Just_myself_1367
کاربر سایت
من فكر ميكنم يه چندتا چيز توي DvD باشه خوبه
00- Dvd دو لايه
1- حداقل 100 تا والپيپير جديد مال ماهي كه ميگذره
2- تريلر هاي با كيفيت Dvd و در حد بنز نه با كيفيتي در حد ژيان
3- نسخه Pdf همون شماره از مجله
4- مقالات كارگاه به صورت تصويري
5- حداقل 2 تا بازي Psp
6- قرعه كشي و جايزه و ...
7- خراب نبودن Dvd مثل مال مجله رقيب
8- يه ماه اينترنت رايگان !!
9- يه دونه Vcd براي كسايي كه Dvd Rom ندارن
10- شبكه گيگا (البته شايد توي Vcd شماره آخري بوده، اما من هنوز اون Cd رو نگا نكردمش
11- معرفي كادر مجله به صورت تصويري توي هر شماره يكي از اعضاي كادر مجله
12- يه چندتا بازي Pc ، ترجيحاً جديد و تازه منتشر شده
13- ثابت موندن قيمت مجله
14- پس اين سايتتون چي شد
15- چرا رنگ آميزي و طرح بندي مجله انقدر فنچولانه اس؟
بابا رفتم اين شماره آخري رو از روزنامه فروشي بگيرم يارو پرسيد اينا مال هم سن و سالاي توئه يا اين فنچ منچا !!
در آخر هم پيشنهاد دارم كه داستان هاي حسن كچل و نخودي و هفت كوتوله و ... رو براي بچه ها و هم سناي من بزارين !!
آخه اين چه وضعشه، حتي روزنومه فروشيم به عقل آدم شك ميكنه چه برسه به باباي آدم كه هي گير ميده اينا به چه دردت ميخوره ....
راستي اگه تونستيد، با هيدئو كوجيما و شينجي ميكاميو ويل رايت هم يه مصاحبه بكنيد و توي DvD بزاريد
با تشكر ... :cheesygri
داشت يادم ميرفت؛ لطفاً بخش اخبار رو به سبك شماره دوم كه عكس فاينال فانتازي روشه تغيير بديد ( همون مدل سال 80 )
با تشكر بيشتر
راستي شما كه با بدنسازا مصاحبه ميكنيد، كم كم يه بخشي رو هم تحت نام مصاحبه با ورزشكاران قرار بديد، توي شماره بعدي هم با نيكبخت مصاحبه كنيد كه ببينيم كه اصلاً آدمه و اينكه اصلاً تاحالا اسم بازي به گوشش خورده يا فقط ژل و كتيرا و اين چيزا رو ميشناسه .... :cheesygri
ياعلي ....
00- Dvd دو لايه
1- حداقل 100 تا والپيپير جديد مال ماهي كه ميگذره
2- تريلر هاي با كيفيت Dvd و در حد بنز نه با كيفيتي در حد ژيان
3- نسخه Pdf همون شماره از مجله
4- مقالات كارگاه به صورت تصويري
5- حداقل 2 تا بازي Psp
6- قرعه كشي و جايزه و ...
7- خراب نبودن Dvd مثل مال مجله رقيب
8- يه ماه اينترنت رايگان !!
9- يه دونه Vcd براي كسايي كه Dvd Rom ندارن
10- شبكه گيگا (البته شايد توي Vcd شماره آخري بوده، اما من هنوز اون Cd رو نگا نكردمش
11- معرفي كادر مجله به صورت تصويري توي هر شماره يكي از اعضاي كادر مجله
12- يه چندتا بازي Pc ، ترجيحاً جديد و تازه منتشر شده
13- ثابت موندن قيمت مجله
14- پس اين سايتتون چي شد
15- چرا رنگ آميزي و طرح بندي مجله انقدر فنچولانه اس؟
بابا رفتم اين شماره آخري رو از روزنامه فروشي بگيرم يارو پرسيد اينا مال هم سن و سالاي توئه يا اين فنچ منچا !!
در آخر هم پيشنهاد دارم كه داستان هاي حسن كچل و نخودي و هفت كوتوله و ... رو براي بچه ها و هم سناي من بزارين !!
آخه اين چه وضعشه، حتي روزنومه فروشيم به عقل آدم شك ميكنه چه برسه به باباي آدم كه هي گير ميده اينا به چه دردت ميخوره ....
راستي اگه تونستيد، با هيدئو كوجيما و شينجي ميكاميو ويل رايت هم يه مصاحبه بكنيد و توي DvD بزاريد
با تشكر ... :cheesygri
داشت يادم ميرفت؛ لطفاً بخش اخبار رو به سبك شماره دوم كه عكس فاينال فانتازي روشه تغيير بديد ( همون مدل سال 80 )
با تشكر بيشتر
راستي شما كه با بدنسازا مصاحبه ميكنيد، كم كم يه بخشي رو هم تحت نام مصاحبه با ورزشكاران قرار بديد، توي شماره بعدي هم با نيكبخت مصاحبه كنيد كه ببينيم كه اصلاً آدمه و اينكه اصلاً تاحالا اسم بازي به گوشش خورده يا فقط ژل و كتيرا و اين چيزا رو ميشناسه .... :cheesygri
ياعلي ....
آخرین ویرایش:

ولی اگه کسی فقط یه