کنم منظور بهرام از این قسمت یه چیزی مثل Arkham City بوده که خود سیستم مبارزات بازی و گجت ها عالی بودن اما باس فایت ها به شدت پفکی و ساده بودن و اصلا از فول پتانسیل مکانیزم مبارزات استفاده نمیکرد.خسته نباشی
نکته مثبت : مکانیک مبارزات
نکته منفی : مکانیک ساده نبرد با غولآخر ها
مکانیک مبارزه یک چیزه ، چالش برانگیز نبودن نبرد یه چیز دیگه ، مکانیک واژه ی مناسبی برای قسمت نبرد پایانی نیست ، بهتره در نکته منفی قید کنی ؛ چالش بر انگیز نبودن باس های پایانی بازی .
نکته مثبت هم : مکانیزم مبارزات
توی نقدش اشاره میکنه مبارزات پایانی سخت و دشوار نیستند و به صحنه های مبتنی بر دکمه زنی خلاصه میشن ، وقتی به نکته ای اشاره میکنه که میخواد لپ مطلبو ادا کنه باید واژه های دقیقتری بکار ببره ، من نمیپسندم ، اینکه فکر کنی منظورش این بوده ، خود نکته بخش هایی رو توی ذهن خواننده ایجاد میکنه . از لحاظ نگارشی ایراد گرفتمفکر کنم منظور بهرام از این قسمت یه چیزی مثل Arkham City بوده که خود سیستم مبارزات بازی و گجت ها عالی بودن اما باس فایت ها به شدت پفکی و ساده بودن و اصلا از فول پتانسیل مکانیزم مبارزات استفاده نمیکرد.
صحنه های مربوط به دکمه زنی = مکانیک سادهتوی نقدش اشاره میکنه مبارزات پایانی سخت و دشوار نیستند و به صحنه های مبتنی بر دکمه زنی خلاصه میشن ، وقتی به نکته ای اشاره میکنه که میخواد لپ مطلبو ادا کنه باید واژه های دقیقتری بکار ببره ، من نمیپسندم ، اینکه فکر کنی منظورش این بوده ، خود نکته بخش هایی رو توی ذهن خواننده ایجاد میکنه . از لحاظ نگارشی ایراد گرفتم
RDR9 از جو یعنی 10
به زلدا و گاو با اون همه ابهت 9 داد...و یادم هم نمیاد به بازی ای ده داده باشه
به Red Dead و Witcher 3 و Last of us نمره کامل داد9 از جو یعنی 10
به زلدا و گاو با اون همه ابهت 9 داد...و یادم هم نمیاد به بازی ای ده داده باشه
RDR
ME2
TLoU
TW3
اینا 10 گرفتن از جو عصبانی
ول کن اون روانی رودلتنگ تام چیک شدیم میومد یک ۵ ول میداد![]()
والله @WCW که از اولین روز تاپیک بازی رو میکوبید، فکر کنم خیلی خوشحال میشد از این نمره ها ثبت میشد برا این بازیول کن اون روانی روحالا شاید بگی من فن اسپایدر من نیستم یـ 5 ول میکنه ملت صداشون در میاد میشه هات تاپیک اینجا ولی واقعا حس بدی فن یـ بازی باشی بعد یه همچین روانی پیدا بشه اینجوری بخواد سرش بازی در بیاره !
پ.ن : آدم باید از هر دو طرف نگاه کنه به قضیه![]()
فرقی هم نکرد
مگه نمرات بدی گرفته ؟؟؟؟فرقی هم نکردچون یکسری بالای ۹۰ و گوتی پیش بینی کرده بودن که به اون هرف نرسید
و کاندید نهایی همون Gow در کنار RDR2 قرار میگیره![]()
There’s a lot of heart, a lot of innovation, and a clear feeling that this game wasn’t just developed by a talented group of developers, but by people who are truly passionate about Spider-Man.