نظر سنجی در مورد مجله

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به گزینه دلخواه رای بدین!

• تبدیل CD به DVD

رای‌ها: 59 80.8%
  • افزایش مطالب همراه با افزایش قیمت

رای‌ها: 14 19.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    73
من فكر ميكنم يه چندتا چيز توي DvD باشه خوبه
00- Dvd دو لايه
1- حداقل 100 تا والپيپير جديد مال ماهي كه ميگذره
2- تريلر هاي با كيفيت Dvd و در حد بنز نه با كيفيتي در حد ژيان
3- نسخه Pdf همون شماره از مجله
4- مقالات كارگاه به صورت تصويري
5- حداقل 2 تا بازي Psp
6- قرعه كشي و جايزه و ...
7- خراب نبودن Dvd مثل مال مجله رقيب
8- يه ماه اينترنت رايگان !!
9- يه دونه Vcd براي كسايي كه Dvd Rom ندارن
10- شبكه گيگا (البته شايد توي Vcd شماره آخري بوده، اما من هنوز اون Cd رو نگا نكردمش
11- معرفي كادر مجله به صورت تصويري توي هر شماره يكي از اعضاي كادر مجله
12- يه چندتا بازي Pc ، ترجيحاً جديد و تازه منتشر شده
13- ثابت موندن قيمت مجله
14- پس اين سايتتون چي شد
15- چرا رنگ آميزي و طرح بندي مجله انقدر فنچولانه اس؟
بابا رفتم اين شماره آخري رو از روزنامه فروشي بگيرم يارو پرسيد اينا مال هم سن و سالاي توئه يا اين فنچ منچا !!
در آخر هم پيشنهاد دارم كه داستان هاي حسن كچل و نخودي و هفت كوتوله و ... رو براي بچه ها و هم سناي من بزارين !!
آخه اين چه وضعشه، حتي روزنومه فروشيم به عقل آدم شك ميكنه چه برسه به باباي آدم كه هي گير ميده اينا به چه دردت ميخوره ....
راستي اگه تونستيد، با هيدئو كوجيما و شينجي ميكاميو ويل رايت هم يه مصاحبه بكنيد و توي DvD بزاريد
با تشكر ... :cheesygri
داشت يادم ميرفت؛ لطفاً بخش اخبار رو به سبك شماره دوم كه عكس فاينال فانتازي روشه تغيير بديد ( همون مدل سال 80 )
با تشكر بيشتر
راستي شما كه با بدنسازا مصاحبه ميكنيد، كم كم يه بخشي رو هم تحت نام مصاحبه با ورزشكاران قرار بديد، توي شماره بعدي هم با نيكبخت مصاحبه كنيد كه ببينيم كه اصلاً آدمه و اينكه اصلاً تاحالا اسم بازي به گوشش خورده يا فقط ژل و كتيرا و اين چيزا رو ميشناسه .... :cheesygri
ياعلي ....

آخرین ویرایش:
Only Trailer

وحید Pm رو دیدم گزینه های خوبی رو پیشنهاد دادی اما در مورد چندتاش تردید دارم و اول باید با سردبیرمون در میون بذارم بعد قولش رو به بچه ها بدم، فکر می کنم اینطوری بهتر باشه ;)

------------------------

بقیه دوست ندارن بگن تو Dvd چی باشه بهتره؟

به نظر من هم توی DVD فقط تریلر باشه بهتره.والپیپر و بازی موبایل و... را میشه راحت بدست آورد:-"

آخه همه که pc dvd rom ندارند که بتونند از این چیزا استفاده کنند:mad:ولی اگه کسی فقط یه

ps2 داشته باشه میتونه از تریلرها لذت ببره;)

تا چند روز دیگه موارد نظر سنجی رو تغییر می دم که تماما در مورد محتویات Dvd هستش.

موارد انتخاب شده با توجه به پیشنهادات همه دوستان هستش اما توجه داشته باشید که فقط تریلر نمی تونیم تو Dvd قرار بدیم.
اما تاکید اصلی بازی رایانه در ارائه جدیدترین مصاحبه های و تریلرها بوده و هست.

محمد جان ، اتفاقا چیزی که همه دارن PC هستش .
بازی رایانه هم اگر بخواد بازی بذاره ، در حد مینی گیم و فلش شاید باشه که با هر PC ای اجرا شه .
یک DVD پر از تریلر به قول سحر خانوم یکنواخت میشه . . . میدونید یک DVD تریلر یعنی چی ؟؟؟
آقا محمد ، این چیزی که دارین میفرمایین ، در مورد خودتون هم صادقه !
یعنی DVD های تریلر بازی هم براحتی توی بازار گیر میاد و مغازه ها و جاهای مختلفی هستند که دارن هر ماه یک DVD از تریلر های اون ماه میزنن . . . ( مخصوصا شما که تهرانی )
معروفترینش همین Game Brain
یا فروشگاه پیکسل
اگر بازی براحتی توی بازار پیدا میشه ، تریلر هم به همون راحتی پیدا میشه !
سلام
گفتم همه با PC بازی نمی کنن نه که همه PC ندارن
گفتم که , کلی مینی گیم و فلش تو سی دیه مجله بازی کام هست
یک DVD پر از تریلر ؟ مگه یه DVD تریلر با کیفیته VCD میخوان بزنن ؟ مثل قبله فقط کیفیتش بالا تره
می دونم تریلر بازی رو می شه از مغازه خرید ولی اونم قیمته خودش رو داره و به آدم فشار میاد پول بالاش بده :biggrin1:
خوب شما می گی من تو تهرانم و اگه پولش رو داشته باشم میتونم تهیه کنم ولی اون هایی که تو شهرستان هستن چی ؟
GOOD LUCK

من يه پيشنهاد دارم بيايد dvd بزاريد منتها dvdهارو 2 دسته كنيد يكي dvd مخصوص pc و دسته ديگرو بزاريد براي xbox360‌تا هر ;) كس بنا بر احتياج خودش مجلرو بخره اينطوري فروش مجله بيشتر هم ميشه...thank

البته يكي از بچه ها اين كارو كرده ! خيلي جالب بود مال سال 80 بود ! من كه خيلي حال كردم ! برام جالب بود !
هنوز داریش؟:biggrin1: اگه داری بزارش...

(با عذرخواهی از خاله سحر:cheesygri)

من يه پيشنهاد دارم بيايد dvd بزاريد منتها dvdهارو 2 دسته كنيد يكي dvd مخصوص pc و دسته ديگرو بزاريد براي xbox360‌تا هر ;) كس بنا بر احتياج خودش مجلرو بخره اينطوري فروش مجله بيشتر هم ميشه...thank

یه دی وی دی هم واسه psp بار ها و یکی هم واسه ps2 باز ها و یکی هم...
17.gif

ببخشید اگه کسی مجله این ماهو گرفته من اون قسمت سونی در برابر مایکروسافت رو هیچی نفهمیدم.خیلی خفنه.اگه کسی چیزی فهمیده لطفا یه توضیحی بده!!

یه دی وی دی هم واسه psp بار ها و یکی هم واسه ps2 باز ها و یکی هم...
17.gif

:biggrin1: :biggrin1: نه خواهش می کنم چرا تارف می کنید بچه ها! اصلا بذارین خودم بگم دیگه چیا تو مجله بذاریم تا هرکی هرچی داشت بگیره. یه CD برای کسانیکه هنوز PS1 دارن و حتی می شه یه DVD Blueray برای کسانیکه در 5 سال آینده قصد خرید PS3 رو دارن گذاشت! حالا یه فکری هم برای طرافدارای Wii میشه کرد که سرشون بی کلاه نمونه :biggrin1: :biggrin1:

ببخشید اگه کسی مجله این ماهو گرفته من اون قسمت سونی در برابر مایکروسافت رو هیچی نفهمیدم.خیلی خفنه.اگه کسی چیزی فهمیده لطفا یه توضیحی بده!!

بهتره توی تاپیک مربوطه بپرسی !! :)

به هر حال اون مطلب از آقا کیانوشه و سطحش طبعا بالاس و برای فهمیدنش ، باید شماره های قبلی رو خونده باشی و خودت هم یکسری اطلاعات عمومی در مورد ساختار پردازنده ها و . . . داشته باشی . ;)

منم آخرای صفحه ی دومش و اولای صفحه ی سومش رو درست متوجه نشدم چون خیلی از اصطلاحات سطح بالا استفاده شده بود . . . ولی به هر حال مقاله تخصصی بود و طبعا نباید همه بفهمن ! ;)

بای

:biggrin1: :biggrin1: نه خواهش می کنم چرا تارف می کنید بچه ها! اصلا بذارین خودم بگم دیگه چیا تو مجله بذاریم تا هرکی هرچی داشت بگیره. یه CD برای کسانیکه هنوز PS1 دارن و حتی می شه یه DVD Blueray برای کسانیکه در 5 سال آینده قصد خرید PS3 رو دارن گذاشت! حالا یه فکری هم برای طرافدارای Wii میشه کرد که سرشون بی کلاه نمونه :biggrin1: :biggrin1:

توجه نکردی سحر خانم من داشتم تیکه مینداختم به اون دوستمون:biggrin1::biggrin1:

آره دارمش اگه مشكلي نداشته باشه از نظر سحر خانوم ميزارم ! 5 تا پارت 1 مگيه !
نه اشکالی نداره.بذار دستت درد نکنه.

----------------------------------------------

می دونم داشتی تیکه می نداختی امین ولی حوصله نداشتم پست بقیه بچه هارو هم نقل قول کنم، زورم به تو رسید :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

بهتره توی تاپیک مربوطه بپرسی !! :)
به هر حال اون مطلب از آقا کیانوشه و سطحش طبعا بالاس و برای فهمیدنش ، باید شماره های قبلی رو خونده باشی و خودت هم یکسری اطلاعات عمومی در مورد ساختار پردازنده ها و . . . داشته باشی . ;)
منم آخرای صفحه ی دومش و اولای صفحه ی سومش رو درست متوجه نشدم چون خیلی از اصطلاحات سطح بالا استفاده شده بود . . . ولی به هر حال مقاله تخصصی بود و طبعا نباید همه بفهمن ! ;)
بای

گندش نکن
از قسمته کدام یک بهتر است همه بخونن حالیشون می شه
البته به نظرم همونطور که کیا :biggrin1: گفت در آینده Cell بهتر عمل خواهد کرد , یعنی وقتی بازی سازا بهتر و بیشتر با Cell آشنا بشن
البته خوده کیا هم طرفه PS هست ولی فکر کنم منطقی نوشته بود
GOOD LUCK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or