نظرخواهی در مورد مدل مقبره پدر

البته همین مقبره دَدی هم اصلا جالب نیست ! امیدوارم بقیه محیط بهتر طراحی شده باشن ! دوستان هم راست میگن بهتره از بازی های بر پایه ایده شروع کنید !
تکسچر مقبره این نمیمونه ، اگر عنوان پست اصلی رو میخوندید میدیدید که دنبال تکسچر بهتر هستم... خودم دارم ی تکسچر خوب طراحی میکنم که بعد از اتمام کار میذارم ببینیدش ، مطمـنم خوشتون میاد.

ببخشید یک سئوالی برام پیش اومده
عکسهایی که داخل سایتتون قرار دادید جدید هستند؟
منظورم اینه که در مراحل آخر ساخت هستند یا طرح های اولیه اند؟

من یه موردی رو بگم فقط:اگه به فکر عرضه بازی در خارج هستید باید کلا بیخیال شید!قانون کپی رایت رو رعایت نکردید اخه.فکر کنم بهتره اسم بازی رو عوض کنید!

من یه موردی رو بگم فقط:اگه به فکر عرضه بازی در خارج هستید باید کلا بیخیال شید!قانون کپی رایت رو رعایت نکردید اخه.فکر کنم بهتره اسم بازی رو عوض کنید!
دوست عزیز فکر نمیکنم هم اسم بودن 2 تا بازی رعایت نکردن قانون کپی رایت حساب بشه !

خیر، اتفاقا حساب میشه چون دقیقا اسم ها یکی هستند و حتی لوگویی که تو سایتتون هم هست برای خوده پرنس ایرانیه یوبی سافته

آخرین ویرایش:
چرا اتفاقا حساب میشه چون دقیقا اسم ها یکی هستند و حتی لوگویی که تو سایتتون هم هست برای خوده پرنس ایرانیه یوبی سافته
میدونید که ubisoft ناشر هم هست و با گرفتن درصدی از کل فروش یک بازی بازی شرکت های دیگرو هم توی هر جایی که بخوان پخش میکنه
بعید نیست بخاطر اینکه ی پشتیبانی داشته باشید بعد از پایان ساخت بازی با این شرکت کار کنیم :gathering:

اما فعلا زوده که بخوایم راجع به این چیزها صحبت کنیم، فعلا فقط کاااااااااااااااااار :book::)]:smartass1:

بنظر من این بازی اصلاً داستان جالبی نداره. اگه واقعاً داستان بازی اینه پس ساخت این بازی بیهوده س. شما چجوری می خواین بازی بسازین درحالی که تاریخ و فرهنگ ایران زمین رو مطالعه نکردین؟ مثل اینکه شما آگاه نیستین که غربی ها با ساخت Prince of Persia چه توهینی به ما ایرانیها کردن! غربی ها به تاریخ و فرهنگ ما لطمه زدن. حالا هی از اونا کپی کنین!

بنظر من این بازی اصلاً داستان جالبی نداره. اگه واقعاً داستان بازی اینه پس ساخت این بازی بیهوده س. شما چجوری می خواین بازی بسازین درحالی که تاریخ و فرهنگ ایران زمین رو مطالعه نکردین؟ مثل اینکه شما آگاه نیستین که غربی ها با ساخت Prince of Persia چه توهینی به ما ایرانیها کردن! غربی ها به تاریخ و فرهنگ ما لطمه زدن. حالا هی از اونا کپی کنین!

اول که بنده تا همین لحظه ۸ تا کتاب معتبر تاریخی رو مخصوص دوره هخامنشیان مطالعه کردم و داستان بازی رو چند بار ویرایش کردم (نقشه و محیط بازی هم دقیقا نقشه و محیط اون زمان هستش ٬ البته طبق گفته نویسنده ها)
دوم اینکه وقتی ما خودمون وجود بازی سازی حرفه ای رو نداریم ٬ دست گل غربی ها درد نکنه که هر توهینی بهمون بکنن حقمونه ! ما هم هیچ توهینی رو ندیدیم ! توقع داشتید فرح رو توی POP با روسری بسازن ؟! کدوم توهین انجام شده که شما فقط میبینیدش ؟!
سوم اینکه هیچ کپی برداری انجام نشده و داستان به روایت یک ایرانی تعریف میشه و برای شخصیت متفاوت ٬ لطفا صبر کنید تا ویدیویی که توی خط بعد گفتم منتشر بشه ٬ متوجه میشید.

سایر دوستان هم که در مورد انجین و .... صحبت میکردن ٬ به دلیل کمبود وقت نمیتونم همرو جواب بدم و همیشه پیام خصوصی هاتونو جواب بدم ٬ همین رو بگم که تا قبل از نوروز ۹۲ ویدیویی منتشر میشه که جواب همه سوالاتونو میگیرید......

تاریخ ایران که فقط محدود به هخامنشیان نیست. شما شاهنامه ی فردوسی رو خوندین؟ غربی ها فکر می کنن که ما عربیم و سوار شتر می شیم. وقتی حرف از ایران یا پرشیا بیاد، تصویر یه صحرا برای اونا تداعی میشه. خب اگه درمورد هخامنشیان مطالعه کردین، حتماً می دونین که یونانی ها ما رو بربر (وحشی) خطاب می کردن. حالا این توهین نیست؟
شما فقط این کات سین رو از بازی God of War: Chains of Olympus تماشا کنید. ببینید چجوری یه پادشاه ایرانی رو مثل یه غارنشین طراحی کردن! شماها فیلم 300 رو تماشا می کنید، این بازیها رو بازی می کنید و کلی هم به به و چه چه می کنید و خبر ندارین که بیرون چه خبره.

Persian King cutscene

God of War: Chains of Olympus - Persian King cutscene - YouTube

Anyone ever notices how the Persian King looks allot like the Barbarian King?I mean theyre both fat,and theyre both 9 feet tall,and they even have the same beards!!

تاریخ ایران که فقط محدود به هخامنشیان نیست. شما شاهنامه ی فردوسی رو خوندین؟ غربی ها فکر می کنن که ما عربیم و سوار شتر می شیم. وقتی حرف از ایران یا پرشیا بیاد، تصویر یه صحرا برای اونا تداعی میشه. خب اگه درمورد هخامنشیان مطالعه کردین، حتماً می دونین که یونانی ها ما رو بربر (وحشی) خطاب می کردن. حالا این توهین نیست؟
شما فقط این کات سین رو از بازی God of War: Chains of Olympus تماشا کنید. ببینید چجوری یه پادشاه ایرانی رو مثل یه غارنشین طراحی کردن! شماها فیلم 300 رو تماشا می کنید، این بازیها رو بازی می کنید و کلی هم به به و چه چه می کنید و خبر ندارین که بیرون چه خبره.

Persian King cutscene

همونایی که اومدن ایران تاریخ جعلی نوشتن حالا 2 تا فیلم ساختن ضد همون جعلیات ! در کل فرقی نمیکنه جفتش جعلیه 8-|

راستی آقای دستان یکم بیشتر رو مدل کار کن !

راستی آقای دستان یکم بیشتر رو مدل کار کن !
تکسچر فوق العاده ای انداختم روش که ببینید حتما خوشتون میاد.
Persian King cutscene
Anyone ever notices how the Persian King looks allot like the Barbarian King?I mean theyre both fat,and theyre both 9 feet tall,and they even have the same beards!!

دوست عزیز توی وبسایت بازی هم نوشتم ٬ زمان به آتش کشیده شدن تخت جمشید به همراه مردمش که زنده بودن توسط اسکندر توی بازی هست که نشون میدیم با این صحنه کیا وحشین. راستی اینکه شما میگید تاریخ ایران مربوط به دوره هخامنشیان نیست باید بگم که قسمت اول و دوم بازی فقط و فقط در زمان پادشاهی کوروش بزرگ اتفاق میافته ٬ پس مطالعه دوره هخامنشی به این صورت بسیار کافی و عالیه. در ضمن شما اول گفتید غربی با POP توهین کردن حالا میگید کریتوس فلان ... که مشکلی هم نیست ٬ اونا هر چی میخوان بگن ٬ منم با داستان بازیم در پایان سه قسمت نماد دوستی به صورت کتبی و معتبر ثابت میکنم خود یونانی ها وحشی بودن و کاتبانشون برای خراب کردن ایرانی ها که بزرگترین قلمرو رو داشتن و توی همه دنیا محبوب بودن ایرانی ها و پدر حقوق بشر جهان رو بجای اسکندر (که از این شخص بزرگتر نداشتن) وحشی جلوه دادن... بعد اون وقت ببینید کل دنیا ی بازی تخیلی رو (خدای جنگ ) دوست دارن یا بازی ای رو که بر اساس واقعیت ساخته شده و مرز جنگ بین بشریت و صلح اون رو مشخص میکنه ....

دوستان خیلی باحالن کسایی که تا حالا سعی نکردن یک انیمیشن 2 دقیقه ای درست کنن اومدن خیلی راحت به کسی که داره با هزینه شخصی و با امکاناته محدود بازی میسازه میگن لنگش کن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or