نظرسنجي دوبله بازي هاي پرطرفدار!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام خدمت كاربران عزيز!

طبق فعاليت هاي گسترده در عرضه ي بازي هاي رايانه اي و افزايش بيش از حد فعالان و گيمرهاي حرفه اي نياز به دوبله هم زياد شده و براي درك بهتر موضوع و محتويات بازي نياز به دوبله افزايش پيدا كرده است! ما بيشترين درصد رو حداكثر تا 3 روز انتخاب مي كنيم و با شركت و بنياد ملي بازي هاي رايانه اي صحبت مي كنيم و شروع به دوبله ي آن مي كنيم!

لطفا از بين بازي هاي پر طرفدار زير يكي را انتخاب كنيد و دليل را هم عرض كنيد!

Call Of Juarez

250px-Boxcallofjuarez.jpg

The Elder Scrolls IV: Oblivion

256px-The_Elder_Scrolls_IV_Oblivion_cover.png

OverLord (درمورد مجوز بايد صحبت شود!)

Overlord_pc_uk.jpg

HALF LIFE 2 : Episode Two

Half-Life_2_Episode_Two_title.jpg

FarCry

Far_Cry_Coverart.png

Crysis (درمورد مجوز بايد صحبت شود!)

256px-Crysis_Boxart_Final.jpg

Silent Hill : Homecoming

Silent_Hill_Homecoming.jpg

DOOM 3

250px-Doom3box.jpg

Machinarium

Machinarium-cover_art.png

Trine

Trine.png

Call Of Duty 4 : Modern Warfare

250px-Call_of_Duty_4_Modern_Warfare.jpg

Call Of Duty : Modern Warfare 2 (درمورد مجوز بايد صحبت شود!)

256px-Modern_Warfare_2_cover.PNG

فقط يه نكته بگم كه درمورد اين بازي ها صحبت كنيد و نظر بديد و حرف هاي حاشيه دار و بي ربط نزنيد!

اين پست در صورت نياز بروز مي شود!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ✞ChrisT✞
اين TES CS اي كه مي گيد تو خود بازي هست؟ يعني مثل بازي WarCraft يه برنامه براي ويرايش داره؟ حالا چرا فايل lip درست كنيم؟ متن هاش در فرمت هاي خاصي هست؟
نه باس دانلود کنید. بله تقریباً شبیه همونه. متن هاش همه به صورت text تو بخش quest هستن. البته برا کتابا باس برین تو بخش Item و book ها رو پیدا کنید. اونا هم به صورت text با یه سری کد HTML هستن. فایل های صوتی هم فرمت آسونی داشت برای ویرایش، الان یادم نیست...
فایل lip فایل برای باز و بسته کردن دهن مبارک NPC ها هست. اگه صدای دوبله شده رو به TES CS بدین خودش براتون می سازدش. البته با v1.0 فقط میشه. کلاً چیز خیلی آسونیه و خیلی حیف میشه اگه نزارید.
من بهتون TES Construction Set v1.0 رو پیشنهاد می کنم واسه دوبله. چون ورژن 1.2 نمی تونه فایل lip بسازه. خیلی از ماد ساز ها هم اعصابشون سر همین قضیه خورد می شد! جدیداً خبر ندارم درستش کردن یا نه ولی همون ورژن 1.0 برای دوبله عالیه.
اینم لینک دانلود + دانش نامه استفاده از این نرم افزار:
http://cs.elderscrolls.com/constwiki/index.php/The_Elder_Scrolls_Construction_Set

يعني اين نرم افزار مخصوص دوبله اين بازي هست؟! :-b
تقریباً همه چیزای لازم برای دوبله و زیر نویس رو داره اما برنامه چموشی هست. یعنی بعضی وقتا ممکنه کار نکنه و شما مجبور شید بقیه فایل ها رو دستی خودتون دوبله و Rename و جابه جا کنید.
راستی برای unpack کردن فایل ها از OBMM استفاده کنید:
http://cs.elderscrolls.com/constwiki/index.php/OBMM
بعد برنامه یه بدی که داره اینه که توش بعضی چیزا پاک یا ویرایش نمیشن. برای حل اونم باید TESsnip رو بگیرید:
http://cs.elderscrolls.com/constwiki/index.php/TESsnip
http://cs.elderscrolls.com/constwiki/index.php/TES4Edit_Cleaning_Guide

برای ادیت متن تابلو ها هم که فایل عکسا به صورت dds هست باید از یه پلاگین dds برای فتوشاپ استفاده کنید.
اگه هم خواستین روسری سر NPC ها کنید :دی :
نیاز به یه پلاگین nif برای 3dsmax برای ساخت mesh ها دارید! :دی بهترین پلاگین nif هم برای 3dsmax پلاگین CivIV هست که بعدش بازم نیاز به nifskope دارید و باس یه سری چیزا رو ادیت کنید و... کلا بی خیال روسری شید!!!! :دی

نرم افزار TES CS رو دانلود كردم ولي اجرا نمي شه!

---------- نوشته در 11:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:17 PM ارسال شده بود ----------

دوستان پايان نظرسنجي تا فردا ظهر مي باشد!

نرم افزار TES CS رو دانلود كردم ولي اجرا نمي شه!
این نرم افزار حتی اگه بازی نصب هم نباشه باید اجرا شه. البته برای دوبله حتماً باس کنار بازی باشه.
درایور کارت گرافیک و directx و framework و اینا رو چک کنید. اگه بازی اجرا شه، نرم افزارم باس اجرا شه.

با سلام!

رقابت بين بازي هاي
Call of Duty: Modern Warfare 2 و

خيلي شديد هست و در يك انجمن ديگه هم كه بيان كردم اين تاپيك رو يعني مطرح كردم اكثرا به mw2 راي داده بودند ولي الان معلوم شده كه ميانگين بازي Call of Duty: Modern Warfare 2 بيشتر از The Elder Scrolls IV: Oblivion هست و ما مجبوريم mw2 رو دوبله كنيم ولي چون يكي از بچه ها مي گه mw2 دوبله شده ولي نمي دونيم كه راست بگه يا نه مطمئنا با اين وجود قادر به دوبله اين بازي نيستيم! از دوستاني كه مطمئنند اين بازي ( Call of Duty: Modern Warfare 2 ) دوبله شده يا نشده يا pm بدن يا همين جا مطرح كنند!

سلام
من نمیدونم MW دوبله شده یا نه ولی اینو خوب میدونم که بازی نیاز خاصی به دوبله نداره چون همه چی معلومه و راحت میشه داستان رو فهمید اگه از COD میخواست چیزی باشه باید BlackOps بود که داستان بزرگتری داشت
اما Oblivion بازی یه که به دوبله نیاز داره و خیلی ها به خاطر ندونستن زبان نتونستن بازی کنند و اگه هم رفتن از داستان چیزی نفهمیدن و با رفتن به سایت ها پاسخ سوالاتشونو گرفتن ولی من خودم هیچ وقت برای فهمیدن داستان سری COD به سایتی نرفتم اما بازیهایی مثل oblivion مجبور بودم برم تا داستان رو کاملتر و بهتر بفهمم.
امیدوارم اگه MW دوبله کردید بعدش برای oblivion برید تا بقیه هم یه سودی ببرن

سلام
من نمیدونم MW دوبله شده یا نه ولی اینو خوب میدونم که بازی نیاز خاصی به دوبله نداره چون همه چی معلومه و راحت میشه داستان رو فهمید اگه از COD میخواست چیزی باشه باید BlackOps بود که داستان بزرگتری داشت
اما Oblivion بازی یه که به دوبله نیاز داره و خیلی ها به خاطر ندونستن زبان نتونستن بازی کنند و اگه هم رفتن از داستان چیزی نفهمیدن و با رفتن به سایت ها پاسخ سوالاتشونو گرفتن ولی من خودم هیچ وقت برای فهمیدن داستان سری COD به سایتی نرفتم اما بازیهایی مثل oblivion مجبور بودم برم تا داستان رو کاملتر و بهتر بفهمم.
امیدوارم اگه MW دوبله کردید بعدش برای oblivion برید تا بقیه هم یه سودی ببرن

با نظرتون موافقم. ولی نه اونجایی که می گین MW2 نیاز به دوبله نداره. شما به خودت نگاه نکن. خیلی ها اصلا انگلیسی بلد نیستن. اونا هم حق دارن بفهمن. ضمن اینکه آمار می گه بیشتر رای آورده، یعنی تعداد کسایی که نفهمیدن چی شده بازی کم نیستن. ولی Oblivion به خاطر گستردگی و تعدد دیالوگ ها به نظرم کار با ارزش تریه. هرچند نمی دونم واقعا کسی دوباره حوصله می کنه اونو بازی کنه یا نه.

با سلام!

رقابت بين بازي هاي
Call of Duty: Modern Warfare 2 و

خيلي شديد هست و در يك انجمن ديگه هم كه بيان كردم اين تاپيك رو يعني مطرح كردم اكثرا به mw2 راي داده بودند ولي الان معلوم شده كه ميانگين بازي Call of Duty: Modern Warfare 2 بيشتر از The Elder Scrolls IV: Oblivion هست و ما مجبوريم mw2 رو دوبله كنيم ولي چون يكي از بچه ها مي گه mw2 دوبله شده ولي نمي دونيم كه راست بگه يا نه مطمئنا با اين وجود قادر به دوبله اين بازي نيستيم! از دوستاني كه مطمئنند اين بازي ( Call of Duty: Modern Warfare 2 ) دوبله شده يا نشده يا pm بدن يا همين جا مطرح كنند!
mw2 که نیازی به دوبله نداره داستان ساده کلیشه ای
oblivion اگه دوبله بگه طرفدار زیاد داره
black ops هم داستان خوبی داره
کلا دور mw2 رو خط بکشید

اگه بتونید Oblivion رو با کیفیت قابل قبول دوبله کنید کار بزرگی انجام دادید...

mw2 که نیازی به دوبله نداره داستان ساده کلیشه ای
oblivion اگه دوبله بگه طرفدار زیاد داره
black ops هم داستان خوبی داره
کلا دور mw2 رو خط بکشید

به قول دوست عزيزمون HappyPooya بازي oblivion رو كسي نمياد دوباره از اول بازي كنه! الان هم كه ارا با mw2 هست!

---------- نوشته در 02:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:24 PM ارسال شده بود ----------

اگه بتونید Oblivion رو با کیفیت قابل قبول دوبله کنید کار بزرگی انجام دادید...

انشالله بعد از Rage پروژه ي بعديمون Oblivion خواهد بود و بعد Half Life 2: Episode 2 !

بازي mw2 اگه دوبله شه خيلي خوب مي شه ولي اگه بتونيد half life 2 هم دوبله كنيد عالي مي شه!

اينم از آمار بازي MW2 :

http://www.vbiran.ir/thread16662-4.html

ولي بنياد گفته كه براي دوبله ي اين بازي شرط ويرايش لازمه! يعني اكثر مراحلش بايد ويرايش شه به خاطر بعضي از صحنه ها!
منظور از ویرایش؟
یعنی‌ سر و ته مرحله هارو بزنین؟ اونجوری شاهد کرش‌های بی‌ شمار میشیم که ارزش زحمت شمارو میاره پایین.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or