نقشه اصلی GTA V لیک شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
gta5cover2.jpg

نقشه دنیای بازی Grand Theft Auto 5 یک هفته زودتر از عرضه رسمی بازی لو رفت و این طور که به نظر می رسد بسیار بزرگ است.
به تصویر زیر و نقطه ای که مشخص شده است نگاه کنید. این همان قسمت از شهر است که در تریلر گیم پلی این بازی شاهد بودیم:

این قسمت با تمامی فعالیت هایش احتمالا فقط 5 درصد کل نقشه است. در تصویر زیر می توانید مکان های مختلف از جمله مغازه ها، فعالیت های مختلف و ... را مشاهده کنید. به عنوان مثال علامت راکت تنیس، نشانگر یک ورزشگاه برای انجام این ورزش است یا قوطی اسپری مکانی برای شخصی سازی خودرو است. در نقشه زوم کنید و بگویید شما چه چیزهایی می بینید؟ نقشه GTA V به نظر شما به اندازه کافی بزرگ است؟
Grand Theft Auto V در 17 سپتامبر عرضه خواهد شد.

GB
----------

ظاهرا این شایعه به تحقق پیوسته است: http://forum.bazicenter.com/thread79986/

نمی دونم چقدر به این نکته توجه کردین gta v علاوه بر اینکه نقشه اش بزرگتره جزییات داخله نقشه هم زیادتره و مقیاس هم دقیقا رعایت کرده حالا نقشه gta san هم بزرگ بود اما این استانداردها داخلش رعایت نشده بود (منظورم مقیاس انسان نسبت به درخت یا آسمانخراش یا نسبت به کوهها و...) اگه بخواین این چیزارو در نظر بگیرید متوجه میشین نقشه چقدر بزرگه

اینا اندازه هایی هست که بعد از خوندن منابع مختلف و اظهارات خود راک استار بهش رسیدم (احتمال درست بودنشون هم زیاده ، چون این اعداد تو بیشتر منابع یکسان بود) .
فکر کنم برای مقایسه بد نباشه تا به یک درک تقریبی از اندازه نقشه gta v برسیم . مخصوصا که این مقایسه ها در سایت های مختلف با مطابقت دادن مقیاس نقشه ها به صورت تقریبا دقیقی صورت گرفته بود :

gta sanandreas = مایل مربع 13.5
gta iv = مایل مربع 6.5
red dead redemption = مایل مربع 28

همچنین بد نیست وسعت بازی های دیگه هم که در این مقایسه ها قرار گرفته بود ، برای مقایسه بهتر بذارم :

la noir = مایل مربع 8

این یکی جالبه ،اول که دیدم باور نکردم ، اما تو منابع مختلف و همچنین اعلام رسمی سازندگان بازی هم همین بود :

just cause 2 =مایل مربع 400 :-o

در آخر هم یک بار دیگه تکرار کنم که ممکنه در این مقایسه ها اشتباه وجود داشته باشه ، اما تنها به خاطر ازدیاد این مقایسه ها و یکسان بودن این اعداد در مقایسه های مختلف قرارشون دادم .

gta v = مایل مربع 46

اینا اندازه هایی هست که بعد از خوندن منابع مختلف و اظهارات خود راک استار بهش رسیدم (احتمال درست بودنشون هم زیاده ، چون این اعداد تو بیشتر منابع یکسان بود) .
فکر کنم برای مقایسه بد نباشه تا به یک درک تقریبی از اندازه نقشه gta v برسیم . مخصوصا که این مقایسه ها در سایت های مختلف با مطابقت دادن مقیاس نقشه ها به صورت تقریبا دقیقی صورت گرفته بود :

gta sanandreas = مایل مربع 13.5
gta iv = مایل مربع 6.5
red dead redemption = مایل مربع 28

همچنین بد نیست وسعت بازی های دیگه هم که در این مقایسه ها قرار گرفته بود ، برای مقایسه بهتر بذارم :

la noir = مایل مربع 8

این یکی جالبه ،اول که دیدم باور نکردم ، اما تو منابع مختلف و همچنین اعلام رسمی سازندگان بازی هم همین بود :

just cause 2 =مایل مربع 400 :-o

در آخر هم یک بار دیگه تکرار کنم که ممکنه در این مقایسه ها اشتباه وجود داشته باشه ، اما تنها به خاطر ازدیاد این مقایسه ها و یکسان بودن این اعداد در مقایسه های مختلف قرارشون دادم .

gta v = مایل مربع 46

:|
فک کنم اشتباستا !! منم بازیش کردم ولی نقشش در اون حد نبود !! فک نکنم بزرگتر از GTA V داشته باشیم ! :|

1110.gif

Are You Kidding Me ???

Just Cause 2 دقیقا 400 مایل مربع هست. درسته.
ولی همش چرت و پرته :دی
اینقدر مدل سازی اون بازی بد بود که آدم حالش بهم میخورد با ماشین اینور اونور بره.
مثلا یادمه 1 ساعت تو جنگل چتر بازی میکردم.

ببخشید دوستان عزیز اگه فقط محیط شهری GTA 5 رو در نظر بگیریم (کوه و دشت و دریا و اینا نه) در مقایسه با محیط شعری GTA 4 کدوم بزرگتره؟؟؟
منظورت جاهایی هست که فقط خیابون اینا داره ؟
این طوری نزدیک به 3 برابر بزرگ تره و کلا انگار 7 برابر بزرگتر هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or