amirmahmood
کاربر سایت
بهترین FPSامسال به نظر من باید یا BF3باشه یا C2!
از بین بازی های کنسولی هم RAGEوMW3روی کنسول ها FPS های خوبی هستن!
عجب دلیل قانع کننده ایrage یه چیزه تازست. پس rage
رو pc هم نمیشه گفت BF3 بهترین بازی باشه! شاید بهترین گرافیک PC بشه ولی هنوز زوده برا گفتن بهترین FPSمن به MW3 رای دادم ! چون نظر سنجی رو به صورت مولتی گذاشتی ! برای Pc مسلما BF3 ولی چون بحث کنسول هم وسط هست به نظرم MW3 بهتره ! ریج هم نظری ندارم دربارش !
جالبه تا الان MW 3 بیشترین رای آورده !!! از من بپرسید میگم پایین ترین نمره بین بازی ها تو لیست همین MW میاره
خب من یکم این پستت رو ویرایش میکنم ببینم به نتیجه میرسه یا نهشاید بشه گفت :d
مولتی پلیر قوی
گرافیک بالا
فریم ریت بالا
گیم پلی هم که معلومه دیگه :d
بهترینهای E3 از نظر Gamespot
Best Shooter
Arma III
Battlefield 3
BioShock: Infinite
Prey 2
The Darkness II
بهترین های E3 از نظر GAMETRAILERS
BEST FIRST PERSON SHOOTER
BATTLEFIELD 3
BIOSHOCK INFINITE
Modern Warfare 3
PREY 2
RAGE
بهترین های E3 2011 از نگاه Game Informer
بهترین بازی Shooter
Battlefield 3
با همین تکنولوژیشون هم هنوز جلوی کرایسیس2 با DirectX11 و RAGE عددی نیستدیگه اون مشکل ملت هست که سیستمشون پایینه :d نمیشه که از تکنولوژی استفاده نکرد چون ایرانی ها نمی خوان پول سیستم بدن ؟
مولتی پلیرش البته سازگار با سلیقه اکثر منتقدین هست :d
گیم پلی co up شاید اینطور باشه ولی بقیه ی که ما دیدیم اینطور نبود :d
حالا بر حسب شاید ، نظر چند تا از منتقدین دنیا رو یاداور می شم :d
خوب ؟
با همین تکنولوژیشون هم هنوز جلوی کرایسیس2 با DirectX11 و RAGE عددی نیست
اون گیم پلی 10 دقیقه ای که اول از همه اومد چیزی غیر از در باز کردن و سینه خیز رفتن بود؟
اون تریلر E3 هم که 6 دقیقه فقط یه تانک میرفت 4 تا نقطه رو در امتداد بی نهایت میترکوند
این منتقدین شما هم تا جایی که میدونم فقط از روی یک تریلر 5 دقیقه ای این انتخاب هاشون رو انجام دادن نه کل بازی
در کل انگار هایپ های EA کار خودش رو کرده و اثرش رو رو شما هم گذاشته
مدرکش عکس ها و تریلر های بازی هست که در سرتاسر نت موجود هست :d البته 2 تا چشم سالم هم همون کارو میکنهکو مدرک ؟
خب همون انیمیشن ها باعث جوگرفتگی شما و یه عده شده دیگه!! حداقل انتظار یه گیم پلی هیجان انگیز رو داشتم بعد از دیدن تریلر رفتم آب زذم به صورتم خواب از سرم بپره! :dاونی که باید نشون می داد انیمیشن ها بود که نمایش دادن ! انتظار داشتی با تانک میدون آزادی رو هدف بگیرن ؟ :d
حرف که نداره...ولی در میارن براش :d بله گرافیک بازی رو با 2 تا کارت 590 به خوبی نشون داد کلا *****ینگ سفید رنگ و بی روح هم به خوبی نشون داد.قرار بود 4 دقیق با تانک بره 3 نقطه رو تو نزدیک بزنه ؟ :d تریلرش حرف نداشت ! گرافیک بازی رو به زیبایی نشون داد ! متنوع هم بود !
خب همون black ops آخر سال بهترین بازی fps شد؟ حرف من اینه که چون کاندید بهترین E3 شده لزومی نداره آخر سال هم بهترین بشه.خیلی ها هم U3 رو انتخاب کردن ! یا پارسال COD BO ! یعنی بقیه بازی کردن اینا از رو تریلر نظر دادن ؟
عزیز معنی هایپ تبلیغ نیست!! الان اکتیویژن دقیقا کی هایپ کرده که هایپش جدید یا قدیمی باشه؟ این EAـــه که داره روزی 2 تا خبر از BF3 میده و میگه بازی ما از MW3 بهتره...من خودم هیجان MW3 رو بیشتر دوست دارم ولی فن الکی رو هم قبول ندارم ! بله روی کنسول BF3 هیچی نیست ! چندین جا هم گفتم دلایلم رو هم اوردم ولی روی pc برای همه مشهوده ! هایپی هم اگه کرده حداقل جدید و تازه بوده نه مثل COD که همون محیط و همون لوکیشن اینا رو رنگش رو عوض می کنه نشون می ده :d
می گم من خودم طرفدرا MW3 هستم و به MW3 هم رای دادم ولی حق گرفتن و فن بودن مسئله ای جداست !
مدرکش عکس ها و تریلر های بازی هست که در سرتاسر نت موجود هست :d البته 2 تا چشم سالم هم همون کارو میکنه
خب همون انیمیشن ها باعث جوگرفتگی شما و یه عده شده دیگه!! حداقل انتظار یه گیم پلی هیجان انگیز رو داشتم بعد از دیدن تریلر رفتم آب زذم به صورتم خواب از سرم بپره! :d
چون کاندید بهترین E3 شده لزومی نداره آخر سال هم بهترین بشه.
حرف که نداره...ولی در میارن براش :d بله گرافیک بازی رو با 2 تا کارت 590 به خوبی نشون داد کلا *****ینگ سفید رنگ و بی روح هم به خوبی نشون داد.
عزیز معنی هایپ تبلیغ نیست!! الان اکتیویژن دقیقا کی هایپ کرده که هایپش جدید یا قدیمی باشه؟ این EAـــه که داره روزی 2 تا خبر از BF3 میده و میگه بازی ما از MW3 بهتره...
یکم بیاید شفاف سازی کنید ببینم چرا rage وmw3 فقط روی کنسول خوب هستند مخصوصا rage که هنوز اولین شمارش هست داره میاد ؟بهترین FPSامسال به نظر من باید یا BF3باشه یا C2!