آخرین ویرایش:
چه نوشابه ای واسه هم باز میکنن![]()
![]()
تشکر از کوری برای گذاشتن این گیف
![]()
قیام بقیه استودیوها
![]()
![]()
بهزاد days gone اپیک فیلی بیش نیست نمی دونم گیم پلی هاش دیدی یا نه زیاد بهش امیدی نداشته باید منتظر tlou2 باشی ببین کی گفتمنظمی که سونی در انتشار بازی انحصاری داره را باید الگو در یک سری زمینه ها در کشور عزیزمون بکنیم!اخه چقدر نظم ، چقدر انضباط و چقدر با برنامه!
همین سال 2018 با بازی کیج شروع شد ، بعد گاد و حالا هم اسپایدرمن.اگر این اکتبر و نوامبر امسال اینقدر وحشتناک نبود شاید با دیز گان تکمیلش میکرد!
کلا خوشحالم که طرفدار سونی هستم و انتخابم کنسول های سونی بوده است
پ.ن:ان سازنده بتمن را مطمئن هستید که ان گیم پلی کار خودش بوده؟!نبودا!به اینسومنیاک عزیز گیر ندید!
![]()
Marvel's Spider-Man is a modern, AAA blockbuster video game in every possible sense. It is highly polished, intricately designed, near-flawlessly produced and intelligently scaffolded. And it has achieved for the character of Spider-Man what very few games about comic book heroes accomplish: creating an experience both purely focused on the character and broad enough to have mass appeal. It will, without a doubt, stand for some time as the definitive Spider-Man video game.
احتمال زیاد یه سری آیتم درون بازی بهتون میده لباس یا چنین مواردیدوستان من بازيو قبل از انتشار پيش خريد كردم يعني روز چهارشنبه هفته قبل و نسخشم فيزيكى هست خودم دبى هستم كه امروز دستم رسيد بازي .. كنار اون بازى پلمب شده .. يك كاغذ كوچيكى بود كه نوشته بود voucher code for extra content .. حالا سوالم اينه كسى ميدونه چيه ؟ اگه بگيم واسه دى ال سى هست كه نميشه چون نسخه استاندارده كه من درخواست كردم چى ميتونه باشه بنظرتون ؟؟
ظهر رسيد دستم الان بيرونم تست نكردم هنوز
اها .. حالا اين كد ميخاست اخهاحتمال زیاد یه سری آیتم درون بازی بهتون میده لباس یا چنین مواردی
Dlc نیست احتمالا مال همون لباس های اسمایددمنه تو بازیاها .. حالا اين كد ميخاست اخه
ميگفتيم دى ال سيه باشه قبول ولى اين ديگه كد نميخاست
یک فن ارت در وزنه فوق سنگین دارنده مدال طلا