خیلی از دوستان چنین سوالی کردن ، 100 بار جواب این سوال رو دادم ، لطف کنید پست های قبلی رو توی صفحات قبل ببینیدبازیش تو چه سبکی هست؟
چرا همه اینقدر سعی میکن نام بازی رو خودشون انتخاب کنن ؟! بابا بخدا سازنده بازی نام بازی رو انتخاب میکنهبنظرم شخصیت کوروش نیازی به لقب "شاهزاده" نداره. شما می تونین با روایت داستان نشون بدین که اون یک شاهزاده س
منظورتون از مطالعه همون چیزهایی هستش که توی مدرسه یاد میدن یا کتاب هایی هستش که ایرانی ها مینویسن جدیدا؟ اگر هم (امیدوارم) مطالعه خوبی در اینباره داشتید، واقعا خیلی کارتون بیسته (فکر کنم 500 سال بازی باز بودید) که تونستید قبل از اینکه داستان خود بازی رو بدونید چیه ، اینطور قاطع میگید که داستان آنچنانی نمیشه در آورد.دوما من داستان رو نمیدونم ولی طبق مطالعاتم معلومه داستان انچنانی نمیشه دراورد
الآن من چی جواب این شیرین زبونی شما رو بدم ؟سوما به درک که تکسچر جدید گذاشتی
شما امثال خودت و منو نبین ، کی هست که کوروش رو بشناسه ؟!! میدونید چرا توی EuroGamer درخواست حذف بحث رو دادم ؟ چون کاربراش داشتن دقیقا فحش پدر و مادر برای کوروش میفرستادن چون میگفتن همه ایرانی ها مثل همن و..... یکی دو نفر هم نبودن خدا رو شکر هر کسی بجز 2 یا 3 نفر اومد توی اون تاپیک فحش و دری وری گفت! توی ایران هم از بس دیگران گفتن که حقوق بشر فلان حقوق بشر فلان یکم بعضی ها فهمیدن ی قطعه سنگی کوروش روش نوشته ی چیزی که از حقوق انسان ها دفاع کنه !!!!!!!!!!!!! همون افراد بی سواد به بچه هاشونم این چیز ها رو یا یاد نمیدن یا اشتباه یاد میدن. همون افراد بی سواد برای نوه و نتیجه و ندیده ی امامای خودشون آرامگاه طلا و نقره ساختن در حالی که اگر میدونستن کوروش کیه نمیذاشتن سنگ مقبرش روز به روز خراب تر بشه و زیر آفتاب و بارون و برف بمونه .... نمیدونن ... فقط توی ایران همه ادعای دانشمندان رو دارن ... بخدا نمیدونن ...اما چندتا نظر فنی :
1-کی هست که کوروش رو نشناسه؟اینم شد موضوع؟
خب عزیزم شما نمیدونی توی ایران فیلم یا باید سانسور بشه یا رد؟ بقرآن من از خدامه هر چه بیشتر تبلیغات برای شناخت اسطوره های واقعی کشورمون زیادتر بشه تا مردم یاد بگیرن (کتاب که نمیخونن ملت حداقل شاید بشه با ساخت ی فیلم مثل جومونگ که عاشق تخیلش بودن گولشون زد و چند تا چیز واقعی رو بهشون یاد داد). این هم دلیل نمیشه که ما بخوایم کارمون رو متوقف کنیم که شاید ی گروه دیگه ای دارن فیلمشو میسازن. در ضمن من گفتم تا به حال هیچ فیلم یا بازی رو برای شخصیت کوروش بزرگ نساختن. این هم هنوز معلوم نیست کی میخواد بیاد! شما معمولا وقتی میفهمی ی فیلمی قراره ساخته بشه دیگه برات تکراری میشه ؟ :dبرای همین میگم تکراریه.در ضمن داره یه فیلمی به نام کوروش در همین ایران ساخته میشه که حدود 150 میلیارد تومان هزینه داشته و قرار بازیگران بزرگ سینمای هالیوود هم درش باشند پس نگید موضوعتون جدیده....محض اطلاع
دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم. خب مقبره واقعی لبه ی گرد نداره که ما اینجا بخوایم گردش کنیم! مگه میشه ؟ در ضمن من هیچ چیزی رو تا به حال با این توضیحی که شما دادید ندیدم! اگر منظورتون رو بد فهمیدم لطفا بهتر توضیح بدید2-این مدلتون ضعیف طراحی شده(کاری با تکسچر ندارم) چون خیلی لبه داره و یه جورایی حس مصنوعی بودن رو میرسونه مثل پلاستیک و خمیر
شما ی بازی رو نام ببر که سازنده هاش تونسته باشن همه چیز رو از خودشون نو آوری کنن ؟ در ضمن اونجوری که توی AC دیدید بازی در گذشته و آینده همزمان نیست (مثلا زمان حال رو با دزموند نشون میدادن بعد توی همون بازی زمان گذشته رو هم میدیدیم) .... تقلیدی از این بازی در کار نیست، اگر هم از هر بازی دیگه ای تقلیدی دیدید واقعا خیلی عالی میشه اگر دوباره بگید تا بتونیم اون ایراد رو برطرف کنید.راستی میگی قسمتی اش در گذشته است و قسمتی در اینده...خود این کار یعنی تقلید!!! مگه assasins creed اینطوری نیست؟
خوب شد گفتید ... نمیدونستم چنین حرکت بزرگی رو میتونیم انجام بدیم... حتما چنین کاری رو انجام میدیم ... شما دیگه توی این تاپیک شرکت نکن ما با دوستان داریم درست بحث میکنیم ، فقط شما یهو جو گیر میشی برای بالابردن تعداد پست هات یهو 3 تا پست میدی که فروم خودش یکیش میکنه...احترام خودتو نگه دار عصبانی ام نکن....اگه خیلی تو کارت مصممی و حاضر جواب پس تاپیک نزن برو بازی رو بساز ،اماده شد ،بفروشش...
نه، پیشنهاد من اینه که اسم شخصیت اصلی فقط باشه "کوروش" نه "شاهزاده کوروش". می تونین یه نام دیگه ای برای بازیتون برگزینید.چرا همه اینقدر سعی میکن نام بازی رو خودشون انتخاب کنن ؟! بابا بخدا سازنده بازی نام بازی رو انتخاب میکنه
در ضمن نام پیشنهادی شما شاهزاده پارسی هستش ؟ (این اسم اولی بازی هستش که نمیتونم بخاطر Copyright ازش استفاده کنیم) اسم دیگه ای مد نظرتونه ؟
ببخشید آقا اشکان ، میشه بپرسم چرا اسرار دارید شاهزاده حذف بشه ؟ بدم نمیاد اسم رو کوروش خالی بذارم اما شاهزاده کوروش به انتخاب کل تیم بوده و لوگوی اون هم برای چندمین بار عوض شده ، با عوض شدن لوگو ما باید ی عالمه تغییرات دیگه هم انجام بدیم که میتونیم همون وقت رو برای ساخت و توسعه بازی بذاریم ... خب مثلا اگر اسم عوض بشه باید ی لوگوی دیگه طراحی کنیم + اینکه Splash اول بازی رو تغییر بدیم (یک روز کامل دفعه قبل وقتمو گرفت) + تصاویر و ویدیویی که قراره به زودی منتشر بشن به صورت ویدیو ذخیره شدن و اگر بخوایم زیر نویس بازی رو تغییر بدیم باید دوباره ویدیو رو میکس کنیم چرا که فایل پروژه میکسینگ رو از دست دادیم .....نه، پیشنهاد من اینه که اسم شخصیت اصلی فقط باشه "کوروش" نه "شاهزاده کوروش". می تونین یه نام دیگه ای برای بازیتون برگزینید
درک می کنم هموطن. فقط یه پیشنهاد بود از یک دانشجوی طراحی بازی. وقتی که شما داستان می نویسین، نباید بعضی چیزها رو هی تکرار کنین. مثلاً اگه در اوایل بازیتون کوروش رو به عنوان یه شاهزاده معرفی کردین، مخاطبین از قبل می دونن که اون یک شاهزادس. در آغاز داستانتون، همه چیز باید برای مخاطبین درباره ی این شخصیت و هدفش روشن باشه. درضمن ممنونم از اینکه وقتتون رو برای فرهنگ ایران میذارین. موفق باشینببخشید آقا اشکان ، میشه بپرسم چرا اسرار دارید شاهزاده حذف بشه ؟ بدم نمیاد اسم رو کوروش خالی بذارم اما شاهزاده کوروش به انتخاب کل تیم بوده و لوگوی اون هم برای چندمین بار عوض شده ، با عوض شدن لوگو ما باید ی عالمه تغییرات دیگه هم انجام بدیم که میتونیم همون وقت رو برای ساخت و توسعه بازی بذاریم ... خب مثلا اگر اسم عوض بشه باید ی لوگوی دیگه طراحی کنیم + اینکه Splash اول بازی رو تغییر بدیم (یک روز کامل دفعه قبل وقتمو گرفت) + تصاویر و ویدیویی که قراره به زودی منتشر بشن به صورت ویدیو ذخیره شدن و اگر بخوایم زیر نویس بازی رو تغییر بدیم باید دوباره ویدیو رو میکس کنیم چرا که فایل پروژه میکسینگ رو از دست دادیم .....
بازم اگر دلیل خاصی دارید که میگید نام شاهزاده نباید استفاده بشه ، بفرمایید ، شاید مجبور باشیم یکبار دیگه کارهای میکس و دیزاین رو انجام بدیم...
این یعنی اینکه شما 2 تا پست پشت سر هم دادی و فروم خودش به صورت خودکار یکیشون کرده ، کدوم نقل قول ؟؟؟!!!! آقا کسی از این آقا پستی میبینه که توش نقل قول باشه ؟---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:47 PM ارسال شده بود ----------
مگه دارم با شما مسابقه دو میدم که کم بیارم عزیزمكم مياري به پست من گير ميدي؟
من بد حرف میزنم یا شما؟ این لحن آدمی نیست که کتاب خونده باشه و ادعای علم زیاد میکنه (که گفتید در زمینه داستان زندگی کوروش مطالعه کردید). من نگفتم که شما حق پست دادن ندارید ، گفتم وقتی دوست نداری این بازی رو و اینکه میگید بازی درکار نیست ، خب دلیلی نداره مثل سایر دوستان توی این بحث شرکت کنید!در ضمن دوست دارم نظر بدم و ميتونم دعوا هم كنم.....به تو مربوط نيست
این یکی که شما میگی توی دنیای واقعی تشریف داره ؟ من به کسی گیر ندادم داداشديدم به يكي گير دادي براي همين دوباره پست دادم
لطف دارید شمابس کنین دیگه.محمد شما هم اینقدر توهین نکن!امیر رو نگاه کن,با اینکه شما تو هر پستت یه لقب به ایشون میدادی(بچه و بی جنبه و ...)ایشون بدون هیچ گونه توهینی میومد بهتون جواب میداد.
زشته بخدا