Behnam_Yakuza
کاربر سایت
شما یه مقایسه بذار که نشون بده هست.من اومدم با کرایسیس و ریج مقایسه کردم شما اومدی عکس مقایسه با cod گذاشتی؟بهنام جان شما داری می گی " با همین تکنولوژیشون هم هنوز جلوی کرایسیس2 با DirectX11 و RAGE عددی نیست " ! من می گم یه یه مقایسه نشون بده که نیست :d
چه ربطی داره؟ یعنی یهو ناگهان به ذهنشون رسیده که آره DX11 بذاریم باحال میشه اومدن خبرشو گذاشتن؟ خیلی چیزها از مدت ها قبل در دست ساختن ولی دیر از طرف سازنده تایید میشن.وجود DX11 هفته پیش تازه تایید شد
اولا که انیمیشن رو از عکس نمیشه تشخیص داد باید یا تریلر باشه یا خود بازی!! با توجه به تریلر هایی هم که از MW3 انیمیشن ها هم پیشرفت کرده بود.حالا نه در حد بتلفیلد ولی به نسبت بهتر شده بود.یه عکسی بود یه مقایسه جالبی بین Mw2 و Mw3 انجام داده بود ! الان گشتم پیداش نکردم ولی می گردم پیداش می کنم ! انیمیشن های تکراری و لوکیشن هیا تکراری و اینا ! ( طناب و قایق و اینا ) ! در جواب می خوای بگی اینجوری همه fps ها تکراری می شن :d ( می شناسمت رفیق :d ) ولی انیمیشن ها دیگه مسئله نیست که به این مسئله ضربه ای بزنه ! بلکه تازگی بازی رو داره !
در مورد اون مقایسه ی خوشحال هم باید بگم آدم اگر بین 2تا بازی غیر هم سبک هم بگرده تصاویر کاملا شبیه پیدا میکنه چه برسه به 2 تا شماره از یک بازی.
یک عکس برای مقایسه ی تکسچر های کرایسیس 1 با 2 گذاشته بودن که اگر کسی ندونه فک میکنه این عکس از یک بازی با تنظیمات گرافیکی مختلف هست!! پس بگیم کرایسیس 2 هم کاملا تکراری بود؟
اون مقایسه هم صحنه هایی مثل انفجار و غلاب انداختن بود که تو همه ی بازیها هست.پس بگیم همه ی بازیها تکرارین یه اسلحه دستته با نارنجک میزی همه رو میکشی...