[نظرسنجی] به نظر شما بهترین نسخه از سری Call Of Duty کدام است؟

بهترین نسخه ی سری Call Of Duty از نظر شما ؟

• Call Of Duty 1

رای‌ها: 10 2.6%
  • Call Of Duty 2

رای‌ها: 69 17.7%
  • Call Of Duty 3

رای‌ها: 1 0.3%
  • Modern Warfare

رای‌ها: 108 27.7%
  • World At War

رای‌ها: 11 2.8%
  • Modern Warfare 2

رای‌ها: 108 27.7%
  • Black Ops

رای‌ها: 80 20.5%
  • MODERN WARFARE 3

رای‌ها: 3 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    390
اگر بخوایم نسبت به زمان حساب کنیم mw1 قویترین cod بود ولی اگر بخوایم به صورت کلی حساب کنیم mw2 واقعا قویتر بود.علت اینکه mw1 انقدر به چشم میاد اینه که در زمانی که mw1 عرضه شد انقلابی در سطح اکشن نظامی ایجاد کرد و تا اون زمان حتی شبیه این بازی عرضه نشده بود.ولی همونطور که گفتم mw2 قویترین cod بود.

اول cod 2 بعد cod 4: mw
البته مد نظر داشته باشید من نسبت به زمان عرضه انتخاب کردم وگرنه mw2 از بقیه با کیفیتتر و کاملتره, مخصوصا در مولتی .

آخرین ویرایش:
از نظر داستاني فقط CoD شماره ي ١و٢ و حتا big red one شاهكار بودن و world at war هم بد نبود تا اينكه گند زدن به لازي و مدرنش كردن (بخاطر سياست هاي پنتاگون)
ولي تو انلاين هم mw2 رو به همه ترجيح ميدم
كاشكي هيچ كال افي به اسمه black ops ساخته نميشد!!!!!!
راستي من همه ي كال اف هارو بجز نسخه ي wii بازي كردم!!!

• Like
Reactions: Muse
COD : Black Ops من فقط آنلاین بازی رو کار دارم نه چیز دیگش و انصافا تو بلک اوپس عجیب حالی میکنم که تو هیچکدوم بهم این حال دست نداده واقعا فک نمیکردم بعد از مدرن وارفیر 1 و 2 اینقد بلک اوپس برام تازگی داشته باشه . زنده باد تمام سری CALL OF DUTY ....

COD : Black Ops من فقط آنلاین بازی رو کار دارم نه چیز دیگش و انصافا تو بلک اوپس عجیب حالی میکنم که تو هیچکدوم بهم این حال دست نداده واقعا فک نمیکردم بعد از مدرن وارفیر 1 و 2 اینقد بلک اوپس برام تازگی داشته باشه . زنده باد تمام سری CALL OF DUTY ....

من برعكسه شما هستم اصلا لا انلاين بلك اپس حال نكردم هنوز كه هنوز تو لايو mw2 بازي ميكنم
خدايي مپاي mw2 بهتر نبود؟
مخصوصا favela وterminal

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or