نظر سنجي IGN : PS4 VS XBONE

benjohn

کاربر سایت
به گزارش IGN بيشتر مردم در مقايسه با XBONE طرفدار خريد PS4 هستند

طبق نظر سنجي كه توسط Great Male Survey آنجام شده 39% در صد اقدام به خريد ps4 خواهند كرد.12% Xbone خواهند خريد و 3% هم تمايل به خريد هر دو دارند باقي سوال شوندگان هم خواهان خريد هيچ كدام نبوده اند و بيشتر تمايل به بازي بر روي pc و smart phone و تبلتهاي خود دارند.

ps4-vs-xbox-one.jpg

http://www.ign.com/articles/2013/07/16/what-do-men-want-from-games-tech-and-mobile

آخرین ویرایش:
اگه بخوام کل کل کنم (که نمی کنم!) می گم فروش Halo به اندازه کل بازی های انحصاری سونی رو هم بیشتره. :دی
داوود همون بهتر که نمیخوای کل کل کنی :دی چون این قضیه که انحصاری های سونی نمیفروشن مال قبل از 2010 بود :دی
هیلو هم فقط همون نسخه ی سومش بود که فروش عجیب غریبی کرد. از اونور GT5 بیش از 10 میلیون، GOW III بیش از 5 میلیون، آنچارتد 3 بیش از 7 میلیون و TLOU هم که تو 5 هفته دور و بر 4 میلیون نسخه فروش داشتن :دی بقیه ی خورده ریزا رو هم اصلا حساب نمیکنیم :دی مثلا بخوایم حساب کنیم سری آنچارتد روی هم بیش از 17 میلیون فروش داشته.

خب در اینکه الان شرایط به نفع سونی هست شکی نیست ولی این % ربطی به فروش نداره! موقعی که ایکس باکس 360 اومد کسی براش 0% شانس مقابل سونی قایل نبود ولی میبینیم که تونست خودشو بالا بکشه و بعد 8 سال هنوزم از نظر نرم افزاری پردرآمدترینه! الانم هیچی مشخص نیست وقتی کنسولا عرضه شدن مردم تازه با خودشون قضاوت میکنن که چی ارزش داره! و البته این یه موضوع کاملا شخصی و سلیقه ای هست! مثلا خود من تو این نسل سال 2008 ایکس باکس خریدم تا حالا هم نگهش داشتم اما تو همین مدت 4 بار PS3 خریدم و بعد دلمو زد فروختم و دوباره به خاطر یه انحصاری رفتم خریدم! یعنی سلیقه ی من جوری بود که تونستم 5 سال ایکس باکس 360 رو نگه دارم ولی بیشتر 1 ماه نتونستم با PS سر کنم! کساییم میشناسم که بر عکس منن! اگه میخواین از همین حالا بوکمارک کنین, به خاطر کار بزرگی که مایکروسافت با ایکس باکس 360 کرد مطمئن باشید اگه تو این نسل بیشتر از سونی نفروشه و کسب در آمد نکنه کمترم نمیشه مخصوصا اینکه امکانات فوق العاده خوبی برای گیمرای آمریکایی در نظر گرفتن و به هر حال بزرگترین بازار گیم ملا آمریکا هست و اونجا خونه ی مایکروسافت حساب میشه! رقابت این نسل مثل نسل قبل نزدیکه فقط اینبار رقابت بین 2 شرکت هست و شرکت سوم بزودی کلا کنسول به اصطلاح نسل بعدشو جمع میکنه از تو بازار اگه خدا بخواد...

خب در اینکه الان شرایط به نفع سونی هست شکی نیست ولی این % ربطی به فروش نداره! موقعی که ایکس باکس 360 اومد کسی براش 0% شانس مقابل سونی قایل نبود ولی میبینیم که تونست خودشو بالا بکشه و بعد 8 سال هنوزم از نظر نرم افزاری پردرآمدترینه! الانم هیچی مشخص نیست وقتی کنسولا عرضه شدن مردم تازه با خودشون قضاوت میکنن که چی ارزش داره! و البته این یه موضوع کاملا شخصی و سلیقه ای هست! مثلا خود من تو این نسل سال 2008 ایکس باکس خریدم تا حالا هم نگهش داشتم اما تو همین مدت 4 بار PS3 خریدم و بعد دلمو زد فروختم و دوباره به خاطر یه انحصاری رفتم خریدم! یعنی سلیقه ی من جوری بود که تونستم 5 سال ایکس باکس 360 رو نگه دارم ولی بیشتر 1 ماه نتونستم با PS سر کنم! کساییم میشناسم که بر عکس منن! اگه میخواین از همین حالا بوکمارک کنین, به خاطر کار بزرگی که مایکروسافت با ایکس باکس 360 کرد مطمئن باشید اگه تو این نسل بیشتر از سونی نفروشه و کسب در آمد نکنه کمترم نمیشه مخصوصا اینکه امکانات فوق العاده خوبی برای گیمرای آمریکایی در نظر گرفتن و به هر حال بزرگترین بازار گیم ملا آمریکا هست و اونجا خونه ی مایکروسافت حساب میشه! رقابت این نسل مثل نسل قبل نزدیکه فقط اینبار رقابت بین 2 شرکت هست و شرکت سوم بزودی کلا کنسول به اصطلاح نسل بعدشو جمع میکنه از تو بازار اگه خدا بخواد...
نسل 7 خيلي متفاوت بود سوني يك سال دير اومد توي همون يك سال مايكرو 10 مليون فروخته بود قيمتش دوبرابر xboxبود برنامه نويسي روش به مراتب سختتر تر بود مخصوصا در سال اول بازيهاي مولتي روش بدتر بودن انحصارياي سوني دو سال اول در حد اسهال بودن ( الان قضيه كاملا متفاوته) اكثر بازياي خوبش از 2009 به اينور اومدن باز با تمام اين تفاسير الان هرچند خيلي كم ولي باز از ايكس باكس بيشتر فروخته.
اما نسل 8 تمام مسائل فوق منتفيه و سوني اومده كه انتقام بگيره. در ضمن نظر شما محترمه چرا بايد بوكمارك بشه؟

بله بله..متاسفانه این صنعت نیاز به مایکرو داره.ولی این نیاز دلیل بر بّری بودن مایکرو از خظا و اشتباهات فاحشش در حق مشتری نیست.مایکرو فقط داره با بازوی مالی و قدرت پولی این صنعت رو میچرخونه.حق احترام به مشتری و کیفیت در ادبیات مایکرو جایی نداره.من همیشه از مایکرو دفاع کردم.کسی نمیتونه بگه مایکرو این نسل بد کار کرد ولی باید ببینیم معیارمون از موفقیت چیه؟اگر معیارمون فروش بیشتر نسبت به سونی هست باید بگم مایکرو شاهکار کرده و ابدا جایی برای انتقاد نیست.ولی اگر بخوام این نتیجه رو منفک از ضعف سونی حساب کنم اوونوقت میرسم به یه سری سیاستهای سوپر امپریالیستی مایکرو و نبود تبازی انحصاری و مشکلات کیفیت کتسول و هزار جور دردسر دیگه.
فرق کیفیت یه محصول ژاپنی با یه محصول مشابه آمریکایی اینه که من 600ساعت mw2 با psn بازی میکنم و هیچ اتفاقی نمیفته ولی نصف همین ساعت رو با live بازی میکنم و مجبورم برم دسته بخرم.

مورد دیگه اینه که مایکرو وخوب موقعی از روند رو به اضمحلال شرکتهای ژاپنی در تامین نیروی انسانی مجرب و تولیدات بومی با کیفیت بالا سود برد.اکثر شرکتهای ژاپنی در این نسل عملکردشون زیر سایه شرکتهای آمریکایی بود و همین نزول بی سابقه شرکتهای ژاپنی راه رو برای شرکتهای غربی و آمریکایی باز کرد تا بازار رو اونجور که دوس دارن پیش ببرن.

دیگه فکر میکنم حتی فن های متعصب مایکرو هم اعتقاد داشته باشن که در زمینه احترام به مشتری و کیفیت محصولات سونی و کلا ژاپنی ها چندسروگردن از همه جای دنیا بالاترن.اونها از بچگی توو خونشون چیزی به نام وجدان اجتماعی آموزش داده میشه برای همینم وقتی متوجه میشن که در خط تولید شرکت تویوتا یه نقص کوچیک پیش اومده، تمام اتومبیلهای عرضه شده رو جمع میکنن و رییس شرکت تویوتا هم به مشتریها برای ادای عذرخواهی تعظیم میکنه.

بله بله..متاسفانه این صنعت نیاز به مایکرو داره.ولی این نیاز دلیل بر بّری بودن مایکرو از خظا و اشتباهات فاحشش در حق مشتری نیست.مایکرو فقط داره با بازوی مالی و قدرت پولی این صنعت رو میچرخونه.حق احترام به مشتری و کیفیت در ادبیات مایکرو جایی نداره.من همیشه از مایکرو دفاع کردم.کسی نمیتونه بگه مایکرو این نسل بد کار کرد ولی باید ببینیم معیارمون از موفقیت چیه؟اگر معیارمون فروش بیشتر نسبت به سونی هست باید بگم مایکرو شاهکار کرده و ابدا جایی برای انتقاد نیست.ولی اگر بخوام این نتیجه رو منفک از ضعف سونی حساب کنم اوونوقت میرسم به یه سری سیاستهای سوپر امپریالیستی مایکرو و نبود تبازی انحصاری و مشکلات کیفیت کتسول و هزار جور دردسر دیگه.
فرق کیفیت یه محصول ژاپنی با یه محصول مشابه آمریکایی اینه که من 600ساعت mw2 با psn بازی میکنم و هیچ اتفاقی نمیفته ولی نصف همین ساعت رو با live بازی میکنم و مجبورم برم دسته بخرم.

مورد دیگه اینه که مایکرو وخوب موقعی از روند رو به اضمحلال شرکتهای ژاپنی در تامین نیروی انسانی مجرب و تولیدات بومی با کیفیت بالا سود برد.اکثر شرکتهای ژاپنی در این نسل عملکردشون زیر سایه شرکتهای آمریکایی بود و همین نزول بی سابقه شرکتهای ژاپنی راه رو برای شرکتهای غربی و آمریکایی باز کرد تا بازار رو اونجور که دوس دارن پیش ببرن.

دیگه فکر میکنم حتی فن های متعصب مایکرو هم اعتقاد داشته باشن که در زمینه احترام به مشتری و کیفیت محصولات سونی و کلا ژاپنی ها چندسروگردن از همه جای دنیا بالاترن.اونها از بچگی توو خونشون چیزی به نام وجدان اجتماعی آموزش داده میشه برای همینم وقتی متوجه میشن که در خط تولید شرکت تویوتا یه نقص کوچیک پیش اومده، تمام اتومبیلهای عرضه شده رو جمع میکنن و رییس شرکت تویوتا هم به مشتریها برای ادای عذرخواهی تعظیم میکنه.
من فن مایکروسافت ولی هیچکدوم ازا ین حرفا رو قبول ندارم ! چرا ؟! توضیح میدم ! اول از همه مشکل کنسول . خب این اشتباه مایکروسافت بود که خودشونم قبول کردن کنسولشون مشکل داشته و کنسول شما رو عوض میکردن اگه مشکلی پیدا میکرد, این مشکلی بود که مایکروسافت قبولش داشت , کنسول مشتری ها رو تعویض میکرد ( اینکه تو ایران کنسول قاچاقی میاد تقصیر مایکرو نیست! ) و بعدا هم کاملا مشکل رو حل کردن ! اینکه شما دستگاهتون مشکلی پیدا میکنه و قبول میکنید و اصلاحش میکنید خلاف مشتری مداریه ؟! در مورد کیفیت دسته که فک کنم کلا برعکس گفتی ! شما اگه 1 ماه با دسته ی PS3 بازی کنی میپکه رسما شما یه سر برو بازار ببین روزی چند نفر دسته ی داغون شده ی PS3 میارن نو میخرن ! خود من برای 4 تا کنسول 14 تا دسته خریدم ! ولی 2 تا دسته ی ایکس باکس از 5 سال پیش تا حالا دارم مثل روز اولش داره کار میکنه ! خواهشا در مورد کنترلرها اغراق نکنین چون وضعیت جفتشون کاملا مشخصه ! در مورد بازی انحصاری باید بگم سونی بازیای انحصاری بهتری داشت البته به نظر من, ولی این دلیل بر کم کاری یا بد بودن ایکس باکسه ؟! اینکه من HR و Uncharted رو به GEOW و Halo ترجیح میدم مشکل مایکروسافت نیست, بازیای مایکروسافت بیشتر روی جنبه ی آنلاین تاکید داشتن ! کم بازی انحصاری خوب عرضه نکرد مایکروسافت ! خوب بودن بازیا سونی دلیل بر بد بودن مال مایکروسافت نیست , این چیزا سلیقه ایه ! اگه اینجوری بود که فروش بازیای ایکس باکس بیشتر نبود ! تا قبل از این سیاست دست دوم و آنلاین مایکروسافت نماد مشتری مداری بود ! شما برو ببین کدوم یکی از محصولات مایکروسافت از ساپورت بیشتر نسبت به رقباش نداره . همین ایکس باکس 360 کنسول 8 سال پیشه ولی اینمه اینترفیس رو درش تغییر دادن به خاطر مشتری اینهمه برنامه براش درست کردن و اینمه امکانات مختلف براش گذاشتن ! آخرین مبحثم که شما میگی ژاپنیا مشتری مدارن و آمریکاییا خیلی دزدن باید بگم در اشتباهی ! کنسول خدا دلاری رو مایکروسافت سال 2006 عرضه نکرد ! محصول بی کیفیتی به اسم PS Move و PS Eye رو مایکروسافت عرضه نکرد ! کم کاری توی زمینه ی آپدیت کنسول کار مایکروسافت نبود ! حذف امکانات کنسول از جمله لینوکس کار مایکروسافت نبود ! عقب موندن از دنیای آنلاین توی نسل قبل کار مایکروسافت نبود ! شما چطور میگی مایکروسافت وجدان نداره و ژاپنیا فقط دارن ؟! مایکروسافت یه سری سیاست گذاشت که از اون سیاستا کوچکترین سودی نمیبرد و اشتباهش این بود که جای معرفی کنسول روی این سیاستا مانور داد ! بعد به اشتباهش پی برد و رسما چند وقت پیش اعلام کردن شرم بر ما که نتوسنتیم واقعیتو درست نشون بدیم ! الان اون سیاستا قبل از عرضه ی کنسول حذف شده ! من اسم اینو مشتری مداری میذارم ! یکی دیگه از نشانه های مشتری مداری احترام به شعور مخاطبه ! توی E3 هر 2 تا شرکت 2 ساعت زمان کنفرانس داشتن ! از 2 ساعت کنفرانس سونی 1 ساعت صرف حرف زدن راجع به PS3 و Vita و PS4 که چقد قوین و چقد خوبن شد , یه ربع صرف بازیای Indie شد که البته خیلیاشون انحصاریم نبودن , یه ربع 4 تا تک دمو نشون دادن باقیشم صرف توهین به شعور من مخاطب کردن ! چطور ؟! اومدن با لودگی و مسخره بازی کلی از وقت کنفرانس رو گرفتن که بگن کنسول ما نیازی به آنلاین بودن نداره ! واقعا خجالت آور بود شرکتی که خودش و طرفداراش به ایکس باکس تیکه مینداختن که چرا موقع معرفی امکانات TV نشون داده اومدن نیم ساعت مسخره بازی در آوردن که کنسولشونو با این کارای مضحک بفروشن ! تو 2 ساعت کنفرانس حتی 1 ساعت صرف بازی نشد و این بزرگترین توهین به من مخاطب بود ! بر عکس اون مایکروسافت اومد گفت ما قول دادیم بازی نشون بدیم و اینقدر بازی نشون دادن که دیگه وقت کم آوردن ! من به این میگم مشتری مداری ! اینکه من بیام 4 تا حرف خوب بزنم و شرکت رقیب رو بخوام تخریب کنم و ... اسمش مشتری مداری نیست بلکه سو استفاده از مخاطبه ! همه ی اینا رو گفتم که خدمت شما استاد عزیز عرض کرده باشم جای تمام طرفدارا موضع نگیرید , بنده طرفدار مایکروسافت هستم , اشتباهاتشو قبول دارم اما همین شرکتو مشتری مدار ترین شرکت میدونم چون همیشه به من ایکس باکس یوزر , ویندوز یوزر , ویندوزفون یوزر , آفیس یوزر و ... احترام گذاشته و اگه خواسته ای داشتم عملی کرده و مهتر از اون همیشه سعی کرده بهتر باشه اما نه به قیمت مسخره بازی و تخریب و البته اگه اشتباهی کرده با 100 تا امتیاز مختلف سعی کرده جبران کنه ! یادتون بیارین که همین MS به سونی بخاطر TLOU تبریک گفت ! یادتون باشه همین مایکروسافت به چندین شرکت تا حالا وام بلا عوض داده , یادتون باشه مایکروسافت همون شرکتیه که یه سیستم عامل رو 10 سال ساپورت کرد و یادتون باشه مشتری مداری به حرف زدن نیست به بهتر شدن و جبرا اشتباهات و گوش دادن به حرف مشتریه !

الان کلا چرت و پرت گفتی , فقط همینو بگم بهت .

چیزی از ژاپن میدونی شما ؟
اخه یجور درمورد ژاپن صحبت میکنه هرکی ندونه فکر میکنه شهرونده ژاپنیه ..
تاپیک دیگه به جنگ بین ژاپن و امریکا تبدیل نکنین:d.همون جنگ بین کنسول ها کافیه.ما که نه ژاپنی هستیم نه امریکایی فقط از محصولاتشون استفاده میکنیم.فن کشور ها تولید کننده کنسول ندیده بودیم که گویا تو این تاپیک خودی نشون دارن میدن:d

با این وضعیت مملکت و ...... شماها چه حالی دارید که سره این موضوعا میشیند کل کل میکنید و بعضا طومار مینویسید!!:d
من ایکس باکس فنم ولی در نسل بعدی فنِ جیبه خودمم.یعنی هرکدوم زودتر کپی خور شد.البته دلم روشنه ایکس باکس زودتر هک میشه.حتی با اینکه نمیتونم با این DualShock مسخره ارتباط برقرار کنم.

واقعا لازمه جواب ايشون رو بديم؟

نه خداییش ... ولی انصافا اینکه مشتری مداری ژاپنی ها رو مسخره کرد یه جورایی بهم بر خورد ... بعضی چیزا یه وجهه جهانی و بشری داره ... درسته مال ژاپنه ... ولی منم به عنوان یه انسان از این برخورد و موضوع افتخار میکنم ... درست همون طور که انتظار ندارم یه غربی و همون امریکایی برای تمدن کشورم فیلم 300 بسازه ... اصلا هم دوست ندارم یه شیفته اونجا بیاد یه فرهنگ خوب در این دنیا رو مسخره کنه ...

الله اکبر فصه رستم و سهراب میگید بابا اینقدرخودتونو اذیت نکنید یه نظر سنجی بیشتر نیست
جا سوئیچی و رم تلویزیون ناسا؟
50 centخودمون?

من مندم چطور مردم رو pc و یا اسمارت فون بازی میکنن من 2 تا بازی رو سیستم بازی کردم اعصاب برام نموند !!
من بازی روی کنسول دستی رو به گوشی خیلی بهتر میدونم ...
گوشی بدرد بازی های سرگرم کننده میخوره که وقت بگذره !!

من هم موندم شما چطوری با کنسول بازی می کنید وقتی راحت ترین نوع بازی کردن با گوشی یا pc هست

چیزی که مهمه اینه من با سونی خاطراتم رو ساختم
ps1 ps2 ps3 ps vita
هیچوقت اینارو با یک دستگاه تجاری با نام ایکس باکس عوض نمیکنم
هاروست موون و لست آو آس (برای مثال ) به کل ماکروسافت می ارزه

داوود همون بهتر که نمیخوای کل کل کنی :دی چون این قضیه که انحصاری های سونی نمیفروشن مال قبل از 2010 بود :دی
هیلو هم فقط همون نسخه ی سومش بود که فروش عجیب غریبی کرد. از اونور GT5 بیش از 10 میلیون، GOW III بیش از 5 میلیون، آنچارتد 3 بیش از 7 میلیون و TLOU هم که تو 5 هفته دور و بر 4 میلیون نسخه فروش داشتن :دی بقیه ی خورده ریزا رو هم اصلا حساب نمیکنیم :دی مثلا بخوایم حساب کنیم سری آنچارتد روی هم بیش از 17 میلیون فروش داشته.

نه خیر من منظورم این بود که بخوام الکی کل کل کنم میرم تو بحث فروش و اینا و بحث رو اضطلاحا فرسایشی می کنم وگرنه راه برای پیچوندن مسئله زیاده :دی
=============================================================================================
@ همه :دی
اصلا کلا می دونید مشکل این فروم چیه. اینه که حرفای همدیگرو خوب درک نمی کنیم و اون چیزی که خودمون دوست داریم رو از روی پست هر کسی برداشت می کنیم. :دی طرف نوشته کنسول. یکی که طرف مایکرو سافته باخودش می گه داره به Xone توهین می کنه برم یه چی بهش بگم، یکی دیگه می گه نه داره از PS4 طرفداری می کنه الان حالش رو می گیرم و .......

دیدم که می گم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or