نظر سنجي IGN : PS4 VS XBONE

benjohn

کاربر سایت
به گزارش IGN بيشتر مردم در مقايسه با XBONE طرفدار خريد PS4 هستند

طبق نظر سنجي كه توسط Great Male Survey آنجام شده 39% در صد اقدام به خريد ps4 خواهند كرد.12% Xbone خواهند خريد و 3% هم تمايل به خريد هر دو دارند باقي سوال شوندگان هم خواهان خريد هيچ كدام نبوده اند و بيشتر تمايل به بازي بر روي pc و smart phone و تبلتهاي خود دارند.

ps4-vs-xbox-one.jpg

http://www.ign.com/articles/2013/07/16/what-do-men-want-from-games-tech-and-mobile

آخرین ویرایش:
من مندم چطور مردم رو pc و یا اسمارت فون بازی میکنن من 2 تا بازی رو سیستم بازی کردم اعصاب برام نموند !!
من بازی روی کنسول دستی رو به گوشی خیلی بهتر میدونم ...
گوشی بدرد بازی های سرگرم کننده میخوره که وقت بگذره !!

Xbone یعنی چی ؟ توی تیتر خبر هم ترول میکنید ؟
اگه به نظرسنجی بود که . . . !!

XBone خوب مخففه دیگه x که همون x ـه ، b هم box.
xb میشه همون xbox.
one هم که مشخصه.
به یه چیزایی گیر میدید!!!
297.gif

الان تو تیتر هم نوشته شده PS4 که مخفف PlayStation 4 هست، اون هم ترول شده؟ :-/

اینجا سه برابر فروخته جای دیگه چهار برابر زیاد فرق نداره مهم اینه که تا آخر امسال ps4 سه چهار برابر بیشتر میفروشه:d
جالبه تا اينجا مايكرو از نظر بازي بهتر عمل كرده. ميدونيم كه امسال سوني 20 تا انحصاري داره كه بجز 5 يا 6 تا بقيه در هاله اي از ابهامه بعد از نمايشگاه بازي هاي توكيو كه يكي دو ماه ديگست و سوني قراره تازه اونجا بازي رو كنه من حدس ميزنم آب بد جور به نفع سوني گل آلود بشه

من پیش از اینکه هر دو کنسول نسل جدید رو نمایی بشن همیشه می گفتم که به دلم اوفتاده سونی با PS4 دوباره به دوران طلایی خودش یعنی PS2 باز می گرده اما طرفداران ماکروسافت مسخره می کردند حالا هم چیز زیادی به عرضه این دو باقی نمونده و ببینید کی گوی سرعت رو در فروش می گیره...
راستی چرا سایت بازی سنتر از این نظر سنجی ها تو صفحه اصلیش نمی ذاره؟هر چند با غروری که ماکرو فنها تو ایران دارند نتیجه این نظر سنجی بر خلاف کل دنیا می شه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or