نظرسنجی بهترین گرافیک نسخه pc سال 2011

خوب دیدیم قسمت کنسولی سایت این تاپیک زده گفتم که pcکه مهد بازی های گیم و دارای گرافیک بالاتری هم هست نظر سنجیش را هم راه بیندازیم
به اندازه کافی هم تریلر و گیم پلی از بازی ها بیرون امده

Crysis 2
Battlefield 3
The Witcher 2
rage
The Elder Scroll 5 : Skyrim
Batman:arkham city
Deus Human revolution
Hitman Absolution
call of duty modern warfare 3
LA.Noire

• Like
Reactions: .:Pouria:.
کسانی که به bf3 رای دادن فقط به خاطر دیدن تریلرهاش بوده ! من نمیگم که این بازی گرافیک پایین داره اما crysis 2 با D11 واقعا فوق العادست

منم چون فقط از BF3 تریلر دیدم نمیتونم بگم بهترین گرافیک رو داره . تا بازی بیرون نیاد نمیشه نظر قطعی داد.تا این جای کار کرایسیس 2 با پچ DX11 و The Witcher 2 از همه بهتر بودن .

• Like
Reactions: bluestar
منم چون فقط از BF3 تریلر دیدم نمیتونم بگم بهترین گرافیک رو داره . تا بازی بیرون نیاد نمیشه نظر قطعی داد.تا این جای کار کرایسیس 2 با پچ DX11 و The Witcher 2 از همه بهتر بودن .
چه عجب یکی حرف دل ما رو زد. اصولا وقتی بازی هنوز نیومده نمیشه راجبش نظر قطعی داد.
فقط ویچر 2

چه عجب یکی حرف دل ما رو زد. اصولا وقتی بازی هنوز نیومده نمیشه راجبش نظر قطعی داد.
فقط ویچر 2
ویچر 2 که عالی هست نیما ;)ولی کرایسیس2 با پچ 11 و 60 فریم هم خیلی عالی هست اصلا یک چیز دیگه میبینی b-)تازه بتلفیلد دیگه نیاز به بیرون امدن نداره که بابا اون تریلر تانک یا اون تیکه تیکه شدن اسفالت یا تریلر فندق یادت رفته ;)

آخرین ویرایش:
من موندم شما چجوری gf3(:d)رو برتر از c2 با dx11 میدونید؟؟؟تو همین تاپیک خدابیامرزش میگفتن تسلیشنش به هیچ وجه در حد c2 نیس/:)تنها نکته ی برترش نورپردازی بهترشه ولی از لحاظ تکنیکی جلوی c2 کم میاره;)
تازه low کرایسیس2 با highش زیاد فرق نمیکرد ولی gf3 رو low بسیار داغون تر از c2 تشریف داره
ویرایش:کی به cod رای داده؟اینا دیگه کین:))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or