[نظرسنجی] به نظر شما بهترین نسخه از سری Call Of Duty کدام است؟

بهترین نسخه ی سری Call Of Duty از نظر شما ؟

• Call Of Duty 1

رای‌ها: 10 2.6%
  • Call Of Duty 2

رای‌ها: 69 17.7%
  • Call Of Duty 3

رای‌ها: 1 0.3%
  • Modern Warfare

رای‌ها: 108 27.7%
  • World At War

رای‌ها: 11 2.8%
  • Modern Warfare 2

رای‌ها: 108 27.7%
  • Black Ops

رای‌ها: 80 20.5%
  • MODERN WARFARE 3

رای‌ها: 3 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    390
من به Call Of Duty 2 رای دادم.
دلیلم هم اینه که واقعا جزو یکی از انقلاب های بازیهای WW2 بود و اینکه تمام Location های جنگ جهانی دوم رو در برداشت و تنوع اسلحه اش عالی بود و از نظر گرافیک توی اون زمان جزو بهترین ها بود و من چون شخصا بیشتر از WW2 خوشم میاد واسه همین COD2 به نظر من بهترین COD بود.

Call Of Duty 2
چون زیباترین و حماسی ترین فتح نرماندی رو تو CoD2 تجربه کردم که هیچوقت فراموش نمیکنم... در ضمن زمان خودش گرافیک فوق العاده ای داشت بخصوص جلوه ی اسموک که تا اون موقع نظیر نداشت...

فقط black ops
من همون دو روز اول تمومش کردم.....داستان و game play عالی بود....
مخصوصاً زامبیش ، چوم من یکی از طرفدارهای محکم زامبیم.... که تو این نسخه خیلی چیزای جدیدی بهش اضافه شده.....

واقعا mw1 بهترین بازی تو سری cod که هیچ تو کل این سبک بود.سرشار از نو آوری
از اون به بعد همش دارن از همون تقلید می کنن و سعی می کنن هیجان کاذب بدن تو بازی مثلا تو همین سری آخری از آسمون تیر می باره می خوان مثلا حس واقعیه جنگو القا کنن.

من کال آف دیوتی رو با شماره 4 شروع کردم خیلی زیبا بود شماره 5 و 6 هم عالی بودن ولی بلک اپس کاملترین این نسخه ها بود. بعضیا صرفا چون به اینفینیتی علاقه مندن زیبایی ساخته جدبد تری ارک به چشمشون نمیاد. من خودم از طرفدارای مدرن وار فیر بودم ولی بلک اپس با حفظ ویژگی های مثبت مدرن وار فیر و قرار دادن ویژگی هایی که قبلا تو شماره های قبلی نبوده از شماره آخر یه شاهکار درست کرده.

به نظر من MODERN WARFARE 1 برای اولین بار حس مدرنیته و اکشن نفس گیر و داستان در گیر کننده رو وارد سری COD کرد و به نظر من(غیر خاطره هایی که بااین بازی دارم) بازی بیادماندنی ترین بازی سری COD و FPS هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or