کلا اینجا چندنفر سال 2003 COD بازی کردن؟
بازی شما مشکل داشته چکار به زورکی بیرون داده شدنش دارهمن واسه pc رو بازي كردم ولي يه مرحلش به دليل خراب بودن بازي گير داشت جلوتر نرفت كلا مشخص بود به زور ميخواستن واسه كامپيوتر يه چيزي بدن بيرون)x
نریمان کاملا با نظرت موافقمCoD 2 بهترين Military FPS بود كه تو زندگيم تجربه كردم! واقعا حس مي كردم يه سربازم توي D-day !
ان مرحله استالینگراد که به همه اسلحه میدن ولی به شما فقط یه خشاب اسلحه mosin-nagant میدن مال COD 1 که توی نسخه Finest Hour هم عینآ تکرار میشد.اون صحنه بازی call of duty 2 که فقط یک خشاب بهت میدن و میگن برو جلو باعث میشه به 1 MW رای ندم .
بازی کجاش کاورگیری داشت آخه؟من همه COD هارو به غیر از WAW ( که اونم نصفه رفتم ) رو کامل و چندین بار بازی کردم . اما کلا هیچ چیزی اون هیجان MW اول رو برام نداشته ، یادمه سیستم کاور گیری و کنترلش و در گیری های نزدیکش به قدری هیجان انگیز بود که حس می کردم واقعا یک سرباز تو میدان جنگ هستم ! گرچه MW2 هم خوب بود ، اما زمان کوتاهش اونو چیزی شبیه یه دمو کرده بود .
دادن،البته نسخه 1.2 و 5 بود فکر میکنم- یا 3 و 5ابتدا بابت off topic! بودن پستم عذر میخام!
اما نمیتونم نپرسم:
قرار بود انگار یه WAR Collectionبدن خاطره ها رو زنده کنن کسی خبر نداره چی شد؟ من تو هیچ فروشگاهی ندیدمش!