نمرات inFAMOUS: SECOND SON

.:Ranger:.

کاربر سایت

سازنده: Sucker Punch

ناشر: Sony Computer Entertainment

سبک: Sci-Fi

درجه سنی: T

پلتفرم: PS4

متای بازی تا به این لحظه:

تمامی 65 نمره ثبت شده تا به این لحظه:

Canadian Online Gamers: 10/10
PSU: 10/10
Destructoid: 9.5/10
Cheat Code Central: 9.4/10
GamesBeat: 9.4/10
Gaming Age: 9.1/10
LaPS3: 9.0/10
TheSixthAxis: 9.0/10
Multiplayer.it: 9.0/10
Lazygamer: 9.0/10
Joystiq: 9.0/10
EGM: 9.0/10
InsideGamer.nl: 8.8/10
Merlin'in Kazanı Turkey: 8.8/10
GameTrailers: 8.8/10
Meristation: 8.7/10
IGN: 8.7/10
Play UK: 8.6/10
JeuxActu: 8.5/10
IGN Italia: 8.5/10
XGN: 8.5/10
Gamer.nl: 8.5/10
3DJuegos: 8.5/10
GameOver.gr: 8.5/10
Post Arcade (National Post): 8.5/10
Game Informer: 8.5/10
Polygon: 8.5/10
Eurogamer Spain: 8.0/10
Level7.nu: 8.0/10
Toronto Sun: 8.0/10
Eurogamer Portugal: 8.0/10
Vandal Online: 8.0/10
Eurogamer Italy: 8.0/10
Gamereactor Sweden: 8.0/10
Gamereactor Denmark: 8.0/10
SpazioGames: 8.0/10
Gameblog.fr: 8.0/10
Gamer.no: 8.0/10
Everyeye.it: 8.0/10
Giant Bomb: 8.0/10
GamingTrend: 8.0/10
NowGamer: 8.0/10
PlayStation LifeStyle: 8.0/10
Push Square: 8.0/10
USgamer: 8.0/10
Playstation Official Magazine UK: 8.0/10
Gamespot: 8.0/10
Gamefront: 7.8/10
LevelUp: 7.5/10
4Players.de: 7.4/10
GRYOnline.pl: 7.0/10
Eurogamer Germany: 7.0/10
The Globe and Mail (Toronto): 7.0/10
God is a Geek: 7.0/10
The Escapist: 7.0/10
GamesRadar: 7.0/10
Edge Magazine: 7.0/10
VideoGamer: 7.0/10
Shacknews: 7.0/10
Game Revolution: 7.0/10
games(TM): 7.0/10
Eurogamer: 7.0/10
Guardian: 6.0/10
Digital Spy: 6.0/10
Metro GameCentral: 6.0/10

*نوروز باستانی بر همه ایرانیان مبارک باد*

آخرین ویرایش:
1395396376081.png

بنظر من که بازی خوبی هست.رنگ و لعاب قشنگی داره.نور پردازی خیلی تر تمیزی هم داره.تنها ایرادش من فکر میکنم نبود مولتی پلیر هست.

در ضمن مقایسه این بازی با تایتنفال خیلی غلط هست.امیدوارم PS فن ها از این بازی زیبا در سال نو درکنار خانواده ی محترمشون لذت ببرند و خاطرات خوشی رو داشته باشند.@};-

خب تبریک میگم شما اشتباه کردی متا 81 هست :|
شمام که اماده بودی متای بازی 85 نشه این رو پست کنی ؟

حالا این وسط چه گیری دادید به من D:
این پست تو بخشه اخبار بود !
نظر و پیشبینی بود دیگه گناه که نبود

انصافا اون سری که 7 الا 6 داد نمیگن اصلا الکی دادن یا چیزه دیگه اما این رو حداقل میگم که انصاف نداشتن .
قصد فن بازی هم نبود . به نظره من توی حقه Forza هم خوردن . خیلی بیشتر از 80 ارزش داشت توی متا بازیش ...
همین Metro Central که ورداشته داده 6 مثلا ایراد انچندانی نگرفته بد میگه بازی مثل همون 2 شماره قبلی هست و گرافیکش بهتر شدن
همین شخص هم اومده به یه بازی که سال به سال تغییری نمیکنه داده 8 و به به چه چه میکنه که ghost چقدر زیباس D: انصاف نیست دیگه ×_×

آخرین ویرایش:
شمام که اماده بودی متای بازی 85 نشه این رو پست کنی ؟

حالا این وسط چه گیری دادید به من D:
این پست تو بخشه اخبار بود !
نظر و پیشبینی بود دیگه گناه که نبود

انصافا اون سری که 7 الا 6 داد نمیگن اصلا الکی دادن یا چیزه دیگه اما این رو حداقل میگم که انصاف نداشتن .
قصد فن بازی هم نبود . به نظره من توی حقه Forza هم خوردن . خیلی بیشتر از 80 ارزش داشت توی متا بازیش ...
همین Metro Central که ورداشته داده 6 مثلا ایراد انچندانی نگرفته بد میگه بازی مثل همون 2 شماره قبلی هست و گرافیکش بهتر شدن
همین شخص هم اومده به یه بازی که سال به سال تغییری نمیکنه داده 8 و به به چه چه میکنه که ghost چقدر زیباس D: انصاف نیست دیگه ×_×

من خودم پیش بینیم عین تو بود آرمان :d به تو گیر ندادم نترس :d

آره به نظر منم حق بازی متای بیشتری بود، حداقل از شماره 1 و 2 بازی خیلی بهتره، بیشتر متای پایین برا همه پسند نبودن بازیه که User Score بازی توو متاکریتیک همینو نشون میده.

خوب خیلی خوبه که تا پاییز خودم رو با فیلم و سریال و انیمه و کنسول های نسل قبل سرگرم کنم .... چون نسل بعد هنوز هیچی دلیلی به من نداده که کوچ کنم ....

خوب خیلی خوبه که تا پاییز خودم رو با فیلم و سریال و انیمه و کنسول های نسل قبل سرگرم کنم .... چون نسل بعد هنوز هیچی دلیلی به من نداده که کوچ کنم ....
بله اگه اولین بازی واقعی نسل بعدی رو نادیده بگیری! بازی ای که هم گرافیک و هم گیم پلی خوبی داره.

اگه واقعا به خاطر متای این بازی و اینجور چیزا کوچ نکردی که بهتره یه تغییری تو تصمیماتت بدی. من امروز بازی رو تموم کردم و الانم دارم 100% ـش میکنم برای تروفی ها و باید بگم تا این لحظه لذت بخش ترین بازی نسل جدید بود برام. هم از نظر گیم پلی هم از نظر گرافیک که واقعا فک براندازه. حالا خودم Review ها رو نخوندم که ببینم از چی ایراد گرفتن اما اگه من خودم باشم شخصا 9 میدم بهش چون واقعا بازی زیبایی بود.

اگه واقعا به خاطر متای این بازی و اینجور چیزا کوچ نکردی که بهتره یه تغییری تو تصمیماتت بدی. من امروز بازی رو تموم کردم و الانم دارم 100% ـش میکنم برای تروفی ها و باید بگم تا این لحظه لذت بخش ترین بازی نسل جدید بود برام. هم از نظر گیم پلی هم از نظر گرافیک که واقعا فک براندازه. حالا خودم Review ها رو نخوندم که ببینم از چی ایراد گرفتن اما اگه من خودم باشم شخصا 9 میدم بهش چون واقعا بازی زیبایی بود.

نظر شخصی منم رو یه بازی مثل گراویتی راش روی 9.5 هستش ولی متاش 83 هست . بازی خوبه ... دست سازنده هاش هم گرم ... یه 50 ساعت هم بازیش میکنیم بعدش چی ... چند وقت باید تا یه بازی درست درمون خاک بخوره کنسول ؟؟؟؟ از مضرات خریدن کنسول در لانچ و نزدیک لانچ یعنی 4 ماه و 2 بازی (تجربه شخصی یکی از دوستانم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or