Behnam_Yakuza
کاربر سایت
شما خیلی خوشحالی انگار :d مقایسش با کرایسیس و rage از نظر بهترین گرافیک سال رو گفتم وگرنه یه آدم کور هم میفهمه گرافیک BF3 از MW3 بالاتره...نه بابا خدایی ؟ :d مقایسش رو دوست دارم ببینم :d مثل این
یا این یکی
فعلا که با همونا همه رو میترکونهخوب ما هم اگه چندین سال انیمیشن های تکراری COD رو می دیدم خوابمون می گرفت :d
نتایج هم میبینیمقبول ولی تا اعلام نتایج باید بسی صبر کرد :d
قبل از اینکه بگی لول ثابت کن که اون نمایش روی DirectX 11 نبود وگرنه این لول به سمت خودت برمیگرده
در ضمن تو همین عکسی که گذاشتی *****ینگ بی روح کاملا مشخصه.الان شما میری بیرون چمن ها و درخت ها رو انقدر مات و سفید میبینی؟ قبول کن کلا خیلی رنگبندی بی روحه
من نمیدونم منظورت از متنوع چیه؟ چون گرافیک رو برده و بالا و انیمیشن ها بهتره شده شده تنوع؟ یا اینکه کریتوس و مارکوس فنیکس به خاطر تنوع به صورت افتخاری تو BF3 حضور دارن؟ اگه کنترل تانک و هلیکوپتر تنوعه که تو WAW و BO هم بود.حالا یکم ضعیف تر.در اینکه BF3 هر روز داره سعی می کنه خبر ساز باشه و هایپ کنه شکی نیست و البته در بزرگی بازی هم شکی نیست ! اما در کل یه سوال ! Bf3 الان متنوع تر ظاهر شده یا Mw3 ؟ خواهشا با دلیل و منطق جوابم رو بده !
بازم می گم برای بقیه عزیزان ، من خودم طرفدار Mw3 هستم ولی Bf3 روی Pc جدا خوب ظاهر شده
شما دقیقا منظورت از تنوع رو مشخص کن بعد من جوابت رو میدم.