نقشه اصلی GTA V لیک شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
gta5cover2.jpg

نقشه دنیای بازی Grand Theft Auto 5 یک هفته زودتر از عرضه رسمی بازی لو رفت و این طور که به نظر می رسد بسیار بزرگ است.
به تصویر زیر و نقطه ای که مشخص شده است نگاه کنید. این همان قسمت از شهر است که در تریلر گیم پلی این بازی شاهد بودیم:

این قسمت با تمامی فعالیت هایش احتمالا فقط 5 درصد کل نقشه است. در تصویر زیر می توانید مکان های مختلف از جمله مغازه ها، فعالیت های مختلف و ... را مشاهده کنید. به عنوان مثال علامت راکت تنیس، نشانگر یک ورزشگاه برای انجام این ورزش است یا قوطی اسپری مکانی برای شخصی سازی خودرو است. در نقشه زوم کنید و بگویید شما چه چیزهایی می بینید؟ نقشه GTA V به نظر شما به اندازه کافی بزرگ است؟
Grand Theft Auto V در 17 سپتامبر عرضه خواهد شد.

GB
----------

ظاهرا این شایعه به تحقق پیوسته است: http://forum.bazicenter.com/thread79986/

به اين عكسها توجه كنين دوستان ، به نظر مياد از همون محيطهاي سبز نقشه هستن .. اونقدرا خالي به نظر نميرسن كه تو نقشه ميبينيم ..
نقشه كوهها و خيلي از جزئيات ديگه رو دقيقا نشون نداده .. اين محيط هاي سبز رنگ خيلي بزرگتر و شلوغ تر از ايني كه تو نقشه نشون داده هستن به نظر من .

با این همه مقایسه و عکسی که دوستان گذاشتن تو هنوز قانع نشدی که نقشه خیلی بزرگه ؟
yahoo_4.gif

من خودم خودمو قانع كردم نه بقيه منو .....
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:

به اين عكسها توجه كنين دوستان ، به نظر مياد از همون محيطهاي سبز نقشه هستن .. اونقدرا خالي به نظر نميرسن كه تو نقشه ميبينيم ..
نقشه كوهها و خيلي از جزئيات ديگه رو دقيقا نشون نداده .. اين محيط هاي سبز رنگ خيلي بزرگتر و شلوغ تر از ايني كه تو نقشه نشون داده هستن به نظر من .

با این همه مقایسه و عکسی که دوستان گذاشتن تو هنوز قانع نشدی که نقشه خیلی بزرگه ؟ :d

در مورد وسعت لازمه که یه نکته رو گوش زد کنم :دی
اون فضای شهری که میبیند که در مقابل مناطق بیابانی و دشت ها کوچیک دیده میشه باید بگم که اگر محیط شهری IV رو 2 برابر کنیم تازه میشه اندازه محیط شهری V !!!!
یعنی محیط بکر و بیابونی که 2 برابر عظیم تر از محیط های بیابونی RDR هست !
اون دهکده یا شهر های خیلی کوچیک که به نظر کوچیک میان هم اصلا کوچیک نیستن !
کلا بازی خیلی عظیمه :دی
به اضافه کلیه مناطق زیر اب :d

به اضافه کلیه مناطق زیر اب :d
آره راست میگی زیر آب رو یادم رفته بود :))
واقعا چه شکلی همجین محیطی رو تونستن خلق کنن اونم با این جزئیات اونم همش تو 8 گیگ :|
بازی خیلی بزرگه یعنی خیلی :دی
ای کاش الان بود میرفتم یه ماشین ورمیداشتم مینداختم تو جاده کوهستانی میرفتم سمت شمال نقشه :((

آره راست میگی زیر آب رو یادم رفته بود :))
واقعا چه شکلی همجین محیطی رو تونستن خلق کنن اونم با این جزئیات اونم همش تو 8 گیگ :|
بازی خیلی بزرگه یعنی خیلی :دی
ای کاش الان بود میرفتم یه ماشین ورمیداشتم مینداختم تو جاده کوهستانی میرفتم سمت شمال نقشه :((
8 گیگ ؟ بازی 18 گیگه :|

یعنی تصورشم لذت بخشه که تو این محیطی که تلفیقی از قسمتای شهری نسخه ی قبلی قسمتای بیابونی RDR و حتی قسمتایی که شامل زیر آب هم میشه گشت زد زوتر لیک شو که دیگه واقعا نمیشه صبر کرد

این نقشه کاملا صحیح هست به نظر من
دلیلش هم چند دقیقه توجه کردن به لحظه سویچ شدن در تریلر گیم پلی هست
اینم نتیجه!!!!!!!!!!!!!!!!

نمیدونم کسی اینو قبلا گذاشته یا نه، ولی برا کسانی که میگن سایز شهر کوچیکه و ... :

حالا نمیدونم واقعا همچین مقیاسی داره یا نه! ولی مثل اینکه همینجوریه!!؟!@؟#@$%^&*)(_+

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or