نظرسنجی بهترین گرافیک نسخه pc سال 2011

خوب دیدیم قسمت کنسولی سایت این تاپیک زده گفتم که pcکه مهد بازی های گیم و دارای گرافیک بالاتری هم هست نظر سنجیش را هم راه بیندازیم
به اندازه کافی هم تریلر و گیم پلی از بازی ها بیرون امده

Crysis 2
Battlefield 3
The Witcher 2
rage
The Elder Scroll 5 : Skyrim
Batman:arkham city
Deus Human revolution
Hitman Absolution
call of duty modern warfare 3
LA.Noire

• Like
Reactions: .:Pouria:.

الان دقیقا چه کسی حرفی از cod زد؟
هرجا نامی از gf3 هست نام cod هم هست
تابلوی جدید بانک فلان فلان:d:|:((#:-s

دوستان عزیزمون Molana و m2relax از عاشقان سینه چاک MW3 هستن و واسه همین هم خوشحالن که بازی در حد C2 نبوده (از نظر گرافیک)
بنده هم عرض کردم که خودشونو خسته نکنن ، بازی شاید در حد C2 نبوده باشه ولی از باقی بازی ها سرتره و از اون بازی CoD قطعا با گرافیک تره ، پس ضعیف تر از C2 بودنش دلیل نمیشه که CoD فن ها خیلی خوش حال بشن .

تایید میشه.(چرا بن شده این دوستمون؟!!؟؟!)

آخه دوست عزیز وقتی بازی نکردی چرا بیخودی اظهار نظر میکنی!؟؟!!؟

میشه دوست عزیز یه اسکرن شات از بازی بتففیلد خودتون بزارین؟!؟!!؟یا بگین حداقل با چی بازی کردینش!!؟؟!؟!؟
ما که امسال گوشمون از اینکه کرایسیس گرافیکش افت کرده و فلان شده و مثه ۱ نیست اینا کر شد دیگه نمی دونم شما چه جوری اینقد گیر دادی بهش؟!!؟!

بازی رو با کارت GTX 560Ti بازی کردم ، کرایسیس هم نسبت به نسخه ی قبل افت کرده ولی هنوزم بهترین گرافیک سال هست . حداقل از ب 3 بهتره.

دوستان عزیزمون Molana و m2relax از عاشقان سینه چاک MW3 هستن و واسه همین هم خوشحالن که بازی در حد C2 نبوده (از نظر گرافیک)
بنده هم عرض کردم که خودشونو خسته نکنن ، بازی شاید در حد C2 نبوده باشه ولی از باقی بازی ها سرتره و از اون بازی CoD قطعا با گرافیک تره ، پس ضعیف تر از C2 بودنش دلیل نمیشه که CoD فن ها خیلی خوش حال بشن .
شوخی کردم چرا عصبانی میشی؟اون دوستان هم ابراز خوشحالی نکردن گفتن این چیزا هایپه و قبل اومدنش اینو گفتن نزدیک بود.....
اون دوستمون omid98 بم میگه وقتی خودت بازیش نکردی حرف نزن در صورتی که خودش بزور میتونه رو low بازیش کنه فن بازی اونو چی میگی؟:-/اون دوستان که فن بازی در نیووردن;)

این نظرسنجی فایده نداره این برا قبل از عرضه اسمشو نیار هست الان اگه نظرسنجی پاک بشه از سر نوع گذاشته بشه قطعا کرایسیس 2 رای بیشتری میاره کسایی که رو پی سی هر دو بازی رو اخرین تنظیمات بازی کردن کاملا متوجه میشن چی میگم احتمال 99 درصد هیچ یک از بازی های 2011 به پای کرایسیس 2 نخواهند رسید فن نیستما ولی اون اسمشو نیار که اینه حالا بقیه دیگه چقدر داغونن
از نظز من اول کرایسیس 2 بعد ویتچر 2 بعد اسمشو نیار
راستی برا اثبات میتونم یه عکس خودم از هر دو بازی بگیرم بزارم یا ممنوعه؟؟:d

این نظرسنجی فایده نداره این برا قبل از عرضه اسمشو نیار هست الان اگه نظرسنجی پاک بشه از سر نوع گذاشته بشه قطعا کرایسیس 2 رای بیشتری میاره کسایی که رو پی سی هر دو بازی رو اخرین تنظیمات بازی کردن کاملا متوجه میشن چی میگم احتمال 99 درصد هیچ یک از بازی های 2011 به پای کرایسیس 2 نخواهند رسید فن نیستما ولی اون اسمشو نیار که اینه حالا بقیه دیگه چقدر داغونن
بزار اقایون اهل فن ساکت شن

آقا کجای پست من اسمی از COD یا MW3 دیدی !!!؟
بحث مقایسه ی گرافیکیه دیگه !!! رای گیری رو هم نگاه کنی من به The witcher 2 رای دادم !!!
این چیز 3 نه تنها از Crisis 2 و The witcher 2 گرافیکش پایین تره بلکه اگه Rage مشکلات نسخه ی PC رو نداشت در مقابل Rage هم حرفی برای گفتن نداشت بدون شک به Batman Arkham City هم نمیرسه ... هرچند بازی رو که فقط به گرافیکش نمی سنجند آیتم های دیگه ای هم هست که در تاپیکای مربوطه معلوم میشه که مثلا ً گیم پلی و داستان چیز3 هم آیا نسبت به رقبا حرفی برای گفتن داره یا نه !!!

صد در صد حرف شما رو قبول دارم، چون خودم این دو بازی رو با هم مقایسه کردم ولی خوب ویچر 2 رو بعد از کرایسیس قرار نمیدم، حق B3 برای دوم شدن بیشتر هست و در رتبه سوم ویچر قرار داره.

من با اخرین تنظیمات رفتم دیگه چیز 3 خیلی حس واقع گرایانه ای داره هم مراحل بزرگ تر هستن هم تخریبش بیشتره هم نورپردازیش بهتره هم سایه هاش هم انفجار رو دود هاش

c2 بهترین استفاده از dx11 کرده که چیز 3 این ها رو نداره حداقل در این حد اما در مجموع کاملا سرتره فریم بیشتری هم می ده

بذاری بن شدی:d

منم به چیز 3 :dرای دادم نور پردازی عالی از همه بازیها سر تر کرایسیس حالت فانتزی داشت ولی چیز 3 :d گرافیک رئالی داره ( عجب داستانی شد این بازی )

قبل از این که GF2+1 ریلیز بشه من گفتم Crysis 2 فعلا بهترین هست ! و باید تا اومدن GF2+1 صبر کرد دید و عجله نکرد ولی یه سری اومدن خودشونو خفه کردن( جو گیری:d) و به دیگران پرخاش کردن حتی شروع کردن تو سر Crysis 2 زدن حالا دیدن که گرافیک بازی واقعا اون چیزی نبود که انتظارش میرفت و EA باز هم سر همه رو کلاه گذاشت هی ما میگفتیم این Trailer ها پولیش شدن سر MoH هم همین بود ولی کو گوش شنوا!
خواهشا هم باز انتحاری نزنید بیاید بگید اصلا رو Ultra بازی کردی یا چون فن CoD هستی این جرفو میزنی بجای ای کار یه لیوان آب خنک بخورید!

آقا کجای پست من اسمی از COD یا MW3 دیدی !!!؟
بحث مقایسه ی گرافیکیه دیگه !!! رای گیری رو هم نگاه کنی من به The witcher 2 رای دادم !!!
این چیز 3 نه تنها از Crisis 2 و The witcher 2 گرافیکش پایین تره بلکه اگه Rage مشکلات نسخه ی PC رو نداشت در مقابل Rage هم حرفی برای گفتن نداشت بدون شک به Batman Arkham City هم نمیرسه ... هرچند بازی رو که فقط به گرافیکش نمی سنجند آیتم های دیگه ای هم هست که در تاپیکای مربوطه معلوم میشه که مثلا ً گیم پلی و داستان چیز3 هم آیا نسبت به رقبا حرفی برای گفتن داره یا نه !!!

کی همچین حرفی زده ؟
تنها بازی ای که ازش سرتره همون C2 هست
اصلا Rage و Witcher از نظر گرافیکی در حدش نیستن ، البته ویچر تا حدودی قابل مقایسه است باهاش ولی ریج با اون تکسچرهای نسل قبلش عددی نیست در مقابلش.
تازه خیلی از جاها چیز 3 گرافیکش از لحاظ بصری واقع گرایانه تر از C2 هم هست ولی از لحاظ تکنیکی C2 بهتر هست.
برای این که بفهمم شما طرفدار چه بازی ای هستی احتیاجی نیست که حتما اسمی از COD ببری ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or