نظر سنجی در مورد مجله

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به گزینه دلخواه رای بدین!

• تبدیل CD به DVD

رای‌ها: 59 80.8%
  • افزایش مطالب همراه با افزایش قیمت

رای‌ها: 14 19.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    73
سوالت کمی خنده دار بود اگر دی وی دی 9 بزارن میخوان با چی پرش کنن.تازه کم کم فکر نکنم هزینش کمتر از 4 تومن بشه همون دی وی دی 4.7 هست;)
راست می گی 9 خیلی زیاده , همچنین قیمت سر به فلک می کشه
الان فکر کردم دیدم همون 4.7 هم کافیه برای دمو ها و حواشیه بازی
آره همینطوری خیلی توپ می شه
امیدوارم شماره ی بعدی رو با Dvd ببینیم
این گیگا رو هم با کیفیته بالا رو Dvd بزنین که وحید هم کیف کنه (شوخی)
Good Luck

آقا شايد بي ربط باشه ولي به هر حال اينجا ميگم !
-----------------------------------------------------
چرا سايت مجله با گذشت اين همه وقت فقط هر ماه باسه تعويض مجله آپتوديت ميشه ؟ اصلا چرا يه قالب يا يه پورتال هوشمند با يه فروم Vb يا Mybb روش نميريزين ؟ اينطوري بهتر نيست ؟ خيلي وقته مطالب همينطوري موند يه ندايي بدين به مسئولين ! درضمن سحر خانوم شما تو پرشين ديزاير تو بخش فتوشاپ طرح 2 بعدي و 3 بعدي ارائه نميدين ؟ يكم به نظر آشنا مياين !

آقا شايد بي ربط باشه ولي به هر حال اينجا ميگم !
-----------------------------------------------------
چرا سايت مجله با گذشت اين همه وقت فقط هر ماه باسه تعويض مجله آپتوديت ميشه ؟ اصلا چرا يه قالب يا يه پورتال هوشمند با يه فروم Vb يا Mybb روش نميريزين ؟ اينطوري بهتر نيست ؟ خيلي وقته مطالب همينطوري موند يه ندايي بدين به مسئولين ! درضمن سحر خانوم شما تو پرشين ديزاير تو بخش فتوشاپ طرح 2 بعدي و 3 بعدي ارائه نميدين ؟ يكم به نظر آشنا مياين !

سایت هم بزودی ردیف می شه :biggrin1:

اون کسی هم که می گی خوده خودم هستم :biggrin1:

وحید Pm رو دیدم گزینه های خوبی رو پیشنهاد دادی اما در مورد چندتاش تردید دارم و اول باید با سردبیرمون در میون بذارم بعد قولش رو به بچه ها بدم، فکر می کنم اینطوری بهتر باشه ;)

------------------------

بقیه دوست ندارن بگن تو Dvd چی باشه بهتره؟

به نظر من هم تراینر باشه بهتره.
الان بازی می دن یه dvd هزار تومان. تازه کمتر هم می شه پیدا کرد.اما چیزی که بین مردم نیست دمو و تراینر بازی هست.اگه تراینر گذاشتید باید روی خرید خیلی ها حساب کنید.

اینطوری DVD خیلی یکنواخت میشه، باید چیزهای متنوعی توش باشه که همه جور مخاطب رو جذب بکنه.
سلام
دارین اشتباه می کنین در این مورد
چیزی که به درده همه می خوره و براحتی نمی شه از بیرون خرید و برای همه جذابه تریلر بازی ها و نمایشگاه هاست
DVD رو بیخود شلوغ و برای افرادی محدود نکنین
همه که PSP یا PC ندارن (یعنی با PC بازی نمی کنن)
بی رو در بایستی فقط مجله شما که نیست
به عنوان مثال هر کی با DVD مجله بازیه PC یا PSP هم می خواد میره بازی نما می خره
یا علاقه داره همراهه مجلش جدیدترین برنامه های PC یا Mini Game داشته باشه میره بازی کام میخره و ...
اگه CD یا DVD شما هم مثل اینا باشه دیگه چه فرقی می کنه
به نظره من تریلر و نمایشگاه های بازی بهترین انتخاب برای DVD بازی رایانه هست (مثل سابق)
شاید بعلاوه ی ابتکاری که تو فکره بازی رایانه هست
GOOD LUCK

1.به نظر من كه همين CD خوبه چون خيلي ها (از جمله خودم)اصلآ DVD ROM ندارن.:biggrin1:
2.حالآ خيلي ارزونه ميخواين گرون تر هم بشه؟به نظر من هم قيمتش خوبه هم حجم مطالب.چه اصراري دارين مجله به اين خوبي رو تغيير بدين؟:blushing:

DVD رو بیخود شلوغ و برای افرادی محدود نکنین
همه که PSP یا PC ندارن (یعنی با PC بازی نمی کنن)

محمد جان ، اتفاقا چیزی که همه دارن PC هستش .

بازی رایانه هم اگر بخواد بازی بذاره ، در حد مینی گیم و فلش شاید باشه که با هر PC ای اجرا شه .

یک DVD پر از تریلر به قول سحر خانوم یکنواخت میشه . . . میدونید یک DVD تریلر یعنی چی ؟؟؟

چیزی که به درده همه می خوره و براحتی نمی شه از بیرون خرید و برای همه جذابه تریلر بازی ها و نمایشگاه هاست

آقا محمد ، این چیزی که دارین میفرمایین ، در مورد خودتون هم صادقه !

یعنی DVD های تریلر بازی هم براحتی توی بازار گیر میاد و مغازه ها و جاهای مختلفی هستند که دارن هر ماه یک DVD از تریلر های اون ماه میزنن . . . ( مخصوصا شما که تهرانی )

معروفترینش همین Game Brain
یا فروشگاه پیکسل

اگر بازی براحتی توی بازار پیدا میشه ، تریلر هم به همون راحتی پیدا میشه !

حالا با اون نظر سنجی که به سحر خانوم دادم فکر کنم این مشکلات حل بشه ؟!

تا ببینیم چه شود !

من يه سري پيشنهاد ميدم :

1- تريلرز
2- والپيپر هاي با كيفيت بالا
3- پچ بازي ها
4- مجلات خارجي بصورت پي دي اف
5- اين اگه شد : دموي يه بازي خوب

همين ها باشه بسه !‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or