نقشه اصلی GTA V لیک شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
gta5cover2.jpg

نقشه دنیای بازی Grand Theft Auto 5 یک هفته زودتر از عرضه رسمی بازی لو رفت و این طور که به نظر می رسد بسیار بزرگ است.
به تصویر زیر و نقطه ای که مشخص شده است نگاه کنید. این همان قسمت از شهر است که در تریلر گیم پلی این بازی شاهد بودیم:

این قسمت با تمامی فعالیت هایش احتمالا فقط 5 درصد کل نقشه است. در تصویر زیر می توانید مکان های مختلف از جمله مغازه ها، فعالیت های مختلف و ... را مشاهده کنید. به عنوان مثال علامت راکت تنیس، نشانگر یک ورزشگاه برای انجام این ورزش است یا قوطی اسپری مکانی برای شخصی سازی خودرو است. در نقشه زوم کنید و بگویید شما چه چیزهایی می بینید؟ نقشه GTA V به نظر شما به اندازه کافی بزرگ است؟
Grand Theft Auto V در 17 سپتامبر عرضه خواهد شد.

GB
----------

ظاهرا این شایعه به تحقق پیوسته است: http://forum.bazicenter.com/thread79986/

این نقشه که چند ماه پیش توسط Fan made ها درست شده بود!!
یه سرچ کنین دقیقا همین نقشه اما به شکل سفید و ابی رنگش چند ماه پیش همه جا پخش شده بود که اعلام کردن فیکه!

اگه نقشه اصلی این باشه که سه تا شهر سان اندریاس از این شهر کوچیک GTA V بزرگتر هستن که! با عقل جور در نمیاد!
این نقشه ۲ ماه پیش توسط Fan Made ها درست شد :

این نقشه احتمالا باید فیک باشه! یا حد اقل قسمت خیلی کوچیکی از نقشه اصلی باشه! مخصوصا محیط شهریش!

الان دوباره برداشتن همون نقشه Fan made دو ماه پیشو رنگ کردن میگن نقشه اصلیه! عجب!

کوچک بودن بیش از حد شهرش یه نکته منفیه که احتمالا باعث کاهش نمره بازی بشه
حدود 1/8 نقشه شهریشه که این یکم بده
دریاش زیاده اگه فقط قرار باشه استفاده بشه فقط برای کشتن کوسه ،اینم نکته منفی ای محسوب میشه
و دشتش خیلی زیاده
بستگی داره چجوری این نقاط رو راک استار پر کرده باشه اگه به شکلی درست پر کرده باشه که حسابی تنوع داشته باشه و بشه توش کارهای متنوعی کرد حتی بشه توش سرمایهگذاری کرد و خودت مناطق شهری رو افزایش بدی این نکته مثبتیه
اگه راک استار اینم اضافه میکرد که میتونستی بساز بفروش بشی و جنگلا رو از بین ببری و مناطق شهری رو افزایش بدی جالبتر میشد با این دشت وسیع و شهرک خودتو بسازی
فک کنم شما زیادی از بازی توقع داری یا فک کردی simcity,sims چیزی باشه والااااااااااااااااااا:d

برادر من هنوز بازی نکردیم !! از یک نقشه ی ساده هم گفتم که نمیشه قضاوت کرد !!
IGN هم هیچ نکته ی منفی از بازی نگفته بعدش راکستار بیق نیست بزرگترین پروژه شرکتشو با چندتا اشتباه نابود کنه ! :|
اون قسمت آخرم بازی SimCity رو معرفی میکنم ! :|
منم موافقم
راک استار بعیده این جور اشتباهی تو یه همچین پروژه ای بکنه که شکستش میتونه باعث افت شدید سهام شرکتش بشه
ولی مگه بده این بازی دنیایه بازه ،با یه dlc مثل skyrim قابلیت ساخت خونه تو جاهای دیگر و حتی ایجاد پمپ بنزین و فروشگاه و ... رو هم فعال کنه
اینجوری پولهاتم بیشتر مصرف میشه

منم موافقم
راک استار بعیده این جور اشتباهی تو یه همچین پروژه ای بکنه که شکستش میتونه باعث افت شدید سهام شرکتش بشه
ولی مگه بده این بازی دنیایه بازه ،با یه dlc مثل skyrim قابلیت ساخت خونه تو جاهای دیگر و حتی ایجاد پمپ بنزین و فروشگاه و ... رو هم فعال کنه
اینجوری پولهاتم بیشتر مصرف میشه

بد نیست ولی احساس میکنم اون بازی دیگه GTA نیست !! :|

شهر هاي كوچيك زيادي تو نقشه ديده ميشن علاوه بر شهر اصلي .. به نظر من كه عاليه ، سه تا فرودگاه هم داره مثل اينكه ..
نقشه هم مثل اينكه رسمي هست ، فيك نيست .
صبر كردن خيلي سخت شده ، پس كي ليك ميشه ؟ :( :d

این نقشه که چند ماه پیش توسط Fan made ها درست شده بود!!
یه سرچ کنین دقیقا همین نقشه اما به شکل سفید و ابی رنگش چند ماه پیش همه جا پخش شده بود که اعلام کردن فیکه!

اگه نقشه اصلی این باشه که سه تا شهر سان اندریاس از این شهر کوچیک GTA V بزرگتر هستن که! با عقل جور در نمیاد!
این نقشه ۲ ماه پیش توسط Fan Made ها درست شد :

این نقشه احتمالا باید فیک باشه! یا حد اقل قسمت خیلی کوچیکی از نقشه اصلی باشه! مخصوصا محیط شهریش!

الان دوباره برداشتن همون نقشه Fan made دو ماه پیشو رنگ کردن میگن نقشه اصلیه! عجب!

نه عزیز ترد ردیت هم اینه :

The official GTAV map. : gaming

نقشه اصلی ـه . این هم یکی از کامنت از آدم معتبر:

GTA SA - 36 km[SUP]2[/SUP]
GTA IV - 8 km[SUP]2[/SUP]
GTA V - 45 km[SUP]2[/SUP]

کوچک بودن بیش از حد شهرش یه نکته منفیه که احتمالا باعث کاهش نمره بازی بشه
حدود 1/8 نقشه شهریشه که این یکم بده
دریاش زیاده اگه فقط قرار باشه استفاده بشه فقط برای کشتن کوسه ،اینم نکته منفی ای محسوب میشه
و دشتش خیلی زیاده
بستگی داره چجوری این نقاط رو راک استار پر کرده باشه اگه به شکلی درست پر کرده باشه که حسابی تنوع داشته باشه و بشه توش کارهای متنوعی کرد حتی بشه توش سرمایهگذاری کرد و خودت مناطق شهری رو افزایش بدی این نکته مثبتیه
اگه راک استار اینم اضافه میکرد که میتونستی بساز بفروش بشی و جنگلا رو از بین ببری و مناطق شهری رو افزایش بدی جالبتر میشد با این دشت وسیع و شهرک خودتو بسازی
اگه اینجور می بود من ....................

نه عزیز ترد ردیت هم اینه :

The official GTAV map. : gaming

نقشه اصلی ـه . این هم یکی از کامنت از آدم معتبر:

این نقشه گفتم برای الان نیست همونطور که خود شما هم میدونی قضیه واسه ۲ ماه پیشه که Fan made ها از روی یکی از تصاویر تبلیغاتی بازی که قسمت خیلی کوچیکی از نقشه معلوم بود کشیدن و هیچ چیزی از نقشه تا الان از طرف راکستار تایید نشده.

شاید اون Fan made هایی که ۲ ماه پیش این نقشه رو کشیدن امداد های غیبی داشتن یا تو خواب نقشه واقعی بهشون القا شده بوده یا شاید هم از خود راکستار دزدیده بودن! چون دقیقا همونی که ۲ ماه پیش کشیده شد الان نقشه اصلی اعلام شده!
یعنی ۲ ماه پیش نقشه اصلی رو لیک کردن بدون اینکه راکستار کاری کنه؟ همون موقع گفته شد که فیکه!

در کل من شک دارم!

آخرین ویرایش:
پس میتونم بگم اگه این رسمیه پس همون موضوعی که اول گفتمه ! مقیاسه نقشه اینطوریه !! یعنی اینقد نقشه وسعت داره که برای جا دادن همه ی نقشه در یک کادر مجبور شدن مقیاس نقشه رو بسیار کوچک کنن !! پس به این نتیجه میرسیم نقشه شهری کوچک نیست و به احتمال زیاد از IV و RDR بسیار بزرگ تره و این چیزی که باعث میشه شما فک کنید که شهر کوچیکه اینه که قسمت های غیر شهری خیلی خیلی بزرگن ! :| نه اینکه شهر کوچیکه ! پس بنظر من خیلی هم عالیه و اصلا نگران نباشید ! :d

وقتی نقشه رو دیدم واقا گرخیدم اصلا تصور همچین عظمتی رو نمیکردم خیلی بزرگتر از اون چیزیه که فکر میکردم ...

پس میتونم بگم اگه این رسمیه پس همون موضوعی که اول گفتمه ! مقیاسه نقشه اینطوریه !! یعنی اینقد نقشه وسعت داره که برای جا دادن همه ی نقشه در یک کادر مجبور شدن مقیاس نقشه رو بسیار کوچک کنن !! پس به این نتیجه میرسیم نقشه شهری کوچک نیست و به احتمال زیاد از IV و RDR بسیار بزرگ تره و این چیزی که باعث میشه شما فک کنید که شهر کوچیکه اینه که قسمت های غیر شهری خیلی خیلی بزرگن ! :| نه اینکه شهر کوچیکه ! پس بنظر من خیلی هم عالیه و اصلا نگران نباشید ! :d
دقیقا حرفت درسته مقیاس نقشه خیلی کوچک شده اگه به اولین تصوریم دوستان نگاه بکنن خودشون متوجه میشن که مقیاس خیلی کوچک شده ولی خود شهر خیلی عظیم تر از rdr , gta iv هستش ولی اگه شهر اونقدر بزرگ میشه دیگه خودتون تصور کنید که مناطق خارج شهری چه عظمتی دارن واقا هوش از سر ادم میره ... :-o

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or