آخرین ویرایش:
یک فن ارت در وزنه فوق سنگین دارنده مدال طلا![]()
اره این تازه یه رشته هستشکلی از رفقا از قلم افتادن
ممنون مکانیک مبارزات دو بار زدی تو نکات مثبت
حرف من دراوردی نزن نقدهای خارجی رو کمبت و داستان اتفاقا اجماع داستنیه چیز جالب که من تو نقدهای سایت های داخلی دیدم در مورد نکات منفیشون بوده البته تو نقدهای خارجی هم همین بساطه ولی به شدت اینجا نبوده
یعنی اگه همه نقدها رو برید ببیند و نکات منفیشون رو جمع کنید به این نتیجه میرسید همه ویژگی های بازی منفیهیعنی هیچ کدومشون ثبات ندارن
یکی با کامبت حال نکرده یکی با تنوع دشمنا حال نکرده یکی با روند داستانی حال نکرده
یعنی همشون در تضاد با همدیگن ویژگی که اون منتقد حال کرده این منتقد حال نمیکنه
البته نظر تمام منتقدها شبیه هم نیست اما من یادمه قبلا سر بعضی از بازی ها منتقدها تقریبا نکات منفی و مثبت مشابهی رو میگفتن خودتم که بازی میکردی نظرت همین بود ولی جدیدا سر بعضی از بازی ها نقدها کلا با هم فرق دارن اخر نمیفهمی کدوم نکات بازی مثبته کدوم منفی
حالا من نمیدونم جریان چیه مثلا سایت ها می خوان بگن نقد ما مشابه هیچ سایت دیگه ای نیست یا واقعا نظر شخصیه
سر همین جریان اگه واقعا قصد خرید دارید فقط به نمره نگاه کنید چون اینطوری ممکنه تصورتون از بازی خراب بشه بهتره تجربه شخصی خودتون رو داشته باشید![]()
ممنون و خسته نباشید
حالا نمی دونم دونسته اینجوری نوشتید آرکهام/آرکام رو که آشنا تر باشه واسه مخاطب یا نه، ولی شخصا خیلی رو اعصابمهمبارزات سری Batman Arkahm یکی از موارد انقلابی و شروع کننده استاندارد جدیدی برای مبارزات در این سبک بود. سبک و سیاقی که بعد از عرضه سری آرخام به شدت محبوب شد
خسته نباشی
خسته نباشی
نکته مثبت : مکانیک مبارزات
نکته منفی : مکانیک ساده نبرد با غولآخر ها
مکانیک مبارزه یک چیزه ، چالش برانگیز نبودن نبرد یه چیز دیگه ، مکانیک واژه ی مناسبی برای قسمت نبرد پایانی نیست ، بهتره در نکته منفی قید کنی ؛ چالش بر انگیز نبودن باس های پایانی بازی .
نکته مثبت هم : مکانیزم مبارزات
چالش برانگیز یعنی سخت بودن فرق داره اینجا احتمالا منظورس اینه از مکانیزم مثلا اکثرشون یک متد دارن و مثلا یک دکمه رو باید روشون اجرا کنیخسته نباشی
مکانیک مبارزه یک چیزه ، چالش برانگیز نبودن نبرد یه چیز دیگه ، مکانیک واژه ی مناسبی برای قسمت نبرد پایانی نیست ، بهتره در نکته منفی قید کنی ؛ چالش بر انگیز نبودن باس های پایانی بازی .
شما نقدو کامل بخونی، متوجه میشی.خسته نباشی