نمرات inFAMOUS: SECOND SON

.:Ranger:.

کاربر سایت

سازنده: Sucker Punch

ناشر: Sony Computer Entertainment

سبک: Sci-Fi

درجه سنی: T

پلتفرم: PS4

متای بازی تا به این لحظه:

تمامی 65 نمره ثبت شده تا به این لحظه:

Canadian Online Gamers: 10/10
PSU: 10/10
Destructoid: 9.5/10
Cheat Code Central: 9.4/10
GamesBeat: 9.4/10
Gaming Age: 9.1/10
LaPS3: 9.0/10
TheSixthAxis: 9.0/10
Multiplayer.it: 9.0/10
Lazygamer: 9.0/10
Joystiq: 9.0/10
EGM: 9.0/10
InsideGamer.nl: 8.8/10
Merlin'in Kazanı Turkey: 8.8/10
GameTrailers: 8.8/10
Meristation: 8.7/10
IGN: 8.7/10
Play UK: 8.6/10
JeuxActu: 8.5/10
IGN Italia: 8.5/10
XGN: 8.5/10
Gamer.nl: 8.5/10
3DJuegos: 8.5/10
GameOver.gr: 8.5/10
Post Arcade (National Post): 8.5/10
Game Informer: 8.5/10
Polygon: 8.5/10
Eurogamer Spain: 8.0/10
Level7.nu: 8.0/10
Toronto Sun: 8.0/10
Eurogamer Portugal: 8.0/10
Vandal Online: 8.0/10
Eurogamer Italy: 8.0/10
Gamereactor Sweden: 8.0/10
Gamereactor Denmark: 8.0/10
SpazioGames: 8.0/10
Gameblog.fr: 8.0/10
Gamer.no: 8.0/10
Everyeye.it: 8.0/10
Giant Bomb: 8.0/10
GamingTrend: 8.0/10
NowGamer: 8.0/10
PlayStation LifeStyle: 8.0/10
Push Square: 8.0/10
USgamer: 8.0/10
Playstation Official Magazine UK: 8.0/10
Gamespot: 8.0/10
Gamefront: 7.8/10
LevelUp: 7.5/10
4Players.de: 7.4/10
GRYOnline.pl: 7.0/10
Eurogamer Germany: 7.0/10
The Globe and Mail (Toronto): 7.0/10
God is a Geek: 7.0/10
The Escapist: 7.0/10
GamesRadar: 7.0/10
Edge Magazine: 7.0/10
VideoGamer: 7.0/10
Shacknews: 7.0/10
Game Revolution: 7.0/10
games(TM): 7.0/10
Eurogamer: 7.0/10
Guardian: 6.0/10
Digital Spy: 6.0/10
Metro GameCentral: 6.0/10

*نوروز باستانی بر همه ایرانیان مبارک باد*

آخرین ویرایش:
قطعا یکی از بازی هایی هست که وقتی پلی 4 بگیرم حتما میخرمش . عاشق نسخه ی اول بازی بودم فوق العاده بود . کم پیش میاد بازی جهان باز رو 4 بار تموم کنم :d

سال جدید رو با صلح و دوستی شروع میکنیم باشد که تا اخر همینجوری بمونه :d

merlininkazani.com

9bf877d6c31e49861.jpg

این دشلین که طراحی و تریپش عالیه صورت جذب کننده هم داره ولی عجیبه نچسب در اوردنش.. :|
متاسفانه خیلی رو شخصیت پردازیش کاهلی کردن خیییلی. اگر تروی بیکر نبود تقریبا فرقی با مقوا نمیکرد:d اما کلا بازیه واقعا خوبی در اوده

البته از نمراتی که برای بازی‌های این نسل منتشر شده، به نظر می‌رسه که منتقدان خیلی سخت‌گیر تر از گذشته شدند
ولي فك كنم هنوز بازي خيلي عالي تو نسل هشتم عرضه نشده و گرنه منتقدا همون منتقدا هستن و اگر بازي شاخ باشه ميتونه متا بالا كسب كنه :d
اين حرفا كه مثلا ميگن اخر نسل هست يا اول نسل هست و منتقدا سخت گير شدن به نظر من يه جور توجيه هست .
به عنوان مثال تو همين نسل هفتم در سال هاي پايانيش سر چند تا بازي كه نمره هايي گرفتن كه پايين تر از سطح انتظارات ازشون بود ميگفتن منتقدا سخت گير شدن اما همين سال اخر نسل هفتم يني 2013 ديديم سه تا بازي تاپ اومدن و نمرشون رو هم گرفتن .

آخرین ویرایش:
ولي فك كنم هنوز بازي خيلي عالي تو نسل هشتم عرضه نشده و گرنه منتقدا همون منتقدا هستن و اگر بازي شاخ باشه ميتونه متا بالا كسب كنه :d
اين حرفا كه مثلا ميگن اخر نسل هست يا اول نسل هست و منتقدا سخت گير شدن به نظر من يه جور توجيه هست .
به عنوان مثال تو همين نسل هفتم در سال هاي پايانيش سر چند تا بازي كه نمره هايي گرفتن پايين تر از سطح انتظارات ازشون بود ميگفتن منتقدا سخت گير شدن اما همين سال اخر نسل هفتم يني 2013 ديديم دو سه تا بازي تاپ اومدن و نمرشون رو هم گرفتن .

تا حدودی با حرفت موافقم، ولی خودم بعضاً متوجه این موضوع شدم که بعضی از منتقدان تصمیم گرفتند که کاملاً جدی‌تر عمل کنند. به عنوان مثال دارم می‌گم مطمئن باش اگه Forza Motorsport 5 برای نسل قبل می‌آمد، نمراتش خیلی بهتر می‌شد. البته میانگین 81 هم بد نیست ولی خب فکر می‌کنم حداقل Infamous: SS از دو نسخه‌ی قبلی خود بهتره (بر اساس گفته‌های کسانی که بازی کردند) پس برای چی نمراتش کمتر شده؟ لابد دلیل خاصی داره که می‌توان روی تغییر شیوه‌ی منتقدان دونست.

تا حدودی با حرفت موافقم، ولی خودم بعضاً متوجه این موضوع شدم که بعضی از منتقدان تصمیم گرفتند که کاملاً جدی‌تر عمل کنند. به عنوان مثال دارم می‌گم مطمئن باش اگه Forza Motorsport 5 برای نسل قبل می‌آمد، نمراتش خیلی بهتر می‌شد. البته میانگین 81 هم بد نیست ولی خب فکر می‌کنم حداقل Infamous: SS از دو نسخه‌ی قبلی خود بهتره (بر اساس گفته‌های کسانی که بازی کردند) پس برای چی نمراتش کمتر شده؟ لابد دلیل خاصی داره که می‌توان روی تغییر شیوه‌ی منتقدان دونست.

از دو نسخه ی قبلی بهتر بودن ملاکه؟! نه نیست . شاید این عنوان پتانسیل بهتر از این بودن رو داره و کم و کاستی هایی داره که نمراتش کم شدن . با دوتا تریلر دیدن نمیشه تشخیص داد .
بعدش FM5 هیچ وقت و هیچ وقت برای نسل قبل نمیتونسته بیاد . پس اگر و شاید هارو بذاریم کنار . چون این بازی یه عنوان نسل بعدیه . اصلا چرا نسل قبلو فراموش نمیکنید؟ الان یک نسل جدیده و کلا با نسل قبل فرق داره . مثل کنسولا که فرق دارن . الان فکر کنید FM5 یا ISS اولین نسخشونه . پس اینم در نظر بگیرید که منتقدا آینده رو در نظر می گیرن . چون الان مثلا اگر متای Infamous بشه 100 به عنوان مثال ، در آینده اگر به دلیل رقابت شدید تا آخر نسل چنین نمره ای کسب نشد و Infamous بهترین عنوان نسل شد از نظر نمره ، این یک نوع حق ضایع شدن هست.

از دو نسخه ی قبلی بهتر بودن ملاکه؟! نه نیست . شاید این عنوان پتانسیل بهتر از این بودن رو داره و کم و کاستی هایی داره که نمراتش کم شدن . با دوتا تریلر دیدن نمیشه تشخیص داد .
بعدش FM5 هیچ وقت و هیچ وقت برای نسل قبل نمیتونسته بیاد . پس اگر و شاید هارو بذاریم کنار . چون این بازی یه عنوان نسل بعدیه . اصلا چرا نسل قبلو فراموش نمیکنید؟ الان یک نسل جدیده و کلا با نسل قبل فرق داره . مثل کنسولا که فرق دارن . الان فکر کنید FM5 یا ISS اولین نسخشونه . پس اینم در نظر بگیرید که منتقدا آینده رو در نظر می گیرن . چون الان مثلا اگر متای Infamous بشه 100 به عنوان مثال ، در آینده اگر به دلیل رقابت شدید تا آخر نسل چنین نمره ای کسب نشد و Infamous بهترین عنوان نسل شد از نظر نمره ، این یک نوع حق ضایع شدن هست.
ساده ترش میشه اینکه اینفیمس عنوان خیلی خوبی برای ما گیمرا که تازه اومدیم نسل بعد هست اما نسبت به چیزایی که در آینده این نسل انتطارمون رو میکشه در حد همین نمره ای هست که گرفته

با قسمت اول حرفت کاملاً مخالفم. اتفاقاً یکی از معیارهای اصلی اینه که باید بازی رو با نسخه‌های قدیمی خود مقایسه کرد و باید دید که آیا ایرادات نسخه‌ی قبلی پالیش شده یا نه و دوم اینه که مطمئناً اگه نسبت به نسخه‌ی قبلی کاهش کیفیت داشته باشه، منتقدان هم خیلی راحت نمره‌های بازی رو کاهش می‌دن. اکثر نقدهایی هم که بنده از inFamous: SS خونده بودم، بیشتر از نصفشون ایراد خیلی فاحشی نداشتند که مثلاً 2 یا 3 نمره فقط به خاطر اون از بازی کم کنند.
من هم نگفتم که FM5 می‌تونست واسه نسل قبل بیاد، اینم که اگه فکر کنیم inFamous: SS و FM5 اولین نسخشونه واقعاً چیز عجیبیه! اتفاقاً باید نسل قبل و کارنامه‌ی استودیوهایی که واسه نسل قبل بازی ساختن رو بررسی کرد تا دید که آن‌ها چه حرفی برای گفتن دارند. مثلاً اگه استودیوی Naughty Dog و Remedy عنوان جدید معرفی کنند با عناوینی که توسط یک استودیوی نسبتاً ضعیف معرفی می‌شه، فرقی ندارن؟ بعدش کسی هم نخواست که متای این بازی 100 بشه، اما من با این حال حداقل انتظار داشتم که از دو نسخه‌ی قبلی بالاتر باشه.

این فاکتور در مورد گرافیک تکنیکی صدق نمی‌کنه و فقط حرف من سرِ گیم‌پلی هست.

آخرین ویرایش:
خودت يه منتقد هستي و قطعا بهتر از من ميدوني تا موقعي كه شخص خودت اون بازي رو تجربه نكردي هيچ وقت نبايد براساس حرف ديگران اون بازي رو قضاوت كني .(شايد اون افراد تحت تاثير گرافيك عاليه بازي ضعف هاي بازي رو نديدن و گفتن بازي از شماره هاي قبليش بهتر بوده در حالي كه شايد از نظر كلي اين طور نباشه).
من چند تا نقد رو به صورت گذرا كه مطالعه ميكردم از داستان و شخصيت پردازي انتقاد كرده بودن پس نميشه گفت كه اين بازي قطعا از سلف خودش بهتر بوده و شايد در بعضي ضمينه ها پايين تر هم بوده .
در مورد FM5 هم همين طور
FM5 محتواي كمي داشت منظور تعداد پيست ها و تنوع ماشين و ... اينا هست كه منتقدا هم تو نقدشون اورده بودن و ازش انتقاد كرده بودن و فرقي نمي كرد كه FM5 تو نسل قبل ميومد باز هم نمراتش همين ميشد .

چيزي كه در مورد I:SS ميشه گفت نقطه قوتش گرافيكش هست كه نقد ها خيلي ازش تعريف كردن و مشخصه خيلي عالي هست و در ضمينه گيم پلي هم خوبه اما در ضمينه ي شخصيت پردازيه و داستان ضعف داره
ولي فكر كنم با توجه به نقد ها كه در اين چند سال از منتقد هاي مختلف ميخونم گرافيك تو نقد كم ارزش ترين المان نمره براي يه منتقد هست حالا شايد اشتباه ميكنم ولي خودت به عنوان يه منتقد ميتوني منو راهنمايي كني در اين مورد كه ايا واقعا گرافيك اخرين و كم ارزش ترين المان هست در نمره دادن براي يه منتقد يا نه؟؟

در مورد متا بازي هم هميشه متا 80به بالا نشون ميده يه بازي خوب هست و قابل قبول .الان هم I:SS با متا 81 قابل قبوله به نظر من .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or