نظرخواهی در مورد مدل مقبره پدر

دوستان خیلی باحالن کسایی که تا حالا سعی نکردن یک انیمیشن 2 دقیقه ای درست کنن اومدن خیلی راحت به کسی که داره با هزینه شخصی و با امکاناته محدود بازی میسازه میگن لنگش کن...
من خودم دارم شخصا کار میکنم رو یه پروژه و همچنان میگم درست لنگش کن !

طرح ها خوب نیستن ولی جای پیشرفت داره
منظورتون تکسچرها هستن؟!
اگر منظورتون تکسچرهای مدلها هستن باید خدمتتون عرض کنم تکسچر مدل مقبره پدر + تصاویری رو که خیلی وقت پیش از چند تا مدل روی وبسایت بازی گذاشتیم تغییر کردن و به زودی همشون رو در قالب ویدیویی از گیم پلی بازی بهتون نشون میدیم.

اگر منظورتون از طرح ها چیزهای دیگه ای هستن بگید که روشون بیشتر کار کنیم ... ؟

cyrus-home.png

این تصویر کار تیمتون هست!!!؟؟؟
نمی شه مقبره رو تو 3DMax ساخت و بعد به انریل انجین منتقل کرد!!!؟؟؟
تکستچرها (بافت) مقبره رو با فتوشاپ ایجاد کردید دیگه!؟

این تصویر کار تیمتون هست!!!؟؟؟
نمی شه مقبره رو تو 3DMax ساخت و بعد به انریل انجین منتقل کرد!!!؟؟؟
تکستچرها (بافت) مقبره رو با فتوشاپ ایجاد کردید دیگه!؟
بله
خب میشه اما معمولا چیزهایی که متحرک نیست (مثل در و تخته و ...) ساختشون با خود انجین راحت تر و سریع تر انجام میشه
تکسچر این مقبره کار فتوشاپه اما تکسچر جدیدی رو که خیلی بهتر از اینه طراحی کردیم و روش گذاشتیم که به زودی توی ویدیویی که قراره منتشر بشه اون رو نمایش میدیم

چندتا اتقاد دارم :
1-طرح بازی قدیمیه(همه بازیهای ایرانی دارند درباره یه چیز می سازند)
2- مدلینگ اگر این باشه خیلی ضعیفه گرافیکش در حد پرنس 2 هم نیست
3- مطمئن هستید این داستان دوسال وقت برده؟یه چیز خیلی بهتر میشه درست کرد
....
بماند

چندتا اتقاد دارم :
1-طرح بازی قدیمیه(همه بازیهای ایرانی دارند درباره یه چیز می سازند)
من که تا به حال چیزی در ارتباط با کوروش و دوران با شکوه ایران که از روی واقعیت ساخته شده باشه (یا حتی نشده باشه!) ندیدم ! نه در ایران ، نه در جهان !
2- مدلینگ اگر این باشه خیلی ضعیفه گرافیکش در حد پرنس 2 هم نیست
برای بار چندم عرض میکنم تکسچر مقبره پدر به ی طرح خیلی قشنگتر تغییر کرده و بهتر شده ، به زودی اون رو نمایش میدیم.
3- مطمئن هستید این داستان دوسال وقت برده؟یه چیز خیلی بهتر میشه درست کرد
:-o شما مگه داستان رو میدونید ؟! :-o
....
بماند
شما بگو داداشی که هم نماند و هم ما بتونیم از نظرات شما استفاده کنیم ، تا الآن که از شما نظر خوبی ندیدیم و همه مواردی که فرمودید در حد ی انتقاد آماتور بود !

در ضمن قسمت اول و دوم بازی در زمان گذشتست ، قسمت سوم در زمان حال و آینده اتفاق میافته که فکر میکنم از این بابت باید خوشحال باشید که دیگه بازی در زمان قدیمی رو زیاد نمیبینید ... ;)

تا اون موقع کی زنده هست8-|حداقل یک عکس جدید از اون مقبره با تکسچیر ها جدید بذارین:d
تا اون موقع رو نميدونم ولي احتمالا بعد از انتشار قسمت اصلي بازي (قسمت سوم) شما زنده هستي ، منو ميکشن !!!!!

همه مزش به همون مقبرست ، با تمام توان روي اين مقبره کار کرديم ، شايد بازم بخوايم ي تکسچر بهتر براش درست کنيم ، بخاطر همين (که ممکنه بازم تکسچر مقبره تغيير کنه) نميشه الآن نشونش بديم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or