Behnam_Yakuza
کاربر سایت
شما خیلی خوشحالی انگار :d مقایسش با کرایسیس و rage از نظر بهترین گرافیک سال رو گفتم وگرنه یه آدم کور هم میفهمه گرافیک BF3 از MW3 بالاتره...نه بابا خدایی ؟ :d مقایسش رو دوست دارم ببینم :d مثل این
یا این یکی
فعلا که با همونا همه رو میترکونهخوب ما هم اگه چندین سال انیمیشن های تکراری COD رو می دیدم خوابمون می گرفت :d
نتایج هم میبینیمقبول ولی تا اعلام نتایج باید بسی صبر کرد :d

قبل از اینکه بگی لول ثابت کن که اون نمایش روی DirectX 11 نبود وگرنه این لول به سمت خودت برمیگرده
در ضمن تو همین عکسی که گذاشتی *****ینگ بی روح کاملا مشخصه.الان شما میری بیرون چمن ها و درخت ها رو انقدر مات و سفید میبینی؟ قبول کن کلا خیلی رنگبندی بی روحه
من نمیدونم منظورت از متنوع چیه؟ چون گرافیک رو برده و بالا و انیمیشن ها بهتره شده شده تنوع؟ یا اینکه کریتوس و مارکوس فنیکس به خاطر تنوع به صورت افتخاری تو BF3 حضور دارن؟ اگه کنترل تانک و هلیکوپتر تنوعه که تو WAW و BO هم بود.حالا یکم ضعیف تر.در اینکه BF3 هر روز داره سعی می کنه خبر ساز باشه و هایپ کنه شکی نیست و البته در بزرگی بازی هم شکی نیست ! اما در کل یه سوال ! Bf3 الان متنوع تر ظاهر شده یا Mw3 ؟ خواهشا با دلیل و منطق جوابم رو بده !
بازم می گم برای بقیه عزیزان ، من خودم طرفدار Mw3 هستم ولی Bf3 روی Pc جدا خوب ظاهر شده
شما دقیقا منظورت از تنوع رو مشخص کن بعد من جوابت رو میدم.

الان تو این عکس رنگ بندی محیط چه مشکلی داره ؟
(ای خاک تو سر crytek)