نظرخواهی در مورد مدل مقبره پدر

بازیش تو چه سبکی هست؟
خیلی از دوستان چنین سوالی کردن ، 100 بار جواب این سوال رو دادم ، لطف کنید پست های قبلی رو توی صفحات قبل ببینید

بنظرم شخصیت کوروش نیازی به لقب "شاهزاده" نداره. شما می تونین با روایت داستان نشون بدین که اون یک شاهزاده س
چرا همه اینقدر سعی میکن نام بازی رو خودشون انتخاب کنن ؟! =)) بابا بخدا سازنده بازی نام بازی رو انتخاب میکنه :(
در ضمن نام پیشنهادی شما شاهزاده پارسی هستش ؟ (این اسم اولی بازی هستش که نمیتونم بخاطر Copyright ازش استفاده کنیم) اسم دیگه ای مد نظرتونه ؟

آخرین ویرایش:
اولا تاپیک زدی وقتی انتقاد میشه اینقدر بهونه نگیر و حاظر جواب نباش
دوما من داستان رو نمیدونم ولی طبق مطالعاتم معلومه داستان انچنانی نمیشه دراورد
سوما به درک که تکسچر جدید گذاشتی
چهارما اماتور خودتی(شرط میبندم همه رو سرکار گذاشتی)
اینقدر هم از دوستان عیب و ایراد نگیر...اگه اسمشو خودت انتخاب میکنی و قصد تجدید نظر نداری مادبانه بگو...فهمیدی؟

---------- نوشته در 05:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:44 AM ارسال شده بود ----------

اما چندتا نظر فنی :
1-کی هست که کوروش رو نشناسه؟اینم شد موضوع؟برای همین میگم تکراریه در ضمن داره یه فیلمی به نام کوروش در همین ایران ساخته میشه که حدود 150 میلیارد تومان هزینه داشته و قرار بازیگران بزرگ سینمای هالیوود هم درش باشند پس نگید موضوعتون جدیده....محض اطلاع
2-این مدلتون ضعیف طراحی شده(کاری با تکسچر ندارم) چون خیلی لبه داره و یه جورایی حس مصنوعی بودن رو میرسونه مثل پلاستیک و خمیر

در آخر : احترام خودتو نگه دار عصبانی ام نکن....اگه خیلی تو کارت مصممی و حاضر جواب پس تاپیک نزن برو بازی رو بساز ،اماده شد ،بفروشش...

---------- نوشته در 05:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:50 AM ارسال شده بود ----------

راستی میگی قسمتی اش در گذشته است و قسمتی در اینده...خود این کار یعنی تقلید!!! مگه assasins creed اینطوری نیست؟/:)

ایرادی گرفته نشده که من بدون دلیل جواب بدم پس جو الکی نده لطفا. آقا محمد شما که فکر میکنی قضیه سرکاریه چرا توی بحث شرکت میکنی؟ ویدیو که منتشر شد خودم میام اینجا ببینم شما سر چی شرط بسته که قضیه این بازی سرکاریه بعد اونوقت باهم حساب میکنیم! بنده به هیچکس توهین نکردم فقط گفتم اسم بازی که تغییر کرده لازم نیست هر کسی توی هر فرومی هی بیاد اسم جدید پیشنهاد بده!
دوما من داستان رو نمیدونم ولی طبق مطالعاتم معلومه داستان انچنانی نمیشه دراورد
منظورتون از مطالعه همون چیزهایی هستش که توی مدرسه یاد میدن یا کتاب هایی هستش که ایرانی ها مینویسن جدیدا؟ اگر هم (امیدوارم) مطالعه خوبی در اینباره داشتید، واقعا خیلی کارتون بیسته (فکر کنم 500 سال بازی باز بودید) که تونستید قبل از اینکه داستان خود بازی رو بدونید چیه ، اینطور قاطع میگید که داستان آنچنانی نمیشه در آورد.
سوما به درک که تکسچر جدید گذاشتی
الآن من چی جواب این شیرین زبونی شما رو بدم ؟
از این به بعد از اینجوری پست های الکی بدی ، خودت میدونی ، خوشت نمیاد کسی به زور پرتت نکرده که توی این تاپیک ، مثل بقیه بیا نظر بده یا قبول میکنم یا جوابی میدم که شما قبول کنید
اما چندتا نظر فنی :
1-کی هست که کوروش رو نشناسه؟اینم شد موضوع؟
شما امثال خودت و منو نبین ، کی هست که کوروش رو بشناسه ؟!! میدونید چرا توی EuroGamer درخواست حذف بحث رو دادم ؟ چون کاربراش داشتن دقیقا فحش پدر و مادر برای کوروش میفرستادن چون میگفتن همه ایرانی ها مثل همن و..... یکی دو نفر هم نبودن خدا رو شکر هر کسی بجز 2 یا 3 نفر اومد توی اون تاپیک فحش و دری وری گفت! توی ایران هم از بس دیگران گفتن که حقوق بشر فلان حقوق بشر فلان یکم بعضی ها فهمیدن ی قطعه سنگی کوروش روش نوشته ی چیزی که از حقوق انسان ها دفاع کنه !!!!!!!!!!!!! همون افراد بی سواد به بچه هاشونم این چیز ها رو یا یاد نمیدن یا اشتباه یاد میدن. همون افراد بی سواد برای نوه و نتیجه و ندیده ی امامای خودشون آرامگاه طلا و نقره ساختن در حالی که اگر میدونستن کوروش کیه نمیذاشتن سنگ مقبرش روز به روز خراب تر بشه و زیر آفتاب و بارون و برف بمونه .... نمیدونن ... فقط توی ایران همه ادعای دانشمندان رو دارن ... بخدا نمیدونن ...
برای همین میگم تکراریه.در ضمن داره یه فیلمی به نام کوروش در همین ایران ساخته میشه که حدود 150 میلیارد تومان هزینه داشته و قرار بازیگران بزرگ سینمای هالیوود هم درش باشند پس نگید موضوعتون جدیده....محض اطلاع
خب عزیزم شما نمیدونی توی ایران فیلم یا باید سانسور بشه یا رد؟ بقرآن من از خدامه هر چه بیشتر تبلیغات برای شناخت اسطوره های واقعی کشورمون زیادتر بشه تا مردم یاد بگیرن (کتاب که نمیخونن ملت حداقل شاید بشه با ساخت ی فیلم مثل جومونگ که عاشق تخیلش بودن گولشون زد و چند تا چیز واقعی رو بهشون یاد داد). این هم دلیل نمیشه که ما بخوایم کارمون رو متوقف کنیم که شاید ی گروه دیگه ای دارن فیلمشو میسازن. در ضمن من گفتم تا به حال هیچ فیلم یا بازی رو برای شخصیت کوروش بزرگ نساختن. این هم هنوز معلوم نیست کی میخواد بیاد! شما معمولا وقتی میفهمی ی فیلمی قراره ساخته بشه دیگه برات تکراری میشه ؟ :d
2-این مدلتون ضعیف طراحی شده(کاری با تکسچر ندارم) چون خیلی لبه داره و یه جورایی حس مصنوعی بودن رو میرسونه مثل پلاستیک و خمیر
دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم. خب مقبره واقعی لبه ی گرد نداره که ما اینجا بخوایم گردش کنیم! مگه میشه ؟ در ضمن من هیچ چیزی رو تا به حال با این توضیحی که شما دادید ندیدم! اگر منظورتون رو بد فهمیدم لطفا بهتر توضیح بدید
راستی میگی قسمتی اش در گذشته است و قسمتی در اینده...خود این کار یعنی تقلید!!! مگه assasins creed اینطوری نیست؟/:)
شما ی بازی رو نام ببر که سازنده هاش تونسته باشن همه چیز رو از خودشون نو آوری کنن ؟ در ضمن اونجوری که توی AC دیدید بازی در گذشته و آینده همزمان نیست (مثلا زمان حال رو با دزموند نشون میدادن بعد توی همون بازی زمان گذشته رو هم میدیدیم) .... تقلیدی از این بازی در کار نیست، اگر هم از هر بازی دیگه ای تقلیدی دیدید واقعا خیلی عالی میشه اگر دوباره بگید تا بتونیم اون ایراد رو برطرف کنید.
احترام خودتو نگه دار عصبانی ام نکن....اگه خیلی تو کارت مصممی و حاضر جواب پس تاپیک نزن برو بازی رو بساز ،اماده شد ،بفروشش...
خوب شد گفتید ... نمیدونستم چنین حرکت بزرگی رو میتونیم انجام بدیم... حتما چنین کاری رو انجام میدیم ... شما دیگه توی این تاپیک شرکت نکن ما با دوستان داریم درست بحث میکنیم ، فقط شما یهو جو گیر میشی برای بالابردن تعداد پست هات یهو 3 تا پست میدی که فروم خودش یکیش میکنه...

دوستان عزیز تمامی مپ ها و دانشنامه و لباس های سربازان و مردم که در زمان گذشته میبینید تحقیق شده دربارشون و منبع تحقیق هم توی دانشنامه بازی خواهد بود که میتونید بخونید...

چرا همه اینقدر سعی میکن نام بازی رو خودشون انتخاب کنن ؟! =)) بابا بخدا سازنده بازی نام بازی رو انتخاب میکنه :(
در ضمن نام پیشنهادی شما شاهزاده پارسی هستش ؟ (این اسم اولی بازی هستش که نمیتونم بخاطر Copyright ازش استفاده کنیم) اسم دیگه ای مد نظرتونه ؟
نه، پیشنهاد من اینه که اسم شخصیت اصلی فقط باشه "کوروش" نه "شاهزاده کوروش". می تونین یه نام دیگه ای برای بازیتون برگزینید.

نه، پیشنهاد من اینه که اسم شخصیت اصلی فقط باشه "کوروش" نه "شاهزاده کوروش". می تونین یه نام دیگه ای برای بازیتون برگزینید
ببخشید آقا اشکان ، میشه بپرسم چرا اسرار دارید شاهزاده حذف بشه ؟ بدم نمیاد اسم رو کوروش خالی بذارم اما شاهزاده کوروش به انتخاب کل تیم بوده و لوگوی اون هم برای چندمین بار عوض شده ، با عوض شدن لوگو ما باید ی عالمه تغییرات دیگه هم انجام بدیم که میتونیم همون وقت رو برای ساخت و توسعه بازی بذاریم ... خب مثلا اگر اسم عوض بشه باید ی لوگوی دیگه طراحی کنیم + اینکه Splash اول بازی رو تغییر بدیم (یک روز کامل دفعه قبل وقتمو گرفت) + تصاویر و ویدیویی که قراره به زودی منتشر بشن به صورت ویدیو ذخیره شدن و اگر بخوایم زیر نویس بازی رو تغییر بدیم باید دوباره ویدیو رو میکس کنیم چرا که فایل پروژه میکسینگ رو از دست دادیم .....
بازم اگر دلیل خاصی دارید که میگید نام شاهزاده نباید استفاده بشه ، بفرمایید ، شاید مجبور باشیم یکبار دیگه کارهای میکس و دیزاین رو انجام بدیم...

ببخشید آقا اشکان ، میشه بپرسم چرا اسرار دارید شاهزاده حذف بشه ؟ بدم نمیاد اسم رو کوروش خالی بذارم اما شاهزاده کوروش به انتخاب کل تیم بوده و لوگوی اون هم برای چندمین بار عوض شده ، با عوض شدن لوگو ما باید ی عالمه تغییرات دیگه هم انجام بدیم که میتونیم همون وقت رو برای ساخت و توسعه بازی بذاریم ... خب مثلا اگر اسم عوض بشه باید ی لوگوی دیگه طراحی کنیم + اینکه Splash اول بازی رو تغییر بدیم (یک روز کامل دفعه قبل وقتمو گرفت) + تصاویر و ویدیویی که قراره به زودی منتشر بشن به صورت ویدیو ذخیره شدن و اگر بخوایم زیر نویس بازی رو تغییر بدیم باید دوباره ویدیو رو میکس کنیم چرا که فایل پروژه میکسینگ رو از دست دادیم .....
بازم اگر دلیل خاصی دارید که میگید نام شاهزاده نباید استفاده بشه ، بفرمایید ، شاید مجبور باشیم یکبار دیگه کارهای میکس و دیزاین رو انجام بدیم...
درک می کنم هموطن. فقط یه پیشنهاد بود از یک دانشجوی طراحی بازی. وقتی که شما داستان می نویسین، نباید بعضی چیزها رو هی تکرار کنین. مثلاً اگه در اوایل بازیتون کوروش رو به عنوان یه شاهزاده معرفی کردین، مخاطبین از قبل می دونن که اون یک شاهزادس. در آغاز داستانتون، همه چیز باید برای مخاطبین درباره ی این شخصیت و هدفش روشن باشه. درضمن ممنونم از اینکه وقتتون رو برای فرهنگ ایران میذارین. موفق باشین

ببخشید من این سئوالو می پرسم ولی واقعا نفهمیدم چی به چیه
اگر شما شخصیت اصلی بازیتون کوروشه ، که ایشون شاه هستن نه شاهزاده
اگر نیست پس چرا اسمش کوروشه اونوقت شاهزاده اس اصلا من نفهمیدم شاهزاده به کوروش چه ربطی داره؟
منظور دوستمون از طراحی ضعیف مقبره هم فکر می کنم تعداد کم Polygon ها بود که من هم تا حدودی حرف ایشان رو قبول دارم

آقا اشکان خیلی ممنون ؛ در جواب صحبت های گرانبهای شما باید بگم که قصد معرفی شخصیت جدیدی رو نداریم و میخوایم زندگی یک شخصیت شناخته شده رو در واقعیت به تصویر بکشیم... در کل حتما از این پیشنهادتون استفاده میکنیم...
جناب PRO_G@MER ، خیلی ممنون از نظرتون ، اما باید خدمتتون عرض کنم که کوروش هم پدرش کمبوجیه اول٬ پادشاه بود و هم مادرش شاهدخت بود (ماندانا٬ دختر آستیاگس یا آژی دهاک که اونم پادشاه بوده) ٬ پس کوروش شاهزاده بوده...

من تعداد پست میخوام چیکار؟؟؟ اگه بازی ساز بودی درست حرفو میفهمیدی....اما نرود میخ اهنی در سنگ... دیگه هم توهین نکن....بد میبینی بچه....در ضمن واقعا خیلی اماتوری من یکی یکی پست هات رو نقل قول کردم تا به هر کدوم جواب جدا داده باشم اونوقت تو میگی میخوام پست هامو بالاببرم؟ بازم میگم ایده ات تکراریه خیلی تکراریه.....این نظر من بازی ساز هست هم من بازی باز....خوددانی....

---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:47 PM ارسال شده بود ----------

این قدر هم خودتو بالا نگیر چه بازی سازهایی رو تو اینترنت دیدم که بعد مدتی کارو ول کردند حتی تو همین بی سی

---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:47 PM ارسال شده بود ----------
این یعنی اینکه شما 2 تا پست پشت سر هم دادی و فروم خودش به صورت خودکار یکیشون کرده ، کدوم نقل قول ؟؟؟!!!! آقا کسی از این آقا پستی میبینه که توش نقل قول باشه ؟

آقا شما بگید ، من برای این آقا دعوتنامه فرستادم بیاد و توی این بحث شرکت کنه ؟
داریم با بقیه بحث میکنیم هیچکس هم با هیچکس توی این بحث مشکلی نداشته (قبل از اینکه چشماتو ببندی هر چی از دهنت درمیاد تایپ کنی ی نگاه به پست دیگران هم بندازی بد نیست) فقط تو ی دونه اومدی پارازیت میندازی ! آقا بازی ما آشغال و قدیمی و بدرد نخور ، توام که یکبار توضیحات لازم رو با دعوا دادی ، شما برو هر کاری که دوست داری بکن فقط دست از سر کچل ما بردار!
ای بابا ، عجب گیری کردیما

كم مياري به پست من گير ميدي؟
در ضمن دوست دارم نظر بدم و ميتونم دعوا هم كنم.....به تو مربوط نيست
در ضمن من يه بار نظر دادم تو اومدي نقل قول كردي من هم جوابتو دادم بعد ديدم به يكي گير دادي براي همين دوباره پست دادم

---------- نوشته در 09:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 PM ارسال شده بود ----------

انتقاد پذير باش بي جنبه

بس کنین دیگه.محمد شما هم اینقدر توهین نکن!امیر رو نگاه کن,با اینکه شما تو هر پستت یه لقب به ایشون میدادی(بچه و بی جنبه و ...)ایشون بدون هیچ گونه توهینی میومد بهتون جواب میداد.
زشته بخدا

عجب گیری کردم

شما دو یا سه بار اومدی میگی انتقاد پذیر باش ، چرا بد صحبت میکنی ، فلان و ...... در حالی که توی پست های قبلی کاربرای دیگه نظرات خیلی بهتری دادن (بعضی ها هم مثل آقا اشکان قانع شدن که .... و خودشون توی پست بعدی گفتن که متوجه مشکل شدن)
من با شما یا در کل با هیچکس مشکلی ندارم ، اگر هم انتقاد یا پیشنهادتون رو درست مطرح کنید روی چشمم میذارم اما شما معلوم نیست چی میگید! قانع هم که نمیشید خدا رو شکر! شما میگید ی فیلم دارن از کوروش میسازن که معلوم نیست اصلا کی میخواد منتشر بشه (که داستان دقیقش هم معلوم نیست) و بخاطر همین داستان بازی ما تکراری شده :d خب عزیزم اینکه انتقاد نیست، اگر هست یکی از دوستای دیگه نظر شما رو تایید کنه که من بفهمم شاید خودم دارم اشتباه میکنم و وقتی کسی تصمیم گرفت به ساخت یک فیلم در مورد شخصیت اصلی بازی ما، داستان ما تکراریه دیگه! شما داری میگی این تاپیک سرکاریه و بازی ای در کار نیست ولی هم دوباره توی بحثش شرکت میکنی و هم کسی حرفت رو تایید نمیکنه...
كم مياري به پست من گير ميدي؟
مگه دارم با شما مسابقه دو میدم که کم بیارم عزیزم
در ضمن دوست دارم نظر بدم و ميتونم دعوا هم كنم.....به تو مربوط نيست
من بد حرف میزنم یا شما؟ این لحن آدمی نیست که کتاب خونده باشه و ادعای علم زیاد میکنه (که گفتید در زمینه داستان زندگی کوروش مطالعه کردید). من نگفتم که شما حق پست دادن ندارید ، گفتم وقتی دوست نداری این بازی رو و اینکه میگید بازی درکار نیست ، خب دلیلی نداره مثل سایر دوستان توی این بحث شرکت کنید!
ديدم به يكي گير دادي براي همين دوباره پست دادم
این یکی که شما میگی توی دنیای واقعی تشریف داره ؟ من به کسی گیر ندادم داداش
+ بازم بگم ؟

حالا هم مشکلی نیست ، حقیقتش وقتی هم برای کلکل ندارم ، اگر پیشنهاد یا انتقادی دارید هم اگر مثل بقیه دوستان مطرح کنید حتما بهش توجه میکنم در غیر این صورت ازین به بعد هیچ جوابی برای پست های شما ندارم

بس کنین دیگه.محمد شما هم اینقدر توهین نکن!امیر رو نگاه کن,با اینکه شما تو هر پستت یه لقب به ایشون میدادی(بچه و بی جنبه و ...)ایشون بدون هیچ گونه توهینی میومد بهتون جواب میداد.
زشته بخدا
لطف دارید شما

دوستان عزیز به دلیل رفع بعضی از شک و تردید های دوستان (مثل همین که آقا محمد میگه این تاپیک سرکاریه و بازی ای درکار نیست) ویدیوی گیم پلی رو زودتر به نمایش میذارم (به احتمال زیاد قبل از پایان پاییز امسال)

آخرین ویرایش:
اقا تقصیر خودته...برگرد به اولین پست من تو این تاپیک من چی بهت گفتم؟ 3 تا انتقاد کردم و جواب دادی ولی جوابت رو توهین به خودم میدونم و اصلا قانع نشدم...حالا چی میگی؟میخوای زورکی قانع کنی؟
مشالا هر حری هم که تو دهن ما میذاری....اصلا بیخیال..راستی نیا تو پروفایلم کامنت بذار و منو تهدید کن زشته
در ضمن واقعا که یه نگاه به خودت بنداز....هرکی هر حرفی میزنه سریع جواب میدی...مطمئنم یه دقیقه هم براش فکر نمیکنی....

مثلا زشت نیست یکی میگه سبکش چیه به جای اینکه یه کلمه بنویسی بهش میگی بره صفحات قبلی!!!! خود مرد حسابی یه کالمه بهش بگو چیه دیگه....واقعا که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or