نظرسنجی بهترین گرافیک نسخه pc سال 2011

خوب دیدیم قسمت کنسولی سایت این تاپیک زده گفتم که pcکه مهد بازی های گیم و دارای گرافیک بالاتری هم هست نظر سنجیش را هم راه بیندازیم
به اندازه کافی هم تریلر و گیم پلی از بازی ها بیرون امده

Crysis 2
Battlefield 3
The Witcher 2
rage
The Elder Scroll 5 : Skyrim
Batman:arkham city
Deus Human revolution
Hitman Absolution
call of duty modern warfare 3
LA.Noire

• Like
Reactions: .:Pouria:.
battlefield 3 و crysis 2
البته از crysis 2 به شخصه خوشم نیومد.با Crysis warhead بیشتر حال کرده بودم.
بس battlefield 3
mw3 بازی عالی هست اما از نظر گرافیک پیش battlefield 3 , rage , crysis 2حرفی برا گفتن نداره.

دوستان،من دیدم کیا به MW3 رای دادن:d واقعا که!:d
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر کمر شکسته من رو بعد از دیدن DX11 کرایسیس دیده بودید این نظرسنجی رو راه نمینداختی:d هم چنان کرایسیس2

این چه نظر سنجیه؟
مگه Battlefield 3 یا rage اومده که ما بخواهیم راجع بهش نظر بدیم؟
یعنی ما از چند تا تریلر میتونیم گرافیک بازی ها رو تشخیص بدیم؟
دوستان عجله نکنین.این نظر سنجی باید پایان سال 2011 اتفاق بی افته نه
آلان که 5 ما دیگه به پایان سال مونده.

این چه نظر سنجیه؟
مگه Battlefield 3 یا rage اومده که ما بخواهیم راجع بهش نظر بدیم؟
یعنی ما از چند تا تریلر میتونیم گرافیک بازی ها رو تشخیص بدیم؟
دوستان عجله نکنین.این نظر سنجی باید پایان سال 2011 اتفاق بی افته نه
آلان که 5 ما دیگه به پایان سال مونده.
تریلر رو اگر با کیفیت 1080 ببینی یه چیزایی دستت میاد.:d

سلام....

:toot:

اون نخاله ای:-" که به Deux Ex : Human revolutin رای داده من (:clap:) بودم،دیدم کسی رای نداده دلم براش سوخت:d

نظره اصلیم رو آخر سال میگم که اونم از روی فن بازیه،چون سیستمم بازیهارو رو آخرین گرافیک نمیکشه.....فکر کنم باید پریمیوم بشم درخواست تغییر نام کاربری بدم به very low :d

:bye:

گول bf3 رو نخورین cod خیلی طبیعی تره
bf3 اومده از حالت مات و مه و انیمیشن استفاده کرده که چهره طبیعی تری بهش داده اما در کل mw3 بهتره

من که تا با چشم خودم BF3 نبینم قصاوت نمیکنم از این بازی ها زیاد بودن که با نشون دادن چند تا Trailer دهن ملت آب انداختن ولی بعد ریلیز گرافیک اون چیزی نبود که باید باشه یا 1000 مشکل دیگه. تا این لحظه هم به نظز من اول Crysis 2 و بعد Witcher 2 .

bf3 اومده از حالت مات و مه و انیمیشن استفاده کرده که چهره طبیعی تری بهش داده اما در کل mw3 بهتره
اقا دمت گرم ..
كلا شادم كردي :d
برو دوتا review و تريلر از فيوچر هاي فراست بايت (انجين بازي) بررسي كن بعد نظر بده

جانم :-o:-o:-oمگه بچه 2 ساله هستیم که گول بخوریم شما از کجا فهمیدی که کال اف طبیعی تر هست :))

این نظر سنجی اخر سال انجام میشد بهتر بود چون مقایسه ی یه سری بازی که اومدن ویه سری بازی که هنوز عرضه نشدن کمی غیر منطقیه

من با این نظر بیشترموافقم تا بقیه نظرا خوب هنوز بعضی از بازیها نیومده پس قضاوت کردن یکم سخته
ولی jا حالا crysis از نظر گرافیک بهترینه ولی هر چی هم میگین بگین گیم فقطcod 3 :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or