نظر سنجي IGN : PS4 VS XBONE

benjohn

کاربر سایت
به گزارش IGN بيشتر مردم در مقايسه با XBONE طرفدار خريد PS4 هستند

طبق نظر سنجي كه توسط Great Male Survey آنجام شده 39% در صد اقدام به خريد ps4 خواهند كرد.12% Xbone خواهند خريد و 3% هم تمايل به خريد هر دو دارند باقي سوال شوندگان هم خواهان خريد هيچ كدام نبوده اند و بيشتر تمايل به بازي بر روي pc و smart phone و تبلتهاي خود دارند.

ps4-vs-xbox-one.jpg

http://www.ign.com/articles/2013/07/16/what-do-men-want-from-games-tech-and-mobile

آخرین ویرایش:
خوب این گزارش از خیلی جهات می تونه درست باشه !به نظر من هم همینطور هست
لابود از خودتون می پرسید چرا ؟

یکی از دلایل خرید هر کنسول بی شک بازی های انحصاری ان کنسولمی تونه باشه . تو نسل قبل هم سونی نشان دادن که تو تعداد عناوین انحصاری با اختلاف زیادی برتری داشت !
یکی ار کاربران فضای مجازی تونسته انحصاریهای هر 2 کنسول که از تاریخ 2012-2013هستند را جمع اوری کنه
اگه تو تصویر زیر دقت کنید ماکرو تو این 3 سال جمعا 13 عنوان انحصاری برای کنسول خودش معرفی کرد این در حالی هست که سونی 56 عنوان انحصاری برای کنسول خودش معرفی و به بازار عرضه کرد
البته ماکرو هم برنده عناوین حرکتی یا کینکت هست که حدود 42 عنوان منتشر کرد
این در حالی هست که سونی 20 عنوان را برای Move منتشر کرد

قضاوت با خودتان

دقيقا
مايكرو خيلي داره رو كينكت مانور ميده و خيلي ها فكر ميكنن كه واقعا سوني جواب خاصي نداره كه بده بد نيست اين ويدئو رو ببينن شايد نظرشون عوض شد
http://host10.aparat.com//public/us...04/fb9986b21e85b4af59e4f1e59c117f72609656.mp4

عجب چیز فک بر انداز با حالی بود ... مثل فیلم های فضایی بود .....

صفحه اصلی خود اپارات نمیاد ... از کجا میتونم این ویدئو رو دانلود کنم ... حسابی جوگیر شدم ...

واقعا باید تاسف خورد که توی یه تاپیک از 34-35 تا پست فقط 2 تا پستش واقعا به درد بخور بوده و بقیه اش بلا استثنا یا اسپم بوده یا کل کل الکی.

@hosein meمرسی حسین بابت این لیست بازی ها البته باید توجه کرد که از این لیست بلند بالای سونی تو بازی های انحصاری فقط 15 تا عنوان هستن که خیلی خوب از کار در اومدن و بقیه یا اصلا عنوان های خوبی نبودن و یا ژاپنی پسند بودن. مایکروسافت هم در این طرف 8 تا بازی عالی داره. بازی های کینکت و موو رو هم کلا حساب نمی کنیم.

ویرایش: البته نمی دونم لیستی که گذاشته شده فقط مربوط به بازی هایی هست که خود استودیو ها ساختن یا صرف انحصاری بودن ملاک بوده، باید توجه کنید که در اون لیست بلند بالای سونی که این کاربر عزیز مجازی :دی تهیه فرمودن pUPPETEER هست ولی تو طرف مایکروسافت Mark Of The Ninja و Dust که جز بهترین بازی های آرکیدی بودن که تو این نسل عرضه شدن نیست.

آخرین ویرایش:
واقعا باید تاسف خورد که توی یه تاپیک از 34-35 تا پست فقط 2 تا پستش واقعا به درد بخور بوده و بقیه اش بلا استثنا یا اسپم بوده یا کل کل الکی.

@hosein meمرسی حسین بابت این لیست بازی ها البته باید توجه کرد که از این لیست بلند بالای سونی تو بازی های انحصاری فقط 15 تا عنوان هستن که خیلی خوب از کار در اومدن و بقیه یا اصلا عنوان های خوبی نبودن و یا ژاپنی پسند بودن. مایکروسافت هم در این طرف 8 تا بازی عالی داره. بازی های کینکت و موو رو هم کلا حساب نمی کنیم.

ویرایش: البته نمی دونم لیستی که گذاشته شده فقط مربوط به بازی هایی هست که خود استودیو ها ساختن یا صرف انحصاری بودن ملاک بوده، باید توجه کنید که در اون لیست بلند بالای سونی که این کاربر عزیز مجازی :دی تهیه فرمودن pUPPETEER هست ولی تو طرف مایکروسافت Mark Of The Ninja و Dust که جز بهترین بازی های آرکیدی بودن که تو این نسل عرضه شدن نیست.

اولا بازی های خوب سونی بالای 20 تاست ..... بعدم از کی خیمه شب بازی بازی دانلودی شده ؟؟؟؟ خیلی خوب میشه دید که بازی مثل جورنی هم تو لیست سونی نیست ...

از جورنی که گنده تر نداریم .... پس ...............

دقيقا
مايكرو خيلي داره رو كينكت مانور ميده و خيلي ها فكر ميكنن كه واقعا سوني جواب خاصي نداره كه بده بد نيست اين ويدئو رو ببينن شايد نظرشون عوض شد
http://host10.aparat.com//public/us...04/fb9986b21e85b4af59e4f1e59c117f72609656.mp4
@-):eek:@-):eek::blink1::o:surrender:
واقعا،واقعا،واقعا خرید یک ps4 واجب شد.چرا این قابلیت رو در رونمایی کنسول نشون ندادن؟
خیلی فوق العاده بود.دستش رو میزاشت پشت دسته ، داخل دسته تاریک میشد . تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم.
دمشون گرم خدایی

ديگ داري كم لطفي ميكني ديگه كيفيت انحصاري هاي سوني رو نميشه زير سوال برد بله كميت بالاتري دارن اما واقعا كيفيتشون هم بينظيره

- - -ویرایش - - -

@-):eek:@-):eek::blink1::o:surrender:
واقعا،واقعا،واقعا خرید یک ps4 واجب شد.چرا این قابلیت رو در رونمایی کنسول نشون ندادن؟
خیلی فوق العاده بود.دستش رو میزاشت پشت دسته ، داخل دسته تاریک میشد . تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم.
دمشون گرم خدایی
عاشق اين آدم آهنيا شدم فوقالعادن دلم ميخواسا برم تو مونيتور بوسشون كنم:-*

اولا بازی های خوب سونی بالای 20 تاست ..... بعدم از کی خیمه شب بازی بازی دانلودی شده ؟؟؟؟ خیلی خوب میشه دید که بازی مثل جورنی هم تو لیست سونی نیست ...

از جورنی که گنده تر نداریم .... پس ...............

پاپتییر قبول :دی ولی بلیچ چی ؟ اون که اصلا تو سال 2011 عرضه شده. با اینکه تو سر در لیست زده 2012-2013

من نمی خوام بگم که انحصاری های سونی خوب نیستن چون این حرف فوق العاده احمقانه اس. ولی این رو می خوام بگم که این طوریا هم نیست که فقط انحصاری های سونی AAA هستن و فلان و بیسال. اگه بخوام کل کل کنم (که نمی کنم!) می گم فروش Halo به اندازه کل بازی های انحصاری سونی رو هم بیشتره. :دی

- - -ویرایش - - -

ديگ داري كم لطفي ميكني ديگه كيفيت انحصاري هاي سوني رو نميشه زير سوال برد بله كميت بالاتري دارن اما واقعا كيفيتشون هم بينظيره

نه منظور کیفیت نیست منظورم اینه که جفتشون انحصاری های خوبی دارن ولی سونی بیشتر هاردکورها رو هدف قرار داده تا مایکرو. شاید اگر همین نظر سنجی تو یه جامعه آماری با سن پایین تر 13 سال می شد، نتیجه کاملا به نفع مایکرو می چرخید.

پ می گم فروش Halo به اندازه کل بازی های انحصاری سونی رو هم بیشتره. :دی

مدرک ؟ فقط فروش سری GOW و آنچارتد و GT5 رو جمع بزنی رقم زیادی میشه, تازه کیلزون ها و رزیستنس ها و اینفیموس ها و the last of us و LBP ها و . . . بماند

سعی کن همینجوری یه چیزی نپرونی

مدرک ؟ فقط فروش سری GOW و آنچارتد و GT5 رو جمع بزنی رقم زیادی میشه, تازه کیلزون ها و رزیستنس ها و اینفیموس ها و the last of us و LBP ها و . . . بماند

سعی کن همینجوری یه چیزی نپرونی
پر فروش ترين بازي انحصاري نسل 7 ماريو گلكسي بوده روي وي و مقام دوم رو هم gt5 داره با حدود 12 مليون نسخه halo هم حدودا 4.3 مليون فروخته بريد تو ويكيپديا نوشته اينم مبع اگه كسي سوال داشت

پاپتییر قبول :دی ولی بلیچ چی ؟ اون که اصلا تو سال 2011 عرضه شده. با اینکه تو سر در لیست زده 2012-2013

من نمی خوام بگم که انحصاری های سونی خوب نیستن چون این حرف فوق العاده احمقانه اس. ولی این رو می خوام بگم که این طوریا هم نیست که فقط انحصاری های سونی AAA هستن و فلان و بیسال. اگه بخوام کل کل کنم (که نمی کنم!) می گم فروش Halo به اندازه کل بازی های انحصاری سونی رو هم بیشتره. :دی

- - -ویرایش .

خوب در این مورد منم مسئله کل کل نبود ... وگرنه همون 6 تا aaa مایکرو هم سه تا فرانچایز تشکیل شده ...

و کل فروش هیلو و فروتزا راست GT نمیشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or