نمرات inFAMOUS: SECOND SON

.:Ranger:.

کاربر سایت

سازنده: Sucker Punch

ناشر: Sony Computer Entertainment

سبک: Sci-Fi

درجه سنی: T

پلتفرم: PS4

متای بازی تا به این لحظه:

تمامی 65 نمره ثبت شده تا به این لحظه:

Canadian Online Gamers: 10/10
PSU: 10/10
Destructoid: 9.5/10
Cheat Code Central: 9.4/10
GamesBeat: 9.4/10
Gaming Age: 9.1/10
LaPS3: 9.0/10
TheSixthAxis: 9.0/10
Multiplayer.it: 9.0/10
Lazygamer: 9.0/10
Joystiq: 9.0/10
EGM: 9.0/10
InsideGamer.nl: 8.8/10
Merlin'in Kazanı Turkey: 8.8/10
GameTrailers: 8.8/10
Meristation: 8.7/10
IGN: 8.7/10
Play UK: 8.6/10
JeuxActu: 8.5/10
IGN Italia: 8.5/10
XGN: 8.5/10
Gamer.nl: 8.5/10
3DJuegos: 8.5/10
GameOver.gr: 8.5/10
Post Arcade (National Post): 8.5/10
Game Informer: 8.5/10
Polygon: 8.5/10
Eurogamer Spain: 8.0/10
Level7.nu: 8.0/10
Toronto Sun: 8.0/10
Eurogamer Portugal: 8.0/10
Vandal Online: 8.0/10
Eurogamer Italy: 8.0/10
Gamereactor Sweden: 8.0/10
Gamereactor Denmark: 8.0/10
SpazioGames: 8.0/10
Gameblog.fr: 8.0/10
Gamer.no: 8.0/10
Everyeye.it: 8.0/10
Giant Bomb: 8.0/10
GamingTrend: 8.0/10
NowGamer: 8.0/10
PlayStation LifeStyle: 8.0/10
Push Square: 8.0/10
USgamer: 8.0/10
Playstation Official Magazine UK: 8.0/10
Gamespot: 8.0/10
Gamefront: 7.8/10
LevelUp: 7.5/10
4Players.de: 7.4/10
GRYOnline.pl: 7.0/10
Eurogamer Germany: 7.0/10
The Globe and Mail (Toronto): 7.0/10
God is a Geek: 7.0/10
The Escapist: 7.0/10
GamesRadar: 7.0/10
Edge Magazine: 7.0/10
VideoGamer: 7.0/10
Shacknews: 7.0/10
Game Revolution: 7.0/10
games(TM): 7.0/10
Eurogamer: 7.0/10
Guardian: 6.0/10
Digital Spy: 6.0/10
Metro GameCentral: 6.0/10

*نوروز باستانی بر همه ایرانیان مبارک باد*

آخرین ویرایش:
دوستان میتونن نکات منفی که توی نقد ها ذکر شده رو چند موردش اینجا بگن
هر سایتی یه نظری داده یکمی فرق دارن .

اینا از IGN و gamespot . نکات منفیش چیز خیلی تاثیر گذاری نیستن به نظرم
21412633107138636967.png

97300378452579870904.jpg

خب با این نمرات من نتیجه میگیرم که اگه این عنوان عالی نباشه از خیلی خوب کمتر نیست و نسبت به رقیبشRyse (با متای 64) خیلی خیلی بهتر عمل کرده!

حالا بازی یه سری مشکلات داره که مهمترینش که خیلی ناراحتم کرد اینه که بعضیا گفتن دلسین شخصیت رو اعصابی هست :| از اینا که بگذرم گرافیک بازی واقعا مدهوش کرده همه رو :)

خب با این نمرات من نتیجه میگیرم که اگه این عنوان عالی نباشه از خیلی خوب کمتر نیست و نسبت به رقیبشRyse (با متای 64) خیلی خیلی بهتر عمل کرده!

دقیقا چجوری این 2 بازی رو بهم ربط دادی؟ جفتشون لانچ هستن ؟ توی یه سبک هستن ؟ یا جفت بازیها اولین بازی استدیو سازنده شون توی سبکشون هستن؟ یا اینکه جفتشون اول قرار بود برای کنسول دیگه بیاد بعد انتقال داده شدن به نسل بعد؟! :-/

هیچ فن مایکرویی نیومد اینجا تیکه بپرونه یا ترول کنه , ولی مثل اینکه بعضی ها تنشون میخاره برای بحث و جدل بیخود . دوست دارن این آخر سالی یه بحث بیخود و الکی راه بیوفته!

اونطوری که Videogamer نوشته پچ روز اول بازی ( الانم منتشر شده) 31 ماموریت جدید و حدود 5 ساعت گیم پلی اضافه میکنه و گرافیک بازی هم بهتر میشه
جزئیات کاملش :
Full 1.01 Patch Notes:

Cole's Legacy Content Pack
FREE with pre-order
Explore the events immediately following inFAMOUS 2
Work with an investigative reporter to understand the source of conduit powers
4 story missions, approximately 1 hour of gameplay

inFAMOUS Paper Trail Storyline
FREE bonus missions and exclusive web content
Innovative online and in-game story arc co-developed by Sucker Punch and 42 Entertainment
Manga and murder, follow the trail of origami doves to discover the full story behind the D.U.P.'s occupation of Seattle.
19 story missions and corresponding web-based investigations, approximately 5 hours of unique gameplay.

Difficulty Balance
Normal difficulty has been slightly increased to challenge the player’s mastery of their powers
Expert difficulty has been fine-tuned to ensure it is the best experience for skilled gamers
Karma progression extended to support longer playtime

Boss Fights
The boss fights have been re-tuned for difficulty and fun
More dynamic boss behaviors and attacks

Pedestrians and DUPs
Engine performance tweaks to allow for more life and activity in the city
Increased pedestrian and traffic density and variety
Increased pedestrian-related karmic opportunities
Post-story enemy activity and D.U.P. raids

Technical Improvements
Graphics and performance improvements
Fixes for a small number of infrequent blocking bugs
PSN integration to support Paper Trail DLC

---------------
Toronto Sun 8/10

دقیقا چجوری این 2 بازی رو بهم ربط دادی؟ جفتشون لانچ هستن ؟ توی یه سبک هستن ؟ یا جفت بازیها اولین بازی استدیو سازنده شون توی سبکشون هستن؟ یا اینکه جفتشون اول قرار بود برای کنسول دیگه بیاد بعد انتقال داده شدن به نسل بعد؟! :-/

هیچ فن مایکرویی نیومد اینجا تیکه بپرونه یا ترول کنه , ولی مثل اینکه بعضی ها تنشون میخاره برای بحث و جدل بیخود . دوست دارن این آخر سالی یه بحث بیخود و الکی راه بیوفته!
من دیدگاه خودم رو گفتم فک میکردم میتونم آزادانه بگم !
شما چقدر سریع جبهه میگیرید؟!

اول اينكه متا ryse به هيچ وجه 64 نيست بلكه 60 هست:d

نه ترو خدا بيايد به يه بازي با متا 81 تيكه هم بندازين ماهم يه خورده دم عيدي مي خنديم :))

نکات منفی که سایت ها نوشتن به نظرم زیاد قابل اهمیت نبود به نظرم یکم منتقد راحت تر میگرفتن راحت متای بالای 90 داشت خیلی سخت گیری کردنو به نکته منفی که قانع کننده باشه نداشت
منتظ تجربه این شاهکارم به شدت

نکات منفی که سایت ها نوشتن به نظرم زیاد قابل اهمیت نبود به نظرم یکم منتقد راحت تر میگرفتن راحت متای بالای 90 داشت خیلی سخت گیری کردنو به نکته منفی که قانع کننده باشه نداشت
منتظ تجربه این شاهکارم به شدت

مثل اینکه بیشتر از خود دلسین ایراد گرفتن ؟ درسته ؟! :-/

به نظر شخصیت باحالی میاد که ! 8-|

اخه برادران مایکرو فن منتظر این بودن که بازی متاش کمتر از ۸۰ بشه اینجا رو منفجر کنن . ولی خب نشد که نشد :d

خوب این بازی اصلا بدرد مایکروفن ها نمیخوره چون مولتی پلیر نداره.مایکرو فن ها درگیر Titanfall هستند مستر.>:)

خب تقریباً می‌شه گفت نصف نقدها رو حالت روزنامه‌وار خوندم. ایرادی که واسم خیلی عجیب بود اینه که به این موضوع اشاره کردن که دسلین شخصیت زیاد جالبی نیست. حالا درسته که من نسخه‌ی اصلی بازی رو تهیه نکردم ولی بر اساس نمایش‌ها و پرس و جوهایی که از دوستانی که این بازی رو تهیه کردند، داشتم می‌گفتند که شخصیت Cool و جالبیه! به هر حال نمرات خوبی گرفته ولی خودم امیدوار بودم که از دو نسخه‌ی قبلی بهتر بشه، البته از نمراتی که برای بازی‌های این نسل منتشر شده، به نظر می‌رسه که منتقدان خیلی سخت‌گیر تر از گذشته شدند:دی حالا مثل این که Patch جدید هم برای این بازی اومده و کاملاً بازی رو دگرگون کرده:دی

اخه برادران مایکرو فن منتظر این بودن که بازی متاش کمتر از ۸۰ بشه اینجا رو منفجر کنن . ولی خب نشد که نشد :d

می‌شه تمام فن‌های مایکرو رو جمع نبندی؟ الآن من خودم گرایشم بیشتر سمت مایکروسافت هست ولی اصلاً چنین هدفی ندارم که بیام نظم امتیازات رو بهم بزنم؟ حالا بماند که دوستان معلوم‌الحال اومده بودن و نمرات Titanfall رو ترول می‌کردن و آن را ناامید کننده می‌دونستند:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or