اگر شما رو تحدید کردم میتونید خیلی راحت گزارش بدید تا مدیرها با بنده برخورد کنن
پس بحث رو برای چی شروع کردیم ؟
ازین به بعد هم هرچی دلت میخواد اینجا بنویس ، جوابی برای شما ندارم ، بقیه هم دیدن من جواب شما رو دادم ، خودتون معلوم نیست چی میخواید از جون من !
یعنی منظورت اینه که هر کسی که اومد پست های قبلی رو ندیده بود سوال کرد من یکباره دیگه بنویسم که بخاطر اینکه سبک جدید لو نره (سبک بازی رو تا به حال توی هیچ بازی دیگه ای تجربه نکردید) باید تا انتشار ویدیو از گیم پلی بازی صبر کنید ؟مثلا زشت نیست یکی میگه سبکش چیه به جای اینکه یه کلمه بنویسی بهش میگی بره صفحات قبلی!!!! خود مرد حسابی یه کالمه بهش بگو چیه دیگه....واقعا که
پس بحث رو برای چی شروع کردیم ؟
شما چند تا پست دادی که اصلا انتقاد نبود و 100 هزار بار هم جوابت رو دادم باز میای حرف خودت رو میزنی! بابا کجای دنیا وقتی یکی میخواد بازی بسازه دیگران میان میگن داستان بازی تکراریه چون یکی دیگه ی جای دیگه ی وقت دیگه میخواد ی داستانی رو که هنوزم معلوم نیست مربوط به کدوم قسمت های زندگی شخصیت اصلی هستش رو بسازه !!!؟؟؟؟3 تا انتقاد کردم و جواب دادی ولی جوابت رو توهین به خودم میدونم و اصلا قانع نشدم...
اول اینکه این تاپیک برای این زده شده که به سوالات جواب داده بشه و وظیفه ی بنده هم هست که زود جواب بدم (علاوه بر اینکه هر یک ساعتی که مشغول کار روی موتور هستم به یکم استراحت نیاز دارم، توی اون استراحت به بحث های ایجاد شده هم سر میزنم) دوم اینکه از جواب های بنده دیگران راضی هستن (اگر ی نگاه به پست های دیگران بندازی میبینی«مثلا این») این شما هستی که اینقدر برای خراب کردن چهره بنده (اصلا نمیدونم چی میخوای از من) اینقدر هولی که همه پست هات رو غلط و غلوط مینویسی (هرکی هر حرفی میزنه سریع جواب میدی...
)خود مرد حسابی یه کالمه بهش بگو چیه دیگه....
ازین به بعد هم هرچی دلت میخواد اینجا بنویس ، جوابی برای شما ندارم ، بقیه هم دیدن من جواب شما رو دادم ، خودتون معلوم نیست چی میخواید از جون من !
آخرین ویرایش: