نظر سنجي IGN : PS4 VS XBONE

benjohn

کاربر سایت
به گزارش IGN بيشتر مردم در مقايسه با XBONE طرفدار خريد PS4 هستند

طبق نظر سنجي كه توسط Great Male Survey آنجام شده 39% در صد اقدام به خريد ps4 خواهند كرد.12% Xbone خواهند خريد و 3% هم تمايل به خريد هر دو دارند باقي سوال شوندگان هم خواهان خريد هيچ كدام نبوده اند و بيشتر تمايل به بازي بر روي pc و smart phone و تبلتهاي خود دارند.

ps4-vs-xbox-one.jpg

http://www.ign.com/articles/2013/07/16/what-do-men-want-from-games-tech-and-mobile

آخرین ویرایش:
من پیش از اینکه هر دو کنسول نسل جدید رو نمایی بشن همیشه می گفتم که به دلم اوفتاده سونی با PS4 دوباره به دوران طلایی خودش یعنی PS2 باز می گرده اما طرفداران ماکروسافت مسخره می کردند حالا هم چیز زیادی به عرضه این دو باقی نمونده و ببینید کی گوی سرعت رو در فروش می گیره...
راستی چرا سایت بازی سنتر از این نظر سنجی ها تو صفحه اصلیش نمی ذاره؟هر چند با غروری که ماکرو فنها تو ایران دارند نتیجه این نظر سنجی بر خلاف کل دنیا می شه!!
دقيقا
مايكرو خيلي داره رو كينكت مانور ميده و خيلي ها فكر ميكنن كه واقعا سوني جواب خاصي نداره كه بده بد نيست اين ويدئو رو ببينن شايد نظرشون عوض شد
http://host10.aparat.com//public/us...04/fb9986b21e85b4af59e4f1e59c117f72609656.mp4

هیچکس تنها نیست اه اه
=))
مایکرو هرچه زودتر دست از سر این صنعت برداره لطف بزرگی به گیم کرده.
موافقم
همون ویندوز بزنه بهتره

از اونجایی که من بیماری خریدن این چیزارو دارم هر 2رو میخرم ولی PS4برنده این مبارزه هست

کنار کشیدن مایکروسافت برابر با از بین رفتن نیمی از هیجان و تازگی و حس و حال این صنعت!
به دست بعضی ها که بود دوست داشتن یک SONY نامی باشه و یک کنسولش و با یک کلونی از سری بازی های Uncharted و God of War و تمام! به اندازه کافی جفت کنسول ها برای کسی که علاقه مند هست هیجان انگیز هستند که نظرش توی خطی ترین شیوه های نظر سنجی سنجیده نشه!
XBox را دوست دارید یا PS ؟
Xbox O Vs PS4 ؟
ایکس باکس می خرید یا PS ؟
X موفق تر هست یا PS ؟
شبا خوابه X می بینی یا PS ؟
GPU ایکس رو دوست داری یا PS ؟ DDR3 دوست داری یا DDR5 ؟ رنگ جعبه کارتون ایکس باکس دوست داری یا ps؟ و و و ....

دقيقا
مايكرو خيلي داره رو كينكت مانور ميده و خيلي ها فكر ميكنن كه واقعا سوني جواب خاصي نداره كه بده بد نيست اين ويدئو رو ببينن شايد نظرشون عوض شد
http://host10.aparat.com//public/us...04/fb9986b21e85b4af59e4f1e59c117f72609656.mp4

اقا دمت گرم عجب ویدئوی باحالی بود:d
چه کارا میتونن باش بکنن:d
اعصاب اون ربات بنده خدا رو داغون کرد با موشک زد تو سرش:d

کنسول پلی 3 یک سال دیر تر اومد و قبول هم دارم برخی سیاستهای سونی تو این نسل اشتباه بود ولی با این حال وقتی که به فروش کنسولها نگاه میکنیم میبینیم که الان پلی 3 با وجود شرایط سختی هم که داشت فروش بهتری در مقایسه با 360 داره!!
حالا نسل بعد که از همین الان جو وفضا به طرز عجیبی به نفع سونی و کنسولش هست خدا می دونه با چه اختلافی برنده میشه!!
در واقع مایکروسافت باید تمام تلاشش رو بکنه تا تفاوت فروش کنسول ها براش شرم آور نشه!!!
دو تا بازار اصلی داره مایکروسافت یکی بریتانیا یکی هم ایالات متحده که در هر دو با اینکه بازار اصلیش هست تو این نسل اختلاف فاحشی بین فروش دو کنسول تو این مناطق نبود!! و پیش فروش پلی 4 هم تو این مناطق تا به اینجا به نفع پلی 4 بوده!!

اتفاقا مایکروسافت با عملکرد خوبش تو این نسل باعث شد که PS 4 کنسول به این خوبی بشه.
اگه رقابت بین این دوتا از بین بره سونی دوباره مثل اوایل نسل هفتم میشه.
اینم مثل اینکه رسمه که هر شرکت کنسول ساز Launch کنسول سومشو با قیمت گذاری و سیاست های اشتباه به گند میکشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or