نظر سنجی در مورد مجله

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به گزینه دلخواه رای بدین!

• تبدیل CD به DVD

رای‌ها: 59 80.8%
  • افزایش مطالب همراه با افزایش قیمت

رای‌ها: 14 19.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    73
OK
یه چیزی بگم قابل توجه کسایی که تا میگیم یه DVD تریلر بازی اینجوری :eek: می شن
من دموی MSG4 E3 2006 رو که 15 دقیقه بود با کیفیته HD دانلود کردم شد 1 گیگ و خورده ای
پس یه DVD که در واقع میشه 4.5 گیگ اطلاعات ریخت توش واسه بازی رایانه که می خواد حدوده 20 تا دمو داشته باشه اونقدرم زیاد نیست (البته اگه بخواد با کیفیته بالا بریزه , وگرنه اگه بخواد با کیفیته معمولی بریزه که همون CD خوب بود و بیخود قیمته مجله میره بالا)
GOOD LUCK
GOOD LUCK

OK
یه چیزی بگم قابل توجه کسایی که تا میگیم یه DVD تریلر بازی اینجوری می شن
من دموی MSG4 E3 2006 رو که 15 دقیقه بود با کیفیته HD دانلود کردم شد 1 گیگ و خورده ای
پس یه DVD که در واقع میشه 4.5 گیگ اطلاعات ریخت توش واسه بازی رایانه که می خواد حدوده 20 تا دمو داشته باشه اونقدرم زیاد نیست (البته اگه بخواد با کیفیته بالا بریزه , وگرنه اگه بخواد با کیفیته معمولی بریزه که همون CD خوب بود و بیخود قیمته مجله میره بالا)

محمد ، زیاده خواهی تا چه حد !!! :)

من همین دموی 15 دقیقه ای که شما میگی رو دارم با کیفیت Kbps 1766 ، که 192 Mb بیشتر نیست . ;)
این کیفیتی که گفتم نسبتا خوبه .

شما مگه تلویزیون HD داری که تریلر HD میخوای ؟ اصلا شما هم داشته باشی . . . چند نفر توی ایران تلویزیون HD دارن ؟ مونیتور هم که توی پخش این جور چیزا کلا مشکل داره . . . ;)

سحر خانوم به زودی یک نظر سنجی شاید بذاره که اونجا مشخص میشه و بهت پیشنهاد میکنم بحث رو به اون موقع موکول کنیم . ;)

شرمنده نیمده پسر خاله شدم.

;) اگه خدا بخواد تا آواخر هفته دیگه میاد.

سحر خانوم :امریکاو اسرائیل و ایران و عراق و فلسطین و ..... .با هم آشتی کردن مجلتون هنوزم با dvd نیمد :flexion::wallbash::wallbash::ranting::hurted1:

من پیشنهاداتی دارم . اگه میخوایین کلش دمو و حشیه و مصاحبه و پشت صحنه و .... فقط نباشه نظری نیست اما بهتره قفل بشه که از کپی جلوگیری بشه:gathering: :clap:

محافظ حقوق همتون محمد : کپی رایت از محتوای DVDممنوع و حکم اعدام دارد.

طبق این نظر سنجی و نظرسنجی هایی که در نمایشگاه صورت گرفت بالا 90% با Dvd موافق هستن، Dvd بزودی همراه مجله عرضه میشه. بعد از اولین Dvd بیشتر مییشه در مورش و محتویاتش نظر داد ;)

تبديل دي وي دي به وي سي دي اجرا شده. ولي در مورد قيمت مجله همه مي‌گفتن 3000 تومن! كه جاي تعجب داره. در مورد قيمت بايد چند نكته رو در نظر گرفت.
1- تهيه دي وي دي
2- هزينه رايت
3: هزينه‌ي ليبل و چاپ‌خونه
4: هزينه‌ي ساخت ساختار دي وي دي و اتوران سازي
5: هزينه‌هاي حمل و نقل
در نتيجه قيمت مجله بيشتر از اين هست.
در مورد محتوياتش هم سعي كرديم تو هر شماره تقريبا تغييراتي بديم كه همه بتونن از اون استفاده كنن.

تبديل دي وي دي به وي سي دي اجرا شده. ولي در مورد قيمت مجله همه مي‌گفتن 3000 تومن! كه جاي تعجب داره. در مورد قيمت بايد چند نكته رو در نظر گرفت.
1- تهيه دي وي دي
2- هزينه رايت
3: هزينه‌ي ليبل و چاپ‌خونه
4: هزينه‌ي ساخت ساختار دي وي دي و اتوران سازي
5: هزينه‌هاي حمل و نقل
در نتيجه قيمت مجله بيشتر از اين هست.
در مورد محتوياتش هم سعي كرديم تو هر شماره تقريبا تغييراتي بديم كه همه بتونن از اون استفاده كنن.
مگه شما این کارارو تا الان انجام نمی دادید که اینو میگید
فقط یه سی دی با یه دی وی دی عوض میشه
یه دی وی دی خام که 400 تومنه و سی دی 200 تومن.
خوب به اضافه اون هزینه رایت و این حرفا فکر کنم کلاً 400 تومن گرون شه
من همیشه میخرم 2800 تومن این دفعه میشه 3200 تومن :biggrin1:

مگه ما فقط کیفیت سی دی و کیفیت HD داریم که این حرف رو میزنید.
HD رو تبدیلش کنی به Divx یا فرمت دی وی دی خیلی کیفیتش هم بالا میمونه و حجمش هم خیلی میاد پایین

مگه شما این کارارو تا الان انجام نمی دادید که اینو میگید
فقط یه سی دی با یه دی وی دی عوض میشه
یه دی وی دی خام که 400 تومنه و سی دی 200 تومن.
خوب به اضافه اون هزینه رایت و این حرفا فکر کنم کلاً 400 تومن گرون شه
من همیشه میخرم 2800 تومن این دفعه میشه 3200 تومن :biggrin1:

مگه ما فقط کیفیت سی دی و کیفیت HD داریم که این حرف رو میزنید.
HD رو تبدیلش کنی به Divx یا فرمت دی وی دی خیلی کیفیتش هم بالا میمونه و حجمش هم خیلی میاد پایین
يعني رايتش فرق نمي‌كنه؟ سي‌دي 700 مگ هست و سريع‌تر رايت مي‌شه ولي دي‌‌وي‌دي هو سوختش بالاست و هم بيشتر طول ميكشه تا رايت بشه در نتيجه طرف مقابل هم كه رايت مي‌كنه پول بيشتري مي‌گيره. افست قبلي روي دي‌وي دي جواب نمي‌ده و براي همين بايد از ليبل گرون قيمت ژاپني استفاده بشه. با دي‌وي‌دي‌شدن حجم كار بالا تر مي‌ره و خود به خود كساني كه اون رو مي‌سازن پول بيشتري مي‌خوان. همه‌ي موارد رو در نظر بگيريد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or