Javidmojallal
کاربر سایت
منم با DVD موافقم و از همون اول که مجله رو گرفتم هی تو سایت Bazyrayaneh.com اینو گفتم (ولی کو گوش شنوا
)

دلم گرفت چی شد این شماره جدید ؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مگه قرار نبود اواخره بهمن در بیاد ؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Good Luck
OK
یه چیزی بگم قابل توجه کسایی که تا میگیم یه DVD تریلر بازی اینجوری می شن
من دموی MSG4 E3 2006 رو که 15 دقیقه بود با کیفیته HD دانلود کردم شد 1 گیگ و خورده ای
پس یه DVD که در واقع میشه 4.5 گیگ اطلاعات ریخت توش واسه بازی رایانه که می خواد حدوده 20 تا دمو داشته باشه اونقدرم زیاد نیست (البته اگه بخواد با کیفیته بالا بریزه , وگرنه اگه بخواد با کیفیته معمولی بریزه که همون CD خوب بود و بیخود قیمته مجله میره بالا)
سحر خانوم الان اوایل اسفنده دیگه !
پس اوایل اسفند کی میشه ؟! :biggrin1:
اگه خدا بخواد تا آواخر هفته دیگه میاد.
مگه شما این کارارو تا الان انجام نمی دادید که اینو میگیدتبديل دي وي دي به وي سي دي اجرا شده. ولي در مورد قيمت مجله همه ميگفتن 3000 تومن! كه جاي تعجب داره. در مورد قيمت بايد چند نكته رو در نظر گرفت.
1- تهيه دي وي دي
2- هزينه رايت
3: هزينهي ليبل و چاپخونه
4: هزينهي ساخت ساختار دي وي دي و اتوران سازي
5: هزينههاي حمل و نقل
در نتيجه قيمت مجله بيشتر از اين هست.
در مورد محتوياتش هم سعي كرديم تو هر شماره تقريبا تغييراتي بديم كه همه بتونن از اون استفاده كنن.
يعني رايتش فرق نميكنه؟ سيدي 700 مگ هست و سريعتر رايت ميشه ولي ديويدي هو سوختش بالاست و هم بيشتر طول ميكشه تا رايت بشه در نتيجه طرف مقابل هم كه رايت ميكنه پول بيشتري ميگيره. افست قبلي روي ديوي دي جواب نميده و براي همين بايد از ليبل گرون قيمت ژاپني استفاده بشه. با ديويديشدن حجم كار بالا تر ميره و خود به خود كساني كه اون رو ميسازن پول بيشتري ميخوان. همهي موارد رو در نظر بگيريد.مگه شما این کارارو تا الان انجام نمی دادید که اینو میگید
فقط یه سی دی با یه دی وی دی عوض میشه
یه دی وی دی خام که 400 تومنه و سی دی 200 تومن.
خوب به اضافه اون هزینه رایت و این حرفا فکر کنم کلاً 400 تومن گرون شه
من همیشه میخرم 2800 تومن این دفعه میشه 3200 تومن :biggrin1:
مگه ما فقط کیفیت سی دی و کیفیت HD داریم که این حرف رو میزنید.
HD رو تبدیلش کنی به Divx یا فرمت دی وی دی خیلی کیفیتش هم بالا میمونه و حجمش هم خیلی میاد پایین