نظرسنجی بهترین گرافیک نسخه pc سال 2011

خوب دیدیم قسمت کنسولی سایت این تاپیک زده گفتم که pcکه مهد بازی های گیم و دارای گرافیک بالاتری هم هست نظر سنجیش را هم راه بیندازیم
به اندازه کافی هم تریلر و گیم پلی از بازی ها بیرون امده

Crysis 2
Battlefield 3
The Witcher 2
rage
The Elder Scroll 5 : Skyrim
Batman:arkham city
Deus Human revolution
Hitman Absolution
call of duty modern warfare 3
LA.Noire

• Like
Reactions: .:Pouria:.
دوستانی که سیستم قوی دارند و هم بازی اسمشو نبر! و هم Crysis 2 را روی بالاترین جزئیات بازی کرده اند واقعا بنظرشون اسمشو نبر پیروز میدان است؟؟

نکته من به علت نداشتن سیستم مناسب هیچکدام از اینها را بازی نکرده ام

اسمشو نبر گرافیک خوبی داره اما به نظر من به پای کریسیس نمیرسه به خصوص فیزیکش
من قبل از انتشار بازی اسمشو نبر تو تاپیکش گفتم گرافیکش به کراسیس 2 با DX11 نمیرسه !! کم مونده بود شلوار منو چیز کنن....... :d آخر هم معلوم شد که فقط تبلیغات کاذب EA بوده مثل مدال افتخار که گند زد! الانم که میبینی آمار اسمشو نبر بیشتره همش مال قبل از انتشار بازیه که همه جو گیر شده بودن!:))

من قبل از انتشار بازی اسمشو نبر تو تاپیکش گفتم گرافیکش به کراسیس 2 با DX11 نمیرسه !! کم مونده بود شلوار منو چیز کنن....... :d آخر هم معلوم شد که فقط تبلیغات کاذب EA بوده مثل مدال افتخار که گند زد! الانم که میبینی آمار اسمشو نبر بیشتره همش مال قبل از انتشار بازیه که همه جو گیر شده بودن!:))
ولی گرافیک اسمشو نبر! هم نسبت به بازی های دیگه خیلی بالاست!

اونموقع که ما داد میزدیم این جار و جنجال و مسخره بازی هایی که EA راه انداخته سر "اسمشو نبر" هایپه و قراره دوباره یه بلا مثل بلایی که با MOH سرتون اومد بیاد کسی باور نمی کرد !!!
امیدوارم دیگه فریب جار و جنجال های تبلیغاتی رو نخورید ...

یعنی میگید بتل گرافیکش بده ؟! :o
اینجا کی رو 1080 رو الترا بازی میکنه ! یه چنتا عکس بزاره :) همونایی که میگن مزخرف بود و هایپ عکس بزارن × Crysis2 تکرار نمیشه × ولی قرار نیست یه بازی خوب رو سر فن بازی هاتون پایین بکشید !
من از مدیرا خواهش میکنم هرکی عکس نزاشت رو یه 2 3 روز بن کنن :) که حرف چرت نزنن

اونموقع که ما داد میزدیم این جار و جنجال و مسخره بازی هایی که EA راه انداخته سر "اسمشو نبر" هایپه و قراره دوباره یه بلا مثل بلایی که با MOH سرتون اومد بیاد کسی باور نمی کرد !!!
امیدوارم دیگه فریب جار و جنجال های تبلیغاتی رو نخورید ...
میخورن بازم مطمئن باش میخورن;):)):|:((البته اگه moh ه بعدیو respawn بسازه ea به هدفش میرسه:>

---------- نوشته در 07:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:56 PM ارسال شده بود ----------

اینجا کی رو 1080 رو الترا بازی میکنه ! یه چنتا عکس بزاره :) همونایی که میگن مزخرف بود و هایپ عکس بزارن × Crysis2 تکرار نمیشه × ولی قرار نیست یه بازی خوب رو سر فن بازی هاتون پایین بکشید !
کی گفت بده:wallbash:چرا از خودت حرف در میاری؟؟؟؟:-oما گفتیم در حد و اندازه ی crysis 2 dx11 نبود;)البته خودم بازیش نکردم ولی تو تاپیک مرحومش اینو میگفتن:cool1:

بیخود شلوغش نکنید ، گرافیک ب 3 فوق العاده عالی هم هست و همون چیزی هست که توی تریلر ها دیدیم ، ولی خب در حد C2 نیست ، من همون موقع که میگفتن 2 تا 580 میخواد واسه اجرا گفتم که اصلا توی این بازی از تسلیشن به طور سنگین استفاده نشده و بیشتر بخاطر نورپردازیش هست که خیلی زیبا به نظر میرسه.
ولی با این حال در مقایسه با باقی بازیها بسیار گرافیک بهتری داره ، حداقل از اون CoD خیلی خیلی گرافیکش بهتره پس CoD فن ها خوشحال نباشن که گرافیکش به C2 نمیرسه.

تایید میشه.(چرا بن شده این دوستمون؟!!؟؟!)
میخورن بازم مطمئن باش میخورن;):)):|:((البته اگه moh ه بعدیو respawn بسازه ea به هدفش میرسه:>

---------- نوشته در 07:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:56 PM ارسال شده بود ----------

کی گفت بده:wallbash:چرا از خودت حرف در میاری؟؟؟؟:-oما گفتیم در حد و اندازه ی crysis 2 dx11 نبود;)البته خودم بازیش نکردم ولی تو تاپیک مرحومش اینو میگفتن:cool1:
آخه دوست عزیز وقتی بازی نکردی چرا بیخودی اظهار نظر میکنی!؟؟!!؟
بیخود شلوغش نکنید ، گرافیک ب 3 فوق العاده عالی هم هست و همون چیزی هست که توی تریلر ها دیدیم ، ولی خب در حد C2 نیست ، من همون موقع که میگفتن 2 تا 580 میخواد واسه اجرا گفتم که اصلا توی این بازی از تسلیشن به طور سنگین استفاده نشده و بیشتر بخاطر نورپردازیش هست که خیلی زیبا به نظر میرسه.
ولی با این حال در مقایسه با باقی بازیها بسیار گرافیک بهتری داره ، حداقل از اون CoD خیلی خیلی گرافیکش بهتره پس CoD فن ها خوشحال نباشن که گرافیکش به C2 نمیرسه.
میشه دوست عزیز یه اسکرن شات از بازی بتففیلد خودتون بزارین؟!؟!!؟یا بگین حداقل با چی بازی کردینش!!؟؟!؟!؟
ما که امسال گوشمون از اینکه کرایسیس گرافیکش افت کرده و فلان شده و مثه ۱ نیست اینا کر شد دیگه نمی دونم شما چه جوری اینقد گیر دادی بهش؟!!؟!

تایید میشه.(چرا بن شده این دوستمون؟!!؟؟!)

آخه دوست عزیز وقتی بازی نکردی چرا بیخودی اظهار نظر میکنی!؟؟!!؟

میشه دوست عزیز یه اسکرن شات از بازی بتففیلد خودتون بزارین؟!؟!!؟یا بگین حداقل با چی بازی کردینش!!؟؟!؟!؟
ما که امسال گوشمون از اینکه کرایسیس گرافیکش افت کرده و فلان شده و مثه ۱ نیست اینا کر شد دیگه نمی دونم شما چه جوری اینقد گیر دادی بهش؟!!؟!
من سیستشو ندارم بازیش کنم;)ولی تو تاپیک مرحومش اونایی که سیستمشو داشتن گفته بودن این حرفو:>یا جناب hossein me بود یا highend®nvidia که فک کنم اینو گفتن توجه کنید که نگفتن گرافیکش بده گفتن در حد c2 نیس تسلیشنش;)بعد شمایی که نمیتونی رو ultra بازی کنی چرا الکی فن بازی در میاری؟من این حرفو از کسی شنیدم که بازی کرده شما همینطور رو هوا دارید حرف میزنید به من گیر میدید:-/:|
پ.ن:مهد کودکا وا نشده هنوز؟:-/
منظورم از اینکه هنوز بازیش نکردم این بود که هنوز رو ultra بازیش نکردم;)

---------- نوشته در 08:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:17 PM ارسال شده بود ----------

الان دقیقا چه کسی حرفی از cod زد؟
هرجا نامی از gf3 هست نام cod هم هست
تابلوی جدید بانک فلان فلان:d:|:((#:-s

حقیقتاً همون طور که فکر میکردم گرافیک بسیار شاخی در بازی (چیز 3 :d) ندیدم! اواخر بازی که اصلاً به دلم ننشست، احساس میکردم MW2 بازی میکنم. هیچ چیز جدیدی برای ارائه کردن نداشت تکسچرها در حد مطلوبی بود ولی فوق العاده نبود، نور پردازی بسیار خوب بود ولی عالی نبود، و اینکه طراحی چهره‌ها فوق العاده بود. البته نمیگم در کل گرافیک بازی خوب نبود بسیار خوب بود ولی در حد انتظارم نبود.وقتی این بازی رو با CRYSIS 2 - DX11 مقایسه میکنیم به قدرت موتور گرافیکی کرای انجین پی میبریم. واقعاً بهترین گرافیک این نسل متعلق به شاهکار CRYSIS2 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or