نظر سنجي IGN : PS4 VS XBONE

benjohn

کاربر سایت
به گزارش IGN بيشتر مردم در مقايسه با XBONE طرفدار خريد PS4 هستند

طبق نظر سنجي كه توسط Great Male Survey آنجام شده 39% در صد اقدام به خريد ps4 خواهند كرد.12% Xbone خواهند خريد و 3% هم تمايل به خريد هر دو دارند باقي سوال شوندگان هم خواهان خريد هيچ كدام نبوده اند و بيشتر تمايل به بازي بر روي pc و smart phone و تبلتهاي خود دارند.

ps4-vs-xbox-one.jpg

http://www.ign.com/articles/2013/07/16/what-do-men-want-from-games-tech-and-mobile

آخرین ویرایش:
واقعا سونی تو نسل هشتم داره غوغا میکنه.
بنده به شخصه یکی از فنهای مایکرو هستم ولی تا اینجا که سونی بهتر عمل کرده.
باید منتظر بود تا عرضه ببینیم در بحث استفاده از تکنولوژی کدوم بهتر عمل میکنن.
امیدوارم مایکرو با استفاده از DX اختصاصی که برای x1 در نظر گرفته بتونه ضعفهای سخت افزاریش رو جبران کنه تا دل ما هم شاد بشه

البته یه موضوعی هم هست که بازی های انحصاری اکس باکس میتونه خیلی هارو وادار به خرید سخت افزار ضعیف تر و گرون تر بکنه . مثلا halo بازی کمی نیست! یا gears of war یا alan wake ... خیلی ها نمیتونن از این بازی ها بگذرند .

البته یه موضوعی هم هست که بازی های انحصاری اکس باکس میتونه خیلی هارو وادار به خرید سخت افزار ضعیف تر و گرون تر بکنه . مثلا halo بازی کمی نیست! یا gears of war یا alan wake ... خیلی ها نمیتونن از این بازی ها بگذرند .
در مقابل این بازی ها هم غول های انحصاری سونی قرار داره که هیچ کس نمیتونه از اونا بگذره! یه بازی ناتی داگ میتونه خیلیارو وادار کنه که ps4 بخرن حالا مابقی انحصاری ها که بماند.

واقعا با یک نگاه ساده میشه فهمید که سونی باز هم از نظر انحصاری موفق عمل کرده، همینم باعث میشه تا باز هم در نسل بعد هم از کار سونی مطمئن باشم.

من همه ترسم اینه که باز ایکس باکس زودتر هک بشه و مجبور بشم ایکس باکس رو زودتر بخرم :دی ، بابا آخه دوست دارم نسل رو با کنسول محبوبم شروع کنم اونطوری اصلاً حس تغییر نسل و خرید کنسول جدید به آدم دست نمیده ، مثل موقعی که 360 خریدم :| ، چون دلم دنبال PS3 بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or