[نظرسنجی] به نظر شما بهترین نسخه از سری Call Of Duty کدام است؟

بهترین نسخه ی سری Call Of Duty از نظر شما ؟

• Call Of Duty 1

رای‌ها: 10 2.6%
  • Call Of Duty 2

رای‌ها: 69 17.7%
  • Call Of Duty 3

رای‌ها: 1 0.3%
  • Modern Warfare

رای‌ها: 108 27.7%
  • World At War

رای‌ها: 11 2.8%
  • Modern Warfare 2

رای‌ها: 108 27.7%
  • Black Ops

رای‌ها: 80 20.5%
  • MODERN WARFARE 3

رای‌ها: 3 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    390
هنوز که هنوزه یاد مرحله D-Day در call of duty 2 میافتم به وجد میام
به نظرم هیچ کدو به اندازه 2 زیبا نبود
به خصوص که من رو خیلی یاد فیلم نجات سرباز رایان مینداخت

دوستان دقت کردین تو نظر سنجی بیشترین رای ها رو cod های مدرن اوردن مقام های اول تا سوم دست cod های مدرن هست من خودم به bo رای دادم بخاطر اینکه داستانش از تمام سری ها بهتر بود

کلا اینجا چندنفر سال 2003 COD بازی کردن؟
:arrowd:
:punish:
من واسه pc رو بازي كردم ولي يه مرحلش به دليل خراب بودن بازي گير داشت جلوتر نرفت كلا مشخص بود به زور ميخواستن واسه كامپيوتر يه چيزي بدن بيرون)x
:arrowd:
:thanks:
همانا Call of Duty 1 ! یادش بخیر اون زمانی که اومد چه غوغایی به پا کرد. یادم نیست چند بار تمومش کردم ولی جوری بود که با هر بار تموم کردنش , اشتیاقم برای بازی دوباره بیشتر میشد ! CoD 2 هم واقعآ زیبا بود ولی جو 1 رو ترجیح میدم. Modern Warfare 1 هم بازی فوق العاده ای بود ولی یه مشکل داشت ! باعث شد نسخه های بعدی راه اون رو به شکل افراطی ادامه بدن و تغییرات زیادی نکنن.

در کل ظاهرا فقط تعداد معدودی از دوستان 2003، COD زدن به بدن :d

همین امروز black ops ریلیز شده شما گذاشتین تو نظر سنجی؟

ویرایش:
شرمنده حواسم نبود فکر کردم تاپیک تو بخش ازاده نمیدونستم تو تاپیک ایکس باکسه

آخرین ویرایش:
اون موقع که cod 1 اومد مدال تو اوج بود که وقتی cod اومد بازی کردم کف کردم:d
فراموش نشدنی بود. cod 2 هم که شاهکار بود. اما واقعا cod 1 و mw1 از همشون بالاترن.
پ.ن: تو مدال یادش بخیر تیر میزدیم به پای دشمن بعد پاشو میگرفت میگفتیم عجب بازی پیشرفته ای هست:d

همین امروز black ops ریلیز شده شما از گذاشتین تو نظر سنجی؟
ملت 10 روزه بازی رو تموم کردن :d

تو مدال یادش بخیر تیر میزدیم به پای دشمن بعد پاشو میگرفت میگفتیم عجب بازی پیشرفته ای هست:d
یادش بخیر MOH، دیگه چیزی ازش تو ذهنم نمونده! چه حالی می داد سربازای کشیک شب رو هدشات می کردیم!

یه بار یه نظر سنجی تو یه مجله خارجی دیدم ، بازیهایی که جنگ جهانی رو به بهترین شکل به تصویر کشیدن : اولی Call Of Duty 2 بود بعدی Medal و بعدی Brothers In Arms و ... یه تاپ 10 بود

شروع اوجش Call Of Duty 2 بود
بعدش با دادن MW سبک جدیدی از جنگ مدرن رو وارد بازار کرد که ترکوند هیچ کس هم منکرش نیست .
MW2 هم عالی بود ولی به اندازه MW سر و صدا نکرد ولی میگم بازم حرف نداشت .

خلاصه این روند رو نگاه بندازیم یه ذره پس رفت هم نداشته همیشه با یه چیز نو و کاربر پسند اومده تو بازار.

فک کنم در حق cod 1 ناجوانمردونه قضاوت شده !!! به نظرم باید حساب 1 تا 3 رو جدا میکردین . شماره ی یک زمانی که اومد بهترین بازی سال بود !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or